Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

UPDATE: Reijntjes dreigt: andere bestemming Midden-Noord


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

4 juli 2022 15 reacties

Edwin Reijntjes heeft gedreigd als er zich in en rondom het stadion nog één keer een incident voordoet.

 

Zo zou in dat geval volgens de directeur van ADO Den Haag ,,het tribunedeel Midden-Noord'' een andere bestemming krijgen. Dat valt te lezen in een mail, die het AD in handen heeft, over de nasleep van de ongeregeldheden tijdens en na ADO Den Haag - Excelsior.

 

In de mail zegt Reijntjes van de drie supportersverenigingen Haagsche Bluf, Fansupport en FCDH ,,een heel duidelijk en vooral ook oplossingsgericht publiekelijk statement'' te hebben verwacht. Dit had moeten gaan over hoe de imago- en financiële schade op te lossen.

 

ADO wil pas weer om tafel met gesprekspartner Haagsche Bluf wanneer die partij heeft laten weten wat het gaat doen aan ,,interne controle, het aanspreken en traceren van de vandalen, het vergoeden van de schade (stadion en met name gedupeerden) en richting de politie''. 

 

De supportersvereniging wijst op fouten die van de kant van de directie zijn gemaakt voor de wedstrijd in de play-offs.

 

UPDATE: Ook andere maatregelen zijn volgens de fans al aangekondigd. Zo zou FCDH op 31 juli niet met een kraam op de jaarlijkse open dag van ADO mogen staan. Daarnaast zou Fansupport geen subsidie meer ontvangen voor sfeeracties zoals het maken van de grote spandoeken.

 

 

Reacties

Hansiehansie

Als een trainer geen grip meer heeft op zijn team dan neemt hij ontslag,Als een bestuurder geen grip heeft op situatie hoe een club te leiden en te zorgen dat iedereen veilig een wedstrijd kan bijwonen.Moet hij ontslag nemen en het stokje overdragen. Deze Reinaard geilt op zijn functie en is dus niet van plan et veld te ruimen.
Zolang hij daar blijft zitten zal de club regelmatig irritatie ondervinden.
Woensdag 6 juli 2022 om 19:38 uur

Theovanes

Er kwamen ook een hoop supporters van de hoofdtribune het veld op, gingen zelfs in de dug-out zitten tijdens de wedstrijd... krijgt de hoofdtribune nu ook een andere bestemming?! Krijgen de sponsors geen bitterballen meer?!
Woensdag 6 juli 2022 om 13:55 uur

Tuurke63

voorkomen is nog altijd beter dan genezen
Woensdag 6 juli 2022 om 09:55 uur

diederik

Aanspreken en dan het risico lopen dat je finaal in elkaar geslagen wordt ? Nou nee, bedankt
Dinsdag 5 juli 2022 om 12:52 uur

diederik

Lekker makkelijk die Reijntjes. Je haalt Jan Rap en zijn maat binnen zonder enige controle , loopt helemaal mis en dan de schuld neerleggen bij de echte supporters. Wat een niveau ................
Dinsdag 5 juli 2022 om 12:50 uur

fcthehague

De relschoppers zijn 100% fout in deze discussie. Maar wie laat ze binnen ?

Als we nou even 300 Syrische vluchtelingen binnenlaten zonder screaning en controle. Achteraf blijken er 50 IS strijders te zijn… is dan het COA, de goedwillende vluchtelingen of de gene die ze binnenlaat verantwoordelijk voor hun gedrag ?

De gene die ze binnenlaat lijkt mij dan. Is het dan niet een beetje raar dat de gene die ze binnenlaat aan de goedwillende vluchtelingen en het COA gaat vragen of ze de IS strijders willen aanspreken op hun gedrag ?

Dinsdag 5 juli 2022 om 10:33 uur

John Wright

Ik wil gewoon veilig naar mn cluppie. Lekker juichen. Voor die veiligheid in het stadion is Reintje verantwoordelijk en niet de supporters. En daar heeft ie totaal gefaald MET ALLES. En niet de schuld afschuiven op supporters. Vragen om symboolpolitiek zodat hij de verantwoordelijkheid kan afschuiven. Bah.
Dinsdag 5 juli 2022 om 08:50 uur

radar

of dat die anderen (supporters) in elk geval moeten zeggen dat het schandalig van die ratten is dat ze zijn binnen gekomen
Dinsdag 5 juli 2022 om 08:42 uur

radar

Het isongeveer dit: iemand (Reijntjes) beheert een tuin. hij gooit stukken brood (vrije kaartverkoop) in de tuin inplaats van in de vuinisbak en zet het tuinhek open (slechte toegangscontrole). Daar komen ratten op af. En dan zegt die iemand dat anderen (supporters) dan maar die ratten hadden moeten vangen of verjagen . okee dan
Dinsdag 5 juli 2022 om 08:37 uur

Teip

Het verafschuwen van de gebeurtenissen is wat mij betreft iets wat voor ieder weldenkend mens vanzelfsprekend is. Een statement veranderd hier niets aan en is enkel voor de buitenwacht. Daarnaast wie zegt dat de raddraaiers het lezen.

Overigens is sociale controle in mijn ogen niet meer dan normaal en waar mogelijk pas ik dat zelf ook toe. In het verleden meer dan het heden, maar er is een grens. Hoe ik het zelf heb ervaren, was dit überhaupt niet te handhaven door de verenigingen. De raddraaiers waren te ver heen en laten we wel zijn, iedereen zat in de spanning over het verloop vd wedstrijd. Daar stap je niet zomaar over heen. Ook de verschillende verenigingen niet of zijn het geen mensen van vlees en bloed met emoties. Het is en was voor iedereen een deceptie en een ieder gaat daar anders mee om. Ik heb er begrip voor dat de sociale controle weg is gevallen door alle hectiek en omstandigheden.

Voor degene die van mening zijn dat de verenigingen steken hebben laten vallen, pak het stokje over en laat het maar zien of meldt je als vrijwilliger aan. Men steekt veel vrije tijd in allerlei activiteiten voor de club en voor de medesupporters en vele doen dit al jaren. Of ze alles goed doen, nee maar dat is in DH sowieso onmogelijk, want klagen daar zijn we goed in. Met de wetenschap dat vrijwilligers steeds schaarser zijn “petje af voor de heren en dames” die zich keer op keer, jaar naar jaar, wedstrijd naar wedstrijd zich blijven inzetten voor onze mooie club.

P.s. er zijn helpende handjes, vergeet niet dat de verenigingen bestuurlijk gezamenlijk misschien uit een man of 10 of 15 bestaan. Zij kunnen de sociale controle niet behouden als er geen medesupporters zijn die ze bijstaan hierin. Iedereen die heeft staan toe kijken is wat mij betreft net zo “schuldig” aan het niet behouden van de sociale controle als men vindt dat het een taak vd verenigingen is.

Dinsdag 5 juli 2022 om 08:18 uur

Mike

Leuk al die nieuwe accounts die elkaar gelijk geven 😉

De supportersgroepen hadden idd afstand mogen nemen van de rellen. Het waren natuurlijk niet alleen maar mensen met een stadionverbod die de rellen veroorzaakten. De grootste blunder is door de organisatie gemaakt die de gelegenheid heeft geboden. (Schenken alcohol, geen controle, gebrekkige beveiliging) Dat blijft bovenaan staan!
Je kunt van welwillende supporters niet verwachten dat ze als een schil om doorgesnoven, bezopen individuen gaan staan of ze de tribune af rossen.
Dit bericht van Reijntjes is om het eigen straatje schoon te vegen en om een signaal te geven naar de nieuwe eigenaar, sponsors en geschrokken ééndags-suppprters (die we overigens allemaal hard nodig hebben)
Dinsdag 5 juli 2022 om 06:43 uur

Joost70

Precies dat @Antonius. Geen enkele supportersclub die de hand in eigen boezem steekt. Zo komen we nooit verder als club.
Maandag 4 juli 2022 om 23:41 uur

strijpie

@Antonius.
Ik ben het zo verschrikkelijk met je eens. Schaam me kapot voor die idioten die je met de beste wil van de wereld niet kan verklaren aan collega`s. Blijkbaar hebben de vertegenwoordigende organen -lees supportersvereniging- meer moeite om er afstand van te nemen. Jammer.
Maandag 4 juli 2022 om 23:27 uur

Antonius

Reijntjes heeft min inziens wel een punt. De directie moet eerst zelf de hand in eigen boezem steken, mee eens. Maar de sociale controle onder de echte goede supporters moet er zijn. Het aanspreken van die idioten moet toch ook vanzelfsprekend zijn. Ik heb een nacht wakker gelegen na die wedstrijd, zeker mede door het verlies, maar het grootste gedeelte wakker gelegen door die idioten die onze mooie club helemaal kapot maken, leg maar eens uit aan je collega`s dat je voor ADO bent. Het is om je kapot te schamen.
Ado heeft zoveel echte supporters, zeker onder de fanatieke aanhang die dagelijks in het hoofd met Ado bezig zijn. OOk deze supporters verdienen een super club als Ado. Ik sla zelf zo goed als geen wedstrijd over, maar was blij dat ik met vrouw en kinderen niet bij deze wedstrijd aanwezig was. Om je kapot te schamen!!!
Maandag 4 juli 2022 om 22:55 uur

VAKKIE-l

Reijntjes is totaal.ongeschikt!! Eng.mannetje is het.
Maandag 4 juli 2022 om 22:32 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
18 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26