Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

'Reijntjes vanwege veiligheid in één ruimte'


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

16 november 2022 5 reacties

Op de tribunes klonk woensdagavond veelvuldig de wens: Edwin Reijntjes moet de club verlaten.

 

Het spandoek met ‘Reijntjes Out’ hing al maanden in het stadion, maar de wens van een overgroot deel van de Haagse supporters om Reijntjes nu echt weg te krijgen, werd in de wedstrijd tegen Roda JC nog maar eens extra duidelijk gemaakt, zo schrijft het AD.

 

Vanaf de eerste minuut klonk het vanaf de Haaglanden Tribune: ‘If you hate Edwin Reijntjes, clap your hands’ en ‘Reijntjes, je bent hier niet welkom vandaag’.

 

De algemeen directeur, die de afgelopen dagen onder een vergrootglas lag, hoorde het ‘gewoon’ vanuit het stadion aan. Al bleef hij tot ver na de wedstrijd uit veiligheidsoverwegingen in één ruimte van het stadion.

 

Het team van Dirk Kuyt leed de achtste nederlaag in zestien wedstrijden en moet er serieus rekening mee houden dat het als nummer 19 de WK-break ingaat.

 

Het zorgde na afloop voor frustratie bij de supporters. Maar waar de afgelopen wedstrijden (en ook nu weer) de trainer het middels witte zakdoekjes moest ontgelden, ging het na het laatste fluitsignaal op de tribunes vooral over de positie van de algemeen directeur.

Reacties

John Wright

@KaleHans, je kan het niet beter beschrijven dan zoals jij dat doet. 100 % mee eens.
Donderdag 17 november 2022 om 08:33 uur

KaleHans

Reijntjes maakt er bestuurijk een zooitje van, deze man weet totaal niet hoe je een BVO moet leiden. En Kuyt is als trainer gewoon ongeschikt, elke keer weer een andere opstelling of een ander systeem. Dan weer 4-3-3 en de volgende keer weer 5-3-2 en dat dan met een spits die goed kan zijn voor 25 doelpunten per seizoen. Ook kan Dirk deze ploeg geen bezieling geven, als het voetballend niet lukt dan maar compenseren met een 110% inzet. Maar nee, zelfs dat kan Dirk niet overbrengen aan deze groep.
Natuurlijk zijn er goeie spelers weggegaan en is de totale groep nu minder maar ik verwacht op zijn minst wel een vechtmachine op het veld die voor elke bal vecht. Ik ben er niet bij wat voor opdrachten Dirk deze groep geeft voor in het veld maar de bezieling, de inzet, de tegenstander opjagen, vroeg vastzetten en dat soort dingen heb ik dit seizoen nog niet gezien.
Dirk, steek gewoon je hand in eigen boezem i.p.v. elke keer voor de camera's weer alles en iedereen behalve jezelf de schuld te geven van het mislukken!!
Het zal je sieren als je uit jezelf opstapt, nu krijgen we alleen maar meer een hekel aan je omdat je net doet alsof jij alles goed doet en je spelers niet luisteren. Geef mij maar een Brood of een Franken, allebei misschien geen wereldtrainers maar er stond vorig seizoen wel een vechtmachine op het veld die vocht voor elke bal.......... hun konden die vechtlust over brengen op dat team.... jij kan dat dus absoluut niet en juist met die mentaliteit kan je wedstrijden kantelen ook al speel je niet goed.
110% inzet van alle spelers, bloed op die schoenen, een van zweet doordrenkt shirt, geen pap meer kunnen zeggen na de wedstrijd, dat is wat we willen zien na de wedstrijd en ook al hebben we dan verloren maar dan zijn we alsnog trots. Nu staan we met plaatsvervangende schaamte op de tribune na weer een nederlaag.. terwijl jij erna weer een interview geeft waarin iedereen en alles de schuld krijgt zonder dat je maar is zelf in de spiegel kijkt.
Niet alleen Reijntjes moet eruit, ook jij, het kan mij eigenlijk geen moer schelen wie er voor die ploeg komt te staan maar het kan gewoon niet slechter gaan dan met jou aan het roer....
Donderdag 17 november 2022 om 08:21 uur

jayjay

10.000 redenen per maand waarom hij niet zelf opstapt......
wacht tot dat de eigenaar hem eruit trapt met een mooie vergoeding en dan weer de club weer uitgemolken en gaan we zelfde tijd tegemoet net als bij de Chinezen
Donderdag 17 november 2022 om 06:43 uur

diederik

Dan is ie weg, en dan? Gaan we dan beter spelen ?
Donderdag 17 november 2022 om 05:40 uur

Jezus

Hoe dik is het bord voor de kop van die kwal als hij nu niet opstapt?!
Woensdag 16 november 2022 om 23:09 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23