Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Resodihardjo naar Almere City


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

28 januari 2011 13 reacties

Leroy Resodihardjo is de zesde speler van ADO Den Haag die het seizoen in de Jupiler League afmaakt. De middenvelder wordt het komende half jaar verhuurd aan Almere City FC.

 

De geboren Leidschendammer speelt sinds de zomer van 2008 voor het eerste elftal van ADO Den Haag. Onder André Wetzel kwam hij nog 17 duels in actie, maar onder Raymond Atteveld werden dit er slechts twee. John van den Brom heeft dit jaar nog helemaal geen gebruik van hem gemaakt.

 

Resodihardjo komt nog vijf andere bekenden tegen in de Eerste Divisie. Bij FC Dordrecht lopen Tommie Beugelsdijk, Kai van Hese en Santy Hulst rond. Jarchinio Antonia speelt bij FC Dordecht en Ricky van den Bergh bij Sparta.
 

Lees meer over

Reacties

fan

kobus kan rankovic niet keepen dan kunnen we hem een nieuw contract aanbieden.trouwens over kum maak ik me geen zorgen die speelt zijn wedstrijden wel.

Zaterdag 29 januari 2011 om 22:53 uur

Kobus Tokus

Kum daar heb je echt helemaal niks aan, hij stond erin omdat er geen alternatief was. Let nou maar op N'Toko speelt hem uit de basis. En Pellatz is gewoon de beste keeper die we hebben.

Zaterdag 29 januari 2011 om 21:15 uur

MiG

Ik heb niets tegen Kum, hoewel ik iedere wedstrijd op een "Kummetje" zit te wachten, dat ene domme moment wat altijd komt. Maar goed, dat hij in de basis staat is niet zo gek, wie zette je er tot kort geleden dan neer? Met N'Toko heeft hij nu een directe concurrent, maar dan kunnen ze elkaar mooi scherp houden. Zwinkels heb ik eigenlijk nooit wat gevonden want er staat met hem een volstrekt middelmatige keeper in de goal, zonder enige uitstraling. En wat Pellatz betreft: Max de Jong schijnt te club iig te hebben geadviseerd met hem door te gaan. Dus die moet toch wel wat kunnen en hij is behalve een stuk jonger, ook nog eens 12 cm langer dan Coutinho, wat alleen maar een pré kan zijn.

Zaterdag 29 januari 2011 om 19:54 uur

fan

kobus wat een onzin over kum,waarom staat hij als hij fit is in de basis en wat de keepers betreft die duiters heeft nog nooit een wedstrijd op niveau gespeeld om over boks maar te zwijgen.we gaan weer dezelfde kant op als met je vriend ranko en straks zeg je weer dat ik gelijk heb.

Zaterdag 29 januari 2011 om 16:58 uur

Kobus Tokus

Waarom geef je Kum het voordeel van de twijfel? Die gozer heeft zeker 15kg [pure, droge spiermassa] ondergewicht, is 9 van de 10 keer te laat en blesseert zichzelf dan ook nog eens alleen maar, heeft geen duelkracht, geen opruimend vermogen, het tactisch inzicht van een garnaal, kan totaal niet voetballen en heeft geen enkele druk naar voren. Hij kleunt er wel in, maar vaak ook in situaties waarin het hanteren van de buitenspelval of gewoon de bal afpakken en rustig om je heen kijken aanvangen met heropbouw al genoeg is. Wat een wild losgeslagen paard is het joh.... :S Nee sorry, ik vind Kum 3x niks. En tuurlijk is Coutinho een goeie! Ik zie hem graag in het doel staan maar doe altijd m'n ogen dicht bij hoge ballen en spelhervattingen, en juist dán krijgen we vaak goals tegen. Dat komt echt door de minnen die hij heeft. Tuurlijk ligt het ook aan de verdediging, maar op momenten waarbij het echt 100% om de keeper gaat is Coutinho vaak het haasje. Je heht Pellatz (wat mij betreft de nummer 1) en Boks. Coutinho en Zwinkels zijn overbodig. Vier keepers onder contract is gewoon luxe, en die kunenn wij ons niet veroorloven, we zitten al in een spagaat tussen de miljoenenschuld aflossen en belangrijke spelers proberen te kopen/vasthouden. Je moet keuzes maken hé.... Dus dan zoek je de oplossingen al gauw in de selectie. Kwijt raken wat je kwijt moet.

Zaterdag 29 januari 2011 om 12:47 uur

fan

kobus wat kum betreft heb je een punt,maar ik geef hem toch het voordeel van de twijfel.coutinho doet het geoon goed.buijs is een gesloten boek enge gozer

Zaterdag 29 januari 2011 om 12:04 uur

Kobus Tokus

@Fan, de discussie Rankovic hadden we volgens mij allang gevoerd -maar ik vrees dat het idd weleens heel goed einde verhaal zou kunenn zijn, ook ivm zijn torenhoge niet-EU speler salaris-.

NToko is gewoon de vervanger van Kum (over altijd geschorst/geblesseerd gesproken) laat daar vooral geen misverstand over bestaan, en Coutinho is gewoon te klein, prima keeper maar je ziet dat 'ie moeite heeft met hoge ballen, en kwetsbaar is bij spelhervattingen.

@MiG, die ene opleving van Buijs steekt schril af bij het feit dat hij al zolang hij bij ons speelt helemaal niks gebracht heeft. En dat 'ie dolblij was dat 010 gewonnen had doet 'em zwaar door de mand vallen. En dan heb ik het nog niet eens over z'n gemene, oncollegiale gedrag naar medespelers toe gehad (Rado door midden proberen te zagen op de training bv.). Oprotten met die galbak.

Zaterdag 29 januari 2011 om 11:43 uur

MiG

Volgens mij heeft iedereen vorige week gezien waarom Buijs [iig de rest van het lopende seizoen] moet blijven. Kum hoeft van mij zeker niet weg en het wel of niet blijven van Coutinho zal mede afhangen van de uitkomst van de rechtzaak.

Zaterdag 29 januari 2011 om 10:48 uur

fan

beste kobus je vergeet je vriend rankovic ,drie redelijke wedstrijden in playoffs  en de rest van de tijd gebleseerd of geschorst.de  spelers kum en coutinho is ook nergens op gebaseerd of lachen ze niet lief naar je als je gedag zeg?

Zaterdag 29 januari 2011 om 09:06 uur

Kobus Tokus

Nu Zwinkels, Coutinho, Ammi, Kum, Van der Ree, Achterberg, Buijs, Gielisse, Bosschaart, Ignacio en Strooker nog zien te slijten (verkopen, verhuren, niet verlengen).

Vrijdag 28 januari 2011 om 20:23 uur

DENHAAGFC1

strik er om heen en met geld toe wegschoppe....  kon die engnek wetzel hem niet meeneme ?

Vrijdag 28 januari 2011 om 19:38 uur

pollo

ik dacht al dat hij een poosje weg was eigenlijk..........typische wetzel-voetballer

Vrijdag 28 januari 2011 om 19:31 uur

John/Apeldoorn.

Jarchinio Antonia..is verhuurd aan Go Ahead Eagles.

Vrijdag 28 januari 2011 om 18:32 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie