Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Roda minst slechtste tegen ADO


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

26 februari 2010 29 reacties

ADO Den Haag heeft de kans om de degradatiezone te verlaten niet gepakt. Thuis tegen Roda JC kon het goede zaken doen, maar de Limburgers wonnen de bar slechte wedstrijd met 1-2.

Het was vooral de storm die het onmogelijk maakte om een beetje normaal te voetballen. De Limburgers konden hier alleen net iets beter mee overweg dan de club achter de duinen.

De eerste helft was nog iets beter dan de tweede. Voor rust werd er dan ook twee maal gescoord. Roda kwam in eerste instantie op voorsprong via Junker, maar Kees Luijckx trok de stand weer gelijk.

Na de rust was het aan beide kanten één en al gepruts. Toen een paar minuten voor tijd iedereen van een gelijkspel uitging, pakte Roda toch nog de volle winst via Hadouir. De aanval werd ingezet na weer een keer knullig balverlies in het midden van het veld.

Reacties

buidel

 

Beide ploegen speelden slecht. Weersomstandigheden waren ook erbarmelijk.

Volgens RA werden de meegegeven opdrachten niet uitgevoerd.

Pleit jezelf vrij , daar is hij een meester in.

Het elftal speelt zonder vertrouwen , hangt als los zand aan elkaar , tactisch klopt er geen ruk van , en

RA is de beste trainer die men zich wensen kan........ Droom gezellig verder !

Maandag 1 maart 2010 om 10:03 uur

Hairos

Aan alle Milic haters: Ik heb jullie niet gehoord toen hij in juli 2008 werd aangetrokken nadat hij een proefwedstrijd had gespeeld op het Laakkwartierveld. Ook niet die paar keer dat hij de winnende goal maakte dit seizoen en vorig seizoen toen hij door Atteveld in de laatste 4 wedstrijden werd ingezet en via doorkopballen onze doelpunten inleidde. Dat heeft iedereen met zijn eigen ogen gezien. Denken jullie soms dat je meer verstand van het spelletje hebt dan de hele technische staf van FCDH?

En wat dat salaris betreft: Jullie helden Ricky, Bossie, Richard, Danny en Timothy  verdienen meer dan Milic. Die had een contract voor 2 jaar, de  anderen voor 3 en 4 jaar!

En dat buiten de eu salaris waar wijsneus Peco het over heeft: dat wordt voor NIEUWE Contracten jaarlijks aangepast. Of dacht je soms dat zo'n contract elk jaar wordt gewijzigd! Lees het eerst maar eens goed na, dan snap je het misschien.

Maandag 1 maart 2010 om 01:18 uur

Peco

Google maar ff op "spelers buiten de eu salaris"

 

Het gaat er uiteraard niet om dat ik gelijk heb maar dat er achterlijk idioot veel salaris wordt betaalt aan een voetballer die 

bijna niets kan, hij is gekocht omdat die kan koppen, nou ik zal is een naam noemen waar iedereen hier rode vlekken van in zijn nek krijgt: zet Geert den Ouden in de spits en je hebt er meer aan dan Milic.  Hij moet maar is een goed gesprek in het Servisch gaan hebben met Ranko en springoefeningen gaan doen als we nog 2 jaar iets aan hem willen hebben.

Ik stel voor om 'm naar HIJS te sturen in de Uithof en daarzo

slapshots op kniehoogte op hem af te laten vuren door de selectie van HIJS, zou die dan leren springen misschien?

Zondag 28 februari 2010 om 19:29 uur

Peco

Hij moet minimaal exact 401.715 Euro per jaar verdienen.

Hierzo de bron:
http://www.volkskrant.nl/archief_gratis/article1232007.ece/Inkomensgrens_voor_voetballers_van_buiten_EU_fors_omlaag

 

Ik vind dat net wat teveel geld...want normaal koop je een dweil aan een stok voor 2,99 namelijk bij de Zeeman of de Wibra, zo goed kan ik nog wel scouten en nog wel op loopafstand.

 

Zondag 28 februari 2010 om 19:25 uur

tezwak

Kum maakt iedere wedstrijd 1 of 2 CRUCIALE dekkingsfouten.

Dat was al zo in het centrum van de verdediging en is nu ook zo als back. Als je dan voorin weinig weet te brengen, dan weet je eigenlijk al waar het gaat eindigen. Er zot ook verder geen enkele progressie in Kum. Wat mij betreft kan hij dus vertrekken naar een middenmoot club een divisie lager met weinig of geen verdere pretenties. Wat betreft Milic; ik lees steeds maar dat hij bijna een half miljoen per jaar verdient. Nu vind ik iedere cent voor hem te veel, maar ik kan me niet voorstellen dat ADO een half miljoen voor hem betaald. Als dat wel zo is, dan zal ADO daar in ieder geval tot aan de contractduur aan vast zitten (er zal echt geen club zijn die zelfs maar een fractie van dat salaris zal willen betalen). Misschien kan hij bij Ling in de keuken tegen een forse reductie.

 

Zondag 28 februari 2010 om 18:29 uur

kenner

Milic zo snel mogelijk op transport naar de balkan.

Zwinkels heeft nog niet het niveau van vorig seizoen, en dat was ook niet echt top. Ik heb toch meer vertrouwen in Dittewig.

Hulst nog te licht voor degradatie voetbal. Verhoek in de basis.

Kum weet echt niet meer wat hij aan het doen is. Ik hoop snel op M. Pique

Zondag 28 februari 2010 om 16:04 uur

Frits

Wat een kenners zijn jullie zeg! Als je nou nog niet doorhebt dat we met 3 verdedigers spelen omdat ons troetelkind als middenvelder rugdekking moet krijgen bij balverlies, wat heb je dan in de afgelopen jaren in dat stadion gedaan?

Atteveld MOET wel zo spelen omdat een stel kneuzen hier DE BOEL ONDER DRUK ZET.

Laat je niet gek maken, trainer. Hou het achterin dicht, bouw op van achteren in plaats van die gekke lange bal naar voren. Antivoetbal. We scoren alleen via hinderen van de keepers (3 keer! Heerenveen, Feyenoord en Roda) dank zij bange angsthazen (scheidsen)

Zondag 28 februari 2010 om 13:38 uur

tja

50 jaar geleden werd je al geleerd (en op getraind) bij een stand van 1-0 of 1-1 en je tegenstander even goed of even slecht was in de laatste minuten op bal bezit te spelen. Geen risico's meer en bij twijfel de bal uit het stadion rossen.

Nu anno 2010 een trainer die niet in staat blijkt het team aan het voetballen te krijgen . Een keeper die het redelijk deed gaat vervangen door een keeper die bij elke voorzet in paniek is.

Een spits die totaal uit vorm is te lang laat staan, een jongeling (Hulst) onnodig kapot maakt om hem op te stellen in een cruciale wedstrijd waar het fysieke doorslag gevend kan zijn.

Conclusie, weer @drama, heer RA steek uw hand in eigen boezem en ga het is nu uur U.

Zondag 28 februari 2010 om 13:12 uur

Rikkie

We hebben meer mannen met ballen nodig, of anders maar het damesteam opstellen. En wat heb ik met toch in die Atteveld vergist..!, had hem zo hoog zitten na onze redding van vorig jaar, maar nu krijgt hij ze niet meer aan het voetballen. Wie- en wat kan ons nog redden van de Jupiler ?

Zondag 28 februari 2010 om 11:09 uur

KaleKootsj

Willem II gewonnen... Wakker nu "helden"?

Zaterdag 27 februari 2010 om 22:40 uur

ggf

 

Hou ondanks alles hoop. Misschien blijkt straks dat er toch nog 3 clubs slechter zijn. Wel armoedig om te hopen op een kampioenschap van de slechtsten, maar het is niet anders. Zaterdag wellicht de eerste stap naar dat "kampioenschap".

Zaterdag 27 februari 2010 om 21:59 uur

haagskwartiertje

ja weg met die lange die niks kan nu vraag je je af waarom powel en carricholo niet zoveel kans hebben gehad als deze lange dweil

Zaterdag 27 februari 2010 om 20:00 uur

:d

Wat een Millic lekker verkopen die gozer.

Gooi dan lekker Oper in de basis . Attveld snapt er ook nix meer van volgends mij :-(

 

Op donderen met die millic ... loop me al 3 maanden te ergeren aan die hond.

Zaterdag 27 februari 2010 om 15:32 uur

Cijfers

Milic 3
Kum 3

Soltani 7
vd berg 6
luickx 7
Zwinkels 5
boschaart 7

Milic verkopen aan scheveningen en dan mag tie met hoogendorp daar zitten klote!

OPER BASISSSS!!!!!!!!!!!!!

** atteveld

Zaterdag 27 februari 2010 om 14:46 uur

haagse ert

beste raymond atteveld bij deze wil ik u vragen hoe het toch mogelijk is dat je een speler als milic nog durft op te stellen.??

 

wat een schande zeg, ik denk dat je samen met milic beter de benen moet nemen uit den haag en ergens anders je wanvertoning moet laten zien.

 

want dit slaat echt alles..nog nooit heb ik zo`n zooitje ongeregeld bij elkaar gezien..het is gewoon jammer voor de betere spelers van ado dat je met zulke spelers in 1 team zit...(daar gaat je marktwaarde).

 

dus ga je eens achter de oren krabbelen over hoe je het de volgende wedstrijd gaat aanpakken(zonder milic)ect...

 

want zo breng je ons cluppie echt ten onder...snik snik..

Zaterdag 27 februari 2010 om 14:14 uur

peet

NOOIT MEER MILIC !!!!!!!!!!!!!!. verder geen commentaar

Zaterdag 27 februari 2010 om 12:15 uur

Huge

 ik vind het leuk hoor die play offs, maar dan wel graag om europees voetbal en niet weer om promotie/degradatie. ik schaamde gisteren mijn ogen uit mijn kop. had een maat van me aan de telefoon die FCDH supporter is, maar aan andere kant van het land woont en in de kroeg zat te kijken, die krijgt elke week de lachers tegenover zich. he spel was echt bedroevend, weinig spelers haalden gister een voldoende. ik vond Boschaart, Luijkx en Toornstra nog redelijk spelen en Verhoek viel redelijk in, maar de rest mag zich diep gaan schamen en dan vooral Milic, Zwinkels, Kum en Soltani

Zaterdag 27 februari 2010 om 11:26 uur

r.d

wat een zooi is dit nu voetbal omdat je tegen feyenoord 2-2 heb gespeeld is omdat feyenoord echt slecht was ik baal er echt van wat nu denk ik dan gaan we nog een keer voetballen af kunnen we het echt niet wat een zooi daar zit je dan 2 keer 45 min naar kutvoetbal te kijken echt erg

Zaterdag 27 februari 2010 om 10:47 uur

Peco

Ik heb nog nooit een spits gezien die 40 rooitjes per maand binnenhaalt en zo verschrikkelijk slecht is, zoals die lange dweil voorin nu speelt kan die gewoon beter gaan korfballen, ik geloof dat er achteraan de Hengelolaan bij de Beresteinlaan nog zo'n korfbalclub zit.

Wat een afgang joh, ik vind hem niet eens een anti-held, ik vind het gewoon een ordinaire aanfluiting.

Zoiets kost 40,000.00 Euro per maand.

1.  Verliest bijna alle kopduels

2.  Kan geen positie kiezen

3.  Loopt in de weg

4.  Wint bijna geen duels over de grond

5.  Kan geen ballen kaatsen over 3 meter

6.  Kan geen ballen geven over 10 meter

7.  Kan niet op het doel koppen

Wat heb je aan hem eigenlijk?

Leuk dat er wordt gedold op de tribune als die Tscheu la Ling probeert na te doen maar ik zie de lol er niet van in, ik erger me

dood aan die lange dweil.

Oh ja, hij is nog jong, ja ja... maar als ik deze investering vergelijk met pak 'm beet TONY MORLEY die in 85-86 werd binnengehaald daar had je wat aan.

Leuk voor de talentenjacht maar niet om 4-5 ton salaris aan kwijt te zijn per jaar... vier jaar lang... hoeveel belangrijke goals heeft die gemaakt tot nu toe?... eentje bij RKC uit geloof ik.

En als er mensen zijn in de club die zeker wisten dat die een talent is nou stuur 'm maar is naar een Thaimassage toe dan want hij staat helemaal stijf van de zenuwen lijkt het.

Wat een drama joh, alle aanvallen eindigen bij hem, kaats...fout... kopbal...fout.... aanname....fout...

Ga nou lekker korfballen lange, of laat je is masseren door een Thaise want je loopt erbij als een kapstok met drie wankele poten.

Zaterdag 27 februari 2010 om 10:08 uur

MiG

@KaleKootsj: Dat zie je goed mbt het Haags kwartiertje; kap er aub mee of maak idd 15 minuten verschrikkelijk lawaai zodat het echt iets speciaals is.

Verder was het ouderwets k*t en geven ze het gvd weer in de laatste minuten weg. Natuurlijk zijn dit de wedstrijden die je mot winnen, maar op een gegeven moment moet je dan toch maar die ene punt binnenhalen. Nu hebben we niets en is het feessie van vorige week ook weer vergeten.

Zwinkels heb ik nog nooit wat gevonden, al is het maar door zijn non-uitstraling [hij staat niet eens rechtop met zijn pisbult], Kum is ver gedaald qua niveau, Hulst is nog niet toe aan hele wedstrijden en Milic is gewoon om te janken zo slecht. Ik ben benieuwd of Oper en Knopper binnenkort wel hele wedstrijden aankunnen want wat mot je anders met die gasten?

Zaterdag 27 februari 2010 om 09:52 uur

Der Rudy

De planning was om er een leuke avond van te maken. Vier kaarten gekocht met eten vooraf in de biznizclub. Even langs de fan shop, langs het home en dan een tractatie bij Mikado. Ja gezellig.

 

En toen .......... harde wind, koud en een hoop spelers die ongesteld waren. Al die domme fouten die werden gemaakt, heeft niets met de tegenstander te maken. Wat een drama. Ergernis troef.

 

Het enige lichtpunt was de minuut stilte na de 12e minuut en het zwaaien met sjaals daarna. 

 

Een avond om snel te vergeten. En nu maar hopen dat onze concurrenten ook punten verliezen.

Zaterdag 27 februari 2010 om 09:05 uur

fan van AAD MANSVELD

wat een stelletje losers,ze kenne echt niet voetballen,die milic met ze 4 ton kan nog niet in de 2 klasse ballen,wat een scouting ik blijf lachen. en dan die bosschaart die wil bij ADO blijven nou van mij mag die maar dan voor een uitsmijter en een bak koffie,wat een lul is dat,soltani oppleuren,kum ik blijf lachen wat een prutser,de beste keeper die we hadden lekker laten gaan(waterman)en dan die stumpert in de goal hij kan nog geen bal uittrappen,het is dat RKC geen punten haalt daar moeten we nog blij om zijn ,het word nacompetitie en dan gaan we het niet redden tegen ploegen als cambuur en go ahead,Aad Mansveld draait ze eigen om in zijn graf,als die dit ongeregeld zooitje ziet ballen,ADO onwaardig

Zaterdag 27 februari 2010 om 01:44 uur

Zooitje Baggah!

Niet alle spelers halen een onvoldoende maar om maar de allerergste zeperds naar boven te halen.

 

MILIC   krijgt een 1 - waarom staat die uberhaupt nog 70 minuten in het veld?...die gozer kan gewoon niet voetballen!

KUM   krijgt een 3 - stom blind paard met z'n blinde amateurballen naar voren

 

Bosschaart vond ik tot de 75e minuut de beste man maar dan gaat die ook opeens weer lopen te kutten met amateurpasses door het midden.

Soltani vond ik meevallen, de enige met dreiging

 

Maar alsjeblieft... kan iemand alsjeblieft Milic uitleggen dat die gewoon niet kan voetballen?... bij Hoffenheim in Duitsland is die afgetest (bron: transfermarkt.de) en wie neemt hem voor 5 ton per jaar...tuurlijk, die SLEEPING giant uit Den Haag.

Die hele Milic is gewoon de Louis van Schijndel van de 21e eeuw!!!!

Zaterdag 27 februari 2010 om 01:27 uur

busje 57

WAT ZIJN WE BLIJ ZWINKELS IS BETER WAT EEN PRUTSER ALS ZE HEM NIET HELPEN VLIEGEN ER 5 IN TEGEN SLECHT RODA IEDERE HOGE BAL PANIEK IN DE TENT DIE 2 - 1 OM TE ROLLEN VAN HET LACHEN VOLGENS MIJ GING HIJ ZITTEN VOOR EEN FOTO OF ZO ZAG ER NIET UIT .!!!!!!

GROTE STAD NIEUW STADION STAPJES MAKEN LATEN ZE EERST MAAR LEREN LOPEN HOPEN DAT RKC BLIJFT VERLIEZEN WANT WIJ ZULLEN NIET VEEL WINNEN INSPIRATIELOOS ZOOTJE MET PIPO IN DE GOAL OP NAAR CAMBUUR ALTIJD GEZELLIG IN FRIESLAND SCHAAM ME DOOD 3 E STAD VAN NEDERLAND.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaterdag 27 februari 2010 om 00:25 uur

KaleKootsj

enneh...

lekker door gaan met dat haags kwartiertje...

schaam me dood...

Wel grappig om elke keer uitgelachen te worden.

Als je het dan doet, dan moet je je team ook 15 minuten lang aanmoedigen en niet aftellen en dan 30 seconden zingen...

Zaterdag 27 februari 2010 om 00:08 uur

Slap!

TELEURSTELLEND, GEEN INSPIRATIE EN SLORDIG! MILIC WAS DAAR PERFECT VOORBEELD VAN....

Zaterdag 27 februari 2010 om 00:05 uur

KaleKootsj

Schaam me dood.

Als je nou geen zin hebt om te voetballen, blijf dan lekker thuis!

Zaterdag 27 februari 2010 om 00:03 uur

Vakkie-G

Stelletje amateurs

Vrijdag 26 februari 2010 om 23:42 uur

HENK

ja als je deze wedstrijdjes al niet wint... wordt weer nacompetitie dus, altijd spannend ! (Y)

Vrijdag 26 februari 2010 om 23:35 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23