Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Ruime zege voor ADO in Doetinchem


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

28 augustus 2011 12 reacties

ADO Den Haag heeft uit tegen De Graafschap de eerste driepunter van het seizoen gepakt. De ploeg verloor twee spelers, maar won wel met 3-0.


Het elftal van Maurice Steijn mocht niet klagen dat het na een kwartier nog 0-0 stond. De thuisploeg had namelijk een paar goede mogelijkheden om de score te openen, maar benutte deze niet.


Na een half uur spelen werd Ahmed Ammi hevig bloedend van het veld gedragen, nadat hij het voorhoofd van De Leeuw tegen zijn gezicht kreeg. Later werd bekend dat hij zijn neus had gebroken.


Een kwartier later moest ook Aleksandar Radosavljevic noodgedwongen het veld verlaten. De Sloveen bracht zijn ploeg wel op voorsprong, maar knalde vervolgens met zijn schouder tegen de paal. Er wordt gevreesd voor een gebroken sleutelbeen.


De aanval voorafgaand aan het doelpunt zat goed in elkaar. Lex Immers kreeg de bal, hield deze goed vast en legde hem af op Wesley Verhoek. De rechtsbuiten gaf een perfecte voorzet op de inkomende Rado.


De Graafschap ging in de tweede helft vol in de aanval om de achterstand om te buigen. ADO Den Haag kreeg daardoor veel ruimte en was gevaarlijker van de superboeren. Toen Fränkel na twee keer geel uit het veld werd gestuurd kreeg de residentieclub het helemaal makkelijk.


Verhoek was weer belangrijk maakte er 2-0 van. De aanvaller scoorde op aangeven van Chery. Mike van Duinen maakte er uiteindelijk 3-0 van. De invaller draaide knap weg bij zijn tegenstander en schoot de bal fraai binnen.

Reacties

ADO Supporter

Matige pot voetbal met veel strijd! Eindelijk 3 punten!! Voetballend nog een hoopt te doen,maar wedstrijd biedt hoop voor het vervolg! Nu die versterkingen nog en we kunnen weer wat omhoog gaan kijken. Luksik viel dit keer 100% mee,nog niet goed maar wordt al wat beter. Centraal nog steeds zwak. Elbers was een redelijk debuut,maar moet nog hoop leren.Van Duinen een leuke invalbeurt.

Als geruchten lees over El akchoui wordt ik niet vrolijk als dat doorgaat! Haal dan gratis Ferne Snoyl op is 10x beter en heeft nog potentie om nog beter teworden. Is top fit helemaal afgetraind!
Zondag 28 augustus 2011 om 22:49 uur

Wes

Goed gedaan vandaag, ik heb weer een ADO gezien waar ik strots op kan zijn bij vlagen heel goed spel en Supusepa ook heel goed gedaan. Er was weer strijdlust en ik zag plezier, ook goede tactische keuze door Immers in de spits te zetten met twee buitenspelers. Ik ben ook iemand die veel kritiek geuit heeft op Steijn maar vandaag heeft hij het goed gedaan. Ook toen hij noodgedwongen moest wisselen heeft hij het tactisch goed neergezet door met Leeuwin te schuiven naar de rechtsbackpositie en later toenj Rado uitviel Immers te laten zakken naar het middenveld en van Duinen in de spits te zetten. Heel knap gedaan! Ik hoop dat de verhalen waar zijn over de versterkingen, ook dat bericht over de transfer van Elia naar Juventus waar ADO 10% op paktm stemt mij gelukkig. Zou het toch allemaal op zijn pootjes terechtkomen?
Zondag 28 augustus 2011 om 19:05 uur

Ed uit de achterhoek

@farlito Hou toch eens op met dat negatieve gezeur. Luksik speelde vandaag een verdienstelijke wedstrijd. @Peet Je hebt gelijk. Supusepa was een verademing in het centrum, waardoor Leeuwin een linie naar voor kon. Goede keuze van Steijn! Ik heb ook een fanatieke ploeg gezien die probeerde vroeg druk te zetten. Een klein beetje zoals vorig jaar. Ik ben nu een blije Hagenees in de Achterhoek. Sterkte voor Ammi en Rado !!!!
Zondag 28 augustus 2011 om 18:04 uur

Dennis_070

Effe stoppen nu met gezeik op Steijn. Doet het gewoon best goed, maar heeft te maken met veel transfergezeur en een Verhoek uit vorm. Vond vandaag de verdediging sterk staan: Supusepa en Kum, maar zeker ook Luksik, heerlijk kort op de man en een stuk rustiger aan de bal. Prima invalbeurten van Van Duinen en Elbers. Kortom alle reden om positiever te zijn met z`n allen en de jongens te steuben
Zondag 28 augustus 2011 om 17:16 uur

sowiezo.

DeVogel,WVerhoek,JVerhoek,Cherry,Hocher,Elbers,Immers,Toenstra,Van Duinen,Bulykin? Lekkah DH gewoon weer Europa ! Waar is dat feesje hier is dat feesje
Zondag 28 augustus 2011 om 17:05 uur

gast

JOEHOEEEEEEEEEEEEEEEE IK LACH ELKE NEGATIEFELING UIT DIE GEZEGD HEBBEN DAT ADO WEER GING VERLIEZEN VANDAAG ZAG WEER EEN IETS TERUG DIT GEEFT ZELF VERTROUWEN JOEPIE HELEMAAL BLIJ
Zondag 28 augustus 2011 om 16:50 uur

4 uit 4 net als vorig seizoen

Vandaag hebben we 4 uit 4. Verleden stonden we na vier wedstrijden op hetzelfde aantal punten. Natuurlijk is elk jaar anders; b.v. van de spelers die verleden jaar de eerste 4 wedstrijden bij ons meededen zijn er inmiddels behoorlijk wat vertrokken. Dit geldt ook voor de trainer.

Eigenlijk alles minder (volgen velen) maar verlopig nog niet minder punten. Overigens ook verleden jaar hadden we bij de eerste 4 wedstrijden Vitesse en PSV.

Wat ik wil zeggen: vooraf waren velen zeeeer negatief. Mbt al die negatieve reacties zou ik willen zeggen: eerst zien en dan pas zeuren.

Zondag 28 augustus 2011 om 16:43 uur

farlito

Toch lekker die eerste 3 punten binnen.

Zag in ieder geval onze ploeg spelen met de wil om de punten mee naar huis te nemen en dat is opzich al een verdienste.

Zag wel weer dat die lukniet opnieuw weer door de mand viel, deze man voegt niks toe aan fcdh.

In ieder geval moet dit de jongens wat vertrouwen geven en dat het voetballend nog veel beter moet, zal een ieder ook wel zien.

Vond het wel een beetje pijnlijk gezicht om Steijn zo vreugdelijk uit z,n dak te zien gaan na ieder doelpunt. Blij zijn mag altijd wel maar om nou te gaan staan juichen alsof we ons geplaatst hebben voor europees voetbal gaat mij toch iets te ver. Als ie maar nu niet gelijk het idee gaat krijgen dat ie toch geschikt is als hoofdcoach (lol) want daar is Steijn echt nog niet aan toe.

Ben in ieder geval blij voor ons supporters en spelers dat we ondanks deze rumoerige tijden toch punten hebben gepakt.

Geeft voor iedereen toch weer een beetje positieve energie. 

Forza Den Haag.

 

Zondag 28 augustus 2011 om 16:33 uur

Ado4evah

Zoals we allemaal weten kunnen we goed en op van alles en nog wat, de andere kant is er inzet strijd en zeker een overwinning complimenten aan iedereen gefeliciteerd.

Zondag 28 augustus 2011 om 16:12 uur

peet

Pluspunt vandaag Supusepa was vandaag de beste. Vond hem tegen Vitesse ook niet slecht. Met nog een centrale verdediger erbij en hopelijk Bulykin en John Verhoek  zie ik met verrouwen het seizoen tegemoet. Met van Duinen, Cherry, Elbers, en  de Vogel zijn er voor de toekomst prima spelers in huis.

Zondag 28 augustus 2011 om 15:37 uur

benniegek

Chapeau ADO !thumb

Zondag 28 augustus 2011 om 15:32 uur

slain

Steijn zei dat Rado tegen hem zei:Ik zie je over 6 dagen dus hij gaat gewoon de interlands spelen lijkt mij.

 

Niet met een gebroken sleutelbeen.thumb

Zondag 28 augustus 2011 om 15:25 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24