Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Scheidend trainer ADO-vrouwen bezorgd over investeerder


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

12 mei 2024 1 reactie

Alex Scholte, scheidend trainer van ADO Den Haag Vrouwen, maakt zich zorgen om de Amerikaanse investeerder.

 

Scholte had na zijn laatste wedstrijd (ADO-Ajax) bij Haagse Topsport een ,,algemene tip'' voor de leiding van ADO. ,,Besef heel goed dat je leiding geeft aan een club en dat je belangrijkste taak is te zorgen dat de club blijft bestaan voor het nageslacht. Of dat nou bij de mannen is of bij de vrouwen.''

 

Scholte zegt dat hij zich daar grote zorgen over maakt. ,,Hoe lang blijft de buitenlandse investeerder de gaten dichten? Daar kan iedereen van vinden wat-ie wil. Ik maak me daar zorgen om. Ik wil dat straks mijn kleinkinderen ook in het stadion kunnen zitten.''

 

ADO Den Haag verloor met 1-3 van de Ajax-vrouwen. De ploeg van Scholte en Stephan Vos eindigde als vijfde in de Azerion vrouwen Eredivisie.

 

Scholte vertrekt na dit seizoen. Het lukt de 52-jarige oefenmeester niet meer om de combinatie met zijn andere werkgever te maken. Hij blijft nog wel actief in het voetbal en wordt assistent-trainer bij SV Den Hoorn. Stephan Vos is volgend seizoen in zijn geheel eindverantwoordelijk voor ADO Vrouwen.

 

Zie hier het interview met Scholte en speelster Lysanne van der Wal bij Haagse Topsport. Of klik op de link helemaal onder.

Reacties

wiegah070

Paniekzaaierij van deze man.

Kijk naar clubs zoals Estoril (Portugal), Beveren SK (Belgie) en Alcorcon (Spanje), zijn al jaren langer onder de paraplu van Bolt, gemixte resultaten en noig steeds niet 'afgestoten'. Dit zijn Amerikanen voor wie een paar miljoen wc papier is (kijk naar prijs voor ADO vs prijs van slechtste NBA/NHL team). Die begrijpen dat het tijd kost.
Maandag 13 mei 2024 om 11:18 uur

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo KMSK Deinze
Vandaag om 14:00 uur
Besloten

Advertentie