Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

`Situatie ADO is optelsom beleid`


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

2 maart 2021 18 reacties

Santi Kolk ziet het somber in voor ADO Den Haag.

 

“Ik hoop wel dat ze nog zestiende worden, maar ik zie het niet gebeuren”, zegt de voormalig aanvaller van ADO in het AD.

 

Kolk ziet van alles fout gaan bij de residentieclub. “Het is makkelijk wijzen naar de spelers, maar dit is een optelsom van een beleid dat al jaren aan de gang is.”

 

“Wat er bij ADO is gebeurd, daar snapt niemand wat van. Waarom moest de club in handen komen van United Vansen?”, vraagt Kolk zich af. “Waarom wil United Vansen een onervaren directeur hebben?”

 

“En waarom heeft Martin Jol zo’n belangrijke, technische functie gekregen?”, vervolgt Kolk. “Hij heeft bewezen een goede trainer te zijn, maar de functie als hoofd technisch hart vraagt wat anders. Verder was hij al jaren niet meer actief in het voetbal en is een koerswijziging qua beleid in één seizoen tijd doorvoeren onrealistisch.”

 

“Ik vind het eerlijk gezegd moeilijk om over te praten. Ik heb een hoop meegemaakt bij die club. Ik heb er een hard hoofd in dat ADO dit jaar in de eredivisie blijft. Ik hoop dat ik ongelijk heb.”

 

Kolk speelde vier keer ADO. In 2006/2007 maakte hij deel uit van het elftal dat voor het laatst naar de eerste divisie degradeerde.

Lees meer over

Reacties

AussieAdo

Santi heeft 300% gelijk als hij het over het besturen van ADO heeft. Waar kan het huidige probleem anders aan liggen dan???
De maan??? Oh ja de spelers.... Nee het ligt aan het likken naar zeist.
Geef 8
Vrijdag 5 maart 2021 om 00:35 uur

Hermanos

Ik wil wel eens weten waarom ADO in de eredivisie kan blijven, dit seizoen. Er staan wedstrijden te wachten van allemaal sterkere clubs. Begrijp me goed, ik wil ook dat het veel beter gaat met ADO en dat ze veilig staan.
Donderdag 4 maart 2021 om 15:28 uur

RF

Zo’n onervaren visieloze en volgzame directeur is dit dus het gevolg. Met UV als eigenaar blijf je dit houden.
Die willen m.i. geen leider met een visie want die hebben een mening. Over mj als technische man is al genoeg gezegd en geschreven..
Woensdag 3 maart 2021 om 12:39 uur

Ronnie

@lex5

Hahahhahaha nee hoor wees niet bang,ik ben en blijf altijd een ado supporter door dik en dun maar soms heb je wel eens van die momenten dat je er even helemaal doorheen zit.
Dat is nu.
Komt wel weer goed,en laten we hopen op een absoluut wonder.
Woensdag 3 maart 2021 om 08:38 uur

Lex5

PS Waarom neemt iedereen hier mislukte voetballers toch zo serieus? Die Kolk schopte nog geen deuk in `n pakkie Blue Band. En half CADD maar roepen: "Hij heeft gelijk..."
Dinsdag 2 maart 2021 om 23:59 uur

Lex5

@Ronnie

Van mij mag iedereen z`n mening hebben, dus jij ook. Maar ik vraag me steeds bij jouw reacties af of je glas nou altijd halfleeg is? Schuilt er niet stiekem ergens toch `n ADO-supporter in je die hoopt op beterschap en duimt voor een goede afloop? Ik mag het hopen, want als je al op voorhand de handdoek in de ring gooit, wordt het zeker niks. Dus kom op kerel, laat `n fikse teug Haagse lucht door je groen-gele hartje stromen en ondersteun je club tot `t allerlaatste fluitsignaal. En als dat niet lukt, dan kun je altijd nog voor Ajax worden...
Dinsdag 2 maart 2021 om 23:51 uur

Ronnie

@lex5
Gelukkig rook ik helemaal niks.
Maar ik durf echt te zeggen dat Beugelsdijk 10x beter is dan die DelFabro.
Die kan werkelijk helemaal niks,behalve als hij geluk heeft als hij de bal raakt en kan wegknallen.
Dan zag ik liever Beugelsdijk en eigenlijk nog liever Kanon maar ja die hebben we voor een appel en een ei van de hand gedaan.
En ik vind dat echt zo makkelijk dat Jol er voor niks in is gestapt,hij heeft geld zat dus dat maakt geen reet uit.
Dat heeft verder ook helemaal niks met het aantrekken van spelers te maken.
Nee hij heeft gewoon slechte spelers aangetrokken.
En wat mij het meest dwars zit is dat hij in 2 jaar 35 spelers heeft gehaald en niet 8 tot 10 betere of gehuurde spelers,hij had toch een aardig netwerk zou je zeggen.
Zo`n Gomelt,wat moet je ermee?
Maar goed ieder heeft zo zijn eigen mening en we gaan het wel zien wat er allemaal gaat gebeuren de komende weken.
Het zal vast nog wel gaan donderen een dezer weken.
Dinsdag 2 maart 2021 om 20:02 uur

Hermanos

Ja Santi heeft natuurlijk grotendeels gelijk. Aan de andere kant is Martin de enige oud ADO speler die gratis ADO heeft bijgestaan in deze ontzettend moeilijke periode, die al lange tijd moeilijker werd. Noem maar namen die dat ook hadden gedaan. Verder niemand en ook Advocaat ging zijn bitterballen bij Feyenoord nuttigen. Nee ADO kan weinig rekenen op steun. Die Chinezen moeten ook weg, die hadden hele mooie praatjes. Niets is er van terecht gekomen. Ik weet niet hoe alles werkt bij ADO, maar zo werkt het niet. ADO is een club waar ik in het lange verleden wel kon rekenen op een overwinning. Waar grote clubs niet wisten of zij zouden winnen of ADO. Nu is dat echt anders geworden helaas.....
Dinsdag 2 maart 2021 om 19:29 uur

Superfan

@superfc. Wat bedoel je met Haagse jongens met een ADO verleden? Wat is daarvan het voordeel? Het gaat om kwaliteit, om een goede directie, om een goed scoutings-apparaat (over Haagse jongens gesproken...) over een goed beleid. Daar is niks Haags aan.
En nee, ook ik heb geen gouden tip en had ook gehoopt dat Jol ons op weg zou helpen. Het idee van een jonge talentvolle selectie blijkt niet te voldoen. Helaas. Modder gooien naar Jol is niet juist want hij heeft wel gedurfd zijn nek uit te steken.
Dinsdag 2 maart 2021 om 19:12 uur

Lex5

PS Santi wie?
Dinsdag 2 maart 2021 om 17:14 uur

Lex5

@Ronnie

Wat zeg jij nou, Ron? Beugelsdijk laten staan? Ik wil 20 gram van `t spul wat jij rookt. Beugelsdijk was de personificatie van Haags amateurisme. Als de selectie begin september `n week vrijaf kreeg vanwege interlandverplichtingen, dan zat Tommie op Ibiza. En maar schutteren iedere week. Een tomeloze inzet en een voorbeeldige wedstrijdmentaliteit veranderde daar helaas niet veel aan. We praten nu over de Haagse verdediger met een eigen voetbalschool, he!

Nee, met die oude meuk hadden we `t dit jaar zeker niet gered. Die hebben je namelijk vorig jaar (en `t jaar daarvoor) al in de steek gelaten. En zolang we nog leven, houd ik hoop en weiger ik hier mee te huilen met de wolven in `t Bos Achter de Duinen.
Dinsdag 2 maart 2021 om 17:13 uur

Superfc

@ronnie haagse dave
Helemaal eens. Wedstrijden zijn niet om aan te gluren. Toch blijf ik iedere keer hoop houden. Het is toch van de gekke dat we pas 2x gewonnen hebben. Daarom ga ik voor "maart roert zijn haagse staart" . Stel he. We winnen in maart drie keer... zou toch mooi zijn. Als we het niet redden zal de ploeg vol passanten gaan. Dan staat er een stel hongerige gasten klaar om wel te knallen. Denk aan de Mulders en Stijn vb. Gaan we weer met plezier kijken!
Blijf gezond en geniet van de groen gele kleuren en wie weet de haagsche maand
Dinsdag 2 maart 2021 om 16:04 uur

Ronnie

@Superfc
Je hebt helemaal gelijk,alleen is het zo klote dat we er uit vliegen.
Dat was echt met een paar goede (huur) spelers echt niet nodig geweest.
Zelfs Beugie had gewoon beter kunnen blijven staan,was misschien een groot verdiener maar goed die 25 die dit jaar gehaald zijn zullen toch ook redelijk salaris hebben.
Het gaat heel moeilijk worden om in een keer terug te komen,of er moeten weer onverwachte dingen gebeuren natuurlijk.
Maar de club steunen doe ik me hele leven al,dus daar zal het verder niet aan liggen.
Helaas blijf ik het technisch hart de verantwoordelijke hiervoor houden,dit was niet het jaar om zo drastisch de boel om te gaan gooien.
Maar goed,opgeven doen we nooit en we zien volgend seizoen wel wat er allemaal gaat gebeuren.
Dinsdag 2 maart 2021 om 15:28 uur

Haagse Dave 75

@superfc. Goed gesproken.
Dinsdag 2 maart 2021 om 12:28 uur

Superfc

Santj, dit is wat wij allemaal al wisten.
Maar wat doe jij voor de club? Wijzen naar Jol is natuurlijk makkelijk. Jol heeft wèl wat gedaan. Wellicht had hij de hoop dat meerdere Haagsche jongens met een Ado verleden zich zouden aansluiten. Iemand pro deo zijn gang laten gaan zou ik nooit doen maar hij heeft denk ik het 2e team klaar gezet voor de toekomst. Het 1e daar heb ik ook wel mening bij en die is niet positief.
Het mooie aan onze club is.... Van een afstand weten we het heel goed maar iets doen....das een tweede.
Wat ik doe...ik support mijn club en (misschien tegen beter weten in) heb nog altijd de hoop dat we er in blijven. Opgeven kan altijd nog en als we gaan prima want het blijft mijn cluppie! Een haagsche knuffel aan Eagle en Pajam, blijf gezond en houd je Haags!

Dinsdag 2 maart 2021 om 11:46 uur

Ronnie

Je hebt helemaal gelijk.
We gaan er kansloos uit.
Superslecht beleid en het technisch hart is met Jol natuurlijk een aanfluiting en absoluut wanbeleid.
Volgend jaar divisie. Nou dat gaat ook wat worden.
Dinsdag 2 maart 2021 om 11:30 uur

TheoAdo1955

Het doek is al gevallen....
Dinsdag 2 maart 2021 om 10:03 uur

pajam

geen woord gelogen... : (
Dinsdag 2 maart 2021 om 09:19 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24