Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Slap ADO verliest van Heracles


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

15 maart 2015 15 reacties

ADO heeft thuis tegen Heracles een dure nederlaag geleden.

 

Na een slap begin stond de Haagse formatie na drie minuten al achter tegen de concurrent om de nacompetitie. 

 

ADO mocht niet klagen met een 1-1 ruststand na een doelpunt van Mike van Duinen op een verzet van Aaron Meijers.

 

In de tweede heft stootte ADO zich aan dezelfde steen. Heracles kon twee keer scoren uit een min of meer identieke situatie. Daarbij kon aanvaller vogelvrij vanaf rechts kon inschieten, ketste de bal vanaf het aluminium weer het veld in waarna de Heraclieden attenter reageerden.

Reacties

janvele

@Wes
Zo dus de verwensingen die ik naar mijn hoofd krijg geslingerd zijn niet van laag niveau. Kan je mij dan één reactie van mij geven waarin ik een ander met allerlei ziekten e.d. heb bestookt? Ik hou het altijd speltechnisch of bestuurlijk. Dat dat jouw slecht uitkomt omdat ik de vinger op de zere plaats leg begrijp ik wel.
Dinsdag 17 maart 2015 om 12:07 uur

Wes

@janvele
Nee jan wat jij constant flikt is van heel laag niveau en zijn wandaden naar onze club en supporters. Het bloed onder de nagels halen bij trouwe supporters met hart voor deze club blijkt jouw hobby te zijn en als er dan op gereageerd wordt de vermoorde onschuld spelen en roepen dat de ander van laag niveau is. Lekker makkelijk hoor achter je veilige computertje.
Maandag 16 maart 2015 om 19:02 uur

janvele

@KaleHans
Je vind mij een Kwal, eikel, geilt en zielig mannetje. Ik moet zeggen dat je op hoog niveau acteert. Echter als er geen argumenten meer zijn dan verlaagt men zich tot dit soort wandaden.
Maandag 16 maart 2015 om 16:01 uur

KaleHans

Weet je wat zo zielig is aan jou jan? Dat jij nooit reageert op positieve zaken rond onze club, de voorgaande wedstrijden speelde het elftal redelijk goed voetbal en bewezen de versterkingen weldegelijk aanwinsten te zijn!!
Nu er een collectief falen van onze jongens tussendoor komt zijn de voorgaande wedstrijden ineens toevalstreffers.....
Positieve zaken dat een Wigt zijn vergoeding aan de jeugdopleiding schenkt, dat Hansen en andere jongens respect tonen naar een overleden supporter.
Zelfs dat Fontein die door jou zo afgezeken werd en ontslag nam was ineens ook weer niet goed. Dat is zo zielig aan jou jan, negatieve feiten dan sta je ineens vooraan en trek je de bek weer is open maar bij positieve zaken hoe klein dan ook ben je in geen velden of wegen te bekennen!!!!! (En nu laat ik me even gaan) ja bent gewoon een grote kwal, een eikel waarschijnlijk zonder familie en vrienden die waarschijnlijk op meerdere forums de alwetende vent uithangt en er op geilt als er iets negatiefs gebeurt.
Je bent gewoon een zielig mannetje en al helemaal geen supporter van onze club!!!!
Maandag 16 maart 2015 om 14:25 uur

janvele

@WEs
Oh,Ja Wes zuig ik? En weet je wat zielig is KaleHans? De werkelijkheid blijven ontkennen en daardoor personen gaan negeren en denken na wat toevalstreffers op de valreep dat wij CL gaan spelen. Dat met die enorme versterkingen van je Chinese vriend die bij nader inzien ook niet de top zijn. De basis van ons elftal was en is echter ver onder de maat. Ik heb nooit iets anders beweert. Overigens als positief nieuws vanuit China vernomen van je Chinese vriend wat hij nu echt zal doen?
Maandag 16 maart 2015 om 12:06 uur

KaleHans

De laatste paar wedstrijden leek het nog ergens op, vorige week verlies je onterecht maar vandaag...... verlies je terecht! Alberg deed niets tot weinig en Mike heb ik geloof ik maar 1 of twee keer de longen uit zijn lijf zien rennen.
Malone hopeloos uit vorm, Kramer die geen moer doet en het leek wel dat de rest van de ploeg hierin meegesleurd werd inclusief Eduardo.
Heracles profiteerde hier optimaal van, heel slim gespeeld!
En Wes maak je niet zo druk, je weet toch dat als het goed gaat en het meezit je bepaalde mensen niet hoort! Die komen alleen uit hun holen als het tegenzit. Dat zijn geen mensen maar mollen........daar heb je alleen maar last van!!! Lekker links laten liggen want ze zijn eigenlijk heel zielig want dat soort mensen is niet alleen hier zo maar in hun hele leven.
Maandag 16 maart 2015 om 09:30 uur

dick

Zag er niet uit gewoon weggespeeld door een slim Heracles
Maandag 16 maart 2015 om 09:14 uur

dewa

We kunnen wel blijven roepen dat ze harder moeten werken maar je speelt het hele seizoen al slecht omdat Fraser het gewoon niet goed neerzet. In de heenwedstrijd kwamen we door toeval op voorsprong. Die Stegeman past een dubbele wissel toe en binnen no time stonden we achter. Dag punten. Deze wedstrijd komt Heracles op voorsprong en maakt ADO gelijk. Stegeman wisselt en trekt de winst naar zich toe. Hoe duidelijk wil je het hebben. Kramer zegt het op tv west precies goed. Te aanvallend gespeeld waardoor er teveel ruimte lag tussen de aanval/middenveld en de verdediging. Dat is voor geen enkele voetballer te belopen. Heracles kon er zo onderuit voetballen. Ik denk dat geen enkele trainer bang is voor ADO omdat ze weten dat Fraser er niks van bakt en zij zich dus heel makkelijk kunnen wapenen tegen onze club. Die 8e plek waar Wang het over had was echt zo gek niet hoor. Met Jol, Advocaat, v/d Brom of Marinus Dijkhuizen hadden we met deze groep zeker rond de 8e-9e plek gespeeld.
Maandag 16 maart 2015 om 08:57 uur

Wes

Ter opheldering van mijn opmerking, je reageert nooit na een wedstrijd mits er verloren wordt, dan sta je vooraan om te zuiger.
Zondag 15 maart 2015 om 22:27 uur

janvele

@Wes
Vreemde opmerking want volgens mij wordt altijd iedereen doodziek van mijn reacties. Althans dat beweren jij en je vrienden.
Zondag 15 maart 2015 om 21:04 uur

Wes

@janvele
Vuile bloedzuiger die je bent, Jij reageert nooit en nou ineens wel!! Ze zouden jou op eens moeten blokkeren hier.
Zondag 15 maart 2015 om 19:48 uur

janvele

@Tja
Het lek was toch boven met de door Wang gestuurde aanwinsten? Niets is minder waar. Vier aanvallers die en de voorzet moeten geven en de bal zelf moeten inschieten/koppen. Heb altijd al gezegd dat men bij onze club niet weet wat voetballen inhoudt.
Zondag 15 maart 2015 om 17:57 uur

Anne van Schuurman

Inderdaad geen middenveld. Malone en Alberg dramatisch. En niet te vergeten Zuiverloon. Waar die mee bezig is? In ieder geval niet met verdedigen ...
Zondag 15 maart 2015 om 17:47 uur

Tja

Verliezen kan altijd, maar dit is minachting naar je supporters
Fraser zijn geluk is op, begint te voren met een sterk verhaal en op t veld zet ie t laf neer, gezien ook het spelverloop.
Geen strijd, geen passie, niet je tegenstander uitschakelen maar vriendelijk laten lopen..................... .
Dag Henk veel geluk bij 010.
Tijd voor een andere trainer die onbevangen voor de groep komt, dus een extern iemand met ervaring om zich uit de degradatie zone te kunnen spelen.
Die kan je mee geven dat binnen de selectie er 5 strijders zijn, die voor onrust kunnen zorgen . 1 ervaren middenvelder , 1 techneut en 1 bekwame sluitpost.
Mike, de Chinese aankopen, Kanon, Meyers, --Kistensen--, --Gehrt-- en sluitpost Hansen.
Laat m verder ook bij de jeugd wat spelers ronselen, dus wel een durf coach die met jeugd kan werken, geen behoudende.
Zondag 15 maart 2015 om 17:14 uur

Ronnie

Wat een schande zeg.
Fraser lult ook maar wat raak,met ze 5 aanvallers.
Ga nou eens een keer je middenveld neerzetten,daar verliezen we alles.
Wat een drama is die Alberg,doet niks en gaat als een mietje elk duel in,of nog liever uit de weg.
En Malone is hopeloos uit vorm,al weken speelt hij slecht.
Christensen is dan nog de meest constante man op het middenveld maar die mist snelheid.
Kortom Fraser,je hebt het lekker voor elkaar hoor.
En nu word het heel lastig,gezien het programma.
Ohhhh wat een slappe bende was het vandaag.
Zondag 15 maart 2015 om 16:05 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24