Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Slecht ADO verliest ook van Heracles


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

31 augustus 2013 15 reacties

ADO Den Haag heeft de slechte competitiestart in Almelo een vervolg gegeven.  De groengele formatie verloor met 1-0 in van Heracles.

 

 

Mike van Duinen had aan het begin van de wedstrijden nog wel twee kansen. Maar op deze mogelijkheden na, was het spel net zo hopeloos als de eerdere vier competitieduels.

 

 

Heracles speelde ook niet goed, maar was wel beter dan ADO. De 1-0 was daarom een logisch gevolg van het spelbeeld.

 

 

Met name de tweede helft was het aanzien niet waard. De residentieclub creëerde geen enkele mogelijkheid,

 

 

ADO eindigde het duel nog met tien man. Scheidsrechter Kamphuis stuurde Dion Malone uit het veld nadat de verdediger binnen een paar minuten twee keer geel kreeg.

Reacties

dick

Wederom een matige partij.
Niemand uitgezonderd , het spelpeil is beneden alle niveau.
Ik pretendeer geen kenner te zijn , maar kijk alleen is naar de "non verbale "uitstraling van een hoop spelers.
Dat zegt toch al genoeg ?
Al zet je Johan Cruijff voor de groep , als je spelers hebt die niet gemotiveerd zijn , of denken dat ze Jezus zijn , dan wordt het toch nooit wat ?
Overigens , Beugelsdijk er uit , Zuiverloon er in , was dat nu zo`n succes ?
En Esajas , ook al zo`n topper !!!!
Maandag 2 september 2013 om 09:41 uur

TillValhall

Helemaal eens met velen. Steijn is onhoudbaar geworden, met z`n eeuwige smoesjes en excuses. Steek de hand eens in eigen boezem joh.... Ik heb altijd gezegd dat jongens als Antonia, Fernandez en Leeuwin laten gaan een foute keuze is geweest (waarbij ik vaak genoeg voor gek ben verklaard). Maar ondertussen blijken alledrie idd vele malen beter dan wat er nu rondloopt bij ons. Net zoals ik altijd gezegd heb....
Zondag 1 september 2013 om 18:27 uur

MiG

@adotiel: Helemaal eens. We hebben een middelmatige ploeg die HOOGUIT de 13e plek kan halen en zelfs dat wordt nog een opgave. Vorig seizoen is gered door de overwinning tegen Feyenoord en dan nog eindigden we op maar 3 punten van plek 15. Ik denk ook niet dat er een wonder gebeurt als Maurice de laan wordt uitgestuurd, maar je mot toch wat proberen...
Zondag 1 september 2013 om 16:16 uur

MiG

Ik denk niet dat Steyn deze groep nog aan het spelen krijgt en ik denk dus dat hij binnen een paar weken werkloos is. Fräser mag het dan [voorlopig] gaan doen...
Zondag 1 september 2013 om 16:01 uur

adotiel

Ben het eens met Janvele. Er wordt maar geroepen dat er op papier goed materiaal is. Als je iets vaak roept, ga je het geloven; ik echter niet.Van Duinen WAS voor mij de speler die er in positieve zin uitsprong, echter hij laat tot nu toe toch ook heel weinig zien. Als er een goed bod komt, zou ik hem verkopen.
Denk echter dat dat bod er niet komt; hij presteert onvoldoende de laatste weken. Laten we reëel zijn, als ik kijk naar wat er de laatste 10 weken van het afgelopen seizoen, de oefenperiode en de laatste 5 wedstrijden dit seizoen is gepresteerd, dan is dat gewoon heel erg slecht: middenmoot Jupiler meer niet.
Er lopen feitelijk veel spelers rond die afkomstig zijn van voormalige degradanten, niet geslaagde spelers zoals Cabral of middelmaat uit elders. Als dit het maximaal haalbare is uit oogpunt van geld, dan is dat zo maar maak me niet wijs dat het prima materiaal is. Nu vind ik het overigens geen excuus om altijd maar naar het geld te kijken, er zijn zat voorbeelden van armlastiger clubs die wel in staat zijn goed te presteren. Bijv. Pec, go Ahead, cambuur, Heracles en toch ook RKC. Eigenlijk bijna elke andere club met dezelfde financiële mogelijkheden presteert beter. Visie, inzicht, en uitwerking daar van daar ontbreekt het denk ik aan, de juiste persoon op de juiste plek en dat kunnen bewerkstelligen is een competentie, daar begint het in feite mee.
Zondag 1 september 2013 om 14:12 uur

janvele

Geen geld voor het hakblok zodat we het hele seizoen zitten opgescheept met Stein. Niemand komt meer kijken. Alle wedstrijden oefenwedstrijden voor de JupilerL. .
Zondag 1 september 2013 om 12:44 uur

MiG

1 Week rust zal Steyn niet slecht uitkomen, al lijkt het me uitstel van executie want verlies tegen Vite$$e en zijn hoofd gaat op het hakblok
Zondag 1 september 2013 om 11:31 uur

Ron001

Ik krijg helaas steeds meer het adelaar syndroom!! Heb niets tegen de beste man, maar hij wisselt nu wel zeer vaak op het foute moment!!!!
Zondag 1 september 2013 om 11:04 uur

janvele

Meneer Stein bij de NOS. Met deze kwaliteit in het elftal hadden wij meer punten moeten hebben. Wat een blinde. Er is helemaal geen kwaliteit in het elftal. Echter de rest van d TStaf en het Bestuur schijnt geen enkele inbreng te hebben. Zijn zij ook blind. Overigens Mokhtar vond Stein geen aanwinst. Lewin mocht gewoon gaan (nu prima verdediger en veel beter dan Wormgoor het beschermelingetje van Stein die hem immers kocht) en bij GAhead speelt een prime Antonia rechtsbuiten en EX ADO!!).
Zondag 1 september 2013 om 08:55 uur

adriaan

Menig amateurclub in de Haagse regio hebben een betere coach, met nog minder materiaal. Stein koopt of huurt spelers maar het wordt geen stap beter. Ook de manier van coachen tijdens de wedstrijd laat weinig zien, hij zit als een zoutzak op de bank en toont geen enkele betrokkenheid. Wat ik al eerder schreef, zet een coach met natuurlijk gezag en naam en faam neer en die maakt zelfs dit elftal beter. Tot slot Cabral mag van mij naar huis.
Zondag 1 september 2013 om 08:09 uur

corsto

Dit is toch niet te geloven.
Wat een ongelofelijke schijtwedstrijd.
Gewoon helemaal niks creërenen.
Steijn je bent een aardige gozer waarschijnlijk maar het word tijd dat er een grote mijnheer voor de ploeg komt te staan.
Ik heb deze competitie en incl de oefenwedstrijden nog geen fatsoenlijk iets gezien.
En dan al die spelers die allemaal zogenaamd niet goed genoeg waren voor Ado,het lijstje van namen staat in het stukje hieronder.
Nee de namen die nu allemaal komen zijn op papier geweldig maar bakken er heel weinig van.
Falkenburg had gewoon voor ado moeten spelen,evenals eerder al Mokthar en Lukoki.
En verder hadden we achterin allang de nodige versterking moeten hebben.
Kortom,we hebben het allemaal niet en ook met Wilfried Kanon zal het allemaal leuk klinken maar word het waarschijnlijk het hele jaar tegen degradatie voetballen.
Wat een drama,ik heb ook nog een seizoenskaart gekocht voor 300 euro.
Zaterdag 31 augustus 2013 om 23:57 uur

Tja

Als je als coach, Mokthar, Falkenburg, Mendez, Lukoki,Antonia niet op de juiste wijze weet in te schatten heb je geen inzicht, geen gogme dus.
Conclusie @Drama coach.
Wel jammer t is een aardige gast, maar daar win je geen wedstrijden mee.
Als er niets gebeurd ga je de kuikenbak in ................jupilair.
Dat betekent waarschijnlijk einde betaald voetbal in Den Haag, tenzij er een grote sponsor of een een stinkend rijk iemand zich meldt om de club te kopen.
Zaterdag 31 augustus 2013 om 22:31 uur

janvele

Stein staat met 1-0 achter en zet alles op alles op het laatst. Zet een verdediger in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ONKUNDE meneer Stein en met jouw het hele elftal. Jupiler volgend jaar.
Zaterdag 31 augustus 2013 om 22:04 uur

adotiel

Ik ben niet verrast. Dit was te voorspellen. Gewoon niet goed genoeg op heel
veel vlakken. De tragiek: voor degradatievoetbal komen ze ook tekort.
Cabral bijvoorbeeld. Mijn advies: verkoop van Duinen nu het nog kan en investeer het geld in spelers die mentaal in staat zijn degradatie te voorkomen.
Bij degradatie - en dat komt echt heel dichtbij - is het voorlopig gebeurt met het betaalde Voetbal in Den Haag. Dat is mijn grote angst.
Zaterdag 31 augustus 2013 om 22:04 uur

DzY

Wil iemand dit zooitje ongeregeld, inclusief begeleiding en bestuur, svp zsm bij een of ander amateurclub dumpen...

Wat een schijtvertoning, Den Haag onwaardig.
Zaterdag 31 augustus 2013 om 21:53 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24