Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

‘Slechte boodschap naar kids en sponsors’


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

12 augustus 2009
ADO Den Haag heeft in de uitwedstrijd tegen VVV Venlo een slechte boodschap afgegeven naar kinderen en naar de sponsors. Dat zegt technisch directeur André Wetzel in een gastcolumn in VI.

De technisch directeur valt met name over het ‘domme’ gedrag van Karim Soltani en Ricky van den Bergh, die allebei een onnodige tweede gele kaart opliepen. Ook is Wetzel niet blij met het opstootje dat ontstond toen Van den Bergh het aan de stok kreeg met Keisuke Honda, ‘die hem alleen maar een goedbedoeld zetje af’.

Volgens Wetzel maakte Van den Bergh het na de wedstrijd nog erger door voor de tv ‘allerlei bijdehante opmerkingen over de scheidrechter te maken’. ‘Leuke tv, zeker, maar niet goed voor ADO.`

De technische baas zegt dat hij en trainer Raymond Atteveld het eens zijn dat maatregelen nodig zijn. Na een afkoelingsperiode wordt woensdag (vandaag) besloten over sancties. ‘We zitten op één lijn hierover’. Atteveld bepaalt of Soltani en Van den Bergh een boete krijgen of een alternatieve straf.

Wetzel: `Ik ben een jaar bezig geweest het imago van ADO naar een hoger niveau te tillen. Dat is goed gelukt, denk ik. Dit soort incidenten kan al het goede werk in één klap verpesten. En dat laat ik niet gebeuren.’

Reacties

Rody De Boer

ze gaan egt winnen vandaag ik ga kyken ik zit op middennoordXD en we gaan zkr winnen of het nou met of zonder vd bergh en soltani is we gaan gwn winnen...... Twente
Zaterdag 15 augustus 2009 om 16:37 uur

ado-fan

wetzel wetzel wetzel als iemand onze imago ten schande brengt ben jij het  ga lekker terug naar vvv zeggen dat jij het imago omhoog heb gebracht  sorry hoor maar dat is echt onzin!!!!!!!!
ricky hebben we nodig als hij iets doet in het veld  praat met hem na de wedstrijd  ga  hem niet in de media  af lopen zeiken   en dan zegge dat honda het goed bedoelde  zeg je dat  omdat je terug wilt 
 echt schande wat je doet ....... ik hoor je nog wel over een paar wedstrijden als ricky scoort en de winnende maakt  geloof mij
Vrijdag 14 augustus 2009 om 01:29 uur

leo

Swetsel bemoei je met je eigen zaken,jji maak wat een mug oilfant.
JJi maak er meer van dat er was en de spelers zelf weten ook wel dat het niet kan en mag,en jji gaat lekker in de media roepen,dan breng jji weer een negatief beeld.
Vrijdag 14 augustus 2009 om 00:01 uur

anti td

Hopelijk is iedereen nou wakker. Wat een (PR) drama is die man. Doet ie dit nou expres? Wil ie weg met een goede afkoopsom? Of is het een autist, een dwangmatige leugenaar of heeft ie een andere psychische aandoening? Ik houdt beiden serieus voor mogelijk.
Donderdag 13 augustus 2009 om 21:37 uur

Rob2002

Hou die kritiek lekker intern. Zo maak je er een soap van! 
Donderdag 13 augustus 2009 om 15:19 uur

slain

KAPPUH WETZEL , NIET ZO OVERDRIJVEN.
Donderdag 13 augustus 2009 om 14:39 uur

8800insideoutside0088

wetzel tyft gewoon graag een mestkar om, mot toch ook kenne :p
Donderdag 13 augustus 2009 om 14:25 uur

Louder

Hoor die Wetzel dan "ik ben een jaar bezig geweest met Den Haag naar een hofer niveau te tillen" wat een daap jo!

natuurlijk had ricky die tweede gele niet moeten pakken, en die reactie tegen Honda is meer dan logisch, zou ook zo reageren "een goedbedoeld zetje" bestaat niet, het is altijd provorcerend als je net een rode kaart heb gehad, eigenlijk had Honda ook een kaart moeten krijgen!
Donderdag 13 augustus 2009 om 12:08 uur

het imago

Wetzel is op dit moment de enige die het imago naar beneden haalt. Niemand heeft het er nog over gewoon twee gele kaarten klaar bovendien waren het ook niet zulke schandalige overtredingen dat je hier nog zolang over door hoeft te gaan, of heb ik een bericht gemist dat een speler van VVV ze poot heeft gebroken ofzo? Wetzel heeft tot nu toe een goed beleid gevoert kwa spelers en ook met de nieuwe keeper heeft hij juist en snel gehandeld, maar met dit GELUL! overdrijft hij wel heel erg. Hij moet niet van Den Haag een mietjes club maken met 11 gasten die continu achter de tegenstander aanlopen maar verder nooit meer wat doen omdat ze anders geel zouden kunnen krijgen, en gelijk een boette van Den Haag.
Donderdag 13 augustus 2009 om 12:08 uur

Flip

Wetzel is blijkbaar pas tot moraalridder geslagen, misschien hadden ze wat harder moeten slaan want ik word een beetje moe van hem met zijn gezeik

Donderdag 13 augustus 2009 om 10:59 uur

janwillem

Eigenlijk geven wij de verkeerde persoon de rode kaart (Wetzel), maar als vd Bergh en Soltani echte profs zijn, hadden ze geen 2e gele kaart gepakt en zeker niet op die plekken. Had de eind uitslag 1-3 of 1-4 geweest, niks aan het handje. Tuurlijk Wetzel blundert, maar zijn wij perfect dan? Los het met een ludiek spandoek op, bv Wezel dat was een actie van een ezel. En voor beide heren met rood bv vd Berg en Soltani, domme kaarten of nie? Maak je toch je punt.
Donderdag 13 augustus 2009 om 10:59 uur

DRUK DAGGIE

voor de boeg met al die td`s die in de publiciteit moeten gaan roepen over slechte voorbeelden voor sponsors en kids n.a.v de wedstrijd van gister...

Donderdag 13 augustus 2009 om 08:29 uur

Danke

Ach,in Amsterdam slaantzo ongeveer elke hooligangroep, behalve die uit den Haag, de boel kort en klein en meneer Wetzel maakt zich druk om een geel kaartje. We hebben niks met anere te maken, maar hij mag zo eens leren te relativeren.
Woensdag 12 augustus 2009 om 23:05 uur

Bokkie

Wetzel heeft niets tegen Vd Bergh. Hij heeft hem persoonlijk gehaald na een of meerdere gesprekken waarin Vd Bergh`s impulsieve gedrag zeker ter sprake is gekomen. Na Valencia en VVV kan ik me voorstellen dat Wetzel een beetje over de zeik is aangezien Vd Bergh precies dat doet waar Wetzel al bang voor was. Het had alleen wel beter geweest als hij Vd Bergh gewoon binnen vier muren de typhus had gescholden hierover. Sommigen van jullie slaan overigens wel een beetje door zeg...pff...
Woensdag 12 augustus 2009 om 22:36 uur

bolke de beer,

dramateur wetzel
Woensdag 12 augustus 2009 om 20:30 uur

pffffff

k Wetzel jij vind jezelf zo belangrijk bij alles is het ik dit ik dat. ikke ikke ikke ikke vreselijke enge gluiperige griezel. openWoensdag 12 augustus 2009 om 20:13 uur

kenners

Ben het met veel mensen eens, volgens mij is Wetzel publiciteitsgeil. Door maar door te blijven zeuren en de zaak constant weer op te halen blijft het beeld hangen, wat na intern overleg weg had moeten zijn.
Je bent geen trainer meer, dus bemoei je met andere zaken s.v.p.
Woensdag 12 augustus 2009 om 19:33 uur

Kalekophagenees

Wat Loopt die Wetzel te zeiken zeg, lekker je eigen spelers afkraken in je collum! Waar is meneer Wetzel mee bezig dan? De tweede gele kaart van Ricky van der Bergh was pure onzin omdat de speler zich liet vallen. Een gele kaart van soltani was ook onzin want hij ging voor de bal. Dat Ricky afgeeft op de scheids klopt volledig want steeds bij van Liesveld krijgt ie rood. Dan dat opstootje rond Honda! Volkomene terecht want niet spleetje Honda neemt de beslissing maar de scheidsrechter! Dan het Doelpunt tegen Den Haag wel of niet over de lijn? Scheidrechter ziet het niet en de lijnrechter was ermniet eens en toch wordt ie gegeven? RARARA of KNVB Maffia? Nu terug naar Wetzel, wie stond er op de monsterseweg jongst leden met een moter agent naast hem die hem op de bon slingerde. Juist Wetzel, waarom bij Couthino een persbericht en Ricky en Soltani wel met de billen bloot. Nee Wetzel we weten dat je VVV geil bent maar ga nou niet de goedheilige uithangen!
Woensdag 12 augustus 2009 om 19:31 uur

De waarheid ligt op het veld...

Hey Atteveld...ben jij nou trainer van Ricky en Karim of Wetzel...Ricky; spreek over 2 weken weer met je voeten en de bal en laat je niet opfokken door Toyota`s anders hebben we weinig lol van je!!
Woensdag 12 augustus 2009 om 19:27 uur

haagsehoolie

Wat een dom verhaal. Wetzel was het die zondag zelf over valencia begon. Heeft persoonlijk iets tegen ricky die punten voor ons gaat pakken. Nogmaals ben heel lang positief geweest maar ben 100% klaar met wetzel. Wil alleen maar zelf in publiciteit komen.Daar hebben we een trainer voor! Hij heeft niets te zoeken tijdens een eigen wedstrijd om daarover commentaar te geven. Nu heeft ie ervoor gezorgt dat klein binnenbrandje overgeslagen is! Steun zaterdag ricky en wetzel houdoe naar VVV je vriendjes met goed imago!!
Woensdag 12 augustus 2009 om 19:16 uur

Zoutjuh

Waar is deze man mee bezig? ze eige vuurtje opstoken.. wat een idioot die wetzel nooit openbaar je eigen spelers afkraken.. les 1

Woensdag 12 augustus 2009 om 18:34 uur

Slappe jap

Hey wetzel,ga lekker naar hvv met je ijdeltuiten gedrag.
Walgelijke man met je herengedrag.
Woensdag 12 augustus 2009 om 17:48 uur

ado123

nou wetzel ik geef je gelijk met dat goede werk verpesten. maar ik ben het niet eens over dat duwtje di honda wou gewoon uitdagen.
Woensdag 12 augustus 2009 om 17:46 uur

Der Rudy

Wat die Rocky vd Berg nu weer heeft geflikt kan natuurlijk niet. Eerst Valencia en nu weer de plaatselijke VVV. Ook Circus Soltani denkt onvoldoende na over zijn acties. Door maar met 9 man te spelen hebben we misschien hierdoor twee kostbare punten laten liggen die we straks tekort komen! Uiteindelijk was al die opwinding een slechte publiciteit voor ADH. Korrel op de molen van de negatievelingen die kennelijk graag over Den Haag willen zeiken. Als ik niet naar de rode draad kijk van de stroom van onvoorzichtige, soms wat naieve uitspraken van Wetzel, vindt ik dat in dit geval het terecht is dat de club publiekelijk laat weten dit gedrag niet te tolereren.
Woensdag 12 augustus 2009 om 17:32 uur

Max

Als dat een goedbedoeld zetje was, was Ricky`s reactie een goedbedoeld aaitje. Of had Wetzel na afloop een erehaag voro Honda gewild?

Woensdag 12 augustus 2009 om 17:14 uur

pro fc

Die man blijft je verbazen De man die als trainer Soltani niet tot de orde riep die constant domme kaarten pakte roept nu in het openbaar dat er twee spelers aangepakt moeten worden. Maar wie pakt hem aan met zijn leugenachtige uitspraken over versterkingen die de indruk hebben gewekt dat er dit jaar een stapje (dat woord kan ik eigenlijk niet meer horen) vooruit zou worden gezet. Ado loopt veel sponsors en toeschouwers mis omdat veel dingen gruwelijk slecht geregeld zijn en niet omdat er nu zo veel rumoer is bij supporter en spelers. En inderdaad: als trainer gefaald en als td hard op weg om te falen. Je kan v.d.kallen veel toeschrijven , maar mensenkenns heeft hij blijkbaar niet om deze windbuil voor 5 jaaar aan te stellen.
Woensdag 12 augustus 2009 om 17:13 uur

Max

Tja, heel Nederland was de twee rode kaarten al vergeten (alsof het een zeldzaamheid is) en nu wordt iedereen, dus ook sponsors en kinderen, er weer even aan herinnerd. Rare actie. Een beetje het braafste jongetje van de klas willen zijn. 

Roep ze op het matje, geef ze een boete en houd het allemaal lekker intern, man.
Woensdag 12 augustus 2009 om 17:11 uur

PIETJE

kan die zak niet oprotten die ijdeltuit. Laat hij eens spelers gaan halen die arrogante zakkenvuller
Woensdag 12 augustus 2009 om 16:56 uur

KeesHagenees

Wetzel moet oppassen voor z`n geloofwaardigheid.
Hij schreewt nu zelf iets te hard van de daken.
Ik vond het optreden van Wetzel na de wedstrijd niet opperbest om het zacht uit te drukken.
ADO doet het zeer goed de laatste jaren mbt tot ordehandhaving dus Wetzel beetje dimmen.
Woensdag 12 augustus 2009 om 16:47 uur

ko

Zoals gezegd, de TD is een gemankeerde trainer.
En als TD hangt hij de fatsoensrakker uit over de rug van trainer Atteveld.
Woensdag 12 augustus 2009 om 16:30 uur

Nix

Op zich heeft Wetzel wel een punt, maar bespreek dat gewoon intern met die gasten en Atteveld erbij en houd het dan verder onder de groen-gele pet.
Woensdag 12 augustus 2009 om 16:30 uur

Rickky zonder Berg

Helaas slaat Wetzel de plank weer helemaal mis. Kritiek geven naar spelers is oké maar dan wel binnenskamers en niet in het openbaar. Hiermee schaadt hij het vertrouwen van deze spelers! In iedere training/opleiding voor managers is de slogan: "een medewerker corrigeren: onder 4 ogen, medewerker die een compliment krijgt: in het openbaar!!!!". Meneer Wetzel heeft een voorbeeldfunctie en is bepalend voor de cultuur van de club. Dus meneer Wetzel houdt u aan de grondbeginselen van een goede leider!
Woensdag 12 augustus 2009 om 16:28 uur

JS

Heb gister nog een mail aan Wetzel gestuurd naar aanleiding van zijn vorige uitspraken, maar kennelijk tevergeefs. Die man spoort gewoon niet. Er is nu niemand, maar dan ook NIEMAND ook niet de echte Wetzel lovers, die kunnen zeggen dat ze dit een goede actie vinden! Die man is echt hopeloos. Is alleen maar met zn eigen PR bezig. Met dit soort uitspraken ben je geen ado-man. Hij zet de club, de spelers en ons supporters op deze manier voor schut. Als hij zo doorgaat, dan komen de spelers straks tegen hem in opstand, of nog erder, wij supporters. Let maar op mijn woorden, dit wordt niet lang meer getolereerd. Hij graaft zijn eigen graf op deze manier.
Woensdag 12 augustus 2009 om 16:15 uur

super fc denhaag

hij brengt het balletje alleen maar zelf aan het rollen. als hij zich zo laat gaan in de media. denk ff na wetzel. als je 2 goeie wedstrijden speelt zijn mensen het al vergeten.
Woensdag 12 augustus 2009 om 15:30 uur

;)

‘die hem alleen maar een goedbedoeld zetje af’.

Ben je nou niet goed..................

Ik ben wel blij met wetzel, maar als hij zo door gaat ben ik hem snel zat
Woensdag 12 augustus 2009 om 15:21 uur

Ugh

Luister Wetzel, er is er maar één die de club in diskrediet brengt, en dat ben jij, omdat je al de hele week de publiciteit loopt te zoeken en je eigen spelers aan het afvallen bent.
Atteveld en de selectie, ik ben trots op jullie jongens, ik heb een goed spelend team gezien met passie en strijd. Dat is namelijk echt haags meneer de nep TD!
Woensdag 12 augustus 2009 om 15:20 uur

Remy

wetzel ga nou niet je eigen spelers zwart lopen maken he, ook bij slechte dagen elkaar steunen en niet laten vallen.
Ik neem aan dat andere spelers nu ook wat over wetzel mogen zeggen in de media, aangezien hij daar ook niet vies van is.
Woensdag 12 augustus 2009 om 15:15 uur

Vaders

Moet dit nu allemaal via de media,Wetzel kan dit ook nog op een andere manier aanpakken.  Dit is nog erger om je club in dis krediet te brengen.Volgens mij heeft ie het niet zo op Ricky.Ga liever op koopjes jacht om je ploeg te versterken.
Woensdag 12 augustus 2009 om 15:02 uur

bob444

Ben geen Wetzel fan,maar  hij heeft een punt. Echter hou die vuile was intern en kom daarna naar de pers met een verklaring.
Twee dagen werken in het Juliana kinderziekenhuis bv. voor beide relschoppers.
ADO maakt de laatste tijd wel goede soaps.
Eerst het keepers drama, heel NL heeft er van kunnen smullen.
Een paar uur daarna freefighting bij VVV, de beelden gingen de wereld over.
Sponsoren en nieuwe supporters (maak van een avondje ADO een dagje uit) haken af.
Woensdag 12 augustus 2009 om 14:56 uur

Hans

Wat kan deze man overdrijven zeg, die wil zeker 11 mietjes in het veld die liever hun been intrekken zodat de tegenstander niet struikelt??   Dat imago mijnheer Wetzel wordt hiermee echt geen schade aangedaan want dit soort incidenten doen zich bij iedere club voor.   Ga lekker door zo met je medewerkers in het openbaar af te vallen, dat is pas iets waar je het imago van de club (en vooral jezelf) mee omlaaghaalt.
Woensdag 12 augustus 2009 om 14:55 uur

Jg

Nou was geen goedbedoeld setje van die Honda.
Ook HondaYaHaMa had direct rood moeten krijgen.
Wij hagenezen laten niet  met ons sollen hr Wetzel.
De knvb moet zich achter de oren krabbelen met al de  kansloze scheidsrechters.
Woensdag 12 augustus 2009 om 14:51 uur

Rik

Is die man media geil ofzo.
Woensdag 12 augustus 2009 om 14:50 uur

one-five

en wat is precies de toegevoegde waarde van dit achterafgebral van tactisch onbenul wetzel (topwedstrijden spelen met jeugdspelers/fey/psv uit van hese, tillema/de geer) dat was pas een slecht signaal naar kids en sponsors!!!! Als hij wat heeft met v.d Bergh roept tie hem maar op kantoor. En dan dat zgn. vriendschappelijk gedrag van honda, wat n onzin! wellicht zit wetzel in venlo bter op z`n plek, daar waar hij degradeerde inderdaad, feit!
ado-twente 2-1
Woensdag 12 augustus 2009 om 14:46 uur

Aad

Als trainer incapabel, als TD onacceptabel.

 

11 mietjes in het veld en 4e klas KNVB dan mag je verwachten dat er geen geel of rood valt.

 

Wetzel: Douchen!!!!

En voor degenen die zeggen dat hij ook goede dingen doet: Welke dan???
Geen dingen noemen die alleen maar afgeleiden zijn van besluiten van van der Kallen en RvC

Woensdag 12 augustus 2009 om 14:27 uur

Ron1

Laat Wetzel zelf eens het goede voorbeeld geven door alle vuile was intern te houden
Woensdag 12 augustus 2009 om 14:21 uur

Arendsoog

Je weet als je vd Bergh binnen haalt dat dit soort gedrag meer regel dan uitzondering is. Lijkt mij als je een goede inschatting van zaken maakt dus een bewust genomen risico. Of moet Wetzel nou echt gedacht hebben dat je zo`n ....... als vd Bergh kunt veranderen. Maar maak je niet te druk als de Tokkies in een Mercedes gaan rijden is het nog geen slechte auto maar alleen een asso merk.
Woensdag 12 augustus 2009 om 14:13 uur

JB

Met alle respect, maar meneer Wetzel begint nu toch wel een tamelijk ernstige vorm van Wethouder Hekking gedrag te vertonen.
Niemand is zo vaak in de media geweest mbt die rode kaarten als hijzelf.

En zoals een aantal anderen op de shoutbox al schreven, je eigen medewerkers in het openbaar zo afvallen, dat is "not done".
Ik kan mij ook niet voorstellen dat Mark vd Kallen dit accepteert van de managers in zijn bedrijven en dus ook niet van Wetzel.

Met alle respect voor het vele goede werk dat het afgelopen jaar is gedaan, hier slaat Wetzel de plank ontzettend mis.
Woensdag 12 augustus 2009 om 14:04 uur

Heilig Boontje..

Misschien dat Wouwzel z`n eigen verwijzingen naar de tribune in het vorige seizoen is vergeten...veld inlopen e.d.
Woensdag 12 augustus 2009 om 14:04 uur

MB

Wetzel laten we dit nou niet gaan overdrijven de andere 25 wedstrijden pak je punten door Ricky.
Woensdag 12 augustus 2009 om 14:01 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Peet Bijen

Laatste wedstrijd

Logo Sparta Rotterdam Logo ADO Den Haag
6-0
22 november 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SC Heerenveen
28 november 2020 om 20:00 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 9 - 24
2 Vitesse 9 - 22
3 Feyenoord 9 - 21
4 PSV 9 - 20
5 FC Twente 9 - 18
6 Heerenveen 9 - 17
7 AZ 8 - 14
8 FC Groningen 9 - 14
9 FC Utrecht 8 - 10
10 Sparta R'dam 9 - 9
11 PEC Zwolle 9 - 8
12 Willem II 9 - 8
13 Heracles 9 - 8
14 VVV-Venlo 9 - 8
15 RKC Waalwijk 9 - 6
16 ADO Den Haag 9 - 4
17 FC Emmen 9 - 3
18 Fortuna Sit. 9 - 3