Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Steijn: Aantijgingen Borst overtrokken


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

10 mei 2010 10 reacties

Volgens Maurice Steijn is het verhaal van Hugo Borst zwaar overtrokken. Borst schreef dit weekend in een column dat ADO Den Haag-spelers Demy de Zeeuw hadden uitgescholden.

Volgens de columnist werd De Zeeuw na afloop van het duel, waarin hij Barry Ditewig een rode kaart aansmeerde, uitgemaakt voor kankjerjood en werd er tegen zijn tas geschopt.

“Zwaar overtrokken” zegt Steijn in het AD/HC. “Ik heb dit verhaal weken geleden al gehoord, maar ik heb er niets mee gedaan, want Ajax heeft geen officiële aanklacht ingediend.”

ADO Den Haag verloor de beladen wedstrijd in blessuretijd met 1-0.”Er zal zeker iets geroepen zijn na die wedstrijd, want mijn spelers voelden zich behoorlijk genaaid door De Zeeuw. Maar ook dat hoort bij het voetbal.” Aldus de interim-hoofdtrainer in het dagblad.

Reacties

jojo

@terzake

 

helemaal eens. niets aan te te voegen eigenlijk.

 

 

wat me wel opvalt is dat er idd geen beelden/teksten van zijn. en wat te denken van die 020-er die na het behalen van de beker de rotterdammers uitmaakt voor k.u.t.kakkerlakken ??

de heren spaan en borst hierover nog niet gehoord. wel beelden van gezien en teksten van gehoord. maar ach tja, wie ben ik!!

Dinsdag 11 mei 2010 om 14:29 uur

Peco

Alle Den Haag supporters die het wel kicken zouden vinden wat er is gebeurt: wat jou betreft spelen we dus nog 30 jaar verder op degradatienivo?

Aan Hugo Borst: je komt er lekker op tijd mee, noem is wie het zijn geweest dan?

Als het klopt, aan de spelers die zo tof zouden zijn geweest om de naam van Den Haag door het slijk te halen: tiefstraalt lekker op of leg even 800.000 euro neer op tafel want dat zijn de gederfde sponsorinkomsten

Dinsdag 11 mei 2010 om 08:37 uur

Terzake

Ook ik ben beslist geen fan van De Zeeuw. Over zijn gedrag was ik bepaald niet te spreken. Maar .... heeft ADO geen belangrijkere zaken aan het hoofd? En hebben columnisten niets beter te doen dan ouwe koeien uit een stinksloot te vissen? Niet op reageren en hopen op een eredivisiewaardige selectie voor komend jaar. Vind ik véél belangrijker om over na te denken. Hopelijk zijn er toch nog grote sponsors te vinden met een ADO-hart. En werk eens aan een degelijk SPELERFONDS. Andere clubs (VVV en Roda JC) zijn daarmee ook aan extra spelers gekomen. Laat er maar een fonds komen waar bedrijven en evt ook supporters geld op kunnen storten. Dat geld moet dan wel gegarandeerd voor spelers worden gebruikt. 

Maandag 10 mei 2010 om 18:06 uur

peter-070

En hoppa, daar komen dezelfde ratten weer uit hun riolen om hier anti-Den Haag conmmentaar te posten. Geen beter vermaak dan leedvermaak, he "heren"? Is er even geen nieuws dan creëert men het wel.

Maar even voor de duidelijkheid, ze hadden die Demi de Schreeuw het stadion moeten uitschoppen. En mocht het waar zijn: Jongens, wie het ook was, IK BEN TROTS OP JULLIE!!!

Maandag 10 mei 2010 om 16:28 uur

lol

En Danny de Munk zingt:

Krijg toch allemaal de klere!

Mag dat dan wel? :)

Maandag 10 mei 2010 om 14:20 uur

Niveauloos....

Wat een toppers toch...

Bestuur, spelers...ze hebben een Teleaccursus 'sponsors wegjagen' gevolgd geloof ik.

Leuk al die mediaberichten weer.

Wetzel had gewoon gelijk, je moet de media totaal geen gelegenheid geven om op Den Haag in te hakken, en wat doen die simpele semiprofs?

Massa negatieve publiciteit weer dit... geen serieuze sponsor die hier zijn naam aan wil verbinden, maar ach, als we maar een echte Haagse (amateur-)club hebben ja toch?

Sportieve resultaten zijn niet belangrijk

Maandag 10 mei 2010 om 13:33 uur

B.Boy

Waar zijn ze nu ? het duo ( List en Bedrog Jagersma en Vierling) nergens te bekennen???? laten het Steyn opknappen die dappere dodo's ,kom op en laat onze club nog niet verder afglijden naar een nog lager niveau als dat het al is ! dappere dodo's

Maandag 10 mei 2010 om 12:47 uur

Harrie Koot

Henk Spaan heeft Bosschaart genoemd. Als het mij zou betreffen en ik zou het niet hebben gezegd zou ik Spaan (en nu) Borst voor de Raad vd Journalistiek aanklagen.

Het gaat om een heel ernstige beschuldiging die de club veel geld aan sponsors en goodwill zal kosten.

ADO directie moet heel snel in actie komen (ze zijn eigenlijk al een maand te laat maar dat zijn we gewend....)en niet een hulptrainertje als Steijn de kastanjes uit het vuur laten halen.

Maandag 10 mei 2010 om 12:29 uur

dahmoose

ALS het waar is dan moeten de mensen er op aangesproken worden, maar laat zowel meneer als Borst als meneer Spaans dan eens met namen komen. Na enkele weken ineens komen met enkele spelers etc is een beetje wazig. Is meneer Borst gefrusteerd aan het afreageren dat het niet goed gaat bij Sparta en dat ze zich daar ook niet kunnen gedragen, zoals gisteren tegen Helmond Sport.

 

Nogmaals ik keur het niet goed maar kom eerst eens met harde bewijzen. Op een andere site waren het de heren Buijs en Bosschaart. Als je de evt. daders niet bij naam noemt en met getuigen komt moet je er geen spookverhaal van maken. 

 

Je krijgt nu weer massa negatieve publiciteit zonder dat men kan verifieren of het daadwerkelijk ook zo is gebeurd.

Maandag 10 mei 2010 om 11:53 uur

Harrie Koot

Ik geef het op. Ze zullen het nooit leren. Lekker blijven ontkennen, Steijn,  terwijl de hele baggerwereld direct na afloop van de wedstrijd de "heldendaad" van Immers en Bosschaart al schaterend met elkaar in de businessclub besprak. Dom trainertje. Maar ja, wat wil je als je je baantje te danken hebt aan een paar schreeuwers die de trainer eruit gewerkt hebben voor jou. 

Vierling:neem hier naar buiten toe afstand van, grijp in en zoek dit tot de bodem uit. En niet onder het tapijt vegen, dat zal ons niet meer helpen. 

Maandag 10 mei 2010 om 11:25 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24