Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Steijn complimenteert gewilde spelers


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

3 augustus 2011 58 reacties

Op de inzet van de spelers van ADO Den Haag die in de belangstelling staan van andere clubs, valt helemaal niks aan te merken. Dat zei trainer Maurice Steijn aan de vooravond van het duel tegen Omonia Nicosia.

 

De coach liet voor de camera van de NOS weten dat hij onlangs de spelers nog heeft gecomplimenteerd voor hun niet aflatende inzet.

 

Onder anderen Lex Immers en Wesley Verhoek worden in verband gebracht met andere clubs.

 

ADO wacht de moeilijke taak om thuis in de voorronde van de Europa League de 3-0-uitnederlaag tegen de Cyprioten weg te poetsen.

Reacties

paul070

wes die hersenlose supporters bedoel ik ook ni ma die al 20 30 jar gaan elk seisoon ook als we jupiler spelen daar heb ik het over EGTe SUPPORTERS en over eisen dat bedoel ik dat ze verwachte weer zo een super seisoon te draaie en ma lopen te klaguh over stein de spelers groep het seisoon mot nog beginnuh met van de brom verloren we ook eerste 3 wedstrijden.Gewoon niet zoveel zeikuh maar je club steunuh in goede en slechte tijden en niet alleen ma komen als het een x goed gaat in een seisoon denk dat ik nah wel genoeg heb gezegt hierover volgend onderwerp oja nog 1 ding Van de kallen haal snel een goede spits en we kennuh er weer tege aan en meedraaien anders wordt het weer een heel lastig seisoon ;(

Zaterdag 6 augustus 2011 om 14:04 uur

Wes

@paul070

Ik respecteer ieders mening dus ook die van jouw maar dat we van mening verschillen is een feit. Er staat nergens te lezen dat er iemand iets eist maar wel zijn mening geeft. Een mening mag iedereen hebben Paul niet alleen jij en hoe bepaal jij wie wel of geen echte supporters zijn. Er zijn veel supprters die nooit naar het stadion gaan en nog steeds niet maar wel de club een warm hart toe dragen.

Daarentegen zijn er bijvoorbeeld wel al die jaren zogenaamde echte supprters naar het stadion gegaan die de club flinke schade hebben toegebracht door te gaan rellen en onnodige spreekkoren te zingen of met aanstekers, bommen en nog veel meer op het veld naar spelers te gooien en gek genoeg zijn dat ook figuren die beweren dat zij echte supporters zijn en dat rest weggoahs zijn. Dit soort figuren zorgen er door hun gedrag voor dat de sponsers wegblijven en dat er veel mensen niet willen komen (zeker niet met kinderen) vanwege hun veiligheid.

 

Zaterdag 6 augustus 2011 om 13:33 uur

paul070

precies ja nep supporters jij ben er dus ook al zo 1 haha je steunt je club altijd als je egte supporter ben in goede en slechte tijde en nu gelijk gaan eise dat het weer een super seisoon wordt.Waar waren jullie toen dan WEGGOOAHS

Zaterdag 6 augustus 2011 om 13:18 uur

Wes

@Paul070

Volgens mij ben jij ook helemaal niet zo slim. jij bent zo iemand die heel hard loopt te roepen dat hij een echte supporters is en de rest niet, hoe weet jij nou wie er wel en wie er niet was al die jaren, jij was echt niet de enige hoor. Als jij een beetje hersens hebt begrijp je dat het logisch is dat er meer bezoekers komen als er goed gespeeld wordt. Jij gaat ook niet naar een voorstelling als deze niks aan is toch daar hoef je geen einstein voor te zijn en wees blij dat er meer aanhang komt dat is beter voor de club. Als er slecht gepresteerd wordt op het veld is het logisch dat mensen gaan klagen en emotioneel reageren omdat ze van de club houden en er genoeg voor betalen en gebeurd dat niet dan blijven ze weg.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 23:27 uur

paul070

Aan de reactie van je veraad je gelijk hoe slim je bent lees beter snotaap met je brochum ga niet interesant doen met je zigeunertaal.

Heb tog gelijk met die zogenaamde mooi weer supporters zijn er alleen als het goed gaat ze zijn nog instaat met witte doekjes te zwaaien als het nog slechter gaat of niet einstein net zoals in de arena.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 20:20 uur

@paul070

zeg paul jij bent een echte brochum, je bent het niet eens waard 070 achter je naam te schrijven met je grote bek, iemand die zoals jou praat en schrijft kan geen hagenees zijn dus loop de boel niet in de zeik te nemen en ga lekker met je piemeltje spelen.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 17:45 uur

paul070

Ik was er toen we nog in de eerste divisie onderaan speelde 17 e plek hahaha dus ga mij nah niks vertelluh over supporters.Want nu is t overalstil in het stadion alleen met verkeerde beslissingen en een aanval of zo dat bedoel ik met we gaan op ajaxxes lijkuh.En nu hebbuh we een goed seisoon gedraaidt en nu denkuh jullie dat het vanzelfsprekend is dat we dit elk jaar doen wees tog realistisch en koester vorig jaar en kap is een x met afzeiken van je club en ploeg.

 En dat met immers en andere is het lot van voetbal en mensuh als het om geld gaat.Want als er morge een baas naar je toe komt en zegt dat je 1000 euro meer gaat verdienuh wat doe jij dan lol ben je ook pleite.

Maar jullie wete het tog allemaal zo goed hier stelletje wijfuh

Vrijdag 5 augustus 2011 om 16:34 uur

Moe van Immers!

@Paul070  Kom je uit rotterdam ofzo?Richt die comment aan iemand of meerdere,maar zo slaat het nergens op!

Donderdag 4 augustus 2011 om 18:06 uur

paul070

Wat een nep supporters hier bah.JODUHPUBLIEK jaartjegoed gedraaid gelijk praatjes.Denk je nah egt dat je dit elk jaar flikt wat afgelopuh jaar is gebeurd en ckah niet met deze selectie zonder een goede spits.

En spelers die gelijk naast hun schoenuh gaan lopuh nu ze een jaar goed hebbuh gedraaid en daarvoor 3 jaar niks hebbuh gepresteerd

We gaan egt op Ajaxxes lijkuh hier.Is dus gewoon allemaal jaloezie van die zogenaamde hagenezuh hahaha WEGGOOAHS.

Donderdag 4 augustus 2011 om 17:58 uur

Moe van Immers!

Kan die Immers niet ff een keer zijn bek houden! Die heeft een wedstrijd van belang te spelen en elke keer lees je weer iets over zijn geflirt met Feyenoord! Was die nou maar eens bezig met ADO op dit moment,daar hebben wij meer aan.Of ga direct naar de tattooshop en verwijder je tattoo of tattoeër een Kuip over die ooievaar! Die jongen heeft totaal geen respect voor ADO en z'n supporters! Hij is voor mij nu al een weggooier,iemand zonder hart voor de club!Zogenaamde supporter van Den Haag! Of die nou gaat of niet,heb wel een beetje gevoel voor je supporters en de club en loop niet zo te stoken!NSBer begint hij een beetje te worden,we weten waar je huis woont!Verfen we die ff wit rood voor je met grote F met uck erachter!Tonen wij ff geen respect!

Donderdag 4 augustus 2011 om 17:38 uur

hmmm

De kans dat Bulykin alsnog komt is natuurlijk heeeeel klein.

Dat hij (waarschijnlijk) niets/weinig oplevert hoeft natuurlijk niet een probleem te zijn. Je hoeft niet 11 routines te hebben, maar een aantal in het elftal maakt niet uit, een mix is goed.

En als hij ongeveer net zo veel betekend voor ADO als afgelopen seizoen maakt dat ook niet uit, want een goede prestatie verhoogd de marktwaarde van (bijna) alle spelers.

Daarnaast kan het zijn dat hij nog maar 1 of 2 seizoen van waarde kan zijn, maar er zijn ook uitzonderingen, zoals bijvoorbeeld v Nistelrooy, die is 34 in verhouding zou Buly dus nog 3 jaar mee kunnen. Een ander voorbeeld is Sibon. Ook 36 ofzo? maar hij maakt zijn goaltjes wel.

 

De andere kant is natuurlijk dat het ook de andere kant op kan gaan en dat hij ineens tegenvalt.

 

Maar goed, hoewel ik zijn komt toe zal juigen moet je natuurlijk ook realistisch zijn en is zijn komt niet helemaal onmogelijk, maar is de kans minder dan 1%....

Het kan zijn dat Bulykin (alstie zou komen) tegen zou vallen, of na dit jaar "afgeschreven" is. Maar er zijn ook gevallen bekend, ik noem als voorbeeld Sibon die toch al 36??? ofzo is, maar toch
 

Donderdag 4 augustus 2011 om 17:32 uur

No Bully

Waarom janken om Bulykin! Die gaat een schreefgroei veroorzaken in je salarispost en is te oud om nog wat op te leveren aan geld! Het kost je alleen maar geld en je moet nog maar zien dat ie wat kan als Verhoek,Immers,Toornstra en Derijck vertrekken!Koester gewoon het verleden en kijk naar de toekomst!

Donderdag 4 augustus 2011 om 16:31 uur

Koos

Jongens laten we niet ouwek..ten over de sponsor het zijn wel munten.misschien genoeg om bully  aan te trekken

Donderdag 4 augustus 2011 om 16:18 uur

@Tedje

Ja,heel jammer! Maar verleden is te heftig geweest met supporters en ook de (kleine) dingen van het recente verleden rakelt dat weer op,zoals veldbestorming en vuurwerk incident etc. Zolang de supporters niet braaf zijn voor een hele lange tijd zal het nooit gebeuren en als de resultaten van het voetbal niet lange tijd aanhouden komen ze al helemaal niet.Helaas maar dat is de realiteit!

Donderdag 4 augustus 2011 om 16:08 uur

Tedje

QWat is dat toch met ADO en fitness clubs als sponsor? Zijn wij hagenezen te dik ofzo? Wanneer komt er nou eens Shell of ING op dat shirt te staan? We hebben wel grote bedrijven in Den Haag, maar volgens mij durven die zich nog niet aan ADO te binden...

Donderdag 4 augustus 2011 om 15:51 uur

Basic Fit

Nu wordt zeker het rode vlak vervangen door oranje!?! Diegene die een blanco shirt hebben moeten denk blij zijn! Diegene die nog shirt willen halen moeten snel zijn,anders is de kans dat je met oranje vlak loopt heel groot! 

Donderdag 4 augustus 2011 om 15:49 uur

RicoW

Al het negatief gelul ff in de koelkast.


VANAVOND MOET JE SCHREEUWUH!!!!


ALLES laten horen vanavond! Europees voetbal verdomme!
Het kan zo weer 24 jaar duren!

 

Donderdag 4 augustus 2011 om 15:17 uur

mariahoeve

lekkere sponsor weer

 

ie er ook bekend voor hoeveel geld

zal wel weer een fooitje zijn

Donderdag 4 augustus 2011 om 14:30 uur

languh

In bepaalde opzichten hoor ik veel meningen die niet veel met de mijne verschillen. Ik kan een tijd herrinneren met pak hem beet 4500 man op de tribune, maar wel een decibelpercentage waar je U tegen zei. Nu is het te vaak, zoals al eerder gezegd, alleen met oplevingen en/of negatieve arbitrale dwalingen dat er ''iets'' gebeurd op de tribunes. De ''echte'' twaalfde man, die door dat nieuwe stadion uit elkaar zit(waarom in hemelsnaam?), laat het dus vaak afweten, ook ik dus, en dat moeten we maar gaan veranderen dan vanavond. Nog te vaak is het verlangen naar het Zuiderpark TE aanwezig. Lekker ouderwets, oergezellig en schor weer naar huis. Wij zijn tenslotte geen zangers, wij kennen een poliepie wel handelen.

Donderdag 4 augustus 2011 om 14:22 uur

hmmm

 @zeiken

(en de supporters, ook ikzelf)

Dat klopt wel. Helaas is het stadion stil als het ff niet lekker loopt.

Pas met een leuke/goede actie of een negatieve beslissing voor ADO door de scheids hoor je eens wat, maar dat duurt meestal helaas maar even. Naar mijn mening is het stadion te lang en te veel stil. De wedstrijd begint met een groen gele knal, maar tijdens de wedstrijd gebeurt er niet niets, maar helaas te weinig op de momenten dat het echt moet.

De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik ook schuldig ben aan de stilte op de momenten dat we achter het team moeten staan.

Zelf ben ik meer een "volger" dan een "aanjager".

 

Laten de "herrie" van de laatste 10 minuten als voorbeeld nemen bij de thuiswedstrijd tegen Taurus. Dezelfde positieve motivatie voor het team(en dan niet alleen voor Japie). Als we dat vanaf nu bij alle wedstrijden doen, dan kan "de 12e man" niets meer verweten worden! 

Donderdag 4 augustus 2011 om 13:52 uur

Ozzie

vanavond als een 12e man 90 minuten lang achter de ploeg staan. Bewaar die liedjes voor Brom lekker voor zondag trouwens.

Donderdag 4 augustus 2011 om 13:43 uur

Zeiken kennen we allemaal!

Laat de supporters ook zien wat den haag is inplaats van elke keer zeggen wij supporters zijn meest sfeervolle van nederland en staan altijd achter de ploeg,wat in werkelijkheid verre van dat is! Motivatie moet bij de spelers zitten en hekseketel in het stadion door de supporters! Ik heb zelf juist het idee dat de supporters het als eerste laten afweten, zoals al vaker!

Donderdag 4 augustus 2011 om 12:38 uur

Indirecta

Steijn heeft geen ervaring, geen uitstraling, geen goede instelling en heeft een ploeg die met eurotekens in de ogen wazig voor zich uit staart. Als ze per ongeluk toch winnen kan er een omslag naar het positieve komen. Maar eerst moeten ze als selectie de hele grasmat opvreten en een ware 6 kwartier durende bestorming inzetten om die Cypriotische stellingen te slechten. Kan ADO dat? Ik denk het niet. Omonia is geen slechte ploeg en heeft een neus voor kleine foutjes en straft die onmiddelijk af. Ik benijd Steijn niet. Maar het bestuur heeft wel een fout gemaakt door hem als hoofdcoach aan te stellen.  

Donderdag 4 augustus 2011 om 12:25 uur

Tja

@Wes

Je zou best weleens gelijk kunnen hebben en wellicht hebben meerdere spelers geen vertrouwen in  Steijn, want het was bagger wat ze hebben laten zien tot nu toe.

Goedkoop is duurkoop heren bobo's, dus zoek een trainer die bij ons past en die de jongens kan motiveren om ze weer als team aanvallend te laten spelen.

Donderdag 4 augustus 2011 om 12:15 uur

languh

Zeikerds, dachten jullie nou echt dat ze zich in houden vanavond??? 1 nederlaag en de gloryhunters gaan weer zitten janken, het lijkt wel weer een aantal jaar geleden. Steijn en de fellas weten echt wel wat ze moeten doen, die willen de volgende ronde echt wel een cluppie uit een mooie competitie treffen. Gaan er gewoon vol voor. Heb vertrouwen, dat heb je als het goed is al je hele leven in je cluppie.

Donderdag 4 augustus 2011 om 12:07 uur

@ R.E.

Wat een onzin om alles af te wentelen op Maurice Steijn die man is vooe de leeuwen geworpen, door niemand minder dan Vd Brom, vergeet even niet dat ADO ook met vd Brom de eerste 3 wedstrijden in de competitie heeft verloren.

Wat moet Steijn dan zeggen we gaan Omonia vanavond met 6-0 verslaan, dan verklaart iedereen hem ook voor gek.

De motivatie moet van de spelers zelf komen, en met blufpoker kom je er ook niet het enige wat we kunnen doen is die jongens vanavond 90 minuten lang steunen, met dezelfde sfeer als de laatste 10 minuten met het debuut van Japie.

Om alles op Steijn te schuiven is voor mij te kort door de bocht.

Donderdag 4 augustus 2011 om 12:01 uur

Wes

De uitspraken van Immers baren me zorgen, het openlijke geflirt met feyenoord zint me niet.

Hij kon zelof niet slapen toen vd Brom dreigde te vertrekken en nu lees ik allerlei verhalen dat hij graag naar feyenoord zou willen.

Ik heb het vermoeden dat dit terug te voeren is naar het vertrouwen in de trainer. Immers zegt het niet hardop maar ik kan geen andere reden bedenken waarom hij dit soort dingen roept.

 

Misschien moet ADO eens Mario Been benaderen smoke

 

 

Donderdag 4 augustus 2011 om 11:46 uur

R.E.

Steijn heeft voor mij definitief afgedaan. Dit zegt hij tegen de Telegraaf: "Voor het publiek hopen we er een leuke wedstrijd van te maken. We gaan er zeker voor, maar als zij eenmaal scoren, moeten wij er vijf maken. Dan weet je dat de competitie-opening zondag thuis tegen Vitesse belangrijker wordt voor ons."

Zo zet je je spelers dus niet op scherp! "Voor het publiek hopen we er een leuke wedstrijd van te maken." Daaruit spreekt geen enkel vertrouwen bij de trainer en de spelers in een goede afloop. En als Omonia eenmaal scoort, geeft hij het gelijk helemaal op en moeten de spelers zich gaan sparen voor de volgende wedstrijd. Is 5 keer scoren dan onmogelijk? Dat lukte (zonder Bulykin!) toch ook tegen Groningen? Ik ben er vanavond bij, maar de hoop die ik nog had, is dankzij Steijn (die de eerste wedstrijd ook al heeft gefaald) aanzienlijk verkleind. En zodra Omonia scoort, heeft Steijn lak aan de volle tribunes en geeft hij de (wed)strijd op. Wat een ongelooflijke slappe instelling en wat een slechte voorbereiding op deze uiterst belangrijke wedstrijd!

Donderdag 4 augustus 2011 om 11:34 uur

@Der Rudy

Jouw voorspelling klinkt leuk als eerherstel, maar betekent dan toch uitschakeling van het europees avontuur.

Donderdag 4 augustus 2011 om 11:27 uur

Der Rudy

Ben in Cyprus geweest en heb de wedstrijd live mogen aanschouwen.

Omonia heeft gewonnen op eigen kracht en door te naar mijn mening verkeerde taktiek van ADH.

 

Maurice zegt dat het ligt aan de persoonlijke fouten van zijn spelers. Helemaal waar, maar wel ontstaan door de druk van Omonina. Zij speelden als een team en wij niet.

 

Thuis gaan we winnen. Denk ik. Hoop ik. Maar pas op voor die snelle counters ! Mijn voorspelling is 4-2.

Donderdag 4 augustus 2011 om 11:18 uur

Tja

Steijn is een aardige man, maar heeft t niet, te veel geinspiteerd door ratteveld, komt niet over als een motivator, te behoudend....... als ze er 1 scoren dan.......(telegraaf).

Je kan bv op de vlooien markt een doosje met 11 vlooien kopen, legt dat doosje op de grond, neemt de selectie bij de hand in een gesloten kring en legt uit..."zie je die vlooien, dat zijn onze tegenstanders en wat doe je met vlooien, juist vernietigen" en je stampt dat doosje in elkaar, "en nu naar buiten, opvreten die gasten"

 

Donderdag 4 augustus 2011 om 10:52 uur

Lex

Maurice,laat je niet beinvloeden door Schoenmaker.Aanvallen!

Donderdag 4 augustus 2011 om 10:46 uur

Tja

Als iedereen nu eens doet waar ie goed in is, vooral aanvallend voetballen, passie met t hart dan lukt het.

Niet bang zijn voor een goal tegen dan maak je er immers 5, Immers.

 

Donderdag 4 augustus 2011 om 10:38 uur

hermans070

wat zijken ze allemaal lex en wesley gaan toch niet weg

Donderdag 4 augustus 2011 om 10:15 uur

JohanK

We moeten gewoon 200% achter ons team staan.

Vanaf begin wedstrijd eigenlijk volledig "Haags 1,5 uur", in plaats van "Haags Kwartiertje"

Donderdag 4 augustus 2011 om 09:20 uur

Haagse Nees

Nou mannen vandaag is de dag ik denk dat het vandaag gaat om subtop of degradatie voetbal voor het seizoen dit kan een gigantische

domper of knaller worden.Ik geloof erin, nu kijken of er genoeg haags bloed vloeid door ons cluppie want alleen met onze de haagse mentaliteit gaan we ze pakken bikkele tot het einde of je leven er van af hangt.Want alleen daarom is iedereen bang voor een echte hagenees. Het wordt gewoon 5-1

Donderdag 4 augustus 2011 om 09:18 uur

Gertjan

Ze moeten vanavond niet gaan rekenen, ze dienen zich toe te spitsen op waar het goed in is, namelijk voetballen. Dat is de boodschap van Gertjan Verbeek in Jablonec, waar hij tegen de plaatselijke voetbalclub een 2-0 voorsprong verdedigt.

Donderdag 4 augustus 2011 om 07:53 uur

Wes

Steijn volgens de telegaaf "We gaan er zeker voor, maar als zij eenmaal scoren, moeten wij er vijf maken"

Is dit nou een trainer die zijn spelers moet inspireren? lijkt me een doemdenker, ziet teveel beren op de weg.

Gewoon de beuk erin en vol gas!!!!

Donderdag 4 augustus 2011 om 07:45 uur

ADO Hooli

Werkt er toevallig niemand van de supporters keuken van het Kurhaus,die laxeermiddel in het eten en drinken kan verwerken! Zou ook lekker zijn voor hun,zij hebben ons ADO en supporters ook op alle mogelijke manieren tegengewerkt,dus waarom wij niet het zelfde doen! 

Woensdag 3 augustus 2011 om 23:36 uur

ADO Hooli

Omonia Nicosia slaapt in Kurhaus! Dus vanacht massaal die gasten wakker zingen!!! Geef ze de nachtrust die ze nooit meer zullen vergeten! Keiharde muziek,Zwaar vuurwerk en veel geschreeuw etc.

Alles moet gebeuren om ze verrot aan de wedstrijd beginnen! Beginnen om 2 a3 uur vanacht en weer om 4 a5 uur en weer om 6 a7 uur. Maak die cyprioten maar gek,jammer voor de andere mensen die daar overnachten,maar dit voor Haags en Nationaal belang!

Woensdag 3 augustus 2011 om 23:27 uur

@ Willem de Grote

Precies laatste 10 a15 min zag je dat Omonia het moeilijk kreeg!Toen begon ADO te voetballen,als ze dat morgen meteen doen dan moet het goed kunnen komen. Oke het is lastig,maar ik heb goede hoop op revanche!

Woensdag 3 augustus 2011 om 23:03 uur

@Sven

Jij zit zeker thuis? Van figuren zoals jij wordt ik niet vrolijk! Negatief ben jij zeg! Tuurlijk is het moeilijk,maar niks is onmogelijk! We gaan ervoor Fuck those cunts of Amonia Nicosia! Our sleeping giant will wake up at the right moment,and that will be tomorrow!Mark my words!

Woensdag 3 augustus 2011 om 23:00 uur

Willem de Grote

@Sven

Wat ben jij toch een negatieveling, dat Omonia is helmaal niet zo een geweldig team, ze hebben gewonnen door het slechte spel van ADO op die dag een onterechte penalty foutje Kum slechte verdediging, Coutinho liet de bal glippen en er was geen verdediger in de buurt, bovendien was het daar om te stikken zo heet ik was daar en het was onmenselijk om daar nog te kunnen voetballen.

Ten tweede hadden ze meteen op de aanval moeten spelen en niet verdedigend, dat was een foute inschatting van Steijn.

Woensdag 3 augustus 2011 om 22:56 uur

@ Visfanaat

Laten we hopen dat je vrouw en mijn vriendin een mooi verjaardagscadeau krijgen in de vorm van 4-0 overwinning en daarna een lekker toetje in vorm van een lekkere beurt!Come On The Hague!!

Woensdag 3 augustus 2011 om 22:48 uur

Haagse Nees

Oh Oh ik kan er niet bij zijn morgen ga met Matsoe Matsoe bij broodje van Kootje kijken in Salou. Maar schreeuw ze erdoor het moet morgen weer gaan lopen morgen is het Donderdag gehaktdag.

Kleine Tip voor Maurice Immers middenveld en spits ervoor.

Kom op jongens schop ze 1 voor 1 terug naar dat eiland.

Woensdag 3 augustus 2011 om 22:40 uur

Sven

Lekker hoor al die positieve kreten maar ik ben niet onder de indruk. Omonia heeft echt geen slechte ploeg. Het enige wat zij moeten doen is stug verdedigen en dat kunnen ze allemaal als de beste dat soort ploegen. En laat Japie nou eerst maar eens tonen dat hij op dit niveau mee kan want daar geloof ik nog helemaal niets van. Leuk hoor al die aanmoedingen maar er moet wel gepresteerd worden. Gaat De heer Steijn weer lekker met de handrem erop spelen? Balletje terug, balletje breed. Heeft hij voor Coutinho van de hele grote handschoenen gekocht?

Ik kan geen enkel argument vinden op basis waarvan ik mag hopen dat ze winnen. Het tot nu toe vertoonde spel en inzet is ver onder het niveau van het vorig seizoen. En met kretologie win je echt geen wedstrijd.

Woensdag 3 augustus 2011 om 22:32 uur

Visfanaat

Inderdaad 4-0 of 5-1. Niet meer. Niet minder. Ik onderbreek mijn vakantie in Friesland om deze wedstrijd in het stadion te kunnen komen zien. Mijn vrouw is zelfs 4 aug jarig !!

Woensdag 3 augustus 2011 om 22:29 uur

Mark Vak G

nog maar heel even !

heb er zin in !

Woensdag 3 augustus 2011 om 22:18 uur

Sjaakie

Morgen moet een heksenketel worden. Een vol huis dat achter de club gaat staan en gaat zingen en springen, zelfs zo hard dat het hele stadion aan een stuk door staat te trillen en alle wijven op de tribune spontaan klaar komen!!

Woensdag 3 augustus 2011 om 22:15 uur

Maurice

Utrecht verloor vorig jaar in de voorronde met 2-0 uit bij Celtic. De return won Utrecht met 4-0 !! Dus wat Utrecht kan, kan ADO ook. 4-0 en we zijn er. Let maar op, ik zie het echt gebeuren

Woensdag 3 augustus 2011 om 22:06 uur

ADO Supporter

@ omejohn

 

Met alle respect maar in Japie en Jordy moet je investeren,maar ga je nu niks mee op vooruit!

Woensdag 3 augustus 2011 om 21:49 uur

omejohn

met japie is alles open

enjordie brouwer

Woensdag 3 augustus 2011 om 21:35 uur

ADO Supporter

Fulham plan double swoop on Den Haag's Dutch duo Verhoek and Immers

By Sportsmail Reporter

Last updated at 11:34 PM on 2nd August 2011
Fulham are trying to sign ADO Den Haag winger Wesley Verhoek and his teammate Lex Immers.
The 24-year-old Verhoek has been a target for Nottingham Forest and Rangers but Fulham are understood to have offered £2.5million and want midfielder Immers, 25, on loan.
However, they face competition from Feyenoord.


Zou mooi zijn 2,5miljoen pond!

Woensdag 3 augustus 2011 om 21:13 uur

Willem de grote

Gebleseerd moest het zijn die iPad heeft vreemde kuren.
Woensdag 3 augustus 2011 om 20:16 uur

Willem de grote

Ik heb op de site van Omonia gelezen dat 1 van de belangrijkste spelers van het middenveld Gé leaders is geraakt, misschien helpt dat ook nog iets. Ik heb er zin in, in ieder geval. Succes boys morgen.
Woensdag 3 augustus 2011 om 20:14 uur

ik denk...

...dat t 5-0 wordt.   WE`LL SUPPORT EVER MORE!! SUPER DEN HAAG!!

Woensdag 3 augustus 2011 om 20:09 uur

Rikkie

Als het hele publiek erachter gaat staan a la alle ballen op Japie..., ja dan..

Woensdag 3 augustus 2011 om 20:07 uur

Y

ik heb er nog vertouwen in!!!!

gewoon alles geven, en dan kunnen we nog verder komen in de UEFA CUP.

 

clubs uit Cyprus zijn bij uit wedstrijden gewoon heel wat minder

 

 

Woensdag 3 augustus 2011 om 19:57 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24