Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Steijn schrikt van duel tegen AZ


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

7 november 2011 10 reacties

Maurice Steijn dacht van te voren dat er wel wat te halen viel in Alkmaar. De coach schrok dan ook toen hij zag dat zijn ploeg bij vlagen werd weggespeeld.

 

“We kwamen hier met een goed gevoel naartoe en dachten dat er wat te halen viel. We maakten echter geen seconde aanspraak op de winst. Ik zag mijn spelers vooral meehobbelen met AZ”, aldus Steijn in het AD.

 

“'Dan is het jammer dat we in de slotfase bij vlagen worden weggespeeld. Daar ben ik wel van geschrokken”, vervolgt Steijn die zijn ploeg de afgelopen weken juist goed zag voetballen.

Reacties

harold

Ik ben het met een hoop schrijvers eens dat immers niet brengt en laat zien wat hij lan, loopt er zelfs ongeintresseerd bij. Je moet spelers hebben die willen slagen en vechten voor je..haal in de winterstop in godsnaam beugelsdijk en vd Dussen terug maurice dat zijn jongens die voor je door het vuur gaan.
Dinsdag 8 november 2011 om 09:46 uur

Hmmm

W. Verhoek nu een tijdje (gedwongen) aan de kant.
Met 1 of 2 aanpassingen ff kijken wat dat gaat doen.
We zullen zien???
Dinsdag 8 november 2011 om 08:35 uur

Kobus Tokus

Oh ok, ik dacht al... Maar ik snap nu wat je met de Verhoeks bedoelt. Ik pleit idd ook voor Van Duinen. We hebben goals nodig. Ik denk dat John Verhoek niet echt in onze spelopvatting past en dat hij meer zou renderen in een systeem waarin met 2 centrumspitsen gespeeld wordt. En ik vind dat het daarnaast tijd wordt dat jongens als De Zwart, Liefden, De Rijk, Mulders, De Vogel, Japie en Elbers een kans moeten krijgen c/q gebracht moeten gaan worden. Zo dragend vind ik al die jongens die je nu noemt niet. Verhoek en Toornstra zijn dat nominaal uiteraard wel, maar op het op moment zeker niet, maar Immers en Ammi zijn het überhaupt nooit geweest. Ammi is leuk als je heel offensief gaat voetballen maar het is geen jongen voor de basis, en Immers vind ik -net als Kum en Luksík- gewoon niet goed genoeg. Er zijn 2 betere spelers voor de 10 positie (Chery en Toornstra). Op dit moment vind ik Chery en Horváth de dragende spelers. Beide zijn uitstekende aanwinsten die een toegevoegde meerwaarde met zich meebrengen. Als Chery zo door blijft gaan is hij over een jaar international. Die kans is met deze bondscoach natuurlijk 0,0, maar hij is er straks zeker wél klaar voor! Ik vind dat Steijn `em verkeerd gebruikt. Hij is een 10 die kort achter de centrumspits(en) moet spelen. Geen linksbuiten, linkshalf of wat dan ook. Chery is een aanvallende middenvelder/spelmaker pur sang.

Is Ten Cate al gebeld???....
Maandag 7 november 2011 om 21:04 uur

Tja

@kobus tokus
Voor alle duidelijkhedi, wij zijn het op vele punten eens, maar ik heb geen enkele rancune naar welke speler dan ook, ook niet tegen Maurice.
Het voordeel van twee broertje in één team is dat ze elkaar kunnen motiveren, maar dat kan ook nadelig werken als één van de twee in een negative spiraal zit, kijk maar eens naar de lichaamstaal van de diverse spelers, Verhoek W, zwaar geïrriteerd, Immers geirriteerd, Ammi, Toornstra gelatenheid. En dat zijn wel de dragende spelers.
Het kan geen kwaad beide broertjes of één van de twee eens op de bank te laten beginnen. En John doet zijn stinkende best wel maar is niet de speler die ff een bal kan vasthouden zodat anderen kunnen aansluiten. Tijd om een andere spits te laten beginnen in de basis, wisselen kan je dan altijd in de tweede helft.
Maandag 7 november 2011 om 15:26 uur

Kobus Tokus

@Paul070 Weg met Immers! Ik heb het nooit wat gevonden, vind het niks en zal het ook nooit wat vinden.

@Tja op zich zoals altijd met je eens, maar waarom de Verhoeks eruit? John doet z`n stinkende best -met je eens dat dat niet goed genoeg is- maar vanwaar die rancune naar hun toe? Ik vind wel dat er even wat andere spelers in moeten omdat het duidelijk niet draait, maar om die twee nou echt te verbannen?.... Mijn voorhoede zou voorlopig bestaan uit Japie-Van Duinen-Elbers. Geef maar eens wat andere jongens de kans. Toornstra en Rado halen ook al niet meer het niveau van vorig jaar (al is Rado nog steeds te belangrijk om buiten de basis te laten). Chery moet je als een 10 kort achter de 9 houden. Hoewel hij zichzelf graag als 8 ziet is hij dat niet, het is een echte spelmaker. Ik denk dat hij te bescheiden is om die rol op te willen eisen, maar dat is wél de rol die hij in mijn ogen in moet vullen! Er is geen betere voor die positie. Toornstra kan daar ook prima spelen, maar Chery is in aanleg beter, kan beter uit de voeten in de kleine ruimte.
Maandag 7 november 2011 om 13:28 uur

Hmmm

Misschien moet dat wel eens ja, een paar spelers een aantal wedstrijden op de bank. Kijk naar Lens van PSV, speelde na de transfer van AZ naar PSV goed, maar op een gegeven moment speelde hij niet best meer, een aantal wedstrijden op de bank en gisteren prikte hij er een hattrick in!

Die gasten gewoon ff opnieuw "prikkelen".
Maandag 7 november 2011 om 13:19 uur

Tja

Beste Maurice natuurlijk heeft je team je laten zakken, maar je moet niet denken maar doen. Niemand mag meer zijn dan de club dus sodemieter bv een Lex Immers, de broertjes Verhoek er eens uit, laat zien wie je bent en dat is ook beseffen dat een veldtrainer niet altijd een goede coach is.
Kennelijk heb je niet het vermogen de juiste snaar te raken bij de spelers en ook belangrijk de juiste toon te zetten want de toon die gezet wordt bepaald uiteindelijk ook de muziek (wat de jongens op het veld laten zien). Kort samengevat de één heeft een schop onder zijn hol nodig, de ander een aai over zijn bol en de volgende moet je een peper in zijn reet stoppen.
Dat zijn vaardigheden die niet iedereen bezit, heb je die niet, doe dan een stapje terug, in het belang van de club.
Succes en breng de passie en bluf weer eens terug.
Maandag 7 november 2011 om 13:04 uur

Wes

@DzY
Ben het met je eens, Ik heb de indruk dat Immers al vanaf het moment dat de transfer afketste naar feyenoord een breuk aan het forceren is om daarne voor een prikkie naar feyenoord te kunnen. Hij loopt er echt ontzettend ongeinteresseerd bij. Dat er naar hem maatregelen moeten koemen is duidelijk want het slaat over op de andere spelers (aanvoerder in negatieve zin)
Maandag 7 november 2011 om 12:56 uur

Kobus Tokus

Meneer dacht dat er wat te halen viel bij AZ.... Het zoveelste brevet van onvermogen....... Kan iemand die Steijn ff doortrekken?
Maandag 7 november 2011 om 11:38 uur

DzY

Jij bent niet de enige die geschrokken is, Maurice. De jongens laten je weer in de steek. Het wordt echt tijd dat je eens laat zien wie de baas is en dat je zodoende Immers eens op de bank houdt. Veel van de tegentreffers komen door slordig balverlies op het middenveld en dan vooral vaak van Immers. Daarnaast vertikt hij het om na balverlies door te jagen, bijna alsof het hem niets doet. Geef Kevin gewoon de kans. Hij is jong, gretig, aanvallend en een harde werker. Denk dat het een wereld van verschil zal zijn.
Maandag 7 november 2011 om 09:45 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25