Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Steijn: schrok van hoe slap het was


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

27 april 2013 10 reacties

Maurice Steijn kijkt teleurgesteld terug op het duel tegen VVV. De Haagse oefenmeester vond het Haagse spel veel te slap.

 

In de rust heeft Steijn het proberen om te zetten. “Soms word je boos, soms zeg je niks, dit keer probeerde ik het bij de feiten te houden”, zegt hij voor de camera van de NOS. “Achterin duurde het te lang, met twee rechtspoten kwamen we er niet goed uit, vandaar de wissel met Supusepa.”

 

De oefenmeester was onaangenaam verrast door het niveau van dit duel. “Het was dit seizoen de eerste keer dat het thuis zó slap was, daar schrok ik van.”


Ondanks de remise is ADO Den Haag nu officieel verzekerd van nog een jaar eredivisie. Steijn complimenteert zijn ploeg met het feit dat, op het Europese jaar na, het voor het eerst is dat de club drie wedstrijden voor het eind veilig is. “Maar het is jammer dat je tegen VVV, dat 17e staat, niet verder komt dan 1-1.”

 

Bekijk het volledige interview met Steijn.

Reacties

dick

Ik vind het echt erg om te schrijven , maar heel veel thuis wedstrijden waren niet om aan te zien. Echt niet aan te zien , balletje breed , balletje terug , zinloze diepte passes , aanvallende onmacht , onnodige kaarten , nee , ik voel me niet verwend als supporter.
Woensdag 1 mei 2013 om 12:02 uur

cadaverdog

Ik ben benieuwd wat stein tegen beugelsbijk heeft gezecht die kwam na rust op de ere tribune zitten ( ja zat ik ook vrouwtje had kaartjes gewonne ), zo maar die zat daar met een pestkop heeft geen blik meer gegeven naar het veld, moet wel zeggen dat stein de laatste 5min steeds pist was op gino die vertikte om de bal snel uit te spelen, en ik weetniet of jullie het zagen maar ook die 5 min speelde we met 2 spitsen voor in ( in de 16 ) iets wat we anders nooit zien dus ze kunnen het wel.
Zondag 28 april 2013 om 21:20 uur

R.E.

Even lachen: nog geen 4 weken geleden meende Aad de Mos Steijn en natuurlijk vooral zichzelf (weer eens) op de borst te moeten kloppen:

ADO Den Haag is de verrassing van het linkerrijtje, zo luidt de mening van Aad de Mos. De Hagenaar is zeer te spreken over de prestaties van de residentieclub. In een interview met Omroep West laat de analist zich zeer enthousiast uit over het aankoopbeleid van de club waar hij technisch adviseur is.

Als iemand denkt dat het nu, achteraf makkelijk praten is, moet ik dat toch even corrigeren. Als De Mos zichzelf op de borst kan kloppen, kan ik dat namelijk ook. Ik reageerde toen namelijk als volgt op dat bericht:

Puur eigenbelang, zoals we mogen verwachten van De Mos, om juist op dit belangrijke en ongepaste moment dit kortzichtige compliment te geven. Hij denkt natuurlijk: snel (mezelf) een pluim geven, voordat ADO niet meer in het linkerrijtje staat. Niet voor niets is het al ruim een halfjaar geleden dat buiten Den Haag een overwinning werd geboekt, met de wedstrijd van afgelopen zondag als triest dieptepunt. De spelers hebben op dit moment juist een andere boodschop nodig: keihard de schouders eronder om ervoor te zorgen dat ADO niet toch nog in problemen komt.

Nu horen we natuurlijk voorlopig niets van Aad. Tenminste hierover, want deze roeptoeter verzint wel weer iets anders om in de publiciteit te komen. Voor de topper PSV-Ajax wist hij bijvoorbeeld zeker dat PSV zou winnen, maar na de overwinning van Ajax was hij die voorspelling ineens vergeten.
Zondag 28 april 2013 om 16:29 uur

Tja

Maurice kan ons beter versterken door elders zijn (on)kunde te etealeren.
Deze man heeft geen talent als hoofdcoach, zie het voorbeeld jens, was de laatste tijd bij ons redelijk onzichtbaar en nu....bij Utrecht scoort, geeft assists en een een bepalende speler daar.
Dat zegt genoeg over de onkunde van de heer Maurice.
Zondag 28 april 2013 om 15:48 uur

R.E.

De eerste keer dat het zo slap was? Dat is nogal een boute uitspraak, na alle bijzonder matige thuiswedstrijden van dit seizoen. Ik noem maar een paar "concurrenten": de thuiswedstrijden tegen PSV (ook de uitwedstrijd trouwens), RKC, PEC, Twente enzovoorts. Ik zal nooit begrijpen waarom het professionele voetballers slechts twee keer per jaar (tegen Ajax) lukt om met volledige inzet te spelen. Juist in veel andere wedstrijden moeten de belangrijke punten binnen worden gehaald. Voor de zoveelste keer blijkt weer dat Steijn zijn spelers niet kan motiveren en niet het maximale (eerder het minimale) rendement uit zijn spelers haalt.
Zondag 28 april 2013 om 14:00 uur

janvele

menneer Steijn, steekt u uw hand eens in eigen boezem. Uw aankopen presteerden het hele jaar niets. Stand op de ranglijst kwam alleen doordat de andere elftallen nog slechter waren. Echter de tweede helft van de comp. is het ware ado opgestaan. BRANDHOUT. Gisteravond geen enkel samenspel. Lange ballen, middenveld overslaan, alles op grote afstand naar voren pegelen. Leer eens op de training op korte afstand samen te spelen. Kijk eens TV hoe het goede voetbal wordt gespeeld?!
Begrijp alleen niet hoe niemand anders in de tehcnische stad dit aankaart. Heeft dan niemand voetbalinzicht.
Zondag 28 april 2013 om 11:09 uur

KaleHans

Wat een slappe bedoening op het veld, spelers die zich aan elkaar ergeren. Elkaar niet zien staan en domme harde en onzuivere ballen aan elkaar geven. Laten zich aftroeven door VVV dat nog ergens voor ging.
Vooral een Ammi had duidelijk aan dit ADO nog iets toe kunnen voegen.
Alleen het laatste kwartier toen kon het ineens allemaal wel........?? Ineens bleek een Poepon wel goed en met veel inzet voor de bal te kunnen gaan......... waarom de rest van de wedstrijd niet?
Die gozer loopt er steeds weer bij alsof het hem komt aanwaaien, hij kan niet springen, toont geen inzet. Nu was die inzet bij de rest ook wel weer wat verder te zoeken. En diegenen die wel inzet toonden (Holla, v. Duinen en Malone) die werden door de rest mee de slappe malaise ingezogen...
Jammer, zoals ik al zei dit seizoen gaat uit als een nachtkaars. En inderdaad, elke linie 1 versterking??? dat is toch echt te weinig.....
Zondag 28 april 2013 om 10:10 uur

corsto

Leuk interview van M.S. op studio sport.
Hij had het dit jaar nog niet zo slecht gezien in thuiswedstrijden.
Nou ik kan je verzekeren,het is bijna elke thuiswedstrijd zo.
Wat een slappe bende zeg.
En maar weer balletje terug.
En inderdaad MR. Steijn,u kunt lekker relaxed leunend in de dug out vast nadenken over het volgend seizoen.
We zijn veilig.
Ook ik denk dat er in elke linie 1 man KAN BLIJVEN STAAN!!!!!!!!!!!
Dus ga maar vast een stuk of 8 andere spelers uitkiezen die bij ons wel het vuur uit de sloffen willen spelen en neem alstublieft wat mensen mee die er verstand van hebben.
Zondag 28 april 2013 om 09:48 uur

pollo

ik schrok hoe slap maurice stond te coachen de eerste helft! als een slappe schapezak achterover hangend in de dug-out....slappe snotneus!
Zondag 28 april 2013 om 08:51 uur

adriaan

M.S. wil in elke linie 1 versterking, hij kan beter elke linie vervangen en 1 speler laten staan en daarbij 1 nieuwe trainer die ook kan motiveren en de juiste wissels toepast, dan komt ADO een stuk verder. Hij is nu al tevreden met het eindresultaat, ze hadden moeten blijven gaan voor de plaatsing E.L. DAT had het doel moeten zijn. Er is nog een hoop werk voor de nieuwe trainer en Henk F. vertrek naar een nieuwe uitdaging dit is voor jou beter, je wordt nu meegesleurd in de malaise die M.S. veroorzaakt.
Zondag 28 april 2013 om 06:44 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24