Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Steijn wil basis intact laten


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

3 juli 2011 26 reacties

Maurice Steijn, de nieuwbakken hoofdtrainer van ADO Den Haag, heeft de opstelling voor het nieuwe seizoen al voor een groot deel in zijn hoofd. De basis wil hij intact laten.

 

 

Het was een bewuste keuze om in beide oefenwedstrijden te beginnen met de basis van afgelopen seizoen", aldus Steijn tegen Haaglanden Voetbal.

 

,,Er is natuurlijk weinig reden om die basis te veranderen, die spelers hebben het afgelopen seizoen prima gedaan", aldus de voormalige assistent van John van den Brom.


Met de Europese wedstrijden tegen Taurus Tauras in het vooruitzicht wil Steijn niet te veel experimenteren. ,,Ik weet wat de spelers kunnen en wat de spelers zouden moeten kunnen.''

 

De Hagenaar heeft inmiddels twee oefenduels achter de rug. Die waren goed voor 25 doelpunten en nul tegentreffers.

Reacties

Jemoeder070

@Frans Swa

 

Coutinho is goed maar te klein ????

Coutinho ken super goed springen!!!

Maandag 4 juli 2011 om 15:24 uur

Tedje

@Quinten

Inderdaad, als Wijnaldum 5 miljoen kost met een 1-jarig contract en Strootman ongeveer 7 a 8 miljoen moet kosten dan mogen ze voor Jensie ook wel 6 a 7 miljoen betalen! Hij is mijns inziens beter dan beide spelers!

Maandag 4 juli 2011 om 11:36 uur

Tedje

Ik zie aan de ene kant liever niemand meer vertrekken, maar aan de andere kant is een transfer misschien wel juist goed voor de club waardoor we financieel door kunnen groeien, zodat we niet meer jaarlijks hoeven te vechten tegen degradatie, maar in ieder geval structureel in de middenmoot eindigen!

Derijck zou eigenlijk moeten bijtekenen aangezien hij nu voor een scheet en drie knikkers op te halen is (750.000 euro).

Immers en Toornstra liggen nog vast tot 2014, dus dat wat flink betalen voor clubs die hen wil hebben en Wes ligt nog tot 2013 vast, wat betekend dat ook hij deze zomer niet goedkoop is.

Spelers als Rado, Leeuwin, Kum en Visser zijn de spelers die naast de bovengenoemde toppers ook heel waardevol voor ADO zijn, dus het ligt niet alleen aan die 4 spelers.

Maandag 4 juli 2011 om 11:30 uur

quinten

toornstra en verhoek weg is voor ado gewoon keihard cashen maak me daar niet zo druk om. Ze hoeven niet weg van ado en zeker toornstra heeft nog een lang lopend contract en daar moet gewoon goed betaald voor worden. Wijnaldum levert al 5 miljoen op had nog een contract voor een jaar jens tot 2014. En verhoek heeft al aangegeven ook niet echt weg te willen wilde zelfs al onderhandelen en dat is een beetje uit zijn verband getrokken. Komt allemaal goed. Voor Jens is utrecht ook geen positieve verbetering alleen financieel.

Maandag 4 juli 2011 om 11:28 uur

rvdg

best MIG er is al een centrale verdediger mee vandaag op trainings kamp

Maandag 4 juli 2011 om 11:24 uur

@ uit de achterhoek

Als het zo is dat we 4,5 miljoen kunnen krijgen voor Verhoek, dan gelijk een strik erom en op het vliegtuig. Natuurlijk zijn de voorzetten van Verhoek veel bepalend geweest, maar waarom zou een Höcher dat niet kunnen. Hij is toch niet voor niets uitgeroepen tot beste speler van de Jupilerleague.

 

Ik denk dat het belangrijk is om Toornstra, Immers, Rado en Derijck te behouden. Met de spelers daaromheen, als Vicento, Leeuwin, Kum en de nieuwe aanwinsten Höcher, Chery, Luksik, de Vogel moet dat toch helemaal goed komen. Als je het daarbij kan regelen dat Bulykin terug kan komen met dat geld van de transfer van Verhoek, dan moet het linkerrijtje wel weer haalbaar zijn.

Maandag 4 juli 2011 om 10:46 uur

Mr. X wenst Maurice heel veel succes en de zweep erover heen!!! ;-D

flagstorkeuropebalwhipthumb

Maandag 4 juli 2011 om 09:16 uur

MiG

@Peeeter: noem jij dan eens 1 (betaalbare) vervanger voor Derijck...

Maandag 4 juli 2011 om 08:00 uur

ik

gino gino gino we love you gino

Maandag 4 juli 2011 om 07:28 uur

Peeeter

Bulykin Halen is leuk, maar dan wel in combinatie met Verhoek, dit was een top duo. Vergeet niet dat Bulykin een echte afmaker is en geen goede voetballende spits (wel bal vast). Derijck daarintegen is wel vervangbaar, alleen met zijn transfer bedrag haal je Bulykin niet. Dus wil je Bulykin terug halen, dan zou je toch een offer moeten doen in de vorm van Toornstra, Maar ik weet niet hoeveel ze aan hem overhouden.

Maandag 4 juli 2011 om 06:52 uur

Mr. X Heel veel succes Maurice en de zeep erover heen!!! ;-D

flagstorkeuropebalwhipthumb

Maandag 4 juli 2011 om 06:42 uur

frans swa

Coutinho is goed, maar te klein!

Maandag 4 juli 2011 om 00:57 uur

adodebeste

@tja

 

 

Zelfs van der Sar heeft geblunderd tegen Barcelona in zijn laatste wedstrijd tegen Barcelona.

 

 

Zondag 3 juli 2011 om 23:52 uur

Tja

 @ado  debeste

Omdat in europa je tegen Engelsen kunt loten en die gooien alles hoog in en voor de pot, bij elk balbezit maar weer.

In NL wordt meer combinatievoetbal over de grond gespeeld.

Dan kunnen lijnkeepers zich redelijk staande houden.

 

Zondag 3 juli 2011 om 23:47 uur

ADO Supporter

@ ADO de beste  Daarom moet je, hoe erg het ook klinkt, slim investeren en dat betekent Wesley verkopen voor een mooi bedrag en trachten Derijck te behouden en verder te investeren.

 

Coutinho Laatbloeier of niet. Ik weet waar ik over praat. Ik heb helaas als keeper niet het betaald voetbal gehaald,maar heb wel t/m de A junioren bij feyenoord gebald,helaas door erge blessure niet door kunnen breken!Mijn knie is inmiddels bijna helemaal vervangen.Coutinho is redelijke keeper,maar heeft weinig voetballende capaciteiten,bedoel ik mee, is niet zijn hele zestienmetergebied de baas, doet het redelijk op de lijn.Is bij hoge ballen vanaf de zijkanten niet klemvast en is ook niet sterk om dat te compeseren met goed wegboxen van de bal. Tegenwoordig moet een keeper 1maal allround zijn.

Zondag 3 juli 2011 om 23:20 uur

graag een nieuwe keeper

@adodebeste: als Coutinho niet 2x blundert tegen FCG hadden er geen strafschoppen genomen hoeven worden

Zondag 3 juli 2011 om 23:09 uur

adodebeste

@ADO supporter

 

Ik weet niet of je het weet maar Coutinho is een laatbloeier dit is pas zijn eerste volledige seizoen waar hij alle wedstrijden heeft gespeeld, die jongen heeft zijn opleiding bij PSV gehad en is altijd getroffen en geteisterd geweest door blessures, dit is pas zijn eerste seizoen dat hij een kans heeft gekregen hij kan en zal alleen maar beter worden.

Ten tweede moet je niet zo hoog van de toren blazen, ADO is finacieel gezien een club met helaas een beperkte begroting.

Zondag 3 juli 2011 om 23:06 uur

ADO supporter

Belangrijke spelers om mee verder te komen zijn:  Derijck,Leeuwin,Toonstra,Rado,Immers. De rest moet groeien of moeten betere voor gehaald worden. Coutinho en Zwinkels zijn zeer beperkte keepers en dat ben zeker eens met Tja. Tuurlijk heeft Coutinho goed seizoen gedraaid voor zijn doen,maar dat maakt je nog geen goede keeper,waarmee je stappen omhoog kan maken!

Zondag 3 juli 2011 om 22:19 uur

adodebeste

@tja

Wat is dat nou voor stom gelul met je lijnkeepers en Europa, in de eredivisie worden toch net zulke hoge ballen gespeeld, Coutinho is een prima keeper en pakt ook hoge ballen, als hij die penalty van Sparv niet gestopt had hadden we waarschijnlijk niet eens Europees gespeeld.

Zondag 3 juli 2011 om 22:09 uur

Big Marc

4,5 miljoen. Als dit waar is 5 miljoen van maken. Verhoek naar Engeland.

Verhoek is makkelijker op te vangen dan bv De Rijck of Toornstra.

Hocher heeft ook de capaciteit om uit te groeien naar een goeie vleugelspits. Is binnen 2 jaar ook z'n geld dubbel en dwars waard.

Bulykin terughalen en De Rijck verbeterd contract aanbieden. Dan blijft de as in tact en kan het wel weer eens een heel mooi seizoen worden.

Zo goed als elke thuiswedstrijd zal dit seizoen uitverkocht zijn. Het zal uiteindelijk net zoveel kosten als wanneer onze goede spelers weggaan.

Alleen hou je nu een beter team.

Zondag 3 juli 2011 om 21:50 uur

Tja

Een goede keeper is noodzaak als je verder wilt komen in europa.

Met alle respect, onze beide keepers zijn lijnkeepers en zijn niet zeker bij hoge ballen en spelhervattingen van de tegenpartij.

 

Zondag 3 juli 2011 om 21:41 uur

ADO supporter

@kassier   Hoe kom je aan 4,5mlj? Wie schrijft dat?

Zondag 3 juli 2011 om 21:04 uur

TONH

coutinho heeft het naar mijn mening afgelopem jaar uitstekend gedaan.

coutinho heeft zelfs meerdere wedstrijden op zijn naam staan die hij heeft gewonnen.

er mag geen enkele twijfel bestaan over de kwaliteiten en inzet van coutinho.

kan zelfs alleen maar beter worden,...

jammer dat we stam niet meer hebben als keeperstrainer.

stam is dan ook de trainer van van stekelenburg.

als utrecht trouwens de rijck wil kopen kunnen ze nu wel wat geld schuiven...wat ze kregen van psv

Zondag 3 juli 2011 om 21:01 uur

Bart

investeren in een keeper? Na vorig seizoen twijfel in geen moment aan Coutinho! Zou doodzonde zijn om een keeper te kopen terwijl we 3 "toppers" hebben!

Zondag 3 juli 2011 om 20:31 uur

kassier

En natuurlijk Luksik voor Piqué

Zondag 3 juli 2011 om 20:23 uur

kassier

Dat betekent dan Vicento of Höcher voor Kubik, Lex voor Bulykin en Chery voor Lex op het middenveld, toch? Verder kan het natuurlijk zo maar dat Derijck, Toornstra en Verhoek nog weggaan. Dus dan zal hij toch moeten gaan schuiven. Naar verluidt heeft Villa een 1ste bod op Verhoek gedaan en dat bedrag ligt rond 4.5 miljoen euries. Dus als ADO zegt: "Doe maar 5 miljoen" dan zit Verhoek met zijn reet in Birmingham om zich binnen te spelen en ADO heeft munten in kas om bijvoorbeeld Derijck een verbeterd contract aan te bieden. Ook zouden ze Bulykin misschien terug kunnen halen, maar hoe slim is het om zoveel poen te investeren in een vent van 32? Je zou het ook kunnen gebruiken om een echte/goede keeper te halen (Piet Velthuizen?)

 

Zondag 3 juli 2011 om 20:12 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25