Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Sterk ADO velt Heracles


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

3 maart 2013 4 reacties

ADO Den Haag heeft drie belangrijke punten overgehouden aan het thuisduel tegen Heracles. De ploeg van Maurice Steijn won de aantrekkelijke wedstrijd met 3-1.

 

De elf in het groengeel stonden met de juiste intenties aan de aftrap. ADO was de eerste tien minuten de baas en zette de tegenstander al vroeg vast. Dit resulteerde in een ten onrechte afgekeurde goal van Charlton Vicento.


Ook Heracles was niet van plan om de punten zo maar af te staan. Het leidde tot een boeiend voetbalgevecht dat beide kanten op kon.


Mike van Duinen is met zijn snelheid en doorzettingsvermogen een plaag voor elke verdediging. Ook de Almeloërs wisten niet altijd hoe met hem om te gaan. Na een uur spelen ging de spits achter een lange bal aan en vocht hij zich langs zijn tegenstander: 1-0.


Even leek ADO een dramatisch Haagse kwartiertje in te gaan. Toen een deel van de Haagse fans nog zong voor deze laatste vijftien minuten, scoorde Heracles de 1-1. Bovendien ontsnapte de residentieclub tien minuten voor tijd toen de Haagse defensie een bal van de doellijn moest halen.

 

Uiteindelijk werd het toch een fantastisch laatste kwartier. Direct na de kans voor Heracles zette de Haagse spelers de counter in. Via Santi Kolk kwam de bal bij Tjaronn Chery die met een voorzet op maat Van Duinen bediende. De held van de dag zette zijn ploeg vervolgens voor de tweede keer op voorsprong.


Vlak voor tijd kon Van Duinen een loepzuivere hattrick maken, maar schoot net naast. Chery besliste even later wel de wedstrijd toen hij in de korte hoek raak schoot.

 

 

Reacties

corsto

Wat een heerlijke wedstrijd was dat tegen Heracles.
En tuurlijk,Heracles voetbalde lekker mee,en dan zie je al snel wat een aardige wedstrijd je dan krijgt.
Een ding is wel heel duidelijk geworden.
VICENTO is een aardige gozer maar kan dit niveau totaal niet aan.
Maandag 4 maart 2013 om 08:23 uur

Tja

Eindelijk een keer amusement gebracht door 2 ploegen die beiden wilden winnen.
Wij dit keer niet met het beoogde oogstrelende voetbal maar als echte kerels in een hecht collectief met lange ballen op Mike.
Voor een voetballende ploeg als Heracles was het een ramp om voor iedere grasspriet te moeten strijden met als plaaggeest voor hun verdediging Mike, die als spits toch beter rendeert als van de flank.
Malone, Mike, Coutinho en Chery worden met de week beter.
Een ouderwetse Haagse overwinning.
Zondag 3 maart 2013 om 22:45 uur

TillValhall

@MiG

Eindelijk legt hij ze er weer eens in. En Vicento die toch maar weer mooi scoort hé! Was natuurlijk gewoon een zuiver, 100% doelpunt. Ik vond Malone dé verrassing, wat een geweldenaar zeg zo centraal op dat middenveld! Nog beter dan als r-back. Lekker laten staan! Holla kan ook vanaf rechts komen. (Jansen was weer drama op die positie) Omerou eindelijk eens naar zijn eigen positie in het centrum. Dán gaan we wat meemaken zeg... Schoppertjes Wormgoor en Begeulsdijk eruit. Ik vind het echt niet om áán te zien. Ik wil alleen mensen die alles voetballend oplossen. Geen gehak en geprak in de rondte zeg Paupervoetbal... Het ontbreekt hen echt aan slimheid en tactisch inzicht. Alles maar op willen lossen met die duels ipv op tactiek. Gewoon fore checken en buitenspelval hanteren! Simpele concepten die je in de A1 inmiddels al geleerd zou moeten hebben. Voor de rest wel eindelijk -sinds eeuwen lijkt het wel- aanvallend voetbal gezien! Ik vind het knap hoor, want wij hebben het altijd lastig tegen Heracles. Blijft een goed in elkaar zittende ploeg die tactisch aantrekelijk, verzorgd spel op de mat legt. Dat zag je ook, wij moesten het uiteindelijk toch echt van de counters en mogelijkheden hebben. Voetballend vond ik Heracles het betere brengen.
Zondag 3 maart 2013 om 21:49 uur

MiG

Mooi dat `maar blijven sleuren` van Van Duinen, beetje zoals soort Dirk Kuyt, zeg maar
Zondag 3 maart 2013 om 20:24 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24