Superdebuut Bulykin tegen VVV

22 augustus 2010 18 reacties

De eerste punten zijn binnen! ADO Den Haag versloeg vandaag VVV-Venlo in De Koel. Debutant Dmitry Bulykin was twee keer trefzeker voor zijn nieuwe club.

Binnen twee minuten lag het eerste doelpunt van de Rus al in het netje. VVV kreeg vervolgens de meeste kansen en binnen het half uur stond het alweer 1-1.

Het leek een déjà vu te worden voor ADO Den Haag. De ploeg van John van den Brom gaf de afgelopen twee wedstrijden steeds een voorsprong uit handen om uiteindelijk te verliezen.

Vandaag trokken de geelgroenen wel aan het langste eind. Na de thee scoorde Bulykin de 2-1. Verhoek verzekerde de driepunter door vlak voor tijd de 3-1 te maken. Het spel had tussendoor nog ook nog een kwartier stilgelegen vanwege onweer.

VVV’er Boymans scoorde nog in de blessuretijd, maar die treffer was alleen voor de statistieken.

hageneesefeest

IMMERS 4 (070) LIFE

Donderdag 26 augustus 2010 om 11:29 uur

Wim

Wat mrX zegt vind ik wel iets in zitten. Iedereen is blij met die eerte driepunter, natuurlijk. Moet je ook lekker vrolijk van blijven. Maar het gezonde verstand kan mijn hart toch niet wijsmaken dat ADO een goede wedstrijd heeft gespeeld. Ik heb echt even gedacht dat met zo'n wankele onzekere, slecht georganiseerde verdediging de einduitslag 3-3 zou worden. Laten we hopen dat de selectie nu wat meer vertrouwen krijgt. Denk maar niet dat PSV, ADO zal ontzien. Deze verdediging is niet opgewassen tegen Toivonen, Lens etc. en is een staat een monsterzege tegen dit ADO (met deze verdediging) te behalen. MrX is net als ik een realist en de meeste fans houden daar niet van.

Maandag 23 augustus 2010 om 17:13 uur

kenner

Bulykin is the man Topspeler. Als verhoek zo blijft spelen en Kubic

nog wat verbetert hebben wij meer dan een eredivisie waardige aanval. Jammer dat  het  achterin  nog niet helemaal goed loopt.

Ik hoop dat er nog een centrale verdediger en een middenvelder bijkomt.

Maandag 23 augustus 2010 om 09:13 uur

ggf

Aandachtspunt blijft toch vooral de achterhoede. Zie Bosschaart toch liever op links. Wellicht kan straks Buijs centraal.

Voorhoede lijkt me met Bulykin en goed draaiende Verhoek behoorlijk op orde. Middenveld ook best goed zo. Jammer dat Kum niet wat stabieler kan worden. Wisselt al 2 jaar prima momenten af met grandioze missers. Is kennelijk niet af te leren, terwijl hij m.i. in potentie een behoorlijk voetballer is. Tenslotte is de keeper toch wel een probleem (gaf ook vanmiddag veel onrust). Al dat nog kan verbeteren, zou mooi zijn.

Vlg week PSV thuis. Wellicht een bonuspuntje?

Zondag 22 augustus 2010 om 23:15 uur

@harrie koot

'Dat was niet mis wat Dmtri liet zien voor die paar centen'...

Zondag 22 augustus 2010 om 20:32 uur

Mike

Ook Leeuwin vond ik een prima debuut hebben!

@Mr X (alias azijnzeiker) wat nou zwaluw en zomer?

We hebben 3 hele belangrijke punten en onze Rus heeft daar met 2 doelpunten een belangrijke bijdrage aan geleverd. Die nemen ze ons niet meer af!

Zondag 22 augustus 2010 om 20:08 uur

Rikkie

Iedereen heeft een beetje gelijk, verdediging en Coutinho niet best, maar wat the hack we hebben gewonnen en..terecht !

Wat een oogstrelende aanvallen, wat een spits en wat is die Verhoek toch tot z'n recht gekomen; dit is ECHT genieten !

Kerkhof

Jongens effe serieus, p.bosschaart, als we de bal hebben heeft ie een abbo op coutinho, speelt alles maar dan ook alles terug

Zondag 22 augustus 2010 om 19:46 uur

kale theo

achterhoede moet je niet blij mee zijn,kum eerste helft zeer slecht,tweede helft goed met een mooie pas op wesley waar dat doelpunt uitkomt,3-1 dan denk je speel het uit maar nee hoor gelijk weer dom bal verlies en 3-2 weer billen knijpen,voorhoede sterk ,middenveld nog niet in balans,leeuwin nog niet de versterking waar we op zitten te wachten,maar geef hem nog voordeel van de twijfel,al met al ben ik zeer blij met de 3 punten,maar nogmaals de achterhoede is het zorgenkindje,AMEN.

Zondag 22 augustus 2010 om 18:46 uur

Mr. X

Wonderschoon mooi debuut van jou en heel veel succes bij onze mooie Haagse club en stad achter de duinen natuurlijk! Laat de Russische storm/winter maar komen....

Mr. X

Het is fraai hoor.... Ricky van den Bergh werd als held binnen gehaald en wordt nu meerendeel door de zogenaamde Haagse supporters uitgekotst, daar word ik nu schijt misselijk van! Okay zijn vorm is er nog niet maar hij heeft wel echt een ADO - FC DEN HAAG hart, vergeet dat niet Hagenezen!!!
Zondag 22 augustus 2010 om 17:59 uur

Hermanos

Verdiend en eindelijk een trainer, die normaal een intervieuw geeft.

Zondag 22 augustus 2010 om 17:58 uur

ozz

Fantastisch 3 punten vvv-uit en terecht! En natuurlijk dat er hier weer een paar anti-ado opmerkingen plaatsen, had niet anders verwacht van die kwalletjes

Zondag 22 augustus 2010 om 17:47 uur

Diego

Als nou ook eens de verdediging op orde blijft ook de laatste vijf minuten dan kan 't nog wel wat worden !

Top begin Bulykin, maar niet te vroeg juigen uiteraard !

Zondag 22 augustus 2010 om 17:29 uur