Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

'Symbolische doorgang jeugd terug'


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

10 april 2024 3 reacties

Natascha van Grinsven-Admiraal en sportwethouder Hilbert Bredemeijer vinden de terugkeer van ADO naar het Zuiderpark geweldig.

 

De mannen gaan er in de loop van volgend seizoen weer trainen, nadat ze dat al jarenlang in het stadion en in Rijswijk hebben gedaan. Daarmee gaat een wens van de gemeente en ook van ADO uiteindelijk in vervulling. Beide dragen bij aan de kosten.

 

,,Terug op heilige grond. De rijke historie die de club hier kent, zorgt er niet alleen voor dat men zich verbonden voelt met onze club, maar ook met de stad Den Haag en haar inwoners'', zegt de ADO-directeur.

 

Volgens haar is het één van de eerste stappen om de 'ADO-familie' ook weer fysiek bij elkaar te brengen. Doordat de mannen weer in het Zuiderpark gaan trainen is de symbolische doorgang van de jeugd naar het eerste elftal eveneens weer terug. Uiteraard blijft het de wens van ADO Den Haag om alle teams weer bij elkaar te brengen.'' De vrouwen en meisjes trainen nog op een andere plek.

 

Ook sportwethouder Hilbert Bredemeijer is positief dat dit nu is geregeld. ,,Na lang pingelen zit de bal eindelijk in de kruising: de mannen van ADO gaan weer trainen in het Zuiderpark. Ik ben enorm trots dat de trainingen terugkeren naar deze iconische grond. Juist omdat een voetbalclub als ADO bewoners verbindt en Haagse jongeren inspireert om ook te gaan sporten, is het geweldig dat supporters zo op de fiets naar de training kunnen.''

 

de ADO-directeur en sportwethouder

(Foto: ADO Den Haag)

Reacties

Hmmm

@Hagenees
Die kans is minimaal!
Donderdag 11 april 2024 om 10:32 uur

Hagenees

Nu nog een stadion bouwen in het Zuiderpark en oude tijden herleven !!!
Donderdag 11 april 2024 om 08:10 uur

Vane 01

Echt een mooie stap. Hoop dat dit een kleine stap is om ADO weer meer bij de stad te betrekken. Blijf het raar vinden dat er zo weinig ADO in de Haagse stad te vinden is. Nu nog promoveren en weer werken aan een team met Haagse bluf. Goed gedaan van onze Naat
Donderdag 11 april 2024 om 07:29 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie