Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Tien man ADO gelijk tegen Willem II


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

12 december 2015 10 reacties

ADO heeft tegen Willem II het achtste gelijkspel van dit seizoen behaald.

 

Dat is evenveel als de verloren en gewonnen duels bij elkaar. Tegen de Tilburgers werd het 1-1.

 

ADO kwam als eerste op voorsprong in de wedstrijd die door regen en wind werd geteisterd. Bij een aanval van ADO behield Edouard Duplan het overzicht en gaf de bal aan Kevin Jansen die raak schoot.

 

Na 55 minuten ADO keerden de kansen. Dion Malone veroorzaakte een penalty nadat hij zijn tegenstander zou hebben gevloerd. Omdat het om een doorgebroken speler ging, kon de ADO-verdediger met rood vertrekken.

 

Na de benutte pingel, viel er voor de Haagse aanhang weinig meer te beleven. ADO speelde de hele wedstrijd al defensief en nadat het met tien man verder moest, kon het aanvallend helemaal geen vuist meer maken.

 

Verdedigend gaf de ploeg van Henk Fraser nauwelijks iets weg. Het punt werd duidelijk gekoesterd.

 

Reacties

John Wright

Wat denk je Anne, dat HF zijn al twee jaar knoeiende en o zo beperkte favoriet Vito een keer vervangt voor de winnaar van de Africacup, onze Kanon ?????? Al koopt ADO Vincent Kompany dan nog laat hij Vito staan, want vertrouwen......
Vito vervangen... kan toch niet volgens, Henkie.
Kasteneer inzetten? Korte heeft het toch zo aardig gedaan tegen W2
Zondag 13 december 2015 om 15:57 uur

Anne van Schuurman

Inderdaad: het positieve van gisteren was dat we, nadat we met 10 man kwamen te staan, niets meer hebben weggegeven. Met Derijck staat de organisatie uitstekend. Hij coacht verdediging en middenveld, zonder enige twijfel samen met Duplan de ware leiders op het veld!

Tweede positieve: Fräser geeft in zijn nabeschouwing op West zelf aan dat het terugkeren van verdedigende fouten, zoals bij de goal, na zoveel inspanning van zijn kant, niet anders dan te wijten kan zijn aan een gebrek aan verdedigende kwaliteit. Beter laat dan nooit denk ik dan.

Mijn advies voor Heerenveen uit: flikker Wormgoor er nu eindelijk uit; Malone is al geschorst en zet de volgende verdediging neer: Meijers links, Kanon centrum links, Beugelsdijk centrum rechts en Zuiverloon rechts. En geef Kastaneer een kans in de spits. Dan gaan we daar tenminste 1 en misschien zelfs 3 punten halen!
Zondag 13 december 2015 om 13:31 uur

Wes

Het klopt wat Haagsicoon schrijft, ik ben het ook eens met de speelwijze. Met deze selectie kun je niet anders. Gisteren waren de weersomstandigheden tevens zo slecht dat de wind de bal alle kanten op waaide, je kon niet echt combineren dus Fraser koos voor een verdedigende houding met de lange bal. Gezien de snelheid van Schaken, Duplan, en Korte (qua lengte toch niet verstandig om hem te bedienen vanaf de zijkanten) vind ik de filosofie hierachter niet raar. In de eerste helft kwam de lange bal door de tegenwind niet goed uit de verf en in de tweede helft de pech dat Malone zo stom is die speler vast te pakken in het strafschopgebied waardoor je met tien man komt te staan. Ik vind dat de sheidsrechter. Uiteindelijk moet je onder de omstandigheden tevreden zijn!
Zondag 13 december 2015 om 12:06 uur

Haagsicoon

Er is een overtuigende overwinning geweest dat was tegen Fc Twente....vanaf de wedstrijd tegen Utrecht werd het al minder.
Dan kan je wel aanvallend voetbal blijven spelen maar Henk heeft ook wel gezien dat je dat niet red met een te zwakke verdediging en een middenveld wat werd overlopen.
Met de komst van Derijck op het middenveld speel je gewoon verdedigend daar is op dit moment niets mis mee als je in deze fase daar punten mee kan pakken het is niet anders.
Noem maar een club in de eredivisie die met mooi voetbal alles wint zelfs 020 lukt dat niet die spelen ook alleen tikkie terug en breed.
Buiten Havenaar hebben we geen superspits dat Korte weer de kans krijgt is normaal tegen PSV deed hij het ook gewoon goed.We zouden voor het linkerrijtje gaan klopt dat was een uitspraak van meneer Wang........plek 10 t/m 14 voor dit seizoen en klaar.
Zondag 13 december 2015 om 10:57 uur

KaleHans

En weer een gelijkspel.......... en laat ik het over het voetbal maar niet hebben, bedankt Henk!
Zondag 13 december 2015 om 10:00 uur

John Wright

Terwijl je weet dat dit een vechtpot wordt laat je de sterke Kasteneer thuis en stel je een lichtgewicht op. Dit weet je vantevoren . En Schaken is na 75 minuten totaal kapot maar vooral niet wisselen hoor. Het knoeien van HF kent geen grenzen.
Zondag 13 december 2015 om 09:46 uur

dewa

Goeie zet Henk, Korte in de spits. Die jongen heeft geen duel gewonnen en nul waarde gehad voor ADO. Je laat ons dus gewoon met 10 man beginnen stomme ezel.
Kila heeft het precies goed verwoord. Je presteert gewoon erg slecht. Waanneer krijgen wij onze club terug van die nepbestuurders en wannabee trainer? We zouden voor het linke rijtje gaan. Ik hou het op 12 - 14 weer een seizoen naar de klote en dat met 7 nieuwe spelers, bedankt koekebakker
Zondag 13 december 2015 om 09:20 uur

John Wright

Het blijft maar doorgaan met deze onvoorstelbare prutstrainer. Je hele systeem overhoop met een spits die er werkelijk niets van bakt. En het zoveelste faaloptreden van totaal mislukte rechtsback Malone. En Vito als vanouds stuntelend. EN MAAR DOORGAAN MET KNOEIEN. Hoe vaak is het al misgegaan aan die rechterkant. Lekker doorgaan op deze manier. In de winterstop een nieuwe trainer. Dit kan echt niet meer.
Zaterdag 12 december 2015 om 23:25 uur

Haagsicoon

Ado speelt al een tijdje op de verdediging met Derijck op het middenveld daar is niets mis mee in deze fase van de competitie tja een foutje kost je gewoon weer 2 punten.Anders had je het gewoon gewonnen met 1 -0 heel simpel.
een voordeel Malone is er volgende week niet bij dus Zuiverloon op de die plek en klaar.
Zaterdag 12 december 2015 om 23:13 uur

ADO Boy

De zoveelste miskleun in een thuiswedstrijd Henkie!!!! hoe lang gaan wij nog door met deze koekenbakker , die weer erg verdedigend speelde tegen topper
Willem II en het publiek naar huis te jaagt
Zaterdag 12 december 2015 om 22:36 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25