Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Tien man ADO verliest in slotfase van Vitesse


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

26 november 2017 12 reacties

ADO Den Haag is weer terug in het rechterrijtje.

 

De ploeg van Fons Groenendijk verloor zondag in Arnhem met 2-0 van Vitesse. Beide goals vielen erg laat in de wedstrijd. ADO speelde toen al geruime tijd met tien man.

 

Scheidsrechter Ed Janssen was ook dit duel weer op een paar opmerkelijke beslissingen te betrappen. De arbiter gaf Tyronne Ebuehi wel erg gretig zijn tweede gele kaart waarna de rechtsback kon vertrekken.

 

Ook kreeg Vitesse een penalty terwijl een gelijksoortige overtreding op Wilfried Kanon werd weggewuifd. De pingel van Vitesse ging er overigens niet in.

 

ADO legde zelf ook een matige wedstrijd op de mat waardoor het geen aanspraak maakte op de punten. Toch was het zuur dat Vitesse in de 87e minuut alsnog op voorsprong kwam. In de 94e minuut van de blessuretijd werd de score verdubbeld.

Reacties

Ronnie

Ik heb het al meerdere malen gezegd,we missen kwaliteit.
De voorhoede is gewoon zeer matig.
De vleugels van Ado kunnen er niet veel van en dan kan Falkenburg Of Johnson ook niks uitrichten behalve keihard werken.
Er komt geen voorzet vanaf de flanken.
Achterin maakt het echt niet veel uit wie er naast wie speelt.
Deze gasten zijn allemaal van hetzelfde niveau,al vind ik Kanon wel goed spelen.
Misschien kan Kuipers als hij blessure vrij een potje breken achterin.
Neem daarbij dat sommige spelers,die wel heel goed kunnen voetballen,niet in hun beste vorm verkeren en je hebt een verklaring.
Immers gaat wel steeds beter spelen maar krijgt ook te veel kaarten,alhoewel deze tegen Vitesse echt helemaal nergens op sloeg.
Maar we missen hem wel nu tegen Groningen.

Dus de oplossing heb ik ook niet direct maar dat er wat op de vleugels moet gebeuren lijkt me duidelijk.
En laten we dan lekker Kramer of Veldwijk huren,die schieten ze er bij Ado echt wel in.
Maandag 27 november 2017 om 16:39 uur

Haagsicoon

@Peter de Wit Tja aanvallend is het al vanaf het begin van het seizoen niet goed gewoon weinig tot geen scorend vermogen.Af en toe een bevlieging van een El Khayati met een mooie goal net als tegen Heracles en toen viel alles op z`n plek waarbij 2 invallers de 3 en 4-1 maakte.
Tja Johnsen of Falkenburg in de spits het maakt niet uit denk dat we toch een Kishna missen in de aanval.
Zou Hooi wel eens in de basis willen zien op rechts en dan Becker op de bank zowel verdediging als middenveld staat gewoon goed de aanval is gewoon matig.
Maandag 27 november 2017 om 16:03 uur

KaleHans

Ik vind Ebuehi aanvallend wel leuk, maar verdedigend laat hij toch echt steken vallen. En hij is in mijn ogen toch eerst verdediger en daarna aanvaller....... die 2e kaart was inderdaad wel erg snel gegeven.
Becker speelt al wekenlang dramatisch maar die weet waarschijnlijk iets van Fons waarom hij hem er toch elke week weer inzet.
Kanon werd duidelijk naar beneden getrokken aan zijn shirt dus hadden wij eigenlijk ook wel een pingel verdiend........ maar niet op basis van het vertoonde spel. Fons had duidelijk de opdracht gegeven om de 0 te houden en dan niet alleen in eigen doel maar ook dat van de tegenstander....
Een wedstrijd die we volgens mij niet hadden hoeven verliezen als Fons ze maar gewoon voor de winst had laten spelen.... jammer dit, erg jammer!
Maandag 27 november 2017 om 14:46 uur

Peter de Wit

Ik vond Ebuehi gisteren een zeer goede wedstrijd spelen, hij greep meermalen stevig in en was aanvallender dan ooit. Immers kreeg een onterechte gele kaart, de beelden geven dat duidelijk aan en de 2e gele kaart voor Ebuehi werd wel heel gretig gegeven door de arbiter. Maar, en nu komt het, ADO heeft geen enkele poging gedaan het Vitesse aanvallend moeilijk te maken. Ik zag geen enkele poging tot een aanval, ik herinner me 2/3 goede dieptepasses van Immers en El Khayati waaruit iets van dreiging zou kunnen ontstaan, maar de Haagse buitenspelers gaven gisteren niet thuis, Pasveer kon zonder te douchen naar huis. ADO voetbalt al weken niet goed, we winnen wel regelmatig, maar met uitzondering van de pot tegen Heracles is het qua voetbal in mijn ogen ver onder de maat.
Maandag 27 november 2017 om 11:15 uur

ADO Boy

Hoi Slimpie, Dat Ebuehi slecht speelt komt niet door Beugel maar omdat hij niet kan voetballen !! weet jij hoeveel tegen doelpunten hij op zijn naam heeft staan ??
Maandag 27 november 2017 om 10:10 uur

rd..

Als je er gewoon op klapt in de eerste helft is er geen reet aan de hand, je laat je gewoon in slaap sukkelen. Loopt tegen (teveel) domme kaarten op en gaat naar huis met een kater.
Maandag 27 november 2017 om 09:40 uur

Haagsicoon

Dat Ebuehi met een Beugelsdijk naast hem slechter gaat spelen is pure onzin.Ik vind centraal het duo Kanon/Beugelsdijk beter.
Wat een Beugelsdijk wel en niet kan dat weten we nou wel maar vind een Meissner echt niet beter.
En Becker mag wel een keer op de bank gezet worden.
Maandag 27 november 2017 om 09:28 uur

Oudhaags

Trainer mist een aantal cromosome even als enkele spelers, het heen en weer geslinger van linker naar rechter rijtje zal dit jaar wel de enige commotie zijn
met het drama gefluit van de KNJB jongens mee gerekend een grijs seizoen ligt weer in het vooruitzicht.
We moeten ons nederig opstellen , en naar onderen kijken in plaats van naar boven, wat willen die kut chinezen nou , met welk doel hebben ze zich gemanifesteerd in ADO met dat aangemodder in de micky mouse competitie.
Maandag 27 november 2017 om 09:14 uur

Anne van Schuurman

Martin A trouwens
Maandag 27 november 2017 om 08:32 uur

Anne van Schuurman

Maar ik kom al zolang kijken. Bij iedere trainer zijn er wel 1 of 2 spelers waarvan ik denk: wat ziet hij daar toch in. Henk met zijn onvoorwaardelijke liefde voor die Vito. Maar voor de oudgedienden ik begreep ook nooit wat Co Adriaanse zag in Albert van Oosten en Roger Abbenhuis.
Maandag 27 november 2017 om 00:00 uur

Anne van Schuurman

@slimpie ik ben het erg met je eens.
Zondag 26 november 2017 om 23:48 uur

Slimpie

Alle respect voor Fons Groenendijk, maar waarom Meissner vervangen door Beugelsdijk. Beugelsdijk mist voetbalkwaliteit, maakt veel fouten, is onrustig, is onzeker en heeft daardoor een negatieve invloed op de achterhoede, met name Ebuehi gaat daardoor slechter spelen. Natuurlijk maakt ook Meissner fouten ( wie niet), maar hij is rustig, heeft overzicht en kan voetballen. Lorentzen gaat telkens beter spelen en wordt gewisseld i.p.v de nog steeds matig spelende Becker.
Zondag 26 november 2017 om 22:36 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25