Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Toornstra velt ADO


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

7 april 2013 11 reacties

ADO Den Haag heeft de uitwedstrijd tegen FC Utrecht verloren. De ploeg van Maurice Steijn ging in de Domstad met 1-0 onderuit.


De residentieclub kon nog met de meeste tevredenheid op de eerste helft terugkijken. Mike van Duinen en Santi Kolk waren beide dichtbij een Haagse openingstreffer.


Na rust werd het overwicht van FC Utrecht groter. Jens Toornsta had al wat kansjes gemist toen uitgerekend  hij twintig minuten voor tijd de winnende maakte.

Reacties

MiG

@R.E. Dat is waar, maar gezien de 1ste helft, denk ik nog steeds dat we 1 punt hadden kunnen pakken
Maandag 8 april 2013 om 14:27 uur

R.E.

@Dick: sorry, maar ADO zit bij de indeling door de KNVB in een "slechtere" financiële categorie dan ADO. En bovendien heeft Utrecht, zeker sinds de aankoop van Torenstra, meer geld op het veld staan.

@KaleHans (en MiG): wel even reëel blijven, want Utrecht had minstens evenveel recht op een penalty (hands).
Maandag 8 april 2013 om 13:31 uur

KaleHans

Die Poepon is nog niet eens veldopvulling, die loopt alleen maar in de weg. Meteen op de transferlijst die jongen, bij ADO komt hij in ieder geval absoluut niet uit de verf.!!!
Als onze club die twee echte mogelijkheden (en een pingel) maakt dan hadden we die tweede helft nog een storm van Utrecht over ons heen gehad maar had je het nog kunnen redden. Nu kwamen we er de tweede helft niet meer aan te pas..... helaas.
Compliment voor Steijn dat hij het nu toch is omgooit naar een 4-4-2 en het op die manier wil gaan proberen, ik ben benieuwd of hij dit de volgende wedstrijden zo laat staan.
Maandag 8 april 2013 om 13:12 uur

dick

Ben ik niet eens met R.E.
Utrecht zit diep en diep in de foute cijfers.
Lees het intervieuw in VI , met de heren van Schaik en van Someren
Tussen de regels door is het overduidelijk hoe de vlag er voor hangt daar
ADO voert een verstandig beleid , natuurlijk , je moet genoegen nemen met mider , maar het is niet anders
Grotere bedrijven komen helaas niet over de brug om onze club te ( onder ) steunen. Als Steijn met dit team ronde de dertiende /veertiende plek eindigt , heeft hij een top prestatie geleverd met dit elftal
Maandag 8 april 2013 om 13:03 uur

R.E.

Voor één keer ben ik het (deels) met Steijn eens. Hij noemde de transfer van Toornstra typerend voor het verschil in financiële mogelijkheden van Utrecht en ADO. Dat klopt, maar dat verschil is het rechtstreekse gevolg van een verschil in beleid en inzicht. Utrecht durft het al jaren aan om (voor bedragen die ADO nooit durft uit te geven) spelers aan te trekken die zich bij andere clubs al min of meer hebben bewezen: Van Wolfswinkel, Strootman, Mertens, Toornstra. Na twee jaren of desnoods al na één jaar worden die spelers vervolgens met miljoenenwinsten verkocht, want Utrecht is natuurlijk wel zo slim om die spelers zolang vast te leggen dat ze niet gratis of voor een veel te laag bedrag kunnen verdwijnen. Het mes snijdt zo aan twee kanten: de financiële mogelijkheden nemen toe en intussen profiteert Utrecht een of twee jaar van uitstekende spelers. ADO daarentegen zoekt alleen zogenaamde buitenkansjes: uitgerangeerde spelers, elders mislukte talenten, spelers van gedegradeerde clubs of onervaren amateurs. Heel soms (Toornstra!) levert dat een buitengewone speler op, maar in verreweg de meeste gevallen is het zonde van het geld en van de inspanningen (Poepon, Kolk, Boussaboun, Mulder, Höcher, Horvath, Luktniets et cetera). En als zo`n speler zich dan goed ontwikkelt, is het einde van zijn contractperiode al in zicht en moet hij op een ongelukkig moment en voor een veel te laag bedrag worden verkocht. Ik zou willen dat ADO koos voor de lijn van FC Utrecht!
Maandag 8 april 2013 om 12:06 uur

dick

Utrecht wint verdiend. Meer beleving , meer strijd , meer geloof in eigen kunnen. Echt geen betere pleog dan ADO , maar net even meer geloof in eigen kunnen. Onterecht om Steijn en de spelers af te branden.
Maandag 8 april 2013 om 09:18 uur

Mr. FC DEN HAAG

Niets meer aan toe te voegen, behalve dat Einsteijn keer op keer laat zien dat hij een tactisch onbenul is! Het zou hem sieren als hij het stokje neerlegt wegens motivatie problemen bij de spelers. Want motiveren doet hij al 3 wedstrijden op rij niet meer en heeft daarvoor ook nauwelijks een positieve structurele voetbal oplossing bijgedragen!
Maandag 8 april 2013 om 04:08 uur

ADO Boy

Goed gedaan Steyn ! Blijf vooral je vriendje Santi opstellen !!! schop al weken geen deuk in een pakje boter .
Zondag 7 april 2013 om 21:37 uur

Tja

Jammer van het kortzichtige beleid om Jens al in de winterstop te verkopen, nu loop je op zeker de kans dat je de 1e 8 misloopt dus ook de inkomsten van die play offs en eventueel het vervolg in Europa.
Je mag nu blij zijn als je 14e/15e wordt.
De laatste wedstrijden 4-4-2 spelen, zonder Poepon, zonder Kolk.
Vervang het duo Wormgoor en Beugelsdijk eens door Omeru en Supusepa, met Malone als rechtsback, Koppers blijft linksback. Dan heb je meer voetballend vermogen in die lijn, kan het middenveld met oa Meijers en Holla ook aan voetballen toekomen.
Beugelsdijk kan dan in de laatste 15 min als stormram worden ingebracht.
Opportunistisch spelen om te winnen op zijn Haags met passie en bluf en vooral als kerels en niet als pussy`s.
Zondag 7 april 2013 om 21:24 uur

adotiel

De eerste helft had ADO het betere van het spel en 2 goede kansen.
Waar het overigens wel aan ontbrak was de overtuiging om te kunnen en willen winnen. De tweede helft was slecht met Utrecht toch wel als bovenliggende partij hoewel ook Utrecht slecht en gezapig speelde. Onbegrijpelijk dat ADO niet heeft doorgedrukt. Uiteindelijk had het ook zomaar 2-0 kunnen worden (paal en grote misser). Als ik toch zie met hoe weinig overtuiging wordt uitverdedigd op sommige momenten en zie hoe slecht de balbehandeling is (ballen worden soms maar half geraakt zoals je dat ook bij amateurs in lagere regionen wel ziet) dan is het toch wel erg behelpen. Gold trouwens ook voor Utrecht.
Ontluisterend vond ik toch vooral het gebrek aan overtuiging en wilskracht waar het in tweede helft in toenemende mate aan ontbrak.
Drie wedstrijden terug gaf ik aan dat het nog lastig zou worden om er 3 tot 6 punten bij te spelen. Tot op teller staat de teller op 0. Met het resterende programma en de huidige vorm en wilsakrcht ben ik bang dat 6 punten er bij er niet meer zal inzitten; 3 punten erbij lijkt mij realistischer en het maximaal haalbare. Dat wordt dus - helaas - geen plek bij de eerste 8.
Voor volgend jaar in ieder geval afscheid nemen van Kolk en Poepon; te licht voor de Eredivisie en een totaal gebrek aan scorend vermogen.
Zondag 7 april 2013 om 18:07 uur

MiG

Gelijkspel was verdiend geweest want we hadden zeker met 0-1 de rust in kunnen gaan. Bovedien hadden we in de 2de helft een pingel moeten hebben toen Chery die duw in zijn rug kreeg.
Zondag 7 april 2013 om 15:37 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25