Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Transfer Jol valt slecht


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

26 mei 2009 27 reacties
De overgang van Martin Jol naar Ajax, de grote rivaal van ADO Den Haag, valt bij veel Haagse fans niet in goede aarde. Zijn steen op het Haagse Heldenplein is inmiddels afgeplakt.

De website Hardcorehooligan.nl heeft de steen van Martin Jol op het plein voor het stadion van ADO Den Haag afgedekt met de tekst “Wegens het schenden van het clubgevoel is deze tegel afgeplakt.

De reacties op Club Achter de Duinen zijn over het algemeen ook niet positief. Een enkeling gunt Jol zijn nieuwe club, maar de meeste sitebezoekers laten duidelijk weten not amused te zijn.

Ook op sportief gebied heeft de nieuwe functie van de Scheveninger invloed op ADO Den Haag. Nu Jol niet meer bij HSV zit, lijkt de transfer van Elia naar de Duitse club van de baan. Omdat de residentieclub een flink deel van de transfersom ontvangt, is het afwachten wat er nu met de aanvaller van Twente gaat gebeuren.
Ander nieuws:

Reacties

busje57

jol die is de jood van amsterdam wat een intervieuw ben net klaar met spugen ajax is zijn club en hier droomde hij van laten ze die tegel lekker in de arena hangen doe maar naast die van hazes mooi stel samen hoop wel dat hij ook in 020 gaat wonen of op een woonboot in de grachten van zijn mooie stad adios martin ik had je hoog zitten dit kan echt niet sorry ik zie je nog steeds strijden in die bekerfinale tegen ajax die wij hadden moeten winnen en kan mij jou gewoon niet voorstellen bij 020.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vrijdag 29 mei 2009 om 23:15 uur

arthur

kinnesinne allemaal over jol, kinderachtig gedoe, die afgeplakte tegel helemaal.
jol is gewoon een beest van een trainer die altijd en overal het maximum uit een ploeg weet te persen en je hoeft echt geen ajacied te zijn om gewoon te moeten erkennen dat zij met afstand de grootste en meest succesvolle club in nederland zijn dus is het niet meer dan logisch dat jol als sportman voor het hoogste gaat, simpel.
plus het meeste geld natuurlijk, ook simpel, hij is toch prof, nou dan.
of jol het in amsterdam gaat maken echter is natuurlijk nog maar de vraag want behalve resultaat (bij rkc, roda, tottenham hotspur en nu hsv heeft jol ook alleen maar 1 bekertje gewonnen hoor en zakten zijn ploegen als de prijzen werden verdeeld aan het eind van het seizoen meestal opeens helemaal in elkaar) willen ze daar ook altijd mooi voetbal zien (1-0 is niks, \`t moet minstens 6-0 zijn met oogverblindend voetbal) en die twee dingen gaan lang niet altijd samen.
op veel krediet hoeft jol met zijn groengele verleden trouwens ook niet te rekenen in amsterdam volgens mij.
broer cock is hem al gevolgd, nu de rest van zijn kliek nog.
benieuwd of hij de bezem door het hele technische beleid van ajax durft te halen, dat zou van lef getuigen! 
doet/durft hij dat niet, dan kan hij op de problemen wachten en beginnen de echte ajacieden in de staf aan zijn stoelpoten te zagen. al die oudspelers en oudinternationals van ajax vinden zich immers veel beter dan iemand als jol, danny blind voorop, let maar op!
dus jol, succes, haal de bezem door de arena en maak er wat van, zo lang je de tijd krijgt.
4-4-2 in de arena, niks geen cruijff of van basten meer, lachen toch!


Vrijdag 29 mei 2009 om 15:31 uur

Tsja..

Maar Jol komt Den Haag niet meer in!
1ste klase landsverader. 
Mario Been heeft gezegt dat ie nooit voor 020 te willen gaan werken.. 
Jol nem een voorbeeld aan Been!!
Vrijdag 29 mei 2009 om 12:37 uur

dick

Wij hebben toch geen Calimero gevoel ?
Laat Jol zijn gang gaan bij 020, en laten wij trots zijn 
op de selectie, de technische staf , het bestuur, en....
op onszelf !!! Weg is het negatieve imago, een mooi stadion , aardige selectie, klasse publiek wat voor een enorme sfeer zorgt , kortom, we zijn goed bezig.
Donderdag 28 mei 2009 om 16:18 uur

Jartin Mol

Dames en heren,

Zelf ben ik trouw supporter van ADO, maar wat ik hier allemaal lees? Concentreer je gewoon op je eigen club! Het gaat in grote lijnen toch netjes op deze manier? Wetzel / Atteveld weten waar ze over praten en vooral Wetzel heeft een mooie toekomstvisie. Steeds een stapje verder. Maar dit soort onzin, daar baal ik van. Martin Jol is een professional en krijgt daar gewoon een mooie uitdaging. Tuurlijk ben ik ook geen fan van Ajax, integendeel. Hij zal echt nog wel een keer naar ADO komen, maar daar is het nu te vroeg voor. Voor ADO en voor Martin Jol. Klaar. Maar respecteer deze man, anders werkt dit soort gedrag alleen maar averechts.

Op naar een mooi voetbalseizoen!
Donderdag 28 mei 2009 om 12:45 uur

Autonomia Bianconera

Die teleurgesteld in mijn vroegere Haagse Held Martin Jol...
Donderdag 28 mei 2009 om 11:43 uur

Tim

Wat een kinderachtig gedoe zeg, ik wou dat we als ADO-supporters zijnde hier eens boven zouden kunnen staan. In ons huidige selectie lopen ook flink wat jongens met een Ajax-verleden. Bovendien is onze trainer een geboren Amsterdammer. Als het al een schande is voor iets of iemand dan lijkt het mij eerder dat dat het is voor de arrogante, trotse Ajax-supporter, die het nu moet doen met een Scheveningse/Haagse coach. Laten we daar liever trots op zijn dan dat we Jol vervloeken.
Donderdag 28 mei 2009 om 02:32 uur

mb

vind het een beetje raar wat hier allemaal staat gaat nergens over het is zo wat gekke henkie zegt als holland sport niet kapot was gemaakt door den haag had dat een grotere club als den haag geweest dat draaide toen veel beter en had jolnooit bij jullie gespeeld
Woensdag 27 mei 2009 om 17:41 uur

Der Rudy

Gemengde gevoelens heb ik over deze transfer. Aan de ene kant gaat ie voor de vijand werken @#$%^&*(!@# en aan de andere kant ben ik benieuwd of die MJ het wel voor elkaar krijgt bij 020. Het is die pannenkoek en z\`n voorgangers in ieder geval niet gelukt.

Werk samen met een A\`dammer en die vindt MJ een goeie keuze. Daarnaast; wij hebben in het verleden een trainer gehad die A\`dammer was en is. Dat was die gozer met die kerstboom, weet je nog. Het maakt me eigenlijk ook geen ruk uit, als wij maar de 11e plek halen.
Woensdag 27 mei 2009 om 16:53 uur

Flip

@jamie: maar Atteveld is GEEN j##d, daar zit nog wel een aardig verschil in, gooz
Woensdag 27 mei 2009 om 15:42 uur

jamie

en trouwens atteveld is ook een amsterdammer dus
Woensdag 27 mei 2009 om 13:50 uur

jamie

boeie laat hy lekker die joden vergallen

laat die vent doen wat hy wil         maar wat mij betreft hoeft hy geen trainer meer van den haag te worden 
maarja ieder zijn mening;)
Woensdag 27 mei 2009 om 13:50 uur

Rikkie

Jongens, maak je niet druk dat Jol naar Ajax gaat, wij hebben zelf ook veel Amsterdammers/oud-Ajaxieden bij de selectie gehad en misschien hebben we Jol in de toekomst nog wel nodig, dus gedraag je s.v.p. met respect naar deze karaktertrainer.
Denk ook vooruit en niet alleen impulsief !!
Woensdag 27 mei 2009 om 13:44 uur

ahj215

Ik vind het heerlijk dat wij de joden moeten helpen met een haagsche sponsor en trainer, ze hebben ons gewoon nodig......
Woensdag 27 mei 2009 om 11:34 uur

busje57

topaktie dat afplakken nu nog iemand met een slijptol weg met die steen .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Woensdag 27 mei 2009 om 11:34 uur

Lex Triplex

Ik beschouw dit als "zendings werk ".
Tenslotte heeft ADO al zoveel missiewerk gedaan dat dit er ook nog wel bij kan.
Of ze het zullen oppakken in 020 en ze de oefenstof van Jol begrijpen,dat is een andere vraag.Laten wij gewoon naar ons zelf kijken.Volgend seizoen 3 plaatsen hoger!
Woensdag 27 mei 2009 om 11:00 uur

Gert

Wat een gezeik zeg. Gun die man lekker die joden euro`s. Het is zijn werk. Wat maakt het uit waar hij werkt kom op zeg. Wetzel is ook een echte hagenees nou daar moet je trots op zijn.
Woensdag 27 mei 2009 om 10:58 uur

Gekke Henkie

Ook ik ben zwaar teleurgesteld in Jol. Verbijsterd. Gore jodenstreek en alles. Dat wordt nog wat bij Ado Ajakkes. Maar ik ben het met Aadche eens: prima commentaar. Verbeter de conditie, en zorg dat we wedstrijden van 90 minuten en langer kunnen spelen.
Zodat we ons eerder veilig spelen.
Weet nog goed dat Ling naar Ajakkes ging, destijds....Galje idem.....Jol is Scheveninger, mensen, geen Hagenees. Nooit geweest. Als Holland Sport nog had bestaan, had-ie nooit voor Ado gevoetbald.
Woensdag 27 mei 2009 om 06:02 uur

mmmm

Bij zijn nieuwe club FC Twente voelt Elia de warmte die hij afgelopen seizoen miste in het Zuiderpark. Er waren ook andere gegadigden. `Ik begrijp dat Rob Jansen (adviseur van raad van commissarissen van ADO Den Haag, red.) me bij Ajax had aangeboden, maar zoiets was voor mij onbespreekbaar. Ajax? Kom op zeg, dat kon ik toch niet maken naar de supporters. `
Woensdag 27 mei 2009 om 01:26 uur

aadche

Wat een commotie over Jol. Alsof die sinds zijn spelers carriere het kloppend hart van ADO is geweest.. Laat die gast toch.
Bovendien is Jol nu nog happy, dat duurt meestal een maandje of 6 en dan begint het gezeik daar toch wel.
Ik geef t maximaal anderhalf seizoen.
Wij moeten gewoon naar ons zelf kijken. Paar versterkingen, en hard werken. Zowel aan de conditie als mentaal en qua teamgeest. Kunnen we die laatste 10 minuten beter aan, en het haags kwartiertje weer in ere herstellen. 40 pt halen, niets aan de hand.
Woensdag 27 mei 2009 om 00:15 uur

bob44

Als je voor 020 gaat ben je geen haagse held meer, terecht dat ie tegel is afgeplakt, keurig opgelost.
Dinsdag 26 mei 2009 om 23:56 uur

Hans

Tuurlijk ben ik ook niet blij dat Jol naar Ajax is gegaan, maar dat betekend niet dat ik het hem niet gun.   Als Martin over een aantal jaren bereidt is om naar ADO te komen zal ik hem met open armen ontvangen, het is Groenendijk toch ook nooit kwalijk genomen dat hij daar heen is gegaan?  
We hebben toch een Knopper met open armen ontvangen ondanks dat hij een Ajax verleden heeft??
Als het bestuur een aantal jaren geleden aan Martin zijn wensen had voldaan had hij allang trainer bij ADO geweest.
Doe normaal en scandeer massaal Jol zijn naam als hij met Ajax op bezoek komt in ons stadion, laat hem merken dat wij hem altijd nog waarderen om de mooie tijden die hij ons gegeven heeft toen hij bij onze club voetbalde.  Als je hem massaal zal uitjoelen en fluiten of schelden dan weet je zeker dat hij nooit trainer bij ons zal worden en zullen we nooit van zijn onbetwistbare trainerscapaciteiten kunnen genieten.
Dinsdag 26 mei 2009 om 22:23 uur

Remy

Stelletje huilebalken zeg. is toch mooi dat iemand met een fcdh hart de baas is van ``de grote rivaal``. 
daarbij, die man heeft ook ambities en kan met ajax misschien mooie prestaties neerzetten. tsja, moet je maar zon kans naast neer leggen omdat veel die hard supporters van de club die jij ook support een hekel hebben aan die club, lijkt mij niet toch. hij heeft veel betekend voor fcdh en wellicht in de toekomst ook ooit weer. bekijk het maar zo, misschien zet hij mooie prestaties neer en maakt hij naam zodat als hij later ooit nog eens trainer van den haag wordt hij vanwege zijn naam weer spelers naar ons toe kan halen. Voor de rest niet zo zeuren joh, wordt volwassen
Dinsdag 26 mei 2009 om 22:08 uur

Bokkie

Gouden aktie van onze `hardcore hoolies` en van mij mogen ze de hamer en beitel er ook nog bij pakken
 
Dinsdag 26 mei 2009 om 21:36 uur

jol

voor 16 miljoen mag elia voor mij naar ajjakkes  hebben wij 3,2 miljoen hoppaaaaaaaaa
Dinsdag 26 mei 2009 om 21:28 uur

Pollepel

Jol: Als 1.000 man bij ADO Den Haag mijn naam roepen, dan kom ik.
Dus Jol komt volgend jaar naar ons, want ik weet wel zeker dat de komende thuiswedstrijd tegen Ajax 1.000 man (en wel veel meer) zijn naam zal roepen.
Dinsdag 26 mei 2009 om 21:23 uur

g

Elia gaat gewoon naar 020. Is allemaal afgesproken werk.
Dinsdag 26 mei 2009 om 21:11 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Gisteren om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26