Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Twee oplevingen zijn genoeg voor winst


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

18 december 2010 12 reacties

ADO Den Haag heeft de uitstekende eerste seizoenshelft afgesloten met een overwinning op Willem II. De ploeg van John van den Brom won zonder al te veel overtuiging met 2-1 van de hekkensluiter.

 

De wedstrijd had veel weg van een pot zomeravondvoetbal, maar dan met temperaturen onder het vriespunt. Door het gladde veld had de residentieclub veel moeite met het positiespel, waar het dit seizoen zoveel indruk mee maakte.

 

De grote man aan Haagse zijde was Wesley Verhoek. De vleugelspeler gaf bij beide goals de ‘assist’. De eerste viel al na tien minuten. Willem II-speler Vossebelt maakte het in eigen doel af.

 

Na de openingstreffer verwachtte de fans een makkelijke avond, maar vooral in de tweede helft werd de Tilburgse weerstand steeds groter. Een periode van het duel was het zelfs zo dat de gasten het beste van het spel hadden.

 

Dit leidde ook tot de gelijkmaker die in de 52e minuut vanuit een corner viel. Gelukkig hield ADO Den Haag het hoofd koel en lag de bal een minuut later alweer in het ander doel. Dit keer was het Tilburger Lampi die op aangeven van Verhoek scoorde.

 

Toen arbiter Gözübüyük voor het einde floot, was de opluchting op de tribunes voelbaar. Tegelijkertijd was iedereen ook zeer tevreden over de eerste helft van dit seizoen. Met 29 punten is de Haagse club voor de kerst al zo goed als veilig en bivakkeert het netjes in het linkerrijtje.

Reacties

ome john

willem 2  denk met uw mee

Maandag 20 december 2010 om 22:52 uur

dennisdh

Heb me nog het meest geergerd aan die hersenlozen die maar sneeuwballen bleven gooien.......

Ongelooflijk hoe je weer alles op het spel kan zetten terwijl het allemaal geweldig gaat en we gewoon op weg lijken om in het linkerrijtje te komen.

Als er een balletje in de nek van de grensrechter op (zoals toen met Wim Jansen) op het gezicht van een tegenstander ligt de wedstrijd stil en staan we weer op pagina 1 van De Telegraaf.

 

Laten we elkaar dáár nou eens op aanspreken.

 

Geweldige Kerst en ik kan niet wachten tot de 21e januari!

Zondag 19 december 2010 om 20:39 uur

ronnie

Hey sparta we hebben nog een leuk stel voor je pascal boschaart en zwinkels.

Hoe is met de jongens die gisteravond uit vielen

We moeten in de winterstop ale linnies er 1 bij hebben.

EEn goede verdediger er bij,een midenvelder die leuk steekballetjesw kan geven een spits naast ons rus of als stand in oor onze rus.

Zondag 19 december 2010 om 18:02 uur

MiG

@ADO boy: Ik behoor ook bij de groep die Coutinho te klein vindt. Hij pakte gisteren een mooie bal (die net onder de lat).Met zijn reflexen is ook weinig mis. Maar met 1 corner kon je ook weer goed zien dat hij bij dat soort situaties gewoon te klein is. Hij is dan niet de baas in zijn doelgebied. En dat heeft toch echt met zijn geringe lengte te maken

Zondag 19 december 2010 om 17:16 uur

ADO Boy

Ik hoor iedereen maar zeggen dat onze keeper slecht is vooral bij corners , maar heb de laatste tijd daar eens goed op gelet !!!! onze verdedigers winnen geen enkel kopduel !! gisteren pakt onze Gino een fantastiche bal toen het 2-1 was en Willem II wat beter voetbalde dan ADO ik vind zijn reactie meer dan goed , dus Brom laat deze keeper maar lekker staan TOP !!!!!!!!!!!!!!

Zondag 19 december 2010 om 15:48 uur

karel

ik ben wel geweest tegen west ham,en opa ook

Zondag 19 december 2010 om 11:56 uur

aadche

@opa ook bij die wedstrijd tegen west ham geweest?

Zondag 19 december 2010 om 11:44 uur

MiG

Het was niet best, maar het was ook geen veld voor sprankelend voetbal. Ik hoop dat ze maandag de wedstrijd nog eens terug kijken want dan heeft Brom vast het e.e.a. te vertellen aan diverse spelers.

Maar 29 Punten, het linkerrijtje, een goede trainer (die ook nog een prettig mens is), een topscorer in huis, schitterende wedstrijden gezien en de club lijkt langzaam maar zeker op weg om voor goed weg te blijven uit de onderste regionen. Volgens mij hebben we dus weinig reden tot klagen.

Zondag 19 december 2010 om 10:05 uur

Hermanos

Wat we vorige seizoenen misten was geluk. Nu hebben we wel wedstrijden, waarvan we van geluk kunnen spreken. Ik zie dit elftal zeker nog geen europees voetbal spelen. Versterkingen zijn nodig. Er zijn maar een paar wedstrijden geweest waarvan het elftal prachtig voetbal met resultaat speelde. Ondanks de doelpunten viel Verhoek tegen, Kubic bakte er ook niet veel van. Immers is een harde werker en speelt echt risicovol voor ADO. Mist wel overzicht. Achterin op Bosbaart na gaat het steeds beter. Toornstra groeit en Rado wisselt prima voetbal af in slordig. Buijs bijna op zijn nivo. Onze rus is slim, maar zijn snelheid valt tegen. Onze keeper is stabieler geworden. En we hebben het zeker gered. We halen 43 punten aan het eind, een record??

Zondag 19 december 2010 om 09:48 uur

OPA

Brommetje, A U B bosschaart lozen in de winterstop, haalt heel het tempo uit het elftal, wat een slome en maar breed,Immers en Kubic is ook tijd voor een wissel, maar toch ben ik trots op jullie ga zo door en we spelen europees, word wel tijd anders heb ik geen tijd van leven meer,

 

ps, was er altijd bij als we europees speelde.

Zondag 19 december 2010 om 01:43 uur

peet Ignacio

slechtste wedstrijd van het seizoen. 2e seizoens heft weer knallen te beginnen tegen HEERENVEN. Ik hoop wel op wat versterking. Nijland en Jordy Brouwer erbij zou geen slechte keuze zijn.

Zondag 19 december 2010 om 00:22 uur

ADODENHAAG

Nou, Wes was vandaag ook niet echt best maar waar die goals uit ontstonden waren prima voorzetten. Ik was er trouwens van overtuigd dat dat schot van Buijs via de paal en de keeper er al in was! (had grappigerwijs ook een eigen goal geweest). Jammer dat we het niet eerder hadden afgemaakt, maar dit was zo'n typische rotwedstrijd die je alleen kan verliezen. Dus gewoon prima gedaan! Man of the match voor mij is Derijck, vond ik ijzersterk centraal achterin. Pascal snel weer met je deken op de bank!

Zaterdag 18 december 2010 om 23:39 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24