Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

United Vansen: Overname ADO afgerond


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

15 januari 2015 29 reacties

Volgens United Vansen is ADO Den Haag definitief in Chinese handen.

 

Het sportmarketingbedrijf van Wang Hui bevestigt tegenover de Telegraaf dat de miljoenen zijn overgemaakt aan Mark van der Kallen.

 

Daarmee lijkt de Chinese soap die al maanden iedereen rondom ADO bezighoudt, eindelijk afgerond. Afgelopen juni werden de contracten ondertekend. Sindsdien was het wachten op het moment dat er aan de financiële verplichtingen werd voldaan.

 

United Vansen liet woensdag weten dat het geld nu echt onderweg was. “En vandaag is het allemaal rondgekomen”, reageert een woordvoerder.

 

Mark van der Kallen heeft nog niet bevestigd dat het geld op zijn rekening staat. Tot die tijd blijft het dus nog even spannend. Directeur Maarten Fontein vertrekt zondag naar China om te praten over de toekomst van ADO.

Reacties

arieopsafari

hans, het feit dat we allemaal op onze eigen manier reageren komt omdat we van dit cluppie houden. inderdaad, beter fonteijn dan de trampiet. dat kon echt niet. we gaan t meemaken.
Vrijdag 16 januari 2015 om 13:11 uur

KaleHans

Ik snap wel welke mensen jij bedoeld arie, maar ik heb toch liever een Fontein die naar mijn mening echt wel inzicht heeft hoe je een voetbalorganisatie op poten zet dan een voormalige HTM directeur die geen ballen verstand van voetbal heeft. En die raden van bestuur zitten er bij elke voetbalvereniging diep in het pluche en allemaal voor zichzelf helaas...
Zoals je zelf zegt, ik zal er nog wel achter komen, maar jij dus ook en dan zien we achteraf wel of mijn hoop bewaarheid wordt of dat die de grond in geboord wordt.
Helaas kunnen we geen van allen in de toekomst kijken en moeten wij als supporters aan de zijlijn toekijken wat er met onze club gebeurt.
Ik ben het echt wel met jullie eens dat er echte versterkingen nu nodig zijn maar ik kan me de visie van onze Chinees ook best wel voorstellen. Daarnaast kan ik me dus niet voorstellen dat ze nu niets doen, dan investeer je in de jeugd en toekomst bij een club die op het moment niet goed presteert en straks misschien wel tegen degradatie moet ballen. Als dat het scenario wordt dan heb je dus ergens iets verkeerd gedaan.
We wachten het af....
Vrijdag 16 januari 2015 om 08:45 uur

arieopsafari

@Grijns en kale hans: jullie moeten wel goed lezen. de heren die ik bedoel zitten allemaal in de organisatie. die hebben geen flikker (lees geen klote) uitgevoerd, een kerkhof aan directeuren overleefd en blijven lekker zitten.

de heren hebben geen visie en geen ruggegraat. met als boegbeeld een voormalig ajax directeur die blij is dat ie weer voor de camera mag staan. ze doen het niet voor het voetvolk zoals ik en de de kale hansjes onder ons maar voor zichzelf

kale hans, je komt er wel achter.
Vrijdag 16 januari 2015 om 00:43 uur

janvele

@KaleHans
Je schijnt het verschil niet te weten tussen iemand die negatief is of een realist.

Verder. Eerst investeren in de jeugdopleiding en wellicht daarna in spelers vind ik de verkeerde volgorde. Gevolg? Met de zomer in de JL.
Vrijdag 16 januari 2015 om 00:04 uur

KaleHans

@arie, liever een aalmoes van een Chinees dan helemaal niets meer van v.d.Kallen. Wees toch is blij dat uberhaupt iemand onze club over wil nemen en er geld in wil investeren, zoals Grijns al zegt, ergens geld in investeren en het daarna naar de kloten laten gaan........ zit echt geen logica in, zeg nou zelf..
Donderdag 15 januari 2015 om 23:32 uur

chagoi2014

We zullen moeten afwachten wat er allemaal gaat gebeuren. Ik hoop natuurlijk op het beste en een paar gerichte aankopen zou ook wel fijn zijn.
Donderdag 15 januari 2015 om 22:58 uur

Grijns

@ arieopsafarie

Waarom zou je in vredesnaam ergens in investeren om het erna naar de kloten te laten gaan?
De logica ontgaat me.
Donderdag 15 januari 2015 om 22:28 uur

arieopsafari

ik ben het helemaal met jan vele eens. hij krijgt gelijk, let maar op. ok, het geld is binnen (in de binnenzak van vd kallen dan) nu het vervolg. ado heeft nog steeds geen euro te makken. zitten op een aalmoes te wachten van een chinees. club ende homesupporters hebben geen ruggegraat. iedereen is blij. vooral de heren die jarenlang geen klote gepresteerd hebben en op de pluche blijven plakken.

dream on, zucht,
Donderdag 15 januari 2015 om 22:05 uur

KaleHans

Jan, mijn hoop is gebaseerd op positivisme, een positieve kijk op dingen!!
Mijn glas is altijd halfvol en tot het tegendeel bewezen is krijgen dingen en mensen van mij het voordeel van de twijfel!
Ik heb hier nog nooit iets goeds gehoord, nooit iets positiefs en nooit hoop gezien in jouw woorden! Zelfs het feit dat onze Chinees aangegeven heeft onze jeugdopleiding naar een hoger peil wil tillen qua opleiding en materieel roept bij jou het negatieve op! En nogmaals Jan, ik HOOP dat hij ook wil investeren in versterkingen......kap is met dat zeiken daarover en zet je goeie bril is op!! (het liefst een groen/gele)
Donderdag 15 januari 2015 om 21:54 uur

Grijns

Als we er een wedstijd tussen jong en oud van maken dan staat het 1 - 0 voor de jonkies, maar liever blijf ik weg van een dergelijke manier van praten. Ik ben tegen en voor niemand, maar heb wel een eigen mening.
Donderdag 15 januari 2015 om 21:54 uur

RF

@ janfalen...omdat ik na die periode de leiding overneem van MF

Jaar met Dimitri was a once in a multi millennium.
Zelfde toen Roda 3e werd, blackburn rovers kampioen werd en bastia kampioen werd en st Pauli 2e werd...

Good times will come and stay boys!
T raamwerk staat goed nu bij ADO.

Wie gaat/mag er trouwens naar t jubileum feest?! See you There, cheers!



Donderdag 15 januari 2015 om 21:52 uur

Grijns

@ janvele

Waarom vind jij dat ik niet mag reageren als er over mij wordt gezegd dat ik
overenthousiast ben en te veel voor lief neem of voor waarheid en dat ik een gebrek aan levenservaring heb?
Ik herken mezelf hier namelijk totaal niet in.
Donderdag 15 januari 2015 om 21:42 uur

janvele

@KaleHans

Waarop is jouw hoop op gebaseerd?? Op drijfzand naar het blijkt. Immers een betaling van een overname na meer dan 6 maanden is niet bepaald positief en heeft niets met betweterigs te maken. Bovendien nergens heeft jouw Chinees aangegeven naast de 8 milj. nog eens miljoenen voor spelers over te maken (als hij dat zou doen dan schijnbaar na meer dan 6 maanden?!). Bovendien KaleHans eerder niet gelezen dat jouw Chinees eerst de jeugdafdeling wil op- en uitbouwen en daarna gaat verder kijken. Dan is onze club echter al gedegradeerd!

en @MiG indien er inderdaad miljoenen voor spelers op korte termijn daadwerkelijk binnen komen en dit zooitje ongeregeld elders mag gaan voetballen en er goede spelers met hart voor de club worden binnen gehaald dan zal ik positief zijn. EERDER HELAAS NIET v.w.b. speler-technisch en bedrijfsmatig. Dat noemt onze KaleHans dan negatief.
Donderdag 15 januari 2015 om 21:38 uur

MiG

Hij gaat helemaal los, onze Jan. Ik kan nu al niet wachten waar hij mee komt als de munten er straks zijn
Donderdag 15 januari 2015 om 21:21 uur

KaleHans

Jan, ik heb nergens verteld dat ik heerlijk zit te genieten van t huidige spel van mijn cluppie. Ook ik erger me bijna dagelijks aan dat futloze spel dat ik op de mat zie maar ik hoop met de komst van onze Chinees op betere tijden op korte EN lange termijn. En wat is mis met hopen? Ook ik heb de roerige maar o zo mooie tijd onder Stoop meegemaakt en denk nog vaak met weemoed terug aan die tijd en dan met name de mentaliteit.
Ik hoop dat er met de komst van de Chinees (of welke investeerder dan ook) op een betere toekomst, en wie zegt dat het met de Chinees niet zal gebeuren? Heb jij daar bewijs van Jan? Zijn er ergens feiten die jouw statement onderbouwen dat het nu niet zou kunnen?
Zoals al vaker gezegd, als er nu niets gebeurt staat onze club stil. Dus eigenlijk kunnen we alleen nog maar vooruit, ik zie het positief in en zal altijd naar ADO blijven gaan ook al heb ik zoals nu een zoon (die ook meegaat) en misschien ooit kleinkinderen. Ook ik heb nog een grote hobby (klassieke houten boten) en die hobby staat naast ADO, ik ben opgegroeid met die club en het zal altijd mijn club blijven. Ik heb meerdere degradaties meegemaakt, promoties en rellen maar het is en blijft mijn club. Als ik alles zo negatief in zou zien als FCDen Haag/ADO. of jou Jan dan had je mij niet eens meer hier gezien. Ik zie het niet verkeerd om de zaken positief en misschien soms een tikkeltje te hoopvol te bekijken en ik vind t ook niet erg om de discussie aan te gaan met mensen die het anders zien en vinden. Maar jij Jan met altijd dat betweterige en negatieve daar wordt ik zo moe van......zooooo moe!
Donderdag 15 januari 2015 om 21:20 uur

janvele

@RF

Waar haal jij deze wijsheid vandaan?
Wang schat ik in op 10 jaar ADO

(overigens waarom verwijzen naar de jaren 80/90? Kijk eens naar de glorie jaren van FC Den Haag en kort geleden nog met Bulykin en Verhoek? Toen kon het wel. Nu met ADODenHaag is het één grote puinhoop)
Donderdag 15 januari 2015 om 20:48 uur

RF

Wat een geweldige dialoog boys!

1 ding staat als een paal boven water:

De uit en thuiswedstrijden die ik in de jaren 80 en 90 heb bezocht onderin etc in de eerste en toto divisie liggen definitief achter ons.

Met 750 mensen in t Zuiderpark in jan Fc DH te zien verliezen van telstar etc komen nooit meer terug. De tijd van collecte bussen in houtrust liggen achter ons.

T huidige elftal mist alleen de mentaliteit om zichzelf ala Cor Lems te geven. Henk duwt dat d`r eg wel in.

De tijd veranderd en een Chinees wordt eigenaar.
Ooit was De Stoop eigenaar en dat was echt puur korte termijn en hobby.

Wang schat ik in op 10 jaar ADO en als Wang n ietsje beetje op Mao (groeien in stapjes) lijkt gaan we leukere tijden (minder romantisch als in de tijd van John Lindford) tegemoet en komen er nu wekelijks 12 k mensen op af. Jullie discussies vinden plaats in t achterveld get real en geniet waar Fc DH nu staat irt 20 jr terug. Geen shit meer in en op t veld. Zwarte cijfers, goede sponsors op regionaal nivo. Stadion op de goede plek. De reus is wakker : Lets grow ).
Donderdag 15 januari 2015 om 20:38 uur

janvele

@FC DenHaag / ADO

@Grijns @Kale Hans en @MIG Dat kunnen jullie in jullie zak steken!!!!!!!!!! Heerlijk zo`n commentaar van @FC DenHaag / ADO want al hetgeen jullie communiceren is nimmer onderbouwd door feiten.

Overigens valt het mij van @KaleHans bar tegen want ik weet dat @KaleHans de eerste helft van 2014 veel verstandiger commentaren leverde. Helaas is met het verschijnen van de Chinees dat verstand weggegaan. Ik denk dat onze @KaleHans ziek is geworden van verkeerd Chinees eten.
Donderdag 15 januari 2015 om 20:22 uur

janvele

@KaleHans

Je moet nu toch echt eens goed gaan lezen. Ik heb niet gesteld dat ik de ENIGE ben met verstand, Ik heb juist gesteld dat er meer met verstand zijn.

Tenslotte voor al die anderen die met jouw tegen mij aantrappen. Ik heb als supporter van ADODenHaag geen enkele fiducie in de Chinees. De afgelopen 6 maanden tonen mijn gelijk aan. Dacht jij nu heus dat jouw Chinees binnen een week spelers miljoenen gaat overmaken. Laat mij niet lachen. Overigens schijn jij te genieten van ADODenHaag. Echter diegenen die voetbal verstand hebben weten dat ADODenHaag nu opgaat voor de JL.
Donderdag 15 januari 2015 om 20:17 uur

MiG

@KaleHans: Haha, inkoppertjuh (maar daarom niet minder grappig)
Donderdag 15 januari 2015 om 19:35 uur

KaleHans

@Grijns, dan is jan wel heel erg oud.....
Donderdag 15 januari 2015 om 19:15 uur

Grijns

@ FC DEN HAAG

Je kan ook zeggen dat veel mensen naarmate ze ouder worden cynischer worden.
Donderdag 15 januari 2015 om 18:58 uur

KaleHans

Jan, ik heb al vaker gezegd dat ik hoop dat er versterkingen komen......lees nou is een keer goed.
En ik vind jou een erg wijs man als jij zo durft te zeggen dat je de enigste bent met verstand.
Maakt voor veel anderen hier (als ze dat nog niet wisten) hoe jij in deze wereld en vooral tegenover je medesupporters staat...... als je eigenlijk nog wel supporter ben van onze club ....waar ik nog wel is over twijfel.
Donderdag 15 januari 2015 om 18:55 uur

FC Den Haag/ADO

@Jan wij zijn denk ik een van de weinige ouwe knarren op de site. De jongelingen zijn nog veel te enthousiast en nemen te snel te veel voor lief/waarheid aan. Dat heeft met een gebrek aan levenservaring te maken. Daarom ben ik de laatste tijd ook niet actief geweest op de shoutbox.

Watbetreft het bezoek van Fontein:bij de Chinezen is het niet gebruikelijk dat je je zakelijke plannen ontvouwt bij een overname, dat doe je pas nadat je daadwerkelijk de eigenaar bent. Dat klinkt voor ons misschien vreemd (zeker omdat je je aan moet passen, zouden wij zeggen), maar de nieuwe beoogde eigenaar is immers een Chinees en geen Hollander. En je kent de ijzeren wet: wie betaalt bepaalt... Als ik kijk naar de kant van commerciële continuïteit is dit een hele slechte deal. Van der Kallen wil gewoon zijn aandelen dumpen en stelt verder geen voorwaarden. Dat is zijn goed recht natuurlijk, maar naar het bedrijf dat je achterlaat niet heel erg fair en chiqué te noemen. Allerminst fraai. Hij had op z`n minst kunnen bedingen: 8 miljoen is voor mijn aandelenovername (de aankoopprijs van het bedrijf) + 5 miljoen committeren aan directe investeringen, waardoor het totale prijskaartje dus uitkomt op 13 miljoen. Verplicht bij tekenen 50% aanbetalen als garantie, en binnen drie maanden de andere 50%. Ben je te laat: geen deal en krijg je die aanbetaling terug. Van der Kallen is een zeer slechte zakenman gebleken omdat hij zich heel naïef op basis van goed vertrouwen in een transactie heeft gestort zonder ook maar een enkele garantie te bedingen, waarbij hij ook nog eens 5x voor de gek gehouden is door het verstrijken van betalingsdeadlines. Onbestaanbaar... Ik blijf bij mijn standpunt dat er helemaal niets rond is zolang er geen officieel bericht op de clubwebsite staat waarin is bevestigd dat Van der Kallen het geld op zijn rekening heeft. En dan nog vind ik dat we geen mm vooruitgang hebben geboekt omdat er alleen een eigenaarswisseling is geweest, er is nog geen piek geïnvesteerd. We hebben X miljoenen aan rechtstreekse kapitaalinjectie in de selectie nodig! Nu zie je dat de concurrentie wél handelt, waar wij weer het nakijken hebben. Ik heb ook opgezegd om o.a. deze reden. Ik heb geen vertrouwen meer in de bedrijfsleiding van ADO Den Haagen weiger nog langer voor deze onzin te betalen. Bovendien wordt ik ook al een dagje ouder en trek het niet langer om in een stadion te zitten. En met de vorderende leeftijd wil ik mijn tijd meer besteden aan belangrijkere zaken dan voetbal. Het voetbalgebeuren wordt langzamerhand uitgefaseerd en ik hou me nu meer bezig met de dingen des levens zoals mijn kinderen en kleinkinderen, klassieke auto`s (mijn allergrootste passie) en emigreren naar een warm land begint nu wel heel aantrekkelijk te worden nu mijn botten dit klimaat niet meer aan kunnen. En geloof het of niet, het is als uit West-Europa geëmigreerde oudere goed toeven in een land als Griekenland of Portugal. Dus mijn vrouw en ik zijn er serieus mee bezig.
Donderdag 15 januari 2015 om 18:03 uur

janvele

@KaleHans en MiG

Overigens ben ik gelukkig niet de enige op de website (@FC Den Haag / ADO) met verstand.
Donderdag 15 januari 2015 om 17:34 uur

janvele

@KaleHans.

NOGMAALS wellicht dat je het dan gaat begrijpen. Naast de 8 milj. voor de overname is er nog nooit extra geld toegezegd voor spelers! Indien nu dan wel dan ben ik heel benieuwd binnen hoe veel tijd dat extra geld er is. Duurt dat dan ook een half jaar dan gaat geen enkele verkopende partij daarop wachten. Of wel KaleHans? Overigens? Waarom ging Fontein niet vooraf aan de verkoop van onze club met de Chinees praten wat de kopende partij beoogt? Dat nu plotsklaps gaan doen is erg onprofessioneel! Onze club gaat op deze manier naar de bliksem en voorlopig een tweede seizoenshelft in met direct uitzicht op de JL.
Donderdag 15 januari 2015 om 17:31 uur

FC Den Haag/ADO

Gelul. Eerst een officieel bericht op de website van de club met de bevestiging dat Van der Kallen het geld op zijn rekening heeft. Pas DAN geloof ik het.
Donderdag 15 januari 2015 om 16:10 uur

MiG

Ja, idd jan...kom er maar in...
Donderdag 15 januari 2015 om 15:31 uur

KaleHans

Eindelijk, en nu nog wat geld voor daadwerkelijke versterkingen graag.
Fontein naar China en nu de plannen uitvouwen voor de toekomst en hopen dat ze nakomen wat ze gezegd hebben...... toch jan?
Donderdag 15 januari 2015 om 15:28 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25