Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Utrecht laat ADO kansloos


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

21 oktober 2012 5 reacties

ADO Den Haag heeft weer een thuiswedstrijd met een nederlaag af moeten sluiten. Dit keer was FC Utrecht de sterkste in het Kyocera Stadion. De Domstedelingen wonnen dik verdiend met 2-1.

 

De residentieclub kwam na een kwartier nog wel op voorsprong. Danny Holla benutte een door Tjaronn Chery verdiende penalty.


Erg lang kon het Haagse publiek niet genieten van de 1-0 stand. Utrecht maakte al snel gelijk en zette de hofstedelingen nog voor rust op achterstand.


Omdat FC Utrecht de ene na de andere kans miste, bleef het publiek hopen op een puntje. De Haagse spelers  verloren de meeste duels en  gleden gek genoeg ook om de haverklap uit. Dicht bij de gelijkmaker kwam de ploeg van Maurice Steijn daarom niet.

 

De zondagmiddagwedstrijd stond in het teken van de overleden Sylvio Roosa. De ADO Den Haags-supporter werd voorafgaand en tijdens het duel door zijn medefans geëerd.

Reacties

TillValhall

@Tja

Het zou geen nood zijn als Toornstra in de Winterstop vertrekt. Dan halen wij Mendes Rodriques in de winterstop terug en zet je Meijers op het middenveld naast Holla (die twee samen in het midden als het hart van het elftal heeft echt potentie). Ik vind dat we geen voetballend vermogen van achteruit hebben. Wormgoor en Beugelsdijk zijn in mijn ogen hele slechte, zeer beperkte verdedigers. Ze moeten Jordens Peters kopen van Willem II en Chery moet je in een vrije rol om Van Duinen heen laten spelen. Ik vind Poepon niet goed uit de verf komen bij ons. ADO moet zeker 4-4-2 vlak gaan hanteren. Dat is de beste oplossing voor dit moment. We krijgen teveel goals tegen, verdediging is drama en de rest van het elftal kan ook wel wat sterker. Aan jongens als Elbers, Vicento en Jansen heb je (voorlopig) echt niks. Steijn zou deze opstelling eens moeten proberen. Ik denk dat dit het meeste voetballende vermogen heeft.

Coutinho

Malone-Omeruo-Peters-Supusepa

Tano-Holla-Meijers-Mendes Rodriques

Van Duinen-Chery

@Dre

Het ligt niet aan Meijers, maar aan Steijn. Die zet hem neer op een positie die niet zijn natuurlijke is. Meijers is iemand die in een 4-4-2 vlak op het middenveld links centraal of aan de zijkant hoort. Steijn moet inzien dat we anders moeten gaan spelen, en er een goede, voetballend sterke, linksbenige centrale verdediger (Peters) bij moet. Nu is pas echt goed zichtbaar hoe zeer je Derijck mist!
Zondag 21 oktober 2012 om 23:57 uur

Tja

Schandalige vertoning met nog steeds spelers op posities waar ze niet tot hun recht komen.
Meijers is geen linksback, kan niet verdedigen, loopt te veel uit positie, is veel gevaarlijker als aanvallende middenvelder.
Van Duinen gaat kapot aan de buitenkant, Omeru is geen rechtsback maar een centrum verdediger.
Omdat wij thuis het spel niet kunnen maken, geen echte buitenspelers hebben kan je beter 4-4-2 spelen. Met andere backs en 2 spitsen, kies maar uit een combinatie Vicento, Poepon, van Duinen.
Zondag 21 oktober 2012 om 23:37 uur

drethehague

wat ik me afvraag is wat meiers nog linksback doet .gaat tie nah net zolang over doen als bij luksik om te zien dat ie overlopen word en veel slapen ballen van achteruit geeft?
Zondag 21 oktober 2012 om 19:39 uur

adotiel

Vraag me af hoe het kan dat er zo weinig bezieling viel af te lezen aan het spel. Onbegrijpelijk, bij winst zouden we (een voorlopige leuke stap gemaakt hebben op de ranglijst. Je zou ook denken dat de mogelijkheid om een eerste overwinning dit seizoen te behalen voor eigen publiek wat extra bezieling had meegegeven. Helaas, wellicht tegen Willen 2, ook al is dat zeker geen gelopen wedstrijd omdat ik verwacht dat Willem 2 zal afwachten en dus ADO het spel zal moeten maken; iets wat tot nu toe dit seizoen niet erg succesvol verloopt. Zo hebben we al met al toch wel behoorlijk wat dure punten in thuiswedstrijden verloren (Groningen, RKC, Utrecht). Dit zou ons in de loop van de competitie nog wel eens kunnen opbreken; hoewel ik zeker niet wil doemdenken is het verschil in punten tussen nr 17 en nummer 8 maar 2 overwinningen.
Ook daarom is het echt noodzakelijk dat er zondag 3 punten worden gehaald.
Zondag 21 oktober 2012 om 17:23 uur

MiG

Volkomen terecht verloren, erg slappe vertoning van groen-geel
Zondag 21 oktober 2012 om 16:25 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24