Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Utrechters zoeken ruzie met tribuneklanten


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

3 april 2011 16 reacties

Nadat ADO Den Haag de 2-1 in de Galgenwaard scoorde, maakten een aantal Utrechtfans op de hoofdtribune amok met de Haagse tribunezitters die het doelpunt vierden.


Beveiligingsmedewerkers van de club uit de Domstad schoten de spelers snel te hulp en doofden het vuurtje.


Zowel het AD als de Telegraaf meldden dat Lex Immers het thuispubliek zou hebben uitgedaagd, maar nadat bekend werd dat de veelbesproken middenvelder alleen maar juichte, haalden beide kranten de berichtgeving van de website.


ADO Den Haag laat in een reactie weten dat juichen voor je eigen club bij het voetbal hoort en dat zoiets nooit ter discussie mag staan.

Reacties

Henkie van de hoek

Der Ruby for president, hij heeft gelijk!

Dinsdag 5 april 2011 om 16:52 uur

Haagse Kelt

Even over de reacties van Hagenezen op juichende ajacieden in ons stadion: je kunt je natuurlijk afvragen wat ajacieden uberhaupt in ons stadion te zoeken hebben bij een wedstrijd waar zij NIET welkom zijn (en terecht na die laffe aanval op ons home)...

Natuurlijk kinderen aanvallen is nooit goed (dat is overigens wat zij deden bij die aanval op ons home en dan nog zwaar bewapend en met voorbedachte rade, toch iets anders dan het niet accepteren dat niet welkome gasten uitgebreid juichen bij een doelpunt van de aartsvijand), maar ik werd ook gigantisch kwaad dat ik zoveel mensen zag juichen die nooit in ons stadion hadden mogen zitten.

Wat betreft Utrecht: als combi-omzeilers van DH waren aangevallen in Utrechtvakken na opzichtig juichen is dat nog te begrijpen. Je weet als je buiten de combi om reist dat er bij bepaalde clubs en Utrecht is daar 1 van een risico is bij zulk gedrag. Maar spelers aanvallen is altijd laf en zeker na al dat gejank van Utrecht over Twente-uit komt dat nogal zielig over.

Dinsdag 5 april 2011 om 00:43 uur

ggf

Zat in betreffende vak. Er waren een paar idioten die wat stonden te schreeuwen en veel misbaar maakten. Een hoop kabaal maar meer niet; duurde nog geen 2 minuten. Daarna dropen die paar mafketels weer af. Wat ze nou precies wilden wisten ze volgens mij zelf ook niet (soort van niet gereguleerde verstandsverbijstering denk ik zoals je dat ook wel ziet bij sommige diersoorten). Las later dat Immers publiek uitlokte. Echt belachelijk en volkomen onwaar "nieuws"bericht.

Immers deed in mijn ogen het enige juiste; hij negeerde het diersoort. De wedstrijd zelf was boeiend maar wel met een paar domme en onnodige overtredingen (Vicento en toch ook Verhoek). Deze overtredingen hadden (en hebben) louter een negatief effect op het eigen elftal. Naast de schorsingen had het maar weinig gescheeld of het had (ook) tegen Utrecht punten gekost (laatste 15 minuten met 10 man). Grote pluim voor Derijck (kopsterk) en Toornstra (overal) en Bulykin (leep en sterk). Het zou schitterend zijn als we die 3 zouden kunnen behouden (voor mij de ruggegraad van het elftal).

Maandag 4 april 2011 om 21:52 uur

D

Ik weet niet of iemand mijn post heeft gelezen op ado dieper in het rood? Zoals ik daar al zei maakt het zelfs niet uit of het wel of niet gebeurd is. Helaas is de waarheid niet belangrijk...zo'n bericht als dit is alleen maar goed. De publiciteitsafdeling heeft werk aan de winkel

Maandag 4 april 2011 om 18:16 uur

Der Rudy

Heb van redelijk dicht bij volwassen mannen zeer opgewonden zien reageren tegen kleine kinderen in het kidsvak toen 020 scoorde.

 

Kennelijk komen dit soort mensen ook bij ons voor. Helaas.

 

Ben het met een aantal shouters eens dat de manier waarop onze supporters en onze club tegen deze Utrechtse ongastvrijheid top is. 

 

En niet vergeten dat wij de drie punten hebben en hullie niet!

Maandag 4 april 2011 om 17:52 uur

Harrie

Zo zie je maar weer wat een vuile vieze smerige ratten al die niet-haagse supporters en journalisten zijn. Zou bij ons NOOOOOOOIT

gebeuren, is bij ons nog NOOOOOIT gebeurd. Wij zijn lelieblank, de tegenpartij (is van jou en van mij en maakt iedereen blij...) is roetzwart. Goed dat we ingegrepen hebben tegen de teleneus en het kakkerlakken ad. Gelijk in de aanval is de beste bliksemafleider. Onze reacties zijn van hoog niveau. EXCELLENT!

Maandag 4 april 2011 om 13:25 uur

Rob

Wat een weggooiers die journalisten die dat schrijven TOP toch van Immers

Maandag 4 april 2011 om 12:37 uur

Rikkie

Ben trots op m'n cluppie en z'n supporters !!

Met positieve steun komen we het verst !!

Maandag 4 april 2011 om 11:18 uur

pro fc

Als utrecht volger en ado supporter moet ik toch even kwijt dat utrecht al sinds jaar en dag serieuze problemen heeft op elke tribune met een aantal volstrekt ontoerekeningsvatbare idioten. Als je al zelfs op de ere niet meer als geblesseerde speler kan juichen, waar zijn ze dan in godsnaam daar mee bezig. Toch zitten daar wekelijks meer dan 20000 mensen op de tribune die dus voor een groot deel deze asos maar voor lief nemen. Aan de andere kant heeft utrecht (net zoals ado) een enorm tekort aan sponsors en draait geheel op van seumeren (begroting 15 mio, uitgaven 25 mio). Wat ik daamee wil zeggen is dat utrecht er evenals ado niet in is geslaagd een kleine groep idioten te weren die constant de sfeer verzieken. Ik refereer daarmee aan ado ajax waar een aantal randdebielen herrrie maakten in het kidsvak tegen een aantal 10 jarigen die voor ajax juichten.

Maandag 4 april 2011 om 08:57 uur

leslie

tuurlijk geef lex immers maar weer de schuld...
hij is nu altijd de L*L als die iets doet sinds dat die in het suportershome heeft gezonge: ' we gaan op joden jacht'

Zondag 3 april 2011 om 23:27 uur

ADO-Westland

Hallo allemaal,

Na deze wedstrijd die ik zelf live mee heb mogen maken vanuit het Utrecht stadion even een reactie op alle onzin die weer door de kranten stuk voor stuk word op geschreven.


Natuurlijk heeft Lex staan juichen net als de overige honderd die op de eretribune zaten, en wij die boven Lex en Ami in een box zaten.

Maar wat me nog het meeste steekt is dat ze het allemaal weer willen afdoen als of Lex aan stemming makerij doet, nou een ding die gasten van Utrecht die op de eretribune zaten die als een stelle dolle honden tekeer gingen nádat hun clubje achter kwamen, die moeten ze oppakken opsluiten en een S.V geven voor de rest van hun leven, je zag gelijk ouders met kinderen die daar ook zaten gelijk het stadion verlaten.

Ik persoonlijk zou het verschrikkelijk vinden als onze club eigenaar Mark v/d Kallen zulke malloten gewoon op de tribune zou laten zitten die net een aantal papa;s n mama;s naar huis liet gaan, omdat er een paar van die stads gekken daar voor zorgen,  daar zouden ze over moeten schrijven niet over een speler die geschorst is en juicht voor zijn club als die een doelpunt maakt.

Zondag 3 april 2011 om 22:45 uur

erik

misschien dat (on)fris(t)barend morgen weer bij paul en witteman zit om zijn ongenoegen te uiten over het feit dat we haagse joden worden genoemd, die wonen allang hier niet meer de wagenstraat bestaat uit een moskee, chinese massage salons, de daklozen opvang en een turkse supermarkt

Zondag 3 april 2011 om 22:08 uur

Dennis_070

http://www.adodenhaag.nl/adodenhaag/
nl/html/algemeen/nieuws/nieuws.pshe?nieuws_id=3927&prevPage=/adodenhaag
/nl/html/algemeen/home/home.pshe

 

ben trots op de supporters die vandaag mee zijn gegaan!

Laten we dit vasthouden en ons boven de afzeikliedjes en spreekkoren blijven verheffen: positief en altijd optimistisch.

Support our team!

 

Zondag 3 april 2011 om 22:08 uur

KaleHans

Heerlijek stemmingmakerij van die kranten........... ben blij dat ze hun fouten snel inzagen en de desbetreffende stukjes verwijderd hebben.

Zondag 3 april 2011 om 22:06 uur

Bubbles

Is toch niet te geloven dat smerige rioolrattenjournaille van die teleneus en dat kakkerlakkenblad AD journaille journaille BLEHHHHHHHH

Zondag 3 april 2011 om 21:51 uur

Thommy

Hele goed en sterke reactie van Ado Den Haag. Stuk op de hoofdsite zeker even lezen!

Zondag 3 april 2011 om 21:49 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24