Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

UVS: drie rvc-leden sinds Melkert betaald


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

30 mei 2021 13 reacties

Drie leden van de raad van commissarissen worden sinds het aanstellen van Ad Melkert betaald.

 

Dat meldt UVS vandaag in een persverklaring. De Chinese grootaandeelhouder gaat in op de betalingen omdat die volgens het persbericht vandaag ook publiekelijk bekend zijn geworden. 

 

Omroep West meldde dat voorzitter Frans van Steenis 30.000 euro en HFC-lid Ward Swart en Stichting Toekomst ADO-lid Mark Schenkels beiden 12.000 euro krijgen voor hun diensten in de rvc. Volgens UVS worden de twee Chinese leden niet betaald.

 

UVS zegt dat de betalingen in het leven werden geroepen toen Ad Melkert voorzitter werd en later werden voortgezet `omdat dhr. Frans van Steenis en de twee andere Nederlandse leden erop stonden te worden betaald voor hun diensten`.

 

Eerder is Van Steenis al door UVS de oorlog verklaard omdat hij `het overnameproces zou frustreren`. Er zou zelfs een rechtszaak tegen hem worden voorbereid.

 

Vandaag zeggen de Chinezen dat Martin Jol als een van hun overname-kandidaten `volkomen respectloos` wordt behandeld. 

 

Reacties

Martgroen

@KaleHans,

uit die app / mail blijkt dus dat ze zichzelf met voorrang laten uitbetalen dus voor al het andere personeel / schuldeisers (die hebben pech).
Dus dat zegt eigenlijk alles over de clubliefde, compleet afwezig dus.

Je hebt het ook niet over mensen die van dat geld de boodschappen moeten betalen dus die zitten er maar met 1 reden en dat is voor eigengewin.

Wegwezen dus want nu worden de aandelen waarschijnlijk enkel aan degene "gegund" die al die plucheliefhebbers lekker laten zitten waar ze zitten.

Verkoop die aandelen aub aan degene die het beste (lange termijn) plan heeft voor ADO.
Of dat nou Martin Jol of die Amerikanen zijn, wij Hagenaars verdienen inmiddels wel een keer een investeerder die wil bouwen aan de club inclusief jeugdopleiding en visie voor de toekomst.
Maandag 31 mei 2021 om 17:31 uur

Lex5

@KaleHans

Fijn om te lezen dat het graaigedrag van onze raadsleden duidelijk is geworden.
Maandag 31 mei 2021 om 17:30 uur

KaleHans

Wie betaald die lui eigenlijk???? UVS? of worden ze betaald uit de gelden van de club zelf? Dan zeker eerst zelf harken en daarna pas al het andere personeel?
Als ze het echt goed voor hebben met de club gaan ze onbetaald verder of liever zelfs, ruimen ze het veld. En zo niet......... dan zitten ze er dus duidelijk voor eigen gewin!
Maandag 31 mei 2021 om 17:18 uur

Lex5

Vijf rooitjes voor een paar uur werk?

In dat geval moet elke supporter minstens het driedubbele als immateriële schadevergoeding voor het onooglijke voetbal van de afgelopen ontvangen...
Maandag 31 mei 2021 om 15:33 uur

Nieuwgezicht

Mensen die er voor kiezen om in een RvT van een maatschappelijk georriënteerde organisatie zitting te nemen kunnen daar best een vergoeding voor krijgen echter wel heel duidelijk binnen aanvaardbare perken.
Ze dragen immers aansprakelijkheid en ook door een (kleine) vergoeding kun je ook een beroep doen op een bepaalde tijdsinvestering en gebruik van beschikbare expertise zonder
vrijblijvendheid. Als de hoogte van de vergoeding significant wordt gevonden is er eigenlijk al iets mis met de motivatie. De vergoeding van RvT leden zou ook moeten worden vastgelegd in een reglement van toezicht. Als dit als problematisch wordt ervaren, is er iets mis. Ik spreek uit ervaring. Een vergoeding voor een toezichthouder bij ADO van € 30.000 is volstrekt buiten proportie. Voor een organisatie met een financiële jaar-omvang van circa € 10/15 miljoen is een vergoeding van MAXIMAAL € 5.000 per jaar markt-conform.
Maandag 31 mei 2021 om 15:10 uur

Freek

@Lex5, John Wright, michel,
We hebben allemaal gelijk, we willen allemaal het zelfde, schoonschip maken, zakkenvullers met pek en veren Den Haag uit jagen, nw, eigenaar (bemanning) binnen halen, en dan gaan we een mooie koers varen richting ere-divisie. Dan is alles niet voor niets geweest, dit had al jaren geleden boven tafel moeten komen.
We weten in iedergeval hoe het niet meer moet!
Zondag 30 mei 2021 om 23:24 uur

Lex5

@Freek

Misschien was het verstandig geweest als onze vorige patjepeeër van de Graydonclub zich had verdiept in de Chinese cultuur. Had `ie een beetje bewegen naar de wensen van de eigenaar.

Nee, die Chinezen hebben ongetwijfeld met de beste bedoelingen de club gekocht, maar zij kwamen vanuit een dictatoriale cultuur terecht in een oase van rechtsbescherming en zakkenvullerij. En wij supporters hebben `t nakijken. Alhoewel, nog even volhouden en we kunnen allemaal een nieuwe club uitkiezen...
Zondag 30 mei 2021 om 23:10 uur

John Wright

Zo langzamerhand blijkt er een zootje zakkenvullers in de rvc te zitten die lekker willen doorgaan met geld smijten van een nieuwe geldgever. Opzouten met die hele bende. Schoon schip maken. Ze moeten zich kapot schamen. En alles gaat kapot ten koste van ons, de echte supporters. Mooi spandoek aan het stadion.
Zondag 30 mei 2021 om 22:47 uur

michel

Nu deze vuile rotzooi naar buiten komt ga ik die Chinezen steeds meer begrijpen en ook jansma die gevlucht is voor dit zooitje.. Janma werd totaal tegengewerkt door hun. Alles wat ie wilde en zei werd in de prullenbak gedaan. Hoop dat hij ook binnenkort naar buitenkomt met harde feiten.
Chinezen mochten alleen betalen en bek houden en andere mooi weer spelen. Geen bedrijf wil dat. Zolang die figuren bij ado zitten voor geld ipv winst dan wordt het niks. Laat uvs de rechtzaak maar beginnen. Schoon schip.
Zondag 30 mei 2021 om 22:29 uur

Freek

@Lex5,
We gaan die chinezen nu toch wat beter begrijpen, ze zijn dan toch niet helemaal goed voorgelicht lijkt mij!? UVS heeft natuurlijk ook steken laten vallen, geld belooft en dan toch niet overmaken, tja wat is de waarheid, het wordt nu tijd om schoon schip temaken, rotte appels eruit, juiste mensen aan het roer dan moet het weer goedkomen!
Zondag 30 mei 2021 om 22:17 uur

Zontomaatje

Dat is helaas bij voor commissarissen. Ik zou het echt als een erebaan zien en zelfs mijn eigen bitterballen en biertje na afloop zelf willen betalen.
Zondag 30 mei 2021 om 22:15 uur

Lex5

Vanzelfsprekend gaat `t altijd over poen. En voor een enkeling die zich op dit forum uitliet over `t grijpgrage witteboordengajes was dat reeds bekend.

Je vraagt je alleen ondertussen af of het Chinees-Haagse huwelijk wél was geslaagd zonder al die mislukte zakkenvullers binnen de club. Misschien speelden we nu wel structureel linkerrijtje en zaten er per wedstrijd 15.000 enthousiaste supporter op die 2e ring. Maar ja, die voornemens zijn helaas nooit uitgevoerd. En neem `t die Chinezen `ns kwalijk. Die mochten alleen de miljoenen ophoesten en hadden verder niks te vertellen. Sterker nog, ze mochten met lede ogen toezien hoe die miljoenen deels verdwenen in de zakken van `t gajes. Misschien moet Haagse Bluf ook de rest van `t zakkenvullersgilde "op het matje roepen"...

#Reijntjesencooprottennu!
Zondag 30 mei 2021 om 21:58 uur

eddyverm

30 k voor 80 uur werk per jaar is niet slecht betaald.
Zakken vullers
Zondag 30 mei 2021 om 21:46 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25