Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

UVS: rvc-leden vroegen om voorrangsbetaling


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

16 oktober 2021 13 reacties

UVS beticht Frans van Steenis ervan dat hij niet de waarheid vertelt en houdt hem aansprakelijk.

 

De Chinese grootaandeelhouder is met een verklaring gekomen na het interview van de voorzitter van de raad van commissarissen met Hague City Firm. ,,We zijn geschokt dat er in veel van zijn antwoorden absoluut geen waarheid zit'', reageert UVS.

 

Zo zei Van Steenis dat UVS er niet in is geslaagd een koper te vinden. ,,Dit is natuurlijk volstrekt onwaar'', reageert UVS. ,,Wij hebben overeenkomsten gesloten met World Soccer Holdings, Cosinus, Martin Jol en nu HHC-Lentze-Jol. Het was juist de raad van commissarissen en/of de ADO-directie die er alles aan heeft gedaan om de deal te frustreren. Bijvoorbeeld door valse informatie te geven, informatie te lekken en tal van andere destructieve acties.''

 

Ook Van Steenis' opmerking dat de Chinese rvc-leden betrokken zijn geweest bij alle belangrijke besluiten, valt verkeerd bij UVS. ,,Felix Wu en Andrew Xing werden in mei na het plotselinge vertrek van Mohammed Hamdi juist verrast door de voordracht van de heer Reijntjes door de Nederlandse rvc-leden als nieuwe directeur.'' 

 

Volgens UVS is er sindsdien geen reguliere vergadering van de raad van commissarissen geweest. De Chinese eigenaar stelt dat de drie Nederlandse leden ieder gezamenlijk en persoonlijk aansprakelijk zijn voor de door de  rvc gemaakte kosten en de schade die dit voor UVS heeft veroorzaakt.

 

De opmerking van Van Steenis over de betaling van de (Nederlandse) commissarissen vinden ze in China ,,bijna net zo beschamend''. ,,Natuurlijk wilden we ze liever niet betalen. Van Steenis wilde zelfs veel meer ontvangen dan UVS uiteindelijk bereid was te betalen. Ook de rvc-leden Swart en Schenkels wilden betaald worden voor hun diensten.''

 

Volgens UVS vroegen de drie Nederlandse rvc-leden ,,toen de financiële situatie van ADO het ergst was'' om voorrangsbetaling van hun facturen. ,,Dat heeft ons geschokt en bedroefd'', zo eindigt de verklaring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ander nieuws:

Reacties

Edwin Post

Die zielige Chinese oplichters gaan weer eens janken terwijl zij hoofdverantwoordelijk zijn voor de situatie waar onze club in zit. 20 miljoen geïnvesteerd in onze club is ook weer zo’n fabeltje 9 miljoen aankoop en 1 miljoen boete vanwege jaja wanbetaling. Dus blijft nog over 10 miljoen vanaf 2014 dat is peanuts als je ook nog eens bedenkt hoeveel directeuren met sprookjes begrotingen en mislukte spelers er sindsdien gehaald zijn waarvoor zij hun handtekening hebben gezet. Ik zal het dan maar niet hebben over al die snoepreisjes, en mislukte transfersommen van zoonlief op de kosten van onze club en al die rechtszaken die zij ook uiteraard allemaal verloren hebben. Kortom 1.5 miljoen gemiddeld per jaar is een lachertje gelet op al het bovenstaande. We mogen blij zijn als we over 3 weken nog kunnen shouten over de kkd. De kans dat we blijven bestaan word met de dag kleiner dankzij die apenhersens vretende oplichters uit China.
Maandag 18 oktober 2021 om 14:16 uur

Hansiehansie

Het web rond steen neemt langzaam zijn vormen aan.Het is een kwestie die naar ik hoop voor iedereen dat het zo snel mogelijk ter tafel komt en wordt doorzien door de Gemeente.
Zondag 17 oktober 2021 om 18:48 uur

janjazz37

Wat UVS nu zegt over het verleden, acht ik volkomen waar. Heb geen zicht meer op de huidige situatie maar denk dat UVS geen onzin verkondogt.
Zondag 17 oktober 2021 om 01:23 uur

Hagenees-in-de-Achterhoek

Ongelofelijk dat jullie maar op alles blijven reageren en zeker op die Chinezen, die liegen ons al een paar jaar voor. Wacht nu eens gewoon af. Je kunt met dat domme gelul toch niks aan de situatie veranderen.
Zaterdag 16 oktober 2021 om 16:53 uur

Hansiehansie

Denk nou eens logisch na en lees al die berichten die voorbij zijn gekomen. Je kunt op je vingers na tellen hoe vaak er leugens zij verteld door de directie. Steenis wil op het pluche blijven zitten linksom of rechtsom.Hij zorgt echt niet voor contacten hij zit er alleen voorzichzelf. Als er gevaar dreigt voor zijn positie dan wordt het afgekapt. Nu de gemeente er inspringt om de club te redden denkt hij via een koper te blijven zitten, als de onderhandelingen zijn positie ondermijnen haakt hij af ,ik ken hem als mijn broekzak.de rat.
Zaterdag 16 oktober 2021 om 16:44 uur

Hmmm

@R.E.
Ik geloof niet alles wat ze zeggen, maar ik geloof zeker wel dat er wel een deel waar is.
Zaterdag 16 oktober 2021 om 16:30 uur

Superfan

Ik denk wel dat we definitief klaar zijn met de berichten van UVS. Zij hebben ons jaren voorgelogen.
Zaterdag 16 oktober 2021 om 14:27 uur

R.E.

Maar het punt blijft: geloven jullie alles wat er vanuit China beweerd wordt?
Zaterdag 16 oktober 2021 om 13:42 uur

Hansiehansie

Ik ken Steenis van Deloitte account tijd jaren geleden,als collega was hij toe al een griezel en onbetrouwbaar.
Zaterdag 16 oktober 2021 om 13:21 uur

Olitano

Uitgangspunt bij onze club is dat RVC leden geen betaling ontvangen. Het is vrijwilligerswerk. Zo iets als iets voor je club willen doen. En dan nog voorrang op anderen vragen terwijl het financieel heel slecht gaat met de club.

Als de wel je hand ophoudt is dat misschien niet onwettelijk maar zeker moreel verwerpelijk. Daar komt nog bij dat bekend is dat het toezicht dat de RVC moet houden op de directie onder de maat is en is geweest. Om te janken.



Zaterdag 16 oktober 2021 om 12:49 uur

R.E.

@KaleHans Ik denk/hoop dat jij een van de weinigen bent die nog gelijk gelooft wat de Chinezen allemaal beweren om hun eigen falen af te schuiven. En als dat van de betaling waar zou zijn, zou jij dan niet precies hetzelfde gedaan hebben? Of zou je zeggen: nee hoor, ik hoef niet betaald te worden? We zullen trouwens pas binnenkort eindelijk echt weten of ze die betaling ook qua eindresultaat enigszins hebben verdiend.
Zaterdag 16 oktober 2021 om 11:14 uur

pitbull

RVC moet met spoed het zinkende schip verlaten tot het te laat is!
Zaterdag 16 oktober 2021 om 11:06 uur

KaleHans

Echt he, die RvC is echt het ergste van allemaal...... alles voor de club zeiden ze toch??? Graaiers zijn het, frustreren alles omdat ze bang zijn voor hun eigen hachie!!
Zaterdag 16 oktober 2021 om 10:14 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Gisteren om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26