Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Van den Bergh twee dagen vrij


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

6 december 2010 26 reacties

De kans dat Ricky van den Bergh na de winterstop nog in Den Haag speelt, wordt week dag kleiner. De middenvelder praat woensdag met de club over zijn toekomst.

 

Van den Bergh heeft twee dagen vrij gekregen en hoeft tot en met het gesprek dus niet meer mee te trainen. De middenvelder haalt de laatste weken steeds het nieuws vanwege zijn onvrede over zijn reserverol.

 

Zondag begon hij tegen AZ wel in de basis, maar na een uur werd hij, onder begeleiding van een fluitconcert gewisseld. "Ik zie dit niet meer goed komen”, reageert Van den Bergh tegenover Omroep West. “Ik ben enorm teleurgesteld in het publiek. Op zo'n manier is het moeilijk om je op te laden voor een wedstrijd."

 

Van den Brom vind dat een fluitconcert niet op zijn plaats was. “Hij speelde een beetje ongelukkig met af en toe balverlies. En dan krijg je ook nog dat het publiek zich tegen hem begon te keren.” Aldus de trainer in Haaglanden Voetbal. “Ricky is natuurlijk een jongen van de club en van de stad en dit verdient hij niet. Dit is toch teleurstellend”

Reacties

KaleHans

Rust in de tent....... eindelijk!!!!!

Woensdag 8 december 2010 om 12:37 uur

die zien we nooit meer terug

Dit topic kunnen we sluiten want zijn contract is per direct ontbonden

Woensdag 8 december 2010 om 12:04 uur

petertaxi

mr x spoort ook niet met zijn mooie woorden we zijn gewoon klaar met  meneer vd berg als het zo doorgaat gaan we door hem nog wedstrijden verliezen ook doordat negatieve gedoe van hem

Woensdag 8 december 2010 om 08:07 uur

aadche

5 vrije trappen op de lat, een paar rode prenten, en verder een hoop gelazer in de groep en pers. Naast een torenhoge salaris is  dat alles wat we aan RvdB hebben gehad. Bij de training en inval beurten laat hij niet zien dat hij iets toevoegt. Als meneer zelf zijn attitude niet kan veranderen en alleen maar ontevreden kan zanikken moet hij maar vertrekken. ik vind het ook belachelijk hoeveel energie vd Br. er in moet steken. Laat die zijn tijd en moeite steken in spelers die beter willen worden..

Dinsdag 7 december 2010 om 11:12 uur

lex

Beste Mr X,

Een ieder speelt wel eens een slechte wedstrijd.Ricky had er zo een zondag.Deed me denken aan Theo Timmermans.Draaien - draaien de kont naar achteren en dan de bal verliezen.Timmermans scoorde af en toe eens en was in zijn goede jaren,een topvoetballer.Deze man had overzicht.Helaas heeft Ricky een ego-probleem.Dat leert hij niet af.Overzicht ontbeerde hij ook zondag.Ik heb hem niet uitgefloten daar Ricky er niets aan kan doen.Hij is gewoon zo.Maar dit betekend niet dat hij goed genoeg is voor ADO.Jammer maar helaas.Ik had hem meer gegund.Het zij zo.

Dinsdag 7 december 2010 om 10:51 uur

KaleHans

Ik voel me niet aangevallen aangezien ik toch wel voor mijn eigen standpunten uitkom.  En vanuit mijn gezichtspunt vind ik dat Ricky zijn kansen nu toch echt wel gehad heeft, en als we hem nu (weer)  een kans zouden geven zou dat geen tweede kans zijn maar eerder een derde of vierde.   Ik heb al zo vaak gezegd dat ik veel meer van Ricky verwacht had en dan vooral dat hij zijn uitspraken is gedaan had binnen de groep en niet steeds in de media.    Want zeg nou zelf, dat veroorzaakt een onrust die je rond dit nu goed draaiende team absoluut niet kan gebruiken.    Ricky had zich moeten schikken in zijn rol als reserve, moeten vechten voor een basisplaats en had meer zijn voeten op het veld moeten laten spreken dan zijn woorden in de media.

 

Zouden wij dan die onrust die hij veroorzaakt en waar wij totaal niet op zitten te wachten maar moeten pikken en ons stil moeten houden?    Volgens mij betalen wij als bezoekers nog altijd indirect zijn salaris en daar wil ik wel graag wat voor terug zien.  Ontevredenheid ok, negatieve houding no way!  100% inzet voor het teambelang wat boven elk individueel belang gaat als het de club betreft.  

Dinsdag 7 december 2010 om 10:33 uur

Mr. X

Ik had eigenlijk niet meer willen reageren want alles is hier al een keer gezegd, maar dit moet toch echt van mijn Haagsche groen/gele hart!

Als Ricky vertrekt naar welke club dan ook of niet, wie is dan het volgende slachtoffer cq zondebok van een hetze tegen een bepalende FC/ADO DEN HAAG speler als die niet goed in zijn vel zit....

Daarbij komt dat de meeste van jullie op dit forum niet verder kijken dan je neus lang is en blindelings als schapen lopen te blaten/bleren.

Er zijn op deze site maar weinige die hun nek durven uit te steken oa Ooievaar, Haagse Roel, Kees en zo zijn er nog wel een paar op te noemen die tenminste voor hun standpunt durven uit te komen en niet als een kuddedier de grote massa achterna gaat.

Nogmaals ik heb persoonlijk niet met Ricky te maken, maar vind het wel achterbaks dat men hier op dit forum van alles achter zijn rug roept en face to face niets te zeggen hebt op een fluitconcert dan na in de wedstrijd. (Lekker motiverend trouwens voor het hele Haagse team afgelopen zondag dan....)

Ook ben ik het wel eens met het merendeel van jullie dat Ricky v/d Bergh zich niet zo druk moet maken om en op alles, maar dat zit nu eenmaal in het aard van het beestje.

Jullie wisten dat toen het bekend was geworden dat v/d Bergh hier kwam spelen een enfant terrible speler werd binnen gehaald met alle gevolgen vandien, maar iederen was in de hogere sfeer want de Haagse verlosser/verloren zoon kwam terug....

Ricky is een echte emotionele Haagse gozer en het doet hem veel pijn dat men hem nu zo vergruist terwijl men wel beter moet weten, een blaffende hond schop je toch ook niet je voordeur uit?

Het enige wat ik aan jullie vraag als trouwe Haagse fans/supporters geef Ricky nog een tweede kans want dat heeft hij echt wel verdient, of gaan we indien hij weer wordt opgesteld met zijn alle lopen fluiten/bashen.... (hou de gelederen gesloten, want de pers is al in aantocht en smult ervan om Den Haag neer te sabelen!)

 

COME ON SUPPORT YOUR THE HAGUE TEAM FC/ADO DEN HAAG!!!

 

Ps: Ik reken op jullie fatsoen en Haagsche "voetbal" karakter!

Dinsdag 7 december 2010 om 10:01 uur

fan

heeft die rick zoveel snipperdagen,na elke wedstrijd heeft hij drie dagen vrij!

Dinsdag 7 december 2010 om 07:04 uur

Tja

Lekker naar Sparta laten gaan, maar het is beter voor Ricky zelf dat hij in een bierelftal gaat spelen, nergenshuizen 6 of zo.

Dinsdag 7 december 2010 om 02:01 uur

Ooievaar30

Ik snap echt niet waarom hij nou weer loopt te huileballekuh over dat het pupliek hem uitfloot , was gewoon terecht .. we hebben al zoveel moeten pikken van dat verwende joch. lekkah oppleuruh mr. vd Bergh!!!!!!!!!!!!!

Dinsdag 7 december 2010 om 00:31 uur

Dre88

RvdB is teleurgesteld door het de haagse fans dat is 1 tegen 1500 man of meer..

RvdB is eigenlijk de haagse calimero, iek is klein en de rest ies groot en dat ies niet eerlijk....

RvdB, wij suporters zijn teleurgesteld door jou!

Niemand verkiest zich zelf boven de club! Niemand!

Sinds je hier speeld in het mooiste shirt dat er is heb ik je altijd toegezongen ookal maaktje je de grootste fouten... Keer op keer stond ik achter je!

Maar nu het zo goed gaat met ONZE club verkies jij jezelf boven de club! En dat mag niemand, Ik heb je in de jaren dat je hier speeld toe gezongen, maar nu jij de club in negetieve spieraal brengt ( sinds je loopt te zeiken gaat het steeds slechter) ben ik wel een beetje klaar met je. Je heb mij en ik denk veel andere hagenezen teleur gesteld.

Ik hoop dat je een juiste club voor je is waar je snel heen kan!

Voor jou en voor ONZE club het beste!
 

Dinsdag 7 december 2010 om 00:25 uur

KaleHans

Ricky teleurgesteld in het publiek?  Nou Rick, dat zijn wij al weken na elke keer jouw gemekker in de pers en je ongeinteresseerde houding tijdens de trainingen en in het veld of op de reservebank.

Dus zeik nou niet over de supporters, zeker vergeten dat we allemaal wel in de tijd van Wetzel en Atteveld met zn allen achter je stonden???    We zijn het gewoon helemaal zat met jou........ je veranderd toch niet.  En nog over de wedstrijd, als je het zelf niet aangegeven had eruit te willen dan had v.d.Brom dat wat later wel gedaan..... volgens mij moest jij op rechts blijven, maar wat deed je......   Je trok telkens weer naar het middenveld waar het al bommetjevol was en inplaats van te kaatsen bleef je maar draaien en was je van de 30 maal, 15 maal de bal kwijt, 10 maal speelde je hem naar achteren en die andere 5 maal naar voren.

Nul komma nul rendement.   Bye Ricky, het ga je goed maar niet bij onze club! 

Maandag 6 december 2010 om 23:23 uur

ikkuh

snap echt niet waarom hij hem er toch weer inzet 1ste foutje van vd brom kap er dan gewoon mee

Maandag 6 december 2010 om 21:47 uur

der rudyRvdB was niet de enige die onder de maat presteerde.

 Hij voetbalt zoals zijn karakter is; als een opgewonden standje. Haalt het tempo uit het spel, blijft net zo lang draaien totdat hij de bal kwijt is. Af en toe een goeie pass. Ondanks zijn inzet zorgt hij voor onrust op het middenveld. 

 

RvdB was niet de enige die onder de maat presteerde. Pique was onzeker, bijna elke bal ging verkeerd. Immers wilde fysieke discussie met een tegenstander aangaan. En zo kan ik verder gaan.

 

Ondanks dat ons Rikkie het over zich zelf afroept hoeven wij hem met z'n allen toch niet af te branden. Wij hoeven ons niet te gedragen zoals hij zich gedraagt of eigenlijk misdraagt.

Dat werkt nadelig naar de andere voetballers die zich wel gedragen. 

 

Op naar Limbabwe.

Maandag 6 december 2010 om 21:23 uur

Dre88

Een speler zoals ricky verdiend geen steun meer. Heel het seizoen is hij al een onrust stoker, verkiest zichzelf boven de groep. Loopt alleen maar te **eren:@ Strik der om en weg der mee! Hij heeft nooit gebracht wat hij bij Heracles heb gebracht.
Als je jezelf boven de groep verkiest zit er iet sniet goed en dan verdien je het na een aantal jaar om uitgevloten te worden!

Als hij 150% geeft, goede inzet toont en niet in de media zich uitlaat over de club in negatieve zin dan is het te recht dat hij NIET wordt uitgevloten maar heeft hij dat gedaan? NEE dus weg der mee! :@
 

Maandag 6 december 2010 om 21:16 uur

haagskwartiertje

2 dagen is veel te weinig lekker weg gaan namaak speler die nergens tegen kan als het niet in zijn straatje  voor komt sparta wil je toch doe maar hoeven wij je salaris niet meer tebetalen kan van der kallen kijken naar een andere speler die wel wil voetballen en op de bank zitten als de trainer het zegt

Maandag 6 december 2010 om 18:40 uur

Mr. X

Laat ik voorop stellen dat ik geen zakenbehartiger ben van Ricky v/d Bergh, maar hoe hier op dit forum en in ons eigen stadion de zogenaamde Haagse fans/supporters te keer gingen tegen Ricky vind ik prsoonlijk niet correct! Ik dacht dat we met zijn allen altijd achter onze ploeg cq team zouden staan.... kennelijk hebben sommige van jullie in die hoedanigheid nog niets geleerd van het verleden. Terwijl het gisteren tegen AZ (had nota bene nog 1 extra UEFA cup wedstrijd in de benen zitten!) toch echt een collectief falen van het gehele team was, iedereen faalde opzichtig en deelde in dezelfde malaise zelfs onze Haagse Tsaar kon gisteren geen potten breken.... Ja, ik was er persoonlijk zeer verdrietig om er werd wederom niet goed gevoetbald door onze Haagse jongens en de inzet was ook weer ver te zoeken! Misschien was de druk te groot na de onnodige nederlaag tegen Feyenoord, hoe dan ook deze wedstrijd was Aad Mansveld onwaardig en Sinterklaas (in de vorm van scheidsrechter Nijhuis) deelde graag kadootjes uit aan AZ. Helaas kwam de echte surprise van FC/ADO DEN HAAG zelf in eigen stadion, er werd niet met Haagse Bluf poker/roulette gespeeld (want zelf een eretreffer werd ons team niet gegund) maar een kansloze nederlaag, HAAGSCH onwaardig noem ik dat!!! Ps: Ricky veel sterkte de komende tijd toegewenst, ik blijf 110% achter jou staan!
Maandag 6 december 2010 om 18:03 uur

Bram

Dat Ricky werd uitgefloten is geheel aan hem zelf te wijten.

Met zijn onprofessionele gedrag is hij het voetbal niet waardig.

Daarbij komt dat het ook nog eens een zeer beperkte voetballer is met zeer weinig zelfkennis.

Ricky moet nog erg veel te leren in zijn leven en gedraagt zich momenteel als een 15-jarige puber.
 

Maandag 6 december 2010 om 15:59 uur

Rob2002

Calimero?

Maandag 6 december 2010 om 15:59 uur

petertaxi

weer 2 dagen vrij lekker oppleuren met die engbek

Maandag 6 december 2010 om 15:43 uur

anti van den bergh

Ze moeten die pauper gewoon op staande voet ontslaan! Verziekt alles met zn kinderachtige gedrag. Niks praten, gewoon oprotten! Als ik me misdraag bij mijn werkgever wordt ik ook ontslagen, zo gaat het in elk bedrijf. En niet ouwehoeren over afkoopsommen en dat soort bullshit, wegens wangedrag en ongeschiktheid op staande voet ontslaan!

Maandag 6 december 2010 om 14:41 uur

slain

Met zijn gedrag en het roepen dat ie dan maar weg wil , terwijl we juist een goed seizoen draaien , wordt duidelijk bij een heleboel mensen niet echt gewaardeerd.

 

De echte clubliefde zit duidelijk bij de supporters en niet bij Ricky , (ik wil spelen en anders ga ik weg!)hij zou juist blij moeten zijn dat het zo goed gaat met de club .Wij hebben eindelijk plezier op de tribunes en meneer denkt alleen aan zichzelf.

 

Maandag 6 december 2010 om 14:17 uur

Romano

Ricky moet zo snel mogelijk ADO verlaten, deze jongen heeft heel erg last van zijn megalomanie.

Wellicht dat Ricky hiervoor behandeld kan worden bij een psychiater?

Maandag 6 december 2010 om 14:05 uur

g

Dag Rick. Het ongenoegen blijft geheel wederzijds. Ik wens je overigens het beste bij een andere club -die qua niveau en instelling beter bij je past.

Maandag 6 december 2010 om 13:49 uur

J van Kranenburg

van den bergh is een stoorzender bij de club en zorgt voor een negatieve vibe.Zijn spel is ook niet best en had weer makkelijk met rood kunnen douchen. Afscheid nemen is het beste lijkt mij.

Maandag 6 december 2010 om 13:00 uur

Macan66

Ricky vroeg zelf om een wissel en liep zeer ongemotiveerd rond. Niet echt gek toch als je dan uitgefloten word?!?

Maandag 6 december 2010 om 12:56 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24