Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Van der Kallen geeft Wang meer tijd


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

12 oktober 2014 11 reacties

Mark van der Kallen geeft United Vansen wat meer tijd, maar wil nu wel zijn eerste centen zien.

 

De huidige ADO-eigenaar had de Chinezen eerder tot medio oktober de kans gegeven om het geld voor de aandelen over te maken. Die deadline verloopt over een paar dagen.

 

“Wij krijgen vanuit China signalen dat het bedrijf United Vansen de aandelen nog steeds wil overnemen”, zegt de huidige ADO-eigenaar tegen het AD.

 

Van der Kallen wil nu een deel van het Chinese geld zien.“Via een aanbetaling willen we die goede wil ook in daden laten omzetten.”

 

Volgens de zakenman is Wang Hui veel te optimistisch geweest over de betalingstermijn. “Er is nu wekelijks e-mailcontact met 'China'. We geven het nog enkele weken”

Reacties

Wes

@cunt
Iedereen weet dat die vijf andere er niet zijn dus dat spelletje is zo uitgespeeld. Krijgt zelfs de beste toneelspeler niet voor elkaar.
vd.Kallen geeft HangWang nu al weer meer tijd dus genoeg reden om zelfs aan die tweede investeerder te twijfelen.
Dinsdag 14 oktober 2014 om 21:36 uur

MiG

Las ergens dat Mvdk die Wang tot het nieuwe jaar geeft... Chinees nieuwjaar is 19 februari 2015, zou Marruk dat wel weten?
Dinsdag 14 oktober 2014 om 17:34 uur

Grijns

Dhr Wang zou gek zijn als hij 4 ton (5% van de totale som) neerlegt voor een optie die door een derde waardeloos kan worden. Dat is het namelijk. Het is geen aanbetaling. Een aanbetaling doe je als je er zeker van bent dat je iets gaat afnemen/kopen. Die zekerheid is er voor Dhr. Wang evenmin als voor Dhr. vd Kallen.
Alles hangt blijkbaar af van de goedkeuring voor de investering door de chinese overheid.
Dus wat Dhr. Wang tot nu toe kan doen is, op een heel serieuze manier, de intentie verklaren dat hij de club graag wil overnemen. Dit heeft hij nu al regelmatig gedaan. Dat lijkt dus wel goed te zitten.
Ik zou geen euro, en zeker geen 4 ton neerleggen als het risico bestaat dat de chinese overheid geen goedkeuring geeft.
Iedereen die dat wel doet gaat onverantwoordelijk om met geld en die hoef ik niet bij ADO.
Wat er nu tegen ADO en DHR. Wang werkt, werkt voor ADO en de heer Wang op het moment dat de deal rond is.
Deze meneer wil geen geld over de balk smijten, maar rendement op zijn investeringen. Een zegen, want dat gaat alleen als je op de doordachte en correcte manier investeert en niet loopt te gokken. Elke euro moet op de perfecte plek terrecht komen om maximaal, sportief en financieel, rendement te verkrijgen.
Klasse meneer Wang! Ik heb geduld.
Dinsdag 14 oktober 2014 om 14:11 uur

CUNT

Zo Wes, jij bent niet op je mondje gevallen zeg, jij wint vast de poedelprijs met het verzinnen van tweede hands-sarcasme hahahaha
Vijf anderen, dat is het spel dat je spelen moet in die onderhandelingen, maar dat had je allang begrepen, toneelspeler die je bent.
Dinsdag 14 oktober 2014 om 10:55 uur

Wes

@cunt
Waar haal jij die vijf anderen dan vandaan? Jij hebt zakendoen zo te lezen op de Haagse markt geleerd, zo werk het in het normale zakenleven niet. Dat vd. Kallen beter op de hoogte had moeten zijn over de chinese werkwijze is een feit maar dat het langer zou duren dan verwacht wist die chinees natuurlijk allang maar vergat het er even bij te vermelden. Een aanbetaling had idd. een optie geweest.
Maandag 13 oktober 2014 om 19:20 uur

MiG

Nog ff en dan loopt deze soap langer dan GTST
Maandag 13 oktober 2014 om 16:58 uur

janvele

BELACHELIJK.

Als het hele bedrag nog het land niet uit mag dan mag ook het bedrag van de aanbetaling het land niet uit. Immers eerst moet er toch toestemming van de Chinesche overheid zijn?!

Echter VdKallen wil zijn gezicht niet verliezen (wat hij voor mij al lang heeft gedaan overigens)en wringt zich in allerlei bochten om zijn geloofwaardigheid te kunnen bewaren.

Overname door de Chinezen. LACHWEKKEND en ADODenHaag kan worden toegevoegd aan het rijtje idioten die dachten dat er met Chinees geld bij hun voetbalclub iets was te doen maar tenslotte toch zelf afhaakten.
Maandag 13 oktober 2014 om 12:51 uur

CUNT

United Vansen of die Wang zelf zullen toch heus wel ook over een buitenlands niet in China gecontroleerde bankrekening bezitten?
Nou, dan had die dus 4 ton op de rekening van ADO kunnen parkeren als vooruitbetaling, en als de deal niet doorgaat dan is die de helft kwijt.
Stinkamateurs allemaal
Maandag 13 oktober 2014 om 10:16 uur

CUNT

Wanneer ik een deal binnensleep van 70 rooitjes aan promohandel dan is een handtekening ruim maar dan ook ruim onvoldoende om deze te bekrachtigen. Eigenwijze stukken vreten om me heen vinden mijn mening raar als ik zeg dat die Chinees allang 4 ton op de bankrekening van ADO DH of VD Kale (Waus) had moeten storten ter indicatie van zijn commitment om de deal te sluiten.. Jij niet met de rest over de brug komen?...jij doen verliezen doen 50% van je deposit, Hang Wang. Zo had het gespeeld moeten worden. Maar nu, nĂ¡ het verstrijken van de deadline komen ze met een wens tot het ontvangen van een aanbetaling, terwijl dit in het prille begin bij het zetten van de handtekening had moeten gebeuren.
Geen aanbetaling? Dan geen deal. Voor jou vijf anderen.
Maandag 13 oktober 2014 om 10:13 uur

KaleHans

Dit is dus wat Fontein al heeft gezegd, dat hij de betalingstermijn die Wang gezegd had wel erg kort vond i.v.m. de Chinese betalingen die hij al heeft meegemaakt. Groot gelijk dat v.d.Kallen een aanbetaling wil, krijgt hij die ook niet dan kan hij altijd de stekker er nog uittrekken.
Zondag 12 oktober 2014 om 22:49 uur

SSimons

Ik heb er alle vertrouwen dat het hemaal goed gaat komen. Ff geduld allemaal.
Zondag 12 oktober 2014 om 21:44 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25