Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Van der Kallen: Stadion moet klantvriendelijker


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

6 maart 2008 16 reacties
Het stadion van ADO Den Haag moet veel klantvriendelijker worden. Het Haags Bakkie lijkt nu wel een fort, zegt zakenman Mark van der Kallen, die bereid is 8 miljoen euro in de noodlijdende club te steken.

Het liefst haalt hij het hele veiligheidssysteem van drie miljoen eruit. “ADO Den Haag moet een avondje uit worden”, zegt hij in AD Haagsche Courant en het bestuur dient wat hem betreft in gesprek te blijven met de fans en ze serieus te nemen.

De Rijswijkse ondernemer - zelf geen klassieke supporter van Midden-Noord - zegt wel iets te hebben met de fans van ADO. “De problemen worden zwaar overdreven. Is het erger dan bij ADO Den Haag dan bij Feyenoord of Ajax? Welnee. Er wordt zo krampachtig over gedaan.”

De club moet met een schone lei beginnen, vertelt hij verder in het interview. Met de macht van Rob Jansen en John van Ringelenstein op de achtergrond is het afgelopen. “ Je krijgt alleen iets te vertellen als je een functie hebt.”

De regie komt in handen van een stevige directie met als toezichthouder de raad van commissarissen (waar hij zelf ook in komt te zitten). Ook wil hij meer gaan werken met vrijwilligers. Volgend jaar zal ADO nog verlies lijden, daarna moet de stijgende lijn komen.

Overigens verbaasde Van der Kallen zich wel over het een-tweetje tussen Rob Jansen en Dick Advocaat, die technisch adviseur van ADO zou worden als Jansen wat te zeggen houdt. Hij prijst het groengele hart van Jansen en diens bereidheid geld in de club te steken, “maar met geld koop je geen exclusieve zeggenschap”.

Als het aan Van der Kallen ligt gaat André Wetzel volgend seizoen over de voetbaltechnische zaken. Hij heeft al met de Hagenaar gesproken. Ook Martin Jol zou een goede zijn, maar gezien diens loopbaan zal hij wel andere voorkeuren hebben, denkt de Rijswijker.

Reacties

Mark van der Kallen

Ik lees deze berichten wel degelijk Rinus!!
Woensdag 21 mei 2008 om 15:01 uur

Piet

Goh, wat is die Van der Kallen toch een lieve man. Hij geeft zo maar 8 miljoen weg en hoeft er niets voor terug....

Maandag 10 maart 2008 om 13:42 uur

alex vb

@ peter mink
je hebt helemaal gelijk hoor !
Zondag 9 maart 2008 om 20:49 uur

alex vb

@peter mink

je

Zondag 9 maart 2008 om 20:48 uur

Peter Mink

@ Rinus ik vind het echt spijtig dat jij mijn op z`n minst goedbedoelde reactie als " lastig vallen " ervaart en b.v. niet ervaart als : " he dat is interessant, daar is iemand (waarschijnlijk een fantast) met een idee die heel heel misschien miljoenen waard is voor Ado Den Haag ". Ik heb overigens wel alle begrip voor jouw reactie hoor Rinus maar het laatste wat ik echt wil is mensen lastig vallen. Ik hoop natuurlijk dat de heer Mark van der Kallen mijn veel belovende reactie`s leest en bijzich denkt : " ik bruis zelf van de ideeen dus waarom zou een ander ook niet toevallig een idee hebben die enorm veel voor Ado Den Haag kan betekenen dus laat die stumper maar komen met zijn idee ".
Vrijdag 7 maart 2008 om 19:16 uur

Rinus

@Peter Mink: kan me niet voorstellen dat V/d Kallen jouw bericht hier leest en verder denk ik niet dat jouw geneuzel iemand hier iets interesseert, dus waarom val je ons er eigenlijk mee lastig?
Vrijdag 7 maart 2008 om 12:12 uur

Peter Mink

Op 22 februari 2008 dumpte ik hier bij het nieuws bericht : “ Ado Den Haag presenteert akkoord “, de volgende reactie :

Volgens mij slaapt heel voetballand Nederland. Want er zijn al op zijn minst drie voetbalclubs met serieuze problemen en ze hebben allemaal laatst die magistrale voorzet gemist. Een gouden voorzet die ze gelijk uit de financiẻle problemen gehaald zouden hebben. MAAR ALLEEN WANNEER IK SERIEUS GENOMEN WORDT zal ik tegen een vergoeding van 80.000 euro netto per jaar ( ik heb namelijk ook een gezin ) jullie FC Den Haag, Vitesse en Ajax wẻl even wakker schudden hoor. Zo niet, slaap dan maar lekker verder !

Mark van der Kallen donderdag 6 maart 2008 in het AD :

“ Mensen houden van gezelligheid. Het moet een feest worden. Bestuur moet in gesprek blijven met de fans en ze wel degelijk serieus nemen. Of denk je dat het helpt dat een bestuur met een tennisbal in zijn keel de fans toespreekt ?"

Ik weer :

Wel geachte heer van der Kallen, doet u nog eens een keertje gek en neem deze ADO fan zonder overigens een voetbal in zijn keel ook eens een keertje serieus. Don’t worry Mark, ik geef u slechts een envelop met daarin mijn miljoenen plan ( echt waar ) voor Ado Den Haag en zal verder uw kostbare tijd niet verkwanselen met praatjes. M.a.w. ik zeg slechts bij het overhandigen van de miljoenen de volgende woorden : " alstublieft en veel succes ".

Mark van der Kallen weer :

"Mensen bij ADO moeten niet meer achteruitkijken," zegt Van der Kallen, die bruist van de ideeën. "Nu staat het stadion 200 dagen van het jaar leeg. Daar is veel meer uit te halen. Denk aan congressen en trouwpartijen. De locatie is perfect “.

Ikke weer :

Kijk, kijk, dat bedoel ik nou, je hebt ondernemers die zitten te slapen en je hebt uitgeslapen ondernemers zoals b.v. Mark van der Kallen. Maar toch heeft ook het fenomeen Mark van der Kallen die gouden voorzet even over het hoofd gezien. Of hij heeft die gouden voorzet wel gezien, maar houdt die nog even ( net als ik trouwens ) heel slim voor zich.

( grijns ) Zullen we ons geheimpje delen Mark of heeft u laatst ook een klein ongelukje opgelopen in sportpaleis Ahoi ? 
Vrijdag 7 maart 2008 om 10:49 uur

ouwe garde

top stuk.
en over die vent met die tennisbal in zijn bek(ruurd de boer)die moeten ze een stadsverbod met een straal van 20km rond den haag geven,deze maaghond heeft  bijna de club om zeep geholpen.
maar inderdaad we moeten vooruit kijken dus nog even de prijzen omlaag cc weg en iedereen komt weer kijken naar onze trots.
Donderdag 6 maart 2008 om 20:25 uur

Der Rudy

Wat komt deze man goed over. Hij zegt waar het op staat zonder mensen te schoffreren. Geeft aan de ene kant aan open te staan voor andere investeerders en aan de andere kant dat investeren nog geen zeggenschap betekent.

Ook schuwt hij het onderwerp "Jansen en Ringelenstein" niet. Hun invloet gaat tot de verledentijd behoren. 

De toekomst van onze club ziet er weer zonnig uit.
Donderdag 6 maart 2008 om 16:55 uur

minpuntje voor V/d Kallen

Over Martin Jol: "Ook Martin Jol zou een goede zijn, maar gezien diens loopbaan zal hij wel andere voorkeuren hebben, denkt de Rijswijker." Denkt de Rijswijker? Had het hem in ieder geval ff gevraagd!

Donderdag 6 maart 2008 om 16:48 uur

Bokkie

Het klinkt positief wat V/d Kallen zegt, maar toch eerst maar eens zien allemaal en dan pas geloven.....
Donderdag 6 maart 2008 om 15:45 uur

aadche

Inderdaad hoop doet leven, we zijn toe aan een nieuwe wind. Toch denk ik dat vele mensen nog achterdochtig zijn, aangezien we de afgelopen jaren al veel mooie onzin hebben gehoord.
Donderdag 6 maart 2008 om 15:27 uur

RP

Deze man geeft de club en zijn aanhang weer een  toekomst, denk dat de gifbeker nu definitief leeg!
Donderdag 6 maart 2008 om 15:06 uur

willem

die man snapt het
Donderdag 6 maart 2008 om 14:26 uur

denhaag noord

Van der Kallen daar ben ik het helemaal mee eens als je nu zoms op een door de weekse dag het stadion binnen loop dan heb je niet het gevoel dat je welkom bent ik voel me ook nog steeds niet thuis in die grijse bak wat ze een stadion noemen er moet meer kleur in komen meer geel groen net als in het zuiderpark maak de valkken weer geel groen....
Donderdag 6 maart 2008 om 14:26 uur

Aad

Het lijkt mij nu (zelfs voor de grootste azijnzeikers) wel duidelijk dat van der Kallen een definitief einde maakt aan het tijdperk van Ringelensteijn / Jansen.

Hulde daarvoor en ook voor het plan het gezelliger te maken maar dat is voor 80 % een zaak van de supporters.
Donderdag 6 maart 2008 om 14:24 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24