Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Van Duinen in de spits tegen Groningen?


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

12 augustus 2011 42 reacties

Mike van Duinen maakt een goede kans om de uitwedstrijd tegen FC Groningen als spits te beginnen. De speler maakte tijdens de vrijdagtraining deel uit van de basiself, zo wordt in onze shoutbox gemeld.


Sinds het vertrek van Bulykin heeft de residentieclub moeite met het invullen van de spitspositie. Lex Immers en Charlton Vicento zijn er geposteerd, maar die zijn respectievelijk meer middenvelder en buitenspeler.


Van Duinen die wel op die positie thuis hoort, werd eind maart aan de eerste selectie toegevoegd. Opvallend detail is dat het enige duel waarin hij speelminuten pakte,  FC Groningen ook de tegenstander was.  De 19-jarige Hagenaar viel tijdens die thuiswedstrijd om de play-offs vlak voor tijd in voor Frantisek Kubik.

 

Of Wesley Verhoek, Charlton Vicento en Ahmed Ammi inzetbaar zijn tegen de Noorderlingen is nog niet duidelijk. Het trio heeft last van pijntjes en krijgen zaterdag nog een laatste test.

Reacties

ADO Supporter

@ Snelhandelen

 

Ik ben niet Steve! Maar goed,Steve bedankt!

Zondag 14 augustus 2011 om 11:42 uur

Snelhandelen

@ Ado zoekt verdediger, Ik bedoelde Adojournaal .

@Adosuporter ben jij steve, ok :-)

 

@ Ado zoekt verdediger, het is terecht gekomen, met onze inspanning.

Zondag 14 augustus 2011 om 11:40 uur

ome john

alle ballen op japie  ???????????????????

 

Zondag 14 augustus 2011 om 11:03 uur

ADO Supporter

@ ADO zoekt Verdediger!

 

Ik heb de goede info gestuurd naar Alberto! Het is inderdaad een goede speler op het eerste oog! Hopen dat de club gaat kijken!

Zondag 14 augustus 2011 om 10:29 uur

ADO zoekt Verdediger!

@ ADO Supporter

 

Ik zie het staan! Thanks! Alleen info klopt niet,dat is van een andere spelers,maar filmpje klopt wel.

Zondag 14 augustus 2011 om 10:22 uur

ADO Supporter

@ ADO zoekt Verdediger en Snelhandelen!

 

Zie ADOjournaal.nl! Aleksandar Jovanovic wordt vermeld door Alberto! Hij is in iedergeval enthousiast en nu nog de club!

Zondag 14 augustus 2011 om 09:52 uur

ADO zoekt Verdediger!

@ Snelhandelen

 

Waar op Groengeelhart.nl? Zie niets staan.

Zondag 14 augustus 2011 om 09:33 uur

Snelhandelen

@ Ado zoekt verdediger, Mission Accomplished.

Zie site Groengeelhart.

We moeten commisie vragen als het wat word, hahaha.

Iedereen is er enthousiast over, dus ga je licentie halen!!

Zondag 14 augustus 2011 om 00:32 uur

sigi

als ze maar niet het niveau ali halen, dan kunnen we beter met deze ploeg verder. Trots van het westen even winnen bij die van het noorden!

Zaterdag 13 augustus 2011 om 23:32 uur

ADO zoekt Verdediger!

Ik heb trouwens wel de info gestuurd naar info@adodenhaag.nl!

Zaterdag 13 augustus 2011 om 22:10 uur

@Bassie

Kijk jij lekker naar the lion king!!!

Zaterdag 13 augustus 2011 om 22:07 uur

ADO zoekt Verdediger!

@ Snelhandelen

 

Ik zit kom hem nooit tegen en ben ook niet zo vaak in het stadion door werk. En als ik er ben zit ik kids Vak met mijn neefje! Kan jij hem niet onder de aandacht brengen? Zijn zaakwaarnemer is Mergim Bektesi uit Duitsland!

Zaterdag 13 augustus 2011 om 22:02 uur

Snelhandelen

@ Ado zoekt verdediger, ik vind Aleksandar Jovanovic beter.

Mischien als je het bij Alberto van Groengeelhart onder de aandacht kan brengen,komt het bij Steijn.You never now, ik ben benieuwd naar de versterkingen met nog 3 weken te gaan.Succes met het behalen van je licentie.

Zaterdag 13 augustus 2011 om 21:30 uur

Bassie

ADO is goed bezig door de Zuid-Afrikaanse tweeling Hakun A'Matata (spits) en Yipee A'Matata (centrumververdediger) mee te laten trainen. Wat fijn dat de scouts zo actief zijn en dat we daar ook zoveel van merken.

Zaterdag 13 augustus 2011 om 20:36 uur

ADO zoekt Verdediger!

@Snelhandelen

 

Betreft mij licentie halen.Ik hoop dat het me lukt anders moet ik weer wachten tot Maart volgend jaar als ik het niet haal in September. Marc van Hintum is ook gezakt en volgens bekende schijnt het niet echt een makkie te zijn,dat examen ook al zijn het maar 10 vragen met meerkeuze. Als je die boeken leest is het veel regeltjes en wetjes.Heel theoretisch allemaal,maar doe mijn best!

Zaterdag 13 augustus 2011 om 19:02 uur

ADO zoekt Verdediger!

@Snelhandelen

 

Ben het helemaal met je eens.Scouting is nooit echt goed geweest bij ADO qua jong talent met doorkoop potentie!

Hieronder een ander, in mijn ogen goudhaantje met goede referenties! Persoonlijk vind ik Aleksandar Jovanovic wel beter,maar hier zit ook heel veel toekomst in.

 

Darko Zec uit slovenië wordt ook wel de nieuwe Nemanja Vidić in Slovenië genoemd!Hij is beter dan Roberto Puncec die we op proef hadden. Gelukkig hebben ze daar video van en aan Radosavljevic kan ADO info vragen en hem eventueel op proef nemen of daar scouten! Pursang verdediger!

http://www.youtube.com/watch?v=2XRjEdDHLyM

en

http://www.youtube.com/watch?v=T04PvKoKdBs

Zaterdag 13 augustus 2011 om 18:55 uur

Snelhandelen

@ Ado zoekt verdediger, Een leek kan zien dat hier potentie in zit met rek, dus evt winst bij doorverkoop. Ik zeg niet dat het al koek en ei is, want je moet hem wel testen, maar als jij het hebt doorgespeeld aan afdeling scouting bij ado,zitten ze te slapen.Ik vind het op eerste zicht al een completere speler dan Derijk!! Ik vind dat ado sinds van der kallen een goede weg is ingeslagen, maar ik hoop zo dat ado van dat beleid afstapt om oude of afgedankte spelers te halen. En ik weet dat Ado niet veel geld heeft maar goed scouten kost niks!!

Ik vind dat Ado in daadkracht qua spelers aantrekken en contracten verlengengen moet groeien en snel als we bij willen blijven met de concurrentie, want daarin schieten ze tekort in mij ogen.Als we willen groeien,moet je een x een risico nemen, maar dan wel met goed scoutingsbeleid!! Kijk naar VVV, geen topteam maar wel goed scoutingsbeleid, en dan doel ik op de spelers die geld in het laatje hebben gebracht, waarom zou ado dat niet kunnen.Dus Ado zoekt verdediger haal je diploma en lever ado spelers.

Zaterdag 13 augustus 2011 om 18:24 uur

ADO zoekt Verdediger!

@WXL

 

1op1 verdedigen schijnt ie ook goed in te zijn volgens connectie van mij in Servië,maar wil je daadwerkelijk een goed oordeel willen vellen,dan zou die toch gescout moeten gaan worden of op proef moeten komen. Dat is dus aan ADO de taak om hem van dichtbij te gaan bekijken,maar ik geloof mijn connectie in Servië als hij zegt dat dit een heel groot talent is,maar het is een niet EU speler dus moet je ook als ADO heel voorzichtig zijn in het aantrekken van dit soort spelers en echt zeker zijn van je zaak.We wachten af.

Zaterdag 13 augustus 2011 om 17:15 uur

WXL

ADO zoekt verdediger, die JOVANOVIC is echt een talent, maar dr zit echt nog werk aan die gozer, ik zie een ruwe bolster. Verder groot, sterk in de duels, gaat ze niet uit de weg. Denkt vooruit, opbouwend inzicht is goed, zoekt de vrije man. Daar kan je nog een hoop plezier aan beleven. Denk dat deze jongen dereijck makkelijk kan overtreffen voetballend gezien, dan is t alleen nog de vraag of hij ook hier een leider kan zijn.

 

Iets wat ik niet gezien heb is hoe hij omgaat met individuele acties van de directe tegenstander, ziet hij dat of wordt ie met 1 schijnbeweging t bos in gestuurd. ;)

 

Zaterdag 13 augustus 2011 om 15:29 uur

quinten

worden verdedigers toch niet warm of kou van als het zo doorgaat mag je hopen dat ze plek 15 kunnen halen de selectie is met de huidige aanvulling niet veel bijzonders.

Zaterdag 13 augustus 2011 om 14:56 uur

n.

k.u.t. verhoek. Als hij gewoon lekkah naar dat engeland was gegaan hadden wij nu een Spits gehad. En nou komt Wesley Verhoek terug... Gaat Derijck weg ! Dag ADO !

Zaterdag 13 augustus 2011 om 13:17 uur

ADO zoekt Verdediger!

@ Snelhandelen 

 

Ik heb genoeg voorgelegd bij de club,maar heeft geen zin. Lees de comment onder ADO zoekt Verdediger! Mijn vorige pseudo was ADO zoekt Spits! dar leg ik uit wat en hoe ik over de scouting een beetje denk bij ADO en bekijk ff de Keeper die ik 2 seizoenen geleden heb voorgesteld en vorig jaar had ik Laszlo Lencse al voorgesteld.

 

Ik ben bezig met mijn Spelersmakelaars diploma,ik moet in September examen doen bij de KNVB. We wachten af,als ik dat diploma haal,misschien willen ze dan luisteren.Zonder arrogant te worden,maar ik heb zeker met alle ervaring in het voetbal wat ik nu al heb,goed op de hoogte van talent! 

Zaterdag 13 augustus 2011 om 12:01 uur

aadche

Derijck naar pisv..helaas. maar toch nog die 8 ton gevangen...

 

Zaterdag 13 augustus 2011 om 11:25 uur

Maat

Lees net op VI dat derijck naar PSV gaat helaas.

vind ik toch best balen hoor

Zaterdag 13 augustus 2011 om 11:25 uur

Snelhandelen

@ Ado zoekt verdediger, mischien ben ik snel tevreden maar je kan zien dat hij verdedigend en opbouwend echt goed is.Hij houd de achterste linie mooi op een lijn en wat ik te weinig bij ado zie , hij neemt ze mee naar voren. Ik zeg scouten deze man. Heb je dit naar

Ideeën voor de club
info@adodenhaag.nl verstuurd. als ze dit niet bekijken moeten ze ideën voor de club weglaten. Ik vind het wel de moeite waard om te testen.

Zaterdag 13 augustus 2011 om 09:45 uur

arie

top geef die gasten maar een keer een kans de (grote jongens)

immers ,verhoek is ook niet veel will beugelsdijk en japie ook wel een x zien supesepa ben ik ook niet zo gek van...

Zaterdag 13 augustus 2011 om 01:33 uur

ADO zoekt Verdediger!

Hier alvast mijn favoriet! Aleksandar Jovanovic van FK Novi Sad. Hier een filmpje van hem: http://www.youtube.com/watch?v=0o8jpdKdUME

 

De meeste verdedigers hebben geen filmpje,maar gelukkig deze wel,dan krijg tenminste een beetje een beeld van hem. Groot talent in Servië,goede referenties van een connectie van mij,die goed in het voetbal zit in Servië! Als Derijck zou vertrekken is dit een hele geschikte opvolger en misschien zelfs als Derijck niet vertrekt kan hij perfekt naast hem spelen! Deze jongen is 2benig,opbouwend goed en kopsterk.Misschien is salaris een struikelblok,omdat servië nog niet tot EU behoort, hij zou dan 527000 euro moeten verdienen.Allemaal dankzij die kut clubs als Ajax,PSV,Twente,Vitesse,Feyenoord, door hun grootverdieners is het gemiddelde loon weer gestegen dit jaar voor niet EU spelers!Transferbedrag mag geen probleem zijn tussen de 1 en 2 ton zou die liggen.

Zaterdag 13 augustus 2011 om 01:12 uur

hageneesssss

ado gaat et niet redden aankomende zondag ik zie ze niet winnen met deze 11.   bulykin weer terug kope dat is pas een echte spits verhoek gaat spelen  links vicento derijck terug COME ONE THE HAGUEE!!!!

Zaterdag 13 augustus 2011 om 01:01 uur

ADO zoekt Spits!

Scouting van Den Haag heb ik nu echt geen vertrouwen meer in! Ik heb zat spelers voorgesteld bij Den Haag voor dit seizoen en ook voor 2 voorgaande seizoenen.Niks meegedaan! Ik heb dit seizoen jullie laten meegenieten van bepaalde spelers,om ff een kijkje  te geven in wat ik aan goede betaalbare of huurbare opties had. Wat schets nu mijn verbazing 2 seizoenen geleden heb ik deze keeper voorgesteld,Grzegorz Sandomierski. Nu gaan andere grotere clubs met hem aan de haal,helaas,want dit is echt een super talent,hij heeft bijna alles wat een keeper nodig heeft! Zie gewoon ff dit filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=zVD6a9lsuO4

 

Nu heb ik Darko Pavicevic voorgesteld, let op volgend jaar of het jaar erop speelt ie bij een betere ploeg dan Den Haag! En zo zijn er nog meer!En natuurlijk zullen er ook een hoop het niet redden,maar Darko Pavicevic heeft iets speciaals en gaat het redden als spits ook al is al 26 jaar!

 

Laszlo Lencse zelfde verhaal vorig jaar al voorgesteld als rechtsbuiten/aanvallende middenvelder,wordt nu pas misschien gehaald.Vorig jaar was ie voor onder de 1 ton te halen!Dat gaat nu meer kosten.

 

Binnenkort zal ik onder de naam ADO zoekt verdediger wat spelers tonen.Hou het in de gaten.

Zaterdag 13 augustus 2011 om 00:08 uur

KaleHans

Steijn heeft vandaag in een interview gezegd dat ie er nog minstens 2 spelers bij wil hebben, en dan straks nog het vertrek van Derijck en Verhoek is dus 4............. 4 goeie betaalbare eredivisiewaardige spelers, waar halen ze die zo ineens vandaan????

Vrijdag 12 augustus 2011 om 23:05 uur

e

naw naw naw het mot nie gekkah worre ze kunnuh nog betah wetsel in de spits zettuh

Vrijdag 12 augustus 2011 om 20:17 uur

eddy

geef maar een kans,die brouwer brouwt er ook niks van,en immers al helemaal niet.

al zal gronningen wel gewoon verlies worden.

Vrijdag 12 augustus 2011 om 18:09 uur

kletskop

basis is veel te grote stap voor mike. eerst rustig in de beloftes zijn minuten laten maken en daarna wie weet. Nu in de basis zetten is zelfmoord voor deze jongen. is het allemaal familie van hem die zo positief hier zijn hahahahaha

Vrijdag 12 augustus 2011 om 17:59 uur

MvR

haha die steijn heeft tie dan eindelijk het licht gezien lig in een deuk als ie er 5 in mikt
Vrijdag 12 augustus 2011 om 17:52 uur

Tja

Scoort in de beloftes ook, dus waarom nu niet, doen dus.

En aan het haags kwartierje Japie toevoegen en dan alle ballen op Japie.

Klink misschien gek, maar dat kan net die boost zijn om hun 12e man plat te leggen en tevens een soort geest uit de fles voor onze jongens die dan de Groninger keeper visles geven.

Vrijdag 12 augustus 2011 om 17:51 uur

haagse ert

ja toch geef die jongen toch eens een kans om zicht te tonen..en dan jaapie op de positie van die vicento(want die raakt toch geen pepernoot) dan maken we een goede kans..mits ze zich wel voor de 100% inzetten!! want als ik gister die ballo van een immers zag trainen had die er ook weinig zin in..als ik steijn zal zijn had ik hem er gewoon uitgelaten zondag..maar daar zal die de ballen wel niet voor hebben.

 

maar goed mischien komt het toch nog op de rails allemaal, en hopen dat het gauw de 31e is dan zijn we een hoop gezeik kwijt....tot die tijd COME ADO...~!!!!!!!!!!!!!

 

LATERZZZZZZZZZZZZZZZ

Vrijdag 12 augustus 2011 om 17:04 uur

Moer

Ik duim voor je, zou mooi zijn als je eindelijk je debuut mag maken in de basis :)....

Vrijdag 12 augustus 2011 om 17:03 uur

schele hannes

ALS ZE NET ZO BALLEN ALS TEGEN VTAS MOGEN ZE MET 5-0 HANDJES DICHTKNIJPEN.

Vrijdag 12 augustus 2011 om 17:03 uur

El duno

Fantastisch talent, altijd opstellen 

Vrijdag 12 augustus 2011 om 16:57 uur

Tedje

Na Immers de tweede speler bij ADO die in de media aangegeven heeft geen echte spits te zijn en na de afgelopen wedstrijden kunnen we ook heel eerlijk zeggen dat Vicento dat ook niet is!

Vrijdag 12 augustus 2011 om 16:45 uur

Snelhandelen

Hehe eindelijk, ik verwacht veel van deze jongen,ik denk dat het een toppertje is. We zullen zien.

Vrijdag 12 augustus 2011 om 16:34 uur

pajam

is in vorm, dus logische keus, ben benieuwd!

Vrijdag 12 augustus 2011 om 16:25 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24