Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Van Hese en Hulst naar Dordrecht


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

11 januari 2011 18 reacties

Voor Kai van Hese en Santy Hulst zit het trainingskamp in Marbella erop. Beide spelers keren Terug naar Nederland om het seizoen op huurbasis bij FC Dordrecht af te maken.


De linksback en rechtsbuiten komen bij de schapenkoppen Tommy Beugelsdijk tegen die ook een contract in Den Haag heeft. De verdediger werd in de zomer al verhuurd. Raily Ignacio vertrok toen ook naar de grens van Zuid-Holland, maar keerde onlangs uit onvrede weer terug.


Vrijdag speelt FC Dordrecht uit bij Cambuur Leeuwaren en beide spelers zouden al onderdeel uit kunnen maken van de selectie.
 

Lees meer over

Reacties

Nils

@MiG: Ik ben het gedeeltelijk wel met je eens, maar je bent wel erg rigoreus. Een Donny vd Dussen zou het bijvoorbeeld best wel eens kunnen gaan halen. Ik zou zeggen: laat de technische staf het maar uitvogelen, die hebben er voor doorgeleerd ;)

Donderdag 13 januari 2011 om 09:53 uur

Kobus Tokus

MiG, shall we agree to disagree?

Donderdag 13 januari 2011 om 09:46 uur

MiG

@Kobus Tokus: Ik geef het toe; in het Zuiderpark (praktisch bij mij om de hoek) ging ik geregeld naar het 2e kijken, nu niet meer. Maar ik heb mijn 'spionnen' Van die vrienden hoor ik niet dat er uitspringers in het 2e zijn die zo mee kunnen met het 1e. Spelers als Janmaat en Toornstra bepalen wmb het niveau waar DH naar op zoek is. Waarom denk je dat de jongens waar jij nu voor op komt zo weinig mee doen? Ze hebben het gewenste niveau niet en dat gaan ze [zeker op korte termijn] ook niet bereiken.

Woensdag 12 januari 2011 om 22:25 uur

Kobus Tokus

@MiG niet met je eens. Hoe kun je dat nou zeggen van een paar jongens die nauwelijks (Visser en Hulst met een paar korte invalbeurten) tot nog geen seconde (Koksal) in de hoofdmacht hebben gespeeld? Je ziet zeker nooit wedstrijden van Jong ADO? Ik zou zeggen ga eens 2 maanden wedstrijden zien. Zij vallen echt wel op hoor daar. Het merendeel is niet goed genoeg maar er zitten een paar hele goeie tussen die potentieel hebben. Waaronder dit drietal, en ik kan er nog wel een paar noemen. (bv. Liefden, Elbers, Ali, V/d Dussen). Wel met je eens dat je niks hebt aan eeuwige met het eerste meetrainen jongens als Achterberg, Resodihardjo e.d. waarvan het debuut uitblijft.

Woensdag 12 januari 2011 om 22:19 uur

MiG

Ik vind dat exit gelijk heeft; al die aflopende contracten niet verlengen! De jonge gasten op exit's lijstje brengen niets extra's, zoals Toornstra dat bijvoorbeeld wel doet. Dat zag iedereen ook gelijk. "Wat goed is, komt snel" en dat is gewoon een feit. Visser en Hulst heb ik een paar keer volstrekt anoniem hun partijtje mee zien blazen, meer niet. Vicento krijgt nog het voordeel van de twijfel, maar ook zijn echte doorbraak moet niet zo lang meer op zich laten wachten. De oudere spelers die je noemt, zijn uitgerangeerd en/of zwaar overbetaald. Dus als DH vooruit wil moet er schoon schip worden gemaakt.

Woensdag 12 januari 2011 om 21:53 uur

Kobus Tokus

@ Karel, hij heeft bij Dordrecht een dugout naar de filistijnen geholpen en is dus uberhaupt niet opvoedbaar gebleken. Reden te meer dus om aan hem geen tijd te verspillen. Van den Brom wil ook helemaal niet met hem door me dunkt. Als je kijkt naar het aantal natuurlijke en optionele dieptespitsen -even gemakshalve Bulykin er ook bij- die we in huis zowel als aangetrokken hebben. Even gauw uit het hoofd, 3 of 4 of zo? Hij maakt sowieso geen kans. Wegdoen dus. Als trainer zou IK heel erg snel klaar zijn met dergelijk geboefte. Geen grappenmakers ala V/d Bergh, Ignacio, Buijs etc meer aub!

Woensdag 12 januari 2011 om 21:01 uur

Karel KLaver

@Kobus: wat je over Ignacio zegt werd een tijd lang ook geroepen over Van Persie. Misschien weet vdBrom wel hoe hij met hem om moet gaan -en zijn we daar over een paar maanden erg blij mee.

 

Overigens: op basis van wat Ignacio tot nu toe heeft laten zien, hoeft hij wat mij betreft ook niet te blijven.

Woensdag 12 januari 2011 om 20:28 uur

Kobus Tokus

Hulst, Visser en Koksal horen niet in dat rijtje thuis. Die jongens moeten nog groeien en hebben echt wel potentieel. Met name Koksal is zeer gedreven, ontzettend gemotiveerd en gedisciplineerd. Bovendien is hij fysiek beresterk en goed in de 1 tegen 1, die ga je nog nodig hebben... Lui als Bosschaart, Buijs e.d. zsm dumpen. Te duur en brengen niks. Het contract van Ignacio loopt af en het lijkt me onwaarschijnlijk dat ze met hem doorgaan. Wat een kansloos stuk stront is dat zeg..... Geen discipline, slechte mentaliteit en is alleen maar bezig met uitgaan. Beetje crimineel-achtig mannetje.... Dat soort louche figuren moet je niet in je club hebben.

Woensdag 12 januari 2011 om 18:07 uur

exit

@K. Tokus: Van Hese, Hulst, Achterberg, Koksal, Visser, Resodihardjo, L. Piqué, Gielisse (en wie vergeet ik nog?): op eredivisie niveau 13 in een dozijn. Lijkt me dus weinig zinvol om met die gasten door te gaan. Als eerste hoop ik overigens dat ze die non valeur van een Ignacio lozen (al weet ik niet of zijn contract ook afloopt)

Woensdag 12 januari 2011 om 16:58 uur

Kobus Tokus

@Exit ik zou Hulst nog niet afschrijven....

Woensdag 12 januari 2011 om 16:25 uur

exit

@K.Tokus: Niemand koopt Van Hese, zijn contract loopt af in juni 2011. Hij mag al blij wezen als hij nog bij een Jupiler club aan de bak komt. Hulst zijn contract zie ik ook niet worden verlengd, dus voor hem geldt hetzelfde, net als voor nog een paar uit het rijtje dat ik eerder noemde.

Woensdag 12 januari 2011 om 15:51 uur

Kobus Tokus

Van Hese is einde oefening en moeten ze verkopen, Hulst moet gewoon rijpen op een hoger niveau dan Jong FC Den Haag.

Woensdag 12 januari 2011 om 15:20 uur

kenner

Hele goede zet!Daar komen ze tot spelen en kunnen nog meer groeien.Die jongens komen er wel,jullie zullen het zien!Heel veel succes Kai en Santi!

Woensdag 12 januari 2011 om 12:07 uur

exit

Aflopende contracten: Zwinkels, Ammi, Bosschaart, Van Hese, Resodihardjo, Rankovic, L. Piqué, Gielisse, Buijs, Hulst en Achterberg

Ik zie daar zo gauw niemand bij staan wiens vertrek een enorme aderlating zou zijn

Woensdag 12 januari 2011 om 11:17 uur

morley

volgens mij lopen hun contracten na dit seizoen af. kortom, ze zijn gewogen en te licht bevonden en krijgen in dordrecht hun laatste kans in het betaald voetbal. gaat moeilijk worden maar het is niet onmogelijk, daarvan is nicky coster bij hun nieuwe club een goed voorbeeld.

Woensdag 12 januari 2011 om 09:52 uur

Nils

@ronnie: Dat zie je helemaal goed. Ik vraag me zelfs af of ze ooit goed genoeg zullen zijn voor de eredivisie

Woensdag 12 januari 2011 om 09:22 uur

Tja

Goede visie van vd Brom, laat ze maar lekker rijpen daar.

Kan je in de voorbereiding op het nieuwe seizoen altijd weer bezien of ze inpasbaar zijn.

Woensdag 12 januari 2011 om 00:29 uur

ronnie

Is een goed zet alleen de termijn is tekort laat ze maar voor 1,5 jaar gaan,het is beter ze komen tekort voor ons.

Dinsdag 11 januari 2011 om 22:54 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie