Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Van Hese niet naar Cambuur


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

31 augustus 2010 14 reacties

Kai van Hese vertrekt niet naar Leeuwarden. De transfer van de speler naar Cambuur is afgeketst omdat ADO Den Haag het niet eens kon worden met de Friezen.

 

Het Friesch Dagblad meldt dat Van Hese bereid was om salaris in te leveren. ADO Den Haag wilde zijn speler echter niet zomaar laten gaan.

Lees meer over

Reacties

henk

DAT ER EEN CLUB IS GEINTERRESEERD IN KAI VAN HESE VERBAASD MEE ECHT JAMMER DAT HIJ NIET VERHUURT IS HOOP DAT HIJ DIT SEIZOEN NIET IN HET 1STE SPEELT

Woensdag 1 september 2010 om 15:39 uur

MiG

Ik had niet het idee dat Verhoek richting 020 land zou gaan, maar er is ook nog zoiets als een subtop. Maar je hebt gelijk mbt zijn mentaliteit. Die heeft hem tot nu toe in de weg gezeten. Hij moet het eerst maar eens een seizoen lang laten zien. En dat kan dan mooi bij ons!

Woensdag 1 september 2010 om 10:43 uur

wijsneus

je geloofde toch niet serieus die verhalen over interesse van Ajax voor hem?! O.k: zondag liet hij zich van zijn goede kant zien en bleef tot de gelijkmaker van PSV rustig, maar dan haakt hij mentaal toch weer af. Gezien zijn leeftijd geloof ik er niet zo in dat hij dit nog echt kan veranderen. Jammer...want hij heeft absoluut goeie dingen in huis.

Woensdag 1 september 2010 om 08:15 uur

MiG

Zo, de transfer deadline is verstreken en het goede nieuws is dat Verhoek dus blijft. Het slechte nieuws is dat we geen nieuwe keeper hebben.

Woensdag 1 september 2010 om 07:51 uur

aadche

Verhuur was prima geweest, verder dan maar een beetje geduld hebben met onze talenten. In het verleden zijn er wel eens spelers tevroeg afgedank. Zoals elia. Hese wordt geen topper, maar heeft nog ruimte om zich door te ontwikkelen. Net als vicento die van mij iets meer inval tijd mag krijgen.

Dinsdag 31 augustus 2010 om 23:09 uur

marclwd

waarom geen speler verhuren, had ervaring op kunnen doen bij ons en dan weer terug naar jullie. hebben we er beide toch wat aan. grt ut  lwd

Dinsdag 31 augustus 2010 om 22:00 uur

dado

@Bert:ik ben het helemaal met je eens!!En dat ziet ado dus ook want zij willen hem niet kwijt.Kijk naar pique...al meer dan een jaar speelt hij niet meer en presteert het om dan te dik bij de 1stetraining te komen,kum is geen links back en supasepa gaat het zeker niet worden!

Dinsdag 31 augustus 2010 om 21:24 uur

Bert

Van Hese is een jonge talentvolle voetballer. Hij is alleen veel te vroeg voor de leeuwen gegooid in het verleden in een toen slecht draaiend elftal.

Dinsdag 31 augustus 2010 om 20:58 uur

KaleHans

Pffffff , nou zitten we nog met m opgescheept............ had m lekker voor een appel en een ei laten gaan.... nu kan ie de tribune warm gaan houden .... heb je nix an...

Dinsdag 31 augustus 2010 om 20:42 uur

oom lex

Had veel beter geweest als hij wel had gegaan,hij komt veel tekort voor eredivise voetbal.

Hij kost nu alleen maar geld,spelen zal hij niet dat kan hij niet,en cambuur is toch geen eeste divisie.en wij ere

Dinsdag 31 augustus 2010 om 20:00 uur

okliw

 

niet voor niets natuurlijk!!

Dinsdag 31 augustus 2010 om 19:41 uur

haagsesjonnie

joh. van hese gewooon laten gaan. ken hij wat ervaring op doen en dan later nog us terug komen naar ons mooie clubje achter de duineeeeeeeeeeeeee

Dinsdag 31 augustus 2010 om 19:26 uur

ozz

Prima gedaan, gewoon geen enkele speler meer voor een appel en een ei laten vertrekken.

Dinsdag 31 augustus 2010 om 19:22 uur

MiG

DH wilde de speler niet zomaar laten gaan, ieke nie begrijp? We hebben genoeg gegadigden voor de linksback plaats, zeker nu Mitchell Piqué er weer aan komt.

Dinsdag 31 augustus 2010 om 19:00 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie