Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Van Zweden: maag draait om maar positief blijven


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

27 november 2020 4 reacties

John van Zweden heeft bij de NOS zijn licht laten schijnen over de huidige situatie.

 

Dit seizoen is het zelfs voor Haagse begrippen onrustig bij ADO Den Haag, reden voor de omroep om bij de bekende ADO-supporter aan te kloppen.

 

"Dat het nu niet goed is, lijkt mij duidelijk. Het voetbal is niet om aan te zien. Maar we moeten nu positief blijven en roeien met de riemen die we hebben", zegt de behangkoning.

 

"Maar natuurlijk slaap ik niet goed van deze situatie. Als je kijkt naar Sparta-ADO moet je echt overgeven. Dan draait je maag echt 25 keer om."

 

"Ik gun het alle mensen bij de club. Ze werken er zo ontzettend hard voor. Jol is ook gewoon een supporter en met de middelen die hij heeft, doet hij het goed. Die gasten werken veertien tot vijftien uur per dag. Jol doet dat ook nog eens gratis. Laten we er dan ook met z'n allen achter gaan staan. Mijn steun heeft hij."

 

Vanwege de coronapandemie kunnen de supporters niet door middel van spreekkoren of spandoeken in het stadion laten blijken wat zij van de situatie vinden. Dat betekent echter niet dat ze zich niet laten horen. Van Zweden heeft veel contact met de aanhang.

 

"Ik sta eigenlijk tussen de club en de supporters in", legt de ras-Hagenees uit. "Ik begrijp ook heel goed dat zij niet tevreden zijn, maar ook zij moeten positief blijven. Dat probeer ik ze mee te geven. Juist nu moeten ze achter de club blijven staan."

 

"We kunnen ook gewoon optimistisch blijven. We hebben een moeilijk programma gehad. En vergeet niet dat we een punt hebben gepakt tegen AZ en gewonnen hebben van Vitesse. Ook Feyenoord-uit (4-2 verlies, red.) hadden we gewoon kunnen winnen."

 

Van Zweden is ervan overtuigd dat ADO ook echt de steun van de supporters mist in het stadion. Meer nog dan andere clubs. "Dan heb ik het niet over Ajax en PSV", legt Van Zweden uit. "Die hebben kwaliteit genoeg om ook zonder publiek wedstrijden te winnen."

 

"Maar bij ons kan het publiek echt een tegenstander gek maken. In de wedstrijd tegen FC Twente komen we terug van een 2-0 achterstand. Ik weet zeker dat we dat punt met het publiek in het stadion over de streep hadden getrokken. Nu verliezen we in de slotfase", kijkt hij terug op het met 4-2 verloren duel.

 

Van Zweden, die ook lang mede-eigenaar was van het Engelse Swansea City, verwacht dat het allemaal goedkomt met zijn club. "Als we er over vijf weken nog steeds zo voor staan, ga ik mij pas echt zorgen maken. Je mag mij tegen die tijd weer bellen. Brood is in mijn ogen een geweldige coach. Loopt het niet, dan moet je je mouwen opstropen. Dat heb ik de afgelopen tijd te veel gemist."

Reacties

RF

MJ ligt bij collega td’s van andere clubs niet goed.
Van geel vinden ze zelfs nog aardiger en normaler en minder arrogant!
Daarom krijgt hij niets los bij andere clubs en vinden ze hem teveel vriendje van zn italiaanse zaken maatje..
Die betaalt hem btw indirect ipv ado!

Het is echt godgeklaagd dat hamdi jol niet achter zn vodden aan zit om extern en intern normaal te doen en nederig te doen naar grotere clubs die je wat gunnen. Hamdi heeft teveel respect voor mj..

Hamdi wordt btw ook niet gepruimd in t wereldje omdat hij 0 zelfreflectie kan toepassen en te trots is om hulp te vragen.
Dat beide supporters vragen om vragen te stellen is leuk maar de echte kritische vragen doen ze niks mee.

UV moet gewoon weg en Ado moet een type td en coach zoeken die lange termijn mogen handelen.
Nu gaat niemand echt groter geld stoppen in de bodemloze Ado put en waar hamdi en mj slecht met t beschikbare geld omgaan.


Zaterdag 28 november 2020 om 12:39 uur

Gâhwe fietse

Kap nâh! We zijn Hagenezen! Natuurlijk gaan we t redden. Dadelijk gaat t ineens lopen. Eerst een beetje, dan komt t zelfvertrouwen, en dan staan we er. Zo makkelijk komt die eredivisie niet van ons af!
Vrijdag 27 november 2020 om 15:38 uur

Freek

Vitesse gewonnen?
Vrijdag 27 november 2020 om 14:53 uur

Bewoner achter de duinen

Het is voorlopig nog wekelijks met een ernstige vorm van hartkloppingen te kijken. Je mag God op je blote knietjes bedanken als je er door een wonder in mag blijven. De komende maanden moet er veel veranderen, op elk vlak.

Voorlopig is het hopen....
Vrijdag 27 november 2020 om 14:21 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24