Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Vd Brom niet blij met Wiedemeijer


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

8 augustus 2010

John van den Brom voelt zich benadeeld door scheidsrechter Wiedemeijer. De arbiter gaf Vitesse een twijfelachtige penalty waarmee de Arnhemmers op 2-1 voorsprong konden komen.

 

De penalty werd gegeven nadat Stevanovic een vrije trap in de muur schoot. Volgens Wiedemeijer kreeg een speler van ADO Den Haag de bal op de hand.


“Ik vond het knap dat hij het vanaf zijn positie kon zien”, zei Van den Brom na afloop. “Tijdens de wedstrijd had ik al twijfels en nu ik de beelden heb bekeken is het helemaal duidelijk dat er van hands geen sprake was.”

ADO Den Haag verloor de wedstrijd uiteindelijk met 3-1, nadat Vitesse nog een keer vanaf elf meter mocht schieten.

Reacties

TVT

Wat lees ik hier nu voor rare taal?

Wil iedereen nu al dat de trainer opstapt en dat hij de helft van de selectie meeneemt? Wat een onzin zeg. Er zijn nog genoeg wedstrijden te gaan, laten we daar positief tegenover staan en gewoon het team aanmoedigen. 1 slechte helft is er gespeelt, niet het hele seizoen is verloren.

Dinsdag 10 augustus 2010 om 17:45 uur

sjong

ben bang dat we ook dit seizoen wederom met de billen bij elkaar zitten. eerste half uur was leuk, daarna ......

begin nou gvd eens met conditietraining !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! het spul loopt erbij als oud vee en gooi jonge jongens erin, liever met strijd ten onder dan dit
 

Maandag 9 augustus 2010 om 20:19 uur

Barenboos

Ik niet zeuren maar het eerste half uur waren we heel erg goed.

Daarna  was het wat minder.Zwinkels wat een af gang ,maar dat is al jaren een drama met de keepers bij Ado.

De laatste echte topper was Rene Stam.

Geef eens geld uit aan een nomale keeper.

Verder was het twee geen geen penaltie.

Dus allemaal niet zo somber.

Maandag 9 augustus 2010 om 17:45 uur

Der Rudy

Ik ben niet blij met:

 

Amini; komt te kort

vd Bergh; ziet vrije medespelers niet staan

Buis; blijft hij wel of blijft hij niet ? (ziet u het verschil?)

Zwinkels; laat dan RvB maar keepen!

 

Als je goed zoekt zijn er altijd wel lichtpunten te vinden. We staan wel op de 14e plaats! Dus is voor nu de doelstelling bereikt.

 

En Kum komt misschien bij Bromsnor weer in beeld. Als JvdB hem op de goede plaats zet en hem daar het hele seizoen laat staan, kan de verdediging alleen maar beter worden.

 

Vind het erg jammer dat die speler met die blonde wapperende manen niet meer bij ons speelt.

 

We blijven hopen op beter. Vaak tegen beter weten in.

Hup Den Haag!

 

 

Maandag 9 augustus 2010 om 13:04 uur

Philip

Trainer vd Brom heeft in les 1 op de cursus CBV toch wel zitten opletten?;) Niet de scheidsrechter de schuld geven maar eerlijk blijven en kijken naar de wanprestatie van je eigen spelers......

 

Wat een Ricky vd Berg doet is schandalig, werkt niet en schakeld voor geen meter om, verdedigend drama met Bosschaart, Amni en Supusepa die volledig voor schut stond.....zet daar een neveuze amateur in het doel en het kan gebeuren dat je tegen één van de zwakste ploegen uit de Eredivisie 3-1 verliest....let op mijn woorden; Vitesse gaat niet hoger eindigen dan de 16e plek...........toppunt van de dag is de invalbeurt van Ignacio....dat kan echt niet....

Maandag 9 augustus 2010 om 10:25 uur

piet

weg met die hese schande dat hij bij de selectie zat

Maandag 9 augustus 2010 om 10:22 uur

kenner

V.d.Brom niet b;lij met met Wiedermeyer. Kenner niet blij met v.d. Bergh, Zwinkels, Supusepa, Ammi, Bosschaert .

 

Ik hoop tegen Roda  Kum, Bulykin Couthino in de basis, en zo snel mogelijk 2 nieuwe spelers aantrekken voor middenveld en verdediging.

Maandag 9 augustus 2010 om 10:03 uur

busje57

HOOP DAT ZWINKELS BEGRIJPT DAT HIJ ECHT MOET STOPPEN WAT EEN DROL MAG NOG NIET BIJ DE DAMES KEEPEN MAAR JA ZIJN MAATJE MAX DE JONG DEKT HEM WEL HIJ HEEFT MEER RUST JA DAT BEGRIJP IK HIJ IS ZEER RUSTIG ALS HIJ MOET DUIKEN MOET JE HEM EERST REANIMEREN.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EN VAN DE BERGH WAT BEN JIJ LUI .

Maandag 9 augustus 2010 om 09:59 uur

marcoo

agh joh gezeik... de spelers hebben het over zichzelf uitgeroepen "alweer" (zie vorig seizoen). Ik had grote hoop na de eerste 30 minuten, met een "big smile" keek ik hier tegenaan. Terecht verloren... Het enige wat er nu gedaan kan en moet worden, niet meer terugkijken. Wel kritisch kijken waar het fout is gegaan, bijvoorbeeld ammi, derijck, verbeterpunten eruit halen. Keihard trainen, proberen om het eerste half uur tegen vitesse te analyseren en hierbij zorgen dat dit 2x 45 minuten wordt inclusief blessure tijd (want daar worden ze meestal ook wat meer gemakzuchtiger). De mentaliteit kan er zijn, dus laten ze dat vasthouden en uitbreiden, dan gaan we een mooi seizoen tegemoet. Positief blijven met een stijgende lijn...

 

Ik zou zeggen succes TEAM

Maandag 9 augustus 2010 om 09:10 uur

Harrie

Ik wil er nog aan toevoegen dat de bank zichzelf belachelijk maakt door een kwartier voor het einde juist de twee troetelkinderen te wisselen. Ooit meegemaakt dat de Aanvoerder gewisseld werd? En de speler die het volgens Brom geweldig had gedaan in de voorbereiding? Ja, tegen VVSB kan mijn broertje het ook nog wel.

Maandag 9 augustus 2010 om 01:30 uur

Harrie

Klagen over de scheidsrechter wordt alleen door zwakke, hulpeloze trainers gedaan die de situatie niet meer meester zijn. Komt al verrassend snel aan het licht. Kan ECHT niet! Maurice en Bob laten hem lekker zwemmen. Zou er een afkoopsom in zijn contract staan?

Maandag 9 augustus 2010 om 01:11 uur

Tja

Beginners fouten van de coach, een falende keeper, een falende scheids, en Ricky kan beter opstappen, denkt alleen aan eigen succes weet niet wat omschakelen betekent en laat daarom Toornstra en anderen zwemmen. Hoop dat die Rus wat gaat brengen anders haalt vd Brom de kerst op zeker niet.

Zondag 8 augustus 2010 om 23:29 uur

sven

ADO is dit seizoen nog zwakker als de vorige twee. Door de misleidende uitslagen van de oefenwedstrijden en de charmante intervieuws van J.v.d.Brom was de verwachting veel te hoog gespannen, zelfs bij de "kenners". Als J.v.d.Brom zijn opvattingen niet verandert haalt hij de kerst niet en zit ADO weer met een enorme kostenpost. Voorbarig nee! Natuurlijk gaat ADO in de eerste wedstrijd vol vertrouwen uit de startblokken na al die complimenten. Maar van dat knullige verdedigen wordt zelfs Zwinkels zenuwachtig.

Ook de heer Van der Berg is onmiddelijk weer van slag als het tegenzit en zal al wel weer gepikeerd zijn omdat hij vroegtijdig gewisseld werd. Lekker hoor aanvallend voetbal in uitwedstrijden. Zelfs tegen een niet-compleet Vitesse, zelfmoord! Ik hoop dat de technische staf, het bestuur en de spelers weer met bijde benen op de grond staan. Degradatie voetbal heren, anders niet!
 

Zondag 8 augustus 2010 om 20:45 uur

Mister X

Brom kan wel zeuren over die scheidsrechter,steek eerst je hand in je eigen boezem , maar die 3 uilskuikens op de bank hebben blijkbaar niet gezien dat v/d Berg het niet aan kan lopen totaal geen omschakeling !!!en alleen voor eigen sukses gaat !dat ons talent Toornstra het vuile werk voor Ricky  moet opknappen , dat Supasepa er helemaal niets van bakte !! om niet te vergeten die regenjas die in de goal hing !!!!!! 10 bussen vol met supporters zijn naar Arnhem gegaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Spelers en technische staf

JULLIE MOESTEN JE DOOD SCHAMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zondag 8 augustus 2010 om 20:26 uur

boss

supasepa......kramp!!!!snel eruit!!!van hese op links back en kum centraal!!

Zondag 8 augustus 2010 om 20:03 uur

rick

Die Zwinkers kan er echt geen kut van

Zondag 8 augustus 2010 om 20:02 uur

haagse pipo

het is weer duidelijk , 30 min goed voetbal en daarna weer instorten als een zoutzak ben er nu al na 1 westrijd al weer klaar mee .

ze hebben toch nog teweinig spelers eruit gegooit ,wat nog had kunnen gaan is immers , v/d berg , en die lompe verhoek .

Zondag 8 augustus 2010 om 19:42 uur

langepino

hij heeft helemaal gelijk!!zo kan het lopen!!al vond ik zwinkels wel erg zwak keepen!

Zondag 8 augustus 2010 om 19:25 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Peet Bijen Milan van Ewijk

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
0-1
20 september 2020

Volgende wedstrijd

Logo Feyenoord Logo ADO Den Haag
27 september 2020 om 12:15 uur
De Kuip, Rotterdam

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Heerenveen 2 - 6
2 Ajax 2 - 6
3 PSV 2 - 6
4 Vitesse 2 - 6
5 VVV-Venlo 2 - 4
6 FC Twente 2 - 4
7 Feyenoord 2 - 4
8 Willem II 2 - 3
9 FC Groningen 2 - 3
10 Heracles 2 - 3
11 AZ 1 - 1
12 FC Utrecht 1 - 1
13 PEC Zwolle 2 - 1
14 FC Emmen 2 - 0
15 ADO Den Haag 2 - 0
16 Sparta R'dam 2 - 0
17 Fortuna Sit. 2 - 0
18 RKC Waalwijk 2 - 0