Veerman: we staan gewoon niet op te letten

28 oktober 2023 5 reacties

Henk Veerman was uiteraard niet tevreden met de 2-2 tegen VVV-Venlo.

,,Na een slechte eerste helft, speel je best een goede tweede helft'', begint de topscorer van ADO, die er zelf weer eentje inprikte.

,,We vechten met z'n allen voor de overwinning en dan is er een moment dat we gewoon niet goed staan op te letten. De organsiatie was bij die snelle corner van hun compleet zoek. Als je bovenin mee wilt doen, dan mag dit gewoon niet gebeuren.''

Veerman zag dat daarmee al het werk voor niets was geweest nadat ADO zo goed was teruggekomen. ,,In de rust ging er een knop om. Toen gingen we tactisch andere dingen doen. En als dan in de 85e minuut de 2-1 op het bord staat, dan mag je dat niet meer weggeven'', aldus zijn reactie bij ESPN.

PietF

Hoop dat Granli en Vigen snel beschikbaar zijn
Zaterdag 28 oktober 2023 om 12:24 uur

Rikkie1

..waarom die Siereveld er niet instaat is mij een raadsel , zag hem bij Groningen geweldig invallen... . Deze verdediging is echt een drama ! en dan laat de coach het team inzakken .., dat is toch vragen om moeilijkheden ?!. Zag weer een Assante- momentje bij de voorzet van hun 2e goal ..
Gelukkig zijn de punten niet belangrijk ..
Zaterdag 28 oktober 2023 om 12:03 uur

Hansiehansie

Er moet in de winterstop inderdaad 2 verdedigers bij .Wat er nu loopt is niet al te best.De keeper doet het aardig maar is soms onzeker en heeft weinig uitstraling. Hij zet zijn verdedigers niet neer bij een corners .VVV was gevaarlijker bij corners omdat de spelers niet op een kluitje stonden en het open hielden om te kunnen schieten. ADO was in het begin effectief in corners daar is weinig meer van over.
Zaterdag 28 oktober 2023 om 09:35 uur

diederik

Was zo onnodig en zo jammer.
Zaterdag 28 oktober 2023 om 04:55 uur

Lex5

Klopt helemaal Henk. Je speelt alleen met 'n verdediging die zo lek is als 'n mandje. Zelfs routinier Van Hintum is bang voor de bal en weet niet hoe snel
'ie hem bij z'n verdedigers moet krijgen.

Zou me niets verbazen als onze routinier vanaf januari op 't bankje komt....omdat oom Joris in de winterstop 'n echte verdediger haalt.

Waar blijft toch de tijd dat je zonder samengeknepen billen naar je eigen verdediging zat te kijken...omdat je wist dat Gentile of Adam die bal wel zou onderscheppen? Waar blijft verdorie de nieuwe Saeijs die heerlijk alle gaatjes dichtliep, waardoor je als supporter ontspannen naar ADO zat te kijken?
Zaterdag 28 oktober 2023 om 01:25 uur