Vejinovic: ik verkloot het gewoon

7 maart 2021 6 reacties

Marko Vejinovic toonde zich schuldbewust na de wedstrijd tegen Heerenveen.

,,Ik verkloot het gewoon door een kutbal te geven waaruit het 2-0 wordt en dan is het over en uit. Ik heb het team in de steek gelaten'', zei de aanvoerder bij ESPN.

,,Dit soort dingen mogen niet gebeuren, zeker niet op dit niveau en zeker niet op dit moment'', voegde hij eraan toe.

Vejinovic vond dat Heerenveen er tot het bewuste moment in de 78e minuut al lange tijd niet meer aan te pas was gekomen. ,,Ik had de verwachting dat de gelijkmaker zou vallen. In de tweede helft kregen we welliswaar niet veel kansen meer omdat Heerenveen inzakte. Maar we kwamen er van de zijkanten heel goed door. Dan moet de bal ook een keer goed vallen.''

Het vertoonde spel van ADO biedt hem wel hoop: ,,Als we doorpakken zoals we na 25 minuten speelden, gaan we echt wel wedstrijden winnen. Maar ja, dit soort dingen mogen niet gebeuren'', verwees hij naar zijn eigen fout.