Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Verdedigingsfouten zijn Groenendijk niet ontgaan


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

2 november 2018

Fons Groenendijk baalt stevig van de wijze waarop ADO de bekerwedstrijd tegen Feyenoord heeft verloren.

 

Hij zag zijn selectie snel op voorsprong komen, maar daarna met een aantal persoonlijke fouten de wedstrijd uit handen geven. “Onze tactiek betaalde zich meteen uit met die vroege goal van Nasser El Khayati.”, zegt de oefenmeester tegen Fox Sports. 

 

“Feyenoord begon natuurlijk ook goed, alleen wíj kwamen op voorsprong. Maar daarna maakten wij een paar héél grote fouten, waardoor de goals van Feyenoord vielen.”

 

“Die fouten worden op dit niveau afgestraft. We hebben de goals zelf weggegeven, dat is zonde”, vervolgt Groenendijk. “Dan kunnen we over tactiek gaan praten, maar dat heeft niet zo veel zin. Dit zijn fouten die wij gewoon niet mogen maken.”

 

Groenendijk vindt ook dat zijn spelers rustiger moeten zijn in balbezit. “Dat is helemaal niet nodig. Ik begrijp het ook niet zo goed, dus dat mogen ze me morgen uitleggen.”

Reacties

RF

Beugel en Meijers hadden geen nieuw contract moeten krijgen.
Meissner is bv gewoon beter en is gratis weggegeven..
De enige reden die ik kan bedenken waarom hij becker opstelt is aflopend contract en proberen te verkopen.
Btw is nu ook duidelijk waarom ado liever veerman had gehad dan Necid
Zaterdag 3 november 2018 om 16:16 uur

VAKKIE-l

Langspeelplaat Fons...
Vrijdag 2 november 2018 om 15:04 uur

tim jonk

Hij kan nu beter balen over alle wedstrijden waar wij 2 of 3 punten verloren tegen laagvliegers en de onkunde en ongeinteresserdheid van enkele spelers waar hij zo van gecharmeerd is, maar och nu nog een nederlaag tegen utrecht, ondanks dat hij wel weer kansen zal zien, we gaan er vol tegenaan met onze knappe verdedigers, wereld keeper en toekomstige topscorer met 4 goals per seizoen en vooral ook aanvallers zoals Becker, waarvan heel het stadion vind dat hij er niets van bakt, maar hij ziet in hem een wereld voetballer. Misschien is Ado wel die laagvlieger, in dat geval hebben wij het nog redelijk gedaan.
Vrijdag 2 november 2018 om 14:26 uur

Haagsicoon

Probleem is dat zowel middenvelders als aanvallers te veel en te snel balverlies leiden zo staat er elke keer te veel druk op die verdediging.
Zou beginnen om voorlopig Zwinkels in het doel te zetten voor de rust en kalmte in de verdediging dat ging vorig seizoen ook prima.
Vrijdag 2 november 2018 om 11:37 uur

supporter-noord

Hahah, wat hij zegt, onze taktiek betaalde zich meteen uit. :D
Het was gewoon weer een eenmansaktie van el k.
Vrijdag 2 november 2018 om 09:47 uur

rd..

Je kan als trainer nog zoveel willen, maar als ze het in het veld niet doen OF worden overklast op alle fronten... tja, dan verlies je zo`n match. Zondag wordt het ook niet makkelijk.
Vrijdag 2 november 2018 om 08:58 uur

John Wright

Persoonlijke fouten? Misschien even naar je eigen persoonlijke fouten kijken, Fons.....
Vrijdag 2 november 2018 om 08:18 uur

John Wright

Onzinverhaal Fons, continue worden persoonlijke duels verloren. Ook na doodnormale inworpen. Er moet feller om de bal worden geduelleerd. En leer ze eens een goed geplaatste voorzet geven. Dan heb je ook wat aan Necid. En een goede keeper moet je vooral vervangen door een onervaren prutser. Ophouden met kletsverhalen en meer en fanatieker trainen.
Vrijdag 2 november 2018 om 08:13 uur

GroenGeelHart070

Fons, het over-mijn-lijk gehalte ontbreekt. Dat is hét middel waarmee gebrek aan kwaliteiten kan worden gecompenseerd. We zijn de enigen die dit seizoen nog niet in het laatste kwartier hebben gescoord, ons Haags kwartiertje wordt hiermee echt volkomen belachelijk gemaakt :(
Laat Goppel eens starten, hij brengt wel de gevraagde diepgang en energie en laat Lorenzen nou eens achterwege. Zodra je hem brengt ben ook ik zelfs de strijdbaarheid kwijt, wat is hij slecht!
Naar Goossens word ik nieuwsgieriger...
Vrijdag 2 november 2018 om 07:04 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -