Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

VIDEO: Steijn: zorgen, maar geen onrust


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

1 september 2013 11 reacties

Bij Maurice Steijn zijn zorgen aanwezig na het vierde verlies van ADO Den Haag in de eerste vijf competitiewedstrijden.

 

,,We hebben het niet goed gedaan omdat we te weinig punten hebben met onze kwaliteit. En dat ondanks het lastige programma'', zei de coach voor de microfoon van de NOS.

 

Het leidt volgens hem niet tot onrust. ,,Maar punten zouden zeker rust brengen binnen de ploeg en binnen de club. Dat is logisch.''

 

Steijn vond dat zijn team na 20 minuten stopte met de voetballende opbouw. ,,Je moet het blijven proberen. Ook als het fout gaat. Als het niet lukt worden we kwetsbaar. Dan zie je dat mensen niet meer om de bal durven vragen.''

 

Waar die omslag vandaan komt, vindt hij moeilijk te verklaren.

 

 

 

Het volledige interview met Maurice Steijn

Reacties

janvele

StefanNL spreekt de waarheid tav Mokhtar. Ging in augustus 2012 naar PecZwolle. Tav het zooitje ongeregeld bij ADODenHaag echter geen andere visie.
Maandag 2 september 2013 om 16:45 uur

janvele

Nou StefanNL dan moet je je beter tav Mokhtar oriënteren. Overigens zou dit eea aan de feiten afdoen? Stein had GEEN belangstelling en Mokhtar tekent nu voor 4 jaar bij Twenthe!!!!!!!!!!!! Speelt vele malen beter dan dit zooitje. Ontberen allemaal de basiselementen van het voetbal. Wat doet zo`n Stein de hele week?
Maandag 2 september 2013 om 16:42 uur

StefanNL

Buiten alle verwijten die ik zie....
Ik vind het werkelijk ongelooflijk dat het al misgaat bij de basis. Gewoon voetballen... Vrije trappen, corners niet op goal of op medespeler. Overspelen, balletje breed, het lijkt heel moeilijk te zijn voor onze profvoetballers......Ik zit me al een tijdje groen en geel te ergeren...
Geen combinaties meer, niks, en dan lange ballen op van Duinen....
Dan kan ik maar 1 conclusie trekken....
Train eens op de basis en ga eens uit je stekker trainer!! Altijd maar dat reden zoeken en goed praten.
HET IS DRAMATISCH OM NAAR TE KIJKEN!!! En ik ben als Den Haag supporter echt wel gewend om te verliezen....Maar verliezen zonder inzet en lef? Dat kan gewoon niet... Om nog maar te zwijgen wat mensen voor een kaartje over moeten hebben en dan zit je hier naar te kijken...Hé wat gek, het stadion is weer niet vol??? Gek hè...Beetje krom liggen voor een stel slapjanussen. Het is gewoon schandalig!
Aanvoerder Holla (die overigens ook als een natte krant speelt de laatste tijd) heeft het er na de wedstrijd over dat alles op zich wel goed stond.... Wat? Das dan de aanvoerder hè!

Hmmmmm wat lucht dat lekker op trouwens zeg....
Maar goed, kijk maar wat je ermee doet... en Den Haag zal mijn cluppie blijven.... Zelfs nu....


ennuh @janvele, Mokthar zit al meer dan een jaar bij Zwolle.....
Maandag 2 september 2013 om 16:34 uur

Tja

Mokthar, Falkenburg, , Lukoki, Antonia, Hocher, Mendez konden onze Veldheer niet bekoren, waarvan de laatste 3 ons eigendom waren en de eerste zo had kunnen spelen.
Pure onkunde.
Conclusie...............................
Maandag 2 september 2013 om 02:10 uur

TillValhall

@MiG

Jij geniale vent
Zondag 1 september 2013 om 18:11 uur

janvele

Mokhtar twee maanden PecZwolle (aankoop 100.000 euro) en tekent nu al voor 4 jaar bij Twenthe. Stein vond hem niets toevoegen aan zijn elftal. Spelers van meer kwaliteit. Kan Stein verdwijnen??!! Heeft nu genoeg van zijn onkunde blijk gegeven.
Zondag 1 september 2013 om 17:26 uur

Haguecityfirm

Als me zusje een pikkie had gehad was het me broertje geweest.
Zondag 1 september 2013 om 17:13 uur

MiG

@Maurice Steijn: Paar handige tips: 070-8503710 en www.werk.nl (je zult ze snel nodig hebben)
Zondag 1 september 2013 om 16:20 uur

adotiel

Helemaal waar DHFC070.
Vier van de vijf gespeelde wedstrijden was tegen clubs die in potentie tegen degradatie zullen moeten vechten; in ieder geval in potentie bij de laatste 8 kunnen/zullen eindigen. Dat belooft dus weinig goeds dit jaar als dat al als specifiek lastige clubs wordt ervaren.
Wat zijn trouwens geen lastige clubs om tegen te voetballen?

Wat passages uit het intwerview die mij opvielen:
Wat me ook weer opviel was de "grappige" dooddoener: "Als het niet lukt worden we kwetsbaar". (Zou je als het niet lukt ook niet kwetsbaar kunnen zijn vraag ik me af; kennelijk wel). Wat zou je denken van: "Ik vind het wel jammer: als we iets meer HADDEN kunnen brengen dan HADDEN we een beter resultaat kunnen halen. Of: Als we aan het voetballen HADDEN kunnen komen dan HADDEN we een beter resultaat kunnen halen.
Hij vindt overigens (gelukkig) wel veel erg JAMMER.
Tenslotte vindt hij dat 0 punten uit drie wedstrijden TE weinig. Minder dan 0 uit drie dat zou inderdaad pas echt JAMMER zijn.
Kortom: wat een flut interview en wat een flut verantwoording van gedane zaken. Daar kom je in het normale bedrijfsleven echt niet mee weg.
Zondag 1 september 2013 om 14:41 uur

Haga

Het loopt jammer genoeg werkelijk voor geen meter, en ja dan is iedere tegenstander (programma) lastig Maurice. We hebben met veel mazzel 3 puntjes in Breda gestolen, maar we hadden net zo makkelijk nu op 0 punten kunnen staan zoals er gespeeld wordt. Op papier ziet deze selectie er redelijk genoeg uit om vrij onbezorgd rond de middenmoot te draaien, maar op het veld lijkt het werkelijk helemaal nergens op. Geen chemie, geen lef, geen leider, geen passie, geen plan/idee, ...en zo kan ik nog even doorgaan. Hoop dat het `lek` snel boven is, want anders wordt het gewoon het hele seizoen een inhaalrace om geen degradatie voetbal te gaan spelen. Maar ben er bang voor. Ik zal mijn cluppie nooit laten vallen, maar de cconclusie tot nu toe: Dramatisch en ADO onwaardig zoals ze nu in het veld staan. Misschien dan toch nog maar snel voor 2 sept. een leider binnenhalen die wel een bal vast kan houden Maurice. Er loopt namelijk nog een `oude` geslepen Rus rond die een club zoekt. Niet de ideale oplossing gezien zijn leeftijd, maar altijd beter dan zoals het nu gaat/staat.
Zondag 1 september 2013 om 12:25 uur

DHFC070

Weer dat lastige programma waar slaat dat in godsnaam op? Je hebt 3 ploegen gehad die vorig jaar in het rechter rijtje eindigde, 1 promovendus en 1 topclub.
Zondag 1 september 2013 om 11:55 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24