Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Vitesse kiest voor Henk Fraser


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

10 juni 2016 31 reacties

Vitesse kiest voor Henk Fraser als opvolger van Rob Maas.

 

Fraser moet zelf nog onderhandelen met de Arnhemse club, die een afkoopsom moet betalen aan ADO Den Haag, meldt Dennis Jansen van het AD.

 

De scheidend trainer van ADO Den Haag, had concurrentie van Alfred Schreuder. Maar Vitesse heeft nu dus de knoop doorgehakt.

 

Fraser heeft nog een contract van een jaar in Den Haag. Hij kon zich steeds minder vinden in het beleid van de residentieclub.

 

Lees meer over

Reacties

ADO-fan

Doei Doei. We zullen je missen hoor
Zaterdag 11 juni 2016 om 14:12 uur

haagse-Dick

Hehe die is weg!
Zaterdag 11 juni 2016 om 11:34 uur

RF

Wat een soms wat kortzichtige meningen over HF. Nog kortzichtiger dat rankovic ADO wel even ala Liverpool of Atletico gaat laten spelen met kolkende tribunes.
De spelers, staff, supporters, sponsors zij allen ervaren de onhaalbare verwachtingen van W als zwaard v Damocles en daarom kiest ook de volgende trainer voor punten ipv power naar voren zetten.
Trainers ala Ron Jans gaan de Wang en Manders niet realistische droomwereld per definitie niet in.
En....onder dat soort druk grijpt een trainer logischer wijs terug op vertrouwelingen en bekenden om zich/je heen verzamelen als de rest z`n mening per uur laat wijzigen als wang weer s een andere kant/blunder opschiet omdat ook hij niemand vertrouwen durft te geven..
Kortom, nwe trainer lost niets op irt rust in de club. Hoop nog steeds dat de fans kritischer worden als ze weer s met wang babbelen dattie beter kan stoppen met dit geklooi met onze club.
Zaterdag 11 juni 2016 om 10:20 uur

MiG

Behalve dat ik soms moe werd van zijn "Feyenoord is mijn club" verhaal, kun je niet ontkennen dat HF het behoorlijk heeft gedaan. Ik denk ook niet dat een andere trainer veel hoger zou hebben gestaan met deze selectie. Met veel aanvallender voetbal zeker niet. Lekker open huis achterin. Hadden we misschien tot het laatste toe weer blij moeten zijn om 15de te worden en dan was het ook weer niet goed geweest.
Geen idee wie er nu komt, maar het zal waarschijnlijk iemand zijn met een lijntje naar Martin Jol want die schijnt de technische lakens uit te delen. Ik heb weinig vertrouwen in het nieuwe seizoen. Hoe dan ook is de spelersgroep afgeroomd en hoe dan ook zal wat we terugkrijgen, van mindere kwaliteit zijn of in het beste geval gelijkwaardig. Dus de weg naar boven die langzaam maar zeker leek te zijn ingezet, lijkt weer een afgesloten weg.
En wat Manders betreft, dat is de buikspreekpop van Wang en die laatste vertrouw ik zeker niet meer.
Chapeau voor iedereen die er nog positief naar kan kijken, maar voor mij genoeg redenen om voor het eerst sinds echt een hele lange tijd mijn seizoenkaart niet meer te verlengen.
Zaterdag 11 juni 2016 om 09:21 uur

Haagsicoon

@ruudje Als je zo al een sollicitatie begint is het snel einde oefening haha belangrijk is wat de club wil en wat zijn de mogelijkheden en noem maar op pas als laatste praat men over een salaris.
Zaterdag 11 juni 2016 om 09:16 uur

ruudje

En salaris van fraser is allang bekend als ik ergens kom praten is het eerste wat ik vraag wat ga ik verdienen. Toch???
Zaterdag 11 juni 2016 om 09:09 uur

Haagsicoon

@KaleHans Dat bedoel ik dat was maar 1 seizoen de echte haagse bluf hebben voor het laatst gezien in het Zuiderpark geloof ik.
Zaterdag 11 juni 2016 om 08:36 uur

KaleHans

@Haagsicoon, dat is weer wat jaartjes geleden.......V. d.Brom
Zaterdag 11 juni 2016 om 08:28 uur

Hagenees

Juich nog maar niet te vroeg.
Vitesse heeft de knoop doorgehakt en wil HF.
Manders weer nog van niets en ze moeten nog onderhandelen over de afkoopsom.Kan nog wel eens problemen op gaan leveren.
Pas dan is het definitief en kan de vlag uit!!!!
Zaterdag 11 juni 2016 om 08:16 uur

VAKKIE-l

Zo daar zijn we mooi vanaf gekomen zeg. Hoop wel dat ze aanvallender ingestelde trainer vastleggen en niet weer zo`n achteruit loper die het bijvoorbaat in ze broek doet. Henk heeft het in 2.5 jaar redelijk gedaan en het afgelopen seizoen is ie eigenlijk wel door ijs gezakt met z`n afbraakvoebal. Wij zijn Den Haag en willen wanneer we thuis spelen passie, strijd en de tegenstander vastzetten op de eigen helft. Maar Henk heeft het tegenovergestelde gedaan en men is dat na jaren gewoon beu en zat geworden.

Succes Henkie!
Zaterdag 11 juni 2016 om 01:36 uur

Haagsicoon

@Wes Gelukkig toch nog iemand die de realiteit voor ogen ziet met een middenveld wat werd overlopen en een zwakke verdediging moest Fraser wel zo spelen en wat telt is het resultaat uiteindelijk en dan is plek 11 niet slecht.
Maar de meeste houden zich hier nog vast aan de mooie woordjes van Wang het linkerrijtje en Europees voetbal maar dat was pas over een jaar of 5 dat vergat men even.
Tja je had met aanvallend voetbal ook plek 16 of 17 kunnen halen het is maar net waar je voor kiest.
Zaterdag 11 juni 2016 om 00:08 uur

Wes

Balen dat hij weg gaat, hij heeft ons gered van de JL. Had door dat met deze verdediging en middenveld geen enkele slag gewonnen kon worden en heeft de juiste beslissingen gemaakt door behoudend te spelen. De gene die roepen sprankelend voetbal te hebben verwacht zijn echt doorsnee oppertunistisch en verre realistisch en waarschijnlijk een bord voor de kop. Fraser is een van de betere trainers die we in jaren gehad hebben. Hij heeft wel gelijk dat hij weg gaat. ADO is op weg naar de afgrond, spelers lopen de deur uit en er komt niks binnen. De club is in handen van chinesen met een eigen agenda en de leiding is van schoothondjeshout gemaakt. Ik heb mijn clubcard opgezegd omdat ik mijn geld niet ga uitgeven aan een zooitje schroot dat regelrecht afgaat naar de JL.
Vrijdag 10 juni 2016 om 23:42 uur

Haagsicoon

@KaleHans Bij welke trainer van Den Haag hebben we dat voor het laatst gezien eigenlijk met zweet doordrenkte shirts en kotsende spelers????
Vrijdag 10 juni 2016 om 23:16 uur

KaleHans

Ben ik niet geheel met je eens, ik zie dat namelijk wel bij bijvoorbeeld een Heracles en een Zwolle en vooral onder Henk was dit bij onze ploeg allemaal wel heel erg ver te zoeken!!!
Vrijdag 10 juni 2016 om 22:49 uur

Haagsicoon

@KaleHans Als je beleving en met zweet doordrenkte shirts wil zien en kotsende spelers dan kijk je waarschijnlijk naar de verkeerde competitie heb dat nog bij geen enkele club gezien en zelfs niet eens bij het Nederlands elftal.
Vrijdag 10 juni 2016 om 21:57 uur

Haagsicoon

@janvele Noem het maar onzin maar ga wederom gelijk krijgen er moeten spelers verkocht worden wil men nieuwe spelers kunnen halen tenzij Wang het licht gaat zien om geld te storten.
Mag je hopen dat voor de eerste wedstrijd van het seizoen alles weer compleet is.De eerste training is alweer over 10 dagen hahaha
Vrijdag 10 juni 2016 om 21:48 uur

KaleHans

Alweer een overgangsjaar??? Ik wil gewoon een "normaal" seizoen zonder dat eindeloze gebrei in de breedte en naar achteren. Ik wil strijd en passie, ik wil Gerth en Kristensen samen op het middenveld zien, ik wil beleving en zweet, ik wil als het niet loopt wissels zien ongeacht de naam van van de speler, ik wil bezieling van de trainer zien aan de zijlijn en geen schijndooie in de dugout!
Ik wil met zweet doordrenkte shirts zien en kotsende spelers na de wedstrijd die geen pap meer kunnen zeggen omdat ze alles hebben gegeven..........allemaal zaken die ik onder de heer Fraser niet gezien heb!!!!!
Henk bedankt voor......... ehhhhhhhhh....juist ja!
Vrijdag 10 juni 2016 om 21:44 uur

janvele

@Haagicoon
Overgangsjaar. Hou eens op je onzin te verkondigen. Begint allemaal te doorzichtig te worden.
Vrijdag 10 juni 2016 om 21:40 uur

Haagsicoon

@John Wright Als jij dat zo ziet is prima ieder z`n eigen mening en dat mag in dit land gelukkig.
Maar voorlopig krijgen we komend seizoen een soort van overgangs jaar waarschijnlijk.
Vrijdag 10 juni 2016 om 21:32 uur

Leplazerus

Op zoek naar een buitenlandse trainer. Weg met dat Nederlandse afbraakvoetbal.
Vrijdag 10 juni 2016 om 21:30 uur

John Wright

@Haagsicoon, en welk respect had deze trainer voor de supporter met een dure seizoenkaart? Geen enkel respect.
Vrijdag 10 juni 2016 om 21:29 uur

Haagsicoon

Dan schuift men Kahya waarschijnlijk door als hoofdtrainer met Rankovic als assistent. De goedkoopste oplossing.
Vrijdag 10 juni 2016 om 21:25 uur

Haagsicoon

@John Wright Je hoeft de lijst niet te herhalen maar een beetje respect is wel op z`n plaats als of het de enige trainer in de eredivisie was die z`n ploeg zo liet spelen.De hele eredivisie was ruk wat het spel betreft.
Maar nu gaan we waarschijnlijk beter voetbal zien en naar het linkerrijtje met als kers op de taart Europees voetbal.
Vrijdag 10 juni 2016 om 21:15 uur

ENW02

Gewoon eens weer een keer een thuiswedstrijd met strijd ipv breien en hopen op een goal. Ben blij dat ie weggaat. Is dat schreuder afgezegd heeft anders hadden ze voor hem gekozen.
Vrijdag 10 juni 2016 om 21:11 uur

John Wright

@Haagsicoon, bedankt waarvoor???? Ik hoef toch die hele lijst met al zijn geknoei niet te herhalen. Op naar een nieuwe positieve start met nu wel de juiste spelers op de juiste plaats en positief aanvallend voetbal.
Vrijdag 10 juni 2016 om 20:58 uur

bert1953

Eindelijk kunnen wij gaan bouwen aan een elftal met voetballend vermogen geef Rankovic maar de kans en jongens zoals Gehrt
Vrijdag 10 juni 2016 om 20:49 uur

Haagsicoon

@John Wright Wees blij dat hij in Oktober heeft bijgetekend nu vangt Ado Den Haag er nog wat geld voor anders had hij gratis de deur uit gewandeld.
Vrijdag 10 juni 2016 om 20:46 uur

Haagsicoon

Henk bedankt en succes bij Vitesse weg uit dat zooitje bij Den Haag....
Vrijdag 10 juni 2016 om 20:44 uur

John Wright

En ook voor HF is een lopend contract niets waard. Bye bye zwaai zwaai.
Vrijdag 10 juni 2016 om 20:43 uur

Teeg070

dagggggggggg
Vrijdag 10 juni 2016 om 20:36 uur

Jerry070

Dag Henk de leugenaar !!! Pleur maar lekker op dan !!
Vrijdag 10 juni 2016 om 20:36 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Vandaag om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26