Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Vloet heeft geen respect voor De Boer


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

4 juni 2008 9 reacties
Wiljan Vloet heeft geen respect voor de wijze waarop Harm de Boer afscheid heeft genomen van het kantoorpersoneel van ADO Den Haag, dat weg moest door de financiële problemen bij de club.

Vorige week was er afscheidsborrel met een etentje voor de werknemers. Vloet, die daar ook was om de mensen te bedanken, valt in AD Haagsche Courant vooral over de korte toespraak die ad-interimdirecteur hield.

”Ik denk dat het een minuutje was. Niks persoonlijks, een bedankje, meer niet. Verder iets in de trant dat we zo blij mogen zijn dat we nog gezond zijn, En o ja, er was ook nog een bloemetje. Het was schandalig, vernederend”, fulmineert de Brabander.

Tegen de vertrekkende trainer zou De Boer niks hebben gezegd. “Ook geen persoonlijk bedankje of zo. Voor die man heb ik dan echt geen respect”, aldus Vloet die zich er ook over beklaagt dat hij niks van de raad van commissarissen heeft vernomen.

Vloet is daarmee nog niet klaar met zijn kritiek, want ook over de wijze waarop zijn assistent Marco Gentile is uitgeluid is hij niet te spreken. “Voor Marco Gentile, die hier jaren heeft gespeeld en getraind is niets geregeld.”

”Gelukkig moest ik eerder weg naar een afscheidsetentje met Peter Hofstede, John Arzbach, John van Ringelenstein en Rob Jansen”, vervolgt Vloet. “Dat was wel respectvol”.

In het interview is de nieuwe PSV-trainer wel te spreken over Mark van der Kallen, die eerder nog wat kritiek van hem kreeg. Nu zegt Vloet: “Als Mark van der Kallen in december zijn portemonnee niet had getrokken, bestond ADO Den Haag niet meer. Dat is vind ik onderbelicht gebleven. Die man verdient een groot compliment.”

Vloet moet overigens zelf ook nog op gepaste wijze afscheid nemen van zijn spelers. Door de promotie is dat er nog niet van gekomen. Volgende maand wil hij ze persoonlijk toespreken.

Lees meer over

Reacties

opinio

Niet alle hagenezen zijn gentlemans zo als hier te lezen valt.Wees eens trots op Vloet en Hofstede {2x}die ons naar de erediviesie gebracht hebben. Dat zijn feiten. Nu zitten we opgescheept  met gentleman wetzel die zijn club nog niet in de eredivisie kon houden.Waar lag het ook alweer aan Ach ja aan de kwaliteit van de spelers van VVV niet aan de gentleman. succes met de grote kliek losers die nu binnengehaald zijn.Vrees dat er weinig goeds uit voortkomt. Ik ben een echte ADOFAN.

Vrijdag 6 juni 2008 om 02:14 uur

open your eyes

Wat voor Gentleman als wetzel in huis hebt gehaald ben je nog niet helemaal achter.Als je iedereen naar de mond praat en alleen maar denkt aan je eigen portemonne ben je in mijn ogen een slijmjurk. Bovendien zal hij wel erg gelukkig zijn met dameselftallen onder zijn beheer.

Vrijdag 6 juni 2008 om 02:03 uur

redactie

Beste Frits,

De door jou terecht beschreven reactie van De Boer stond in een apart kader onder het artikel in de krant.  De redactie, die ook wel eens een foutje maakt, heeft daar over heen gelezen.

Dus van doelbewust de boel belazeren, zoals je suggereert, is geen sprake.

Donderdag 5 juni 2008 om 13:06 uur

Frits

Ongeveer om 2 uur vanmiddag heb ik eerder gereageerd. De buurman komt net met de krant aan en daarin lees ik ook nog een stukje van De Boer, dat de redactie van CADD om wat voor reden dan ook niet heeft opgenomen. Onzorgvuldig, misschien wel heel vals!

Want: Vloet en de begeleiding waren uitgenodigd, de kadootjes waren gekocht, iedereen wachtte op ze, maar onze onbetrouwbare Brabo (die zelf nooit fouten maakt!) had kort voor aanvang gezegd dat hij de voorkeur gaf aan een etentje samen met de begeleiding met Jansen en Ringeling. Hij, Hofstede, Gentile etc. lieten het hele personeel dat afscheid nam en iedereen in een strandtent BARSTEN. Wat een geweldige KLOOTZAKKEN. En, redactie: als je iets overschrijft wel alles he, voortaan, want zoals nu belazer je de boel, net als Jansen, Vloet, Hofstede en al die andere huilebalken. Gelukkig hebben we eindelijk weer een GENTLEMAN als trainer. Succes, Wetzel!

Woensdag 4 juni 2008 om 20:08 uur

peppie en kokkie

Leuk stukje ???

Zijn contract loopt tot eind juni ,maar waar was vloet vorige week toen de hockey wedstrijd was ? En de rest van de staf , en natuurlijk een hoop spelers vooral de jongere jongens waren er niet !!!
Slechte PR ado .

Twee afscheids etentjes op een avond ??? 
Er zijn nog veel meer ????????????????????????

tot volgend jaar

Woensdag 4 juni 2008 om 19:49 uur

Mike

Vloet zegt vaker dingen die ik nogal overdreven vind maar dit zijn wél feiten.
Vast en zeker uit zijn verband gerukt maar wel feiten.
Woensdag 4 juni 2008 om 18:45 uur

Der Rudy

Heb het hele artikel gelezen. Vloet zegt daar ook aardige dingen in , zoals over de steun van de supporters. In grote lijnen best een aardig artikel.

Jammer dat hij zich laat kennen en in de media gaat klagen over de korte speech. Hij heeft nog steeds niet in de gaten dat hij met dit soort uitspraken geen goodwill kweekt. Hoe ging dat spreekwoord ook al weer, iets met een ezel en een steen?
Woensdag 4 juni 2008 om 15:47 uur

Barry

PSV-trainer? Hoofd jeugdopleidingen, meer niet hoor. Met dank aan Kees Ploegsma.
Woensdag 4 juni 2008 om 15:11 uur

Frits

Natrappen. Hebben we dat niet eerder gezien van onze voormalige trainer? Heeft altijd een oordeel over anderen (zoals bij Den Bosch,Roda en Sparta)  maar zou er goed aan doen eens in de spiegel te kijken. Ziet dan een hol vat. 
Wij supporters kijken naar de "vrienden" waar hij zoveel respect voor heeft....Een kliekje losers.
Woensdag 4 juni 2008 om 13:52 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24