Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Voorlopige stand Samen uit, samen thuis!


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

12 mei 2009 23 reacties
Afgelopen weekend werd er gecollecteerd voor sfeeracties. Onder het toeziend oog van Jaap van de Berg (Financieel directeur van Ado Den Haag) hebben vanmiddag Koos (Supporterscoördinator ADO DH), Dennis (namens Fan Club Ado Den Haag), Pierre en Roger (namens HagueCityFirm) de collectebussen geopend. Door samenwerking van de meeste supporterssites van Den Haag is via internet getracht om de bedoeling van de inzameling bekend te maken.

De teller van de inzamelingsactie van gisterenmiddag bleef staan op E 1.724,00.

Fan Club Den Haag en Hague City Firm danken alle supporters van ADO Den Haag die hieraan hebben bijgedragen voor hun gift!

Ondanks dat het bestuur, de sponsoren en de supporters van ADO Den Haag allemaal genoten hebben van de sfeeractie met de gigantische vuurwerkshow en de niet geplande groen-gele rookwolken, willen wij benadrukken dat ADO Den Haag gebonden is aan de beleidsregels van de KNVB. In artikel 4.2 van de huisregels van ADO Den Haag staat het volgende vermeld: "Het naar het stadion van ADO Den Haag meenemen, dan wel voorhanden hebben of bezitten, als ook het ontsteken van vuurwerk, is te allen tijde verboden." Wanneer er een sanctie wordt opgelegd door de KNVB n.a.v. de rookpotten kan ADO Den Haag hier vrijwel niets aan doen.

SAMEN kunnen wij echter wel dankzij de giften van de supporters van ADO Den Haag degenen die gepakt zijn voor het gooien van rookbommen tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord, zoveel mogelijk moreel bijstaan en in ieder geval financieel compenseren wanneer er juridisch kosten moeten worden gemaakt.

Voor de suppporters die ook nog een financiële bijdrage willen leveren, maar (afgelopen zondag) niet in de gelegenheid waren, zal zo spoedig mogelijk een speciaal bankrekeningnummer bekend worden gemaakt. U kunt dan alsnog een gift overmaken.

We brengen jullie zo snel als mogelijk op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en het vervolg van deze actie.

Fan Club Den Haag en Hague City Firm

Lees meer over

Reacties

de Reiger

Der Rudy,

Helemaal mee eens!

En ook ik vond de sfeer acties helemaal geweldig..
Ik dacht dat de rookbommen er bij hoorde.. maar achteraf gezien had dit beter weg gelaten kunnen worden.
Ik zeg dus niet dat ik het niet mooi, kicke vond maar meer om de gevolgen: mogelijke boeten, wedstrijd zonder publiek, en weer de landelijke media er overheen..
En bij FC Den Haag moet het onder 5 vergroot glazen gelegd worden (HELAAS)

Dus volgende keer liever niet.. 
Laat de negatieve sfeer en de kut prestaties boetes noem maar op lekker naar 020 gaan!!


COME ON THE HAUGE!!!!
Donderdag 14 mei 2009 om 19:58 uur

Der Rudy

Alle medestanders en tegenstanders zijn het er over eens dat de sfeeracties geweldig waren. Indrukwekkend, kippevel. Die harde knallen waren luid, de groen-gele kleuren waren het einde. Wist ik veel, dat die rookpotten er niet bij hoorden. Geloof me, ik was niet de enige! Later hoorde je dat de rookpotten door Kessler & Co verboden was en dat er een zware boete opstond. Naast een financiele bijdrage aan de kas van het KNVBjaarlijksuitjefonds, kan het zelfs een wedstrijd zonder publiek opleveren. Wat is er fout gegaan? Zoals ik het kan inschatten had vooraf meer publiciteit gegeven kunnen worden aan wat mag en wat niet mag en de consequenties van het overtreden van de regels. Gelukkig is het goed gegaan en, naar ik mag hopen, weet nu iedereen goed waar we aan toe zijn. Wel of niet met goede bedoelingen; een ieder die nu met rookbommen gaat lopen gooien mag voor mij een gratis vaartochtje door de Somalische wateren krijgen.
Donderdag 14 mei 2009 om 19:51 uur

Me

@ dan,

Ik denk, dat niemand problemen heeft met georganiseerde sfeeracties. 

De `toegevoegde persoonlijke sfeeracties` zijn het probleem en geven de KNJB weer munitie om op ons te schieten als het een keertje iets minder gaat. In de ruim 20 jaar (sinds `85-`86), dat ik een seizoenkaart heb, hebben we dat iets te vaak gezien.... 
Donderdag 14 mei 2009 om 09:03 uur

kale gek..

nepsupporter dus..
Donderdag 14 mei 2009 om 06:03 uur

kale gek..

@ haags hooltje.. Ik ben wel blij dat ik waarschijnlijk meer liefde voor Den Haag in me linker grote teen heb zitten dan jij in je hele flikker.. Jullie en daar bedoel ik dan ook jou mee verzieken het voor de club.. Dat blijkt wel uit jou kortzichtige opmerking.. Ik ga al jaren uit en thuis.. Een kleine 25 jaar al.. Dus wat nou messupporter..
Donderdag 14 mei 2009 om 06:02 uur

haagsehoolie

Willen al die nep supporters die alleen maar komen als het goed gaat lekker thuis blijven! De rookpotten waren 100x mooier dan dat nep vuurwerk. Waarschijnlijk staan jullie met oud & nieuw stoer met sterretjes te zwaaien. De echte M-NOORD supporters die er ook waren toen we onderaan toto divisie stonden leven echt met de club mee! Dat 1 of andere kale of teletekst supporter niet begrijpt dat je door dik en dun elkaar steunt zegt genoeg. Waarschijnlijk geen echte vrienden! Wordt supporter van az kan je lekker mee klappen. Echte supporters staan altijd achter elkaar en steunen elkaar door dik en dun dus ook als er een rookpotje wordt gegooid of zullen we hier gelijk de doodstraf op zetten. We hebben het gehaald dus volgend jaar weer lekker knallen met veel acties en hoop kabaal en gejoel. WETZEL BEDANKT en we volgen teletekst voor alle nieuwe aankopen die gaan komen! Volgend jaar snel veilig spelen en misschien stiekem linker rijtje! FC DEN HAAG FOREVER v/der Kallen THANKS!!!
Donderdag 14 mei 2009 om 00:00 uur

kale gek

@ Echte sfeer.. 

Ik hoor je nog wel als we weer een sanctie om onze oren krijgen.. dan niet gaan lopen zeiken he kereltje.. en in tegenstelling tot jou, vindt ik elke sfeeractie geweldig.. maar om het imago van de club hoog te houden.. en eindelijk eens positief bij de knVb over te komen lijken deze niet geplande acties niet echt bijdehand vindt je niet.. maar jah.. het zal wel aan mij liggen.. tja.. ik kijk ook liever naar Geraniums dan naar een stel mafkezen die het voor de club opnieuw verzieken.. zal wel de enige zijn daarin denk ik.. want telkens als ik een aansteker zie vliegen, een bommetje af hoor gaan.. en rookbommetje zie roken denk ik weer.... "nee he.. daar gaan we weer"

Maar jah.. ik ben blijkbaar niet de enigste die er zo over denkt.. 

ow trouwens.. nadat ik van de week door rood reed kreeg ik van de week een bon binnen.. kunnen jullie niet ff wat sponsoren.. want jah.. die flitser flitste zo leuk.. ;)

Gegroet een ware supporter..!!
Woensdag 13 mei 2009 om 23:57 uur

Echte sfeer

Wat een negatieve reacties, en inderdaad ook een hoog geraniumgehalte bij deze mensen. De hele sfeeractie werd er 10 keer indrukwekkender door. Het geraniumgehalte uit zich dan ook in het afkeuren van iets dat mooi en een verbetering op het origineel is, louter en alleen omdat de regeltjes het voorschrijven.

Het lijkt me duidelijk dat je dit niet elke keer moet doen, maar als je hierom zo als sommigen zo gaat zeiken ben je volgens mij uitstekend geschikt om parkeerjood te worden.
Woensdag 13 mei 2009 om 21:21 uur

Kale gek

@ all.. Sorry voor de taalfouten.. Ik zit via een telefoon te typen.. En kan het laatste stukje tekst niet lezen.. En is dus op goed geluk.. ;-)
Woensdag 13 mei 2009 om 14:15 uur

Kale gek

@Dan Problemen met sfeeracties.. Kom op zeg, ik support alles wat onze club kan helpen.. En ben dus ook tegen alles wat onze club de vernieling in helpt.. En dat doen deze gasten.. Vandaar mijn reactie.. Ik sta al jaren achter onze FC.. En zal dat ook nog jaren doen.. Maar for dit soort gasten hebben ze volgend jaar weer sanctie op sanctie.. En daar pap ik voor.. Maar la.. Mistertandje dus..
Woensdag 13 mei 2009 om 14:12 uur

Dan

@me, 
ik wist niet dat deze inzameling ook deels daarvoor bedoeld was. Lijkt mij ook niet wenselijk. Ik dacht dat kale gek problemen had met sfeeracties.
Woensdag 13 mei 2009 om 12:31 uur

Me

@ Dan nog een opmerking,

Een sanctie van de KNJB had kunne zijn, het in mindering brengen van drie punten (het is vaker gebeurd, dus een zwaardere straf) en reken eens uit wat die jongens dan veroorzaakt zouden hebben ondanks een waarschuwing vooraf.
Woensdag 13 mei 2009 om 11:35 uur

Me

@ Dan,

Lees het verhaal nog eens, maar dan wat langzamer, zodat je ook begrijpt wat er staat. Dat geld wordt niet voor sfeeracties gebruikt, maar om `mensen`, die opgepakt worden ivm het gooien van extra vuurwerk te helpen. Kortom om mensen, die de regels overtreden en de club schaden, financieel te helpen en daar zijn de echte supporters het niet mee eens.
Woensdag 13 mei 2009 om 11:33 uur

Dan

Beste meneer Gek, 

Ik heb geen sv, maar snap werkelijk niet wat het probleem is. Van dat geld wordt vooral confetti gekocht. Dat doet toch geen pijn? De club heeft regie en dus zal het echt wel goed komen. Ik ben blij dat het bij ons geen sfeerloos zootje is.

Groet,
Dan
Woensdag 13 mei 2009 om 10:40 uur

Kale gek

@w8opmij.... Ja ik heb zeker genoten.. Van de geplande sfeeractie wel, van die maupies met die achterlijke rommel niet.. Jij wel zeker, en samen uit, samen thuis.. Die opmerking slaat bij mij op de FC.. en zeker niet op dat soort typetjes... En sorry, geen geraniums... ;)
Woensdag 13 mei 2009 om 10:26 uur

Kale gek

@Dan onsamenhangend.!? Jij bent niet lekker.. Waarschijnlijk ben jij ook 1 van die dwaasjes!? Ik heb het wel degelijk onderbouwd.. En uiteindelijk moet jij als "echte" supporter het toch echt met mij eens zijn.. Kut hè zo`n sv, tja.. Voortaan de regeltjes handhaven lijkt mij..
Woensdag 13 mei 2009 om 10:07 uur

Dan

Ik snap werkelijk niks van onderstaande verhalen. Onsamenhangend en slecht onderbouwd. Kan iemand mij uitleggen wat hun problemen nou werkelijk zijn?

Woensdag 13 mei 2009 om 09:45 uur

w8opmij

maar wel genoten van het vuurwerk zeker.

stelletje bejaarden!!!

een echte supporter stopt wat in de pot.
gierige geranium kijkers.

Woensdag 13 mei 2009 om 09:41 uur

bob44

Samen uit samen thuis is dat je elkaar niet in de steek laat. Dus als je maatje aangevallen wordt dan help je hem/haar. Maar deze actie is een brug te ver.
Woensdag 13 mei 2009 om 00:53 uur

De Reiger

Helemaal mee eens.
Zo verbeter je de reputatie van fc den haag niet.
Als er nadrukelijk word gezegt neem zelf geen vuurwerk ect ect mee doe dat dan ook niet!! 
Een actie opzetten om deze "misselijke" suporters te steunen vind ik net zo misselijk als de rookpotten mee naar het stadion namen en ze het veld op gooide.
Gewoon afstraffen vlinke boete + stadion verbod voor een aantal jaar!

Ik dacht dat we dit soort acties zeker na dit seizoen vaarwel hadden gezegd! 

We staan eindelijk positief in het nieuws alles gaat goed.
meer sfeer in het stadion, steeds vaker een Uitverkocht huis, volgend jaar weer eredivisie ga zo maar door...... 

DUS: "Suporters die zich aangesproken voelen... LAAT DIT VOLGEND SEIZOEN ACHTER WEGEN!!!"

Zoniet dan maar vlinke boete en een sv`tje voor een aantal jaar,...

Uiteraard heb ik deze actie geel geld gegeven...

Belachelijke actie!!

Wie niet luisteren wil moet maar voelen zo luid het spreek woord. 
En dat geld hier ook dus bij!


COME ON THE HAUGE!!
Woensdag 13 mei 2009 om 00:51 uur

j

Van mij hebben ze geen stuiver gekregen,je weet dat je problemen krijgt als je zo iets stoms doet ,EIKELS
Dinsdag 12 mei 2009 om 23:17 uur

Vincent

Ben het hier helemaal mee eens.
je weet wat de gevolgen zijn van zulke "ongeplande acties` dan achteraf ook niet zeiken dat je een sv hebt en een boete.. Draag het als een vent en blijf lekker de komende jaren weg als wij bezig zijn een club van naam op te bouwen..
Dinsdag 12 mei 2009 om 22:43 uur

Kale gek

Met alle respect "lieve" medesupporters.. nou ben ik al jaren een vast gast op midden-noord... En dan spreken alle partijen in het begin van de competitie af om het 1 en ander te laten varen.. en dus ook het wangedrag van sommige "supporters" aan te pakken.. nou vraag ik me serieus af of jullie een lichtelijk vorm van verstandsverbijstering hebben gehad tijden het opstellen van deze actie.. want met alle respect.. jullie lopen allemaal te en en te ouwehoeren over van alles en nog wat.. en dit keuren jullie dan weer goed.. zijn jullie gek ofzo.. die badgasten die het in hun met zaagsel gevulde bolletje hebben gehaald om die zooi toch te gooien zonder medewerking van de daarvoor bestemde "sfeergasten" motten zelf maar voor al die ellende zorgen.. ff een welbekend spreekwoord eruit keilen.. "Wie zijn billen brand, moet zelf op de blaren zitten....." dus mijn portomeniks nlijft mooi op slot.. want door dit soort mafkezen komt ons Haagie dalijk weer is slecht in de media.. en dan lopen die kereltjes wel te zeiken over de media en dat ze zo slecht worden neergezet.. 

beste verziekers van de sfeeractie bij FC - 010, wat mij betreft een behoorlijke boete, en wie weet wat nog meer.. want niet de media zet ons verkeerd neer.. NEE dat doen jullie met die soort dwaze acties.. 

Gegroet, een echte supporter..!!!
Dinsdag 12 mei 2009 om 22:25 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25