Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Boze Waem: tegen Willem II wat goed te maken


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

5 december 2023 3 reacties

Matteo Waem vindt dat ADO Den Haag vrijdag tegen Willem II iets heeft goed te maken.

 

De Belgische verdediger verwijst daarvoor bij Haaglanden Voetbal naar de uitwedstrijd tegen Helmond Sport. ,,Die mag je nooit verliezen. Vrijdag gaan we vol aan de bak.''

 

Over hoe de Haagse formatie verloor in Brabant was Waem boos, blijkt uit het artikel. ,,Het begon natuurlijk al bij het balverlies in de zestien. Als je er in die fase van de wedstrijd dan twee voorbij wilt dribbelen, dan klopt er iets niet! Dan kregen we een penalty tegen en is heel die wedstrijd voor niets geweest. Ik ben dan ook heel boos'', zei hij na afloop.

 

De komende tegenstander Willem II won afgelopen vrijdag wel: met 3-0 van FC Emmen. ,,Door die overwinning lopen ze nu uit op ons, daardoor wordt de wedstrijd alleen maar belangrijker voor ons.'', aldus Waem over het duel van aanstaande vrijdag.

 

Lees hier het hele artikel op Haaglanden Voetbal of klik op onderstaande link.

Lees meer over

Reacties

KaleHans

@Ano-Niem, wat denk je van een spits er ook nog bij? Als Veerman uitvalt dan hebben we niet eens een echte spits daarvoor in de plaats, dan moet er met allerlei spelers geschoven gaan worden.
Vrijdag in ieder geval er vanaf de 1e minuut op kletsen, als je weer afwachtend gaat spelen dan rolt Willem II er gewoon overheen. Die hebben de beelden van die andere wedstrijden ook echt wel bekeken en weten dus wel hoe ze onze ploeg kunnen pakken. Nu dus maar is uit een ander vaatje tappen!!
Dinsdag 5 december 2023 om 13:17 uur

Martgroen

Zodra er een simpel 1-2 tje wordt gemaakt voor of in het 16 metergebied kan de speler gewoon doorlopen naar de keeper dus ik zou iets meer gaan trainen op de verdediging met zijn allen.
En dat was niet enkel afgelopen wedstrijd maar continue. Vroeger kreeg je van je trainer al een doodschop als je je man liet lopen laat staan in het profvoetbal. En altijd maar wijzen naar een ander.
Dinsdag 5 december 2023 om 11:54 uur

Ano-Niem

Mooie woorden van Waem, hoop dat ze ook uit gaan komen en dat we in ieder geval vestlust en scherpte zien van het eerste t/m het laatste fluitsignaal.

Als we vrijdag van WillemII verliezen kun je het kampioenschap sowieso vergeten want dan staan ze elf punten los en die gaan we echt niet meer inhalen.
Dan moet je je dus vol focussen op de tweede plek of toch hopen dat je weet te promoveren via de play-offs.

Er moeten hoe dan ook wat versterkingen komen in de winterstop.
Je bent gewoon achterin en op het middenveld veel te kwetsbaar bij blessures en schorsingen en dat gaat je opbreken.
Dinsdag 5 december 2023 om 11:23 uur

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo KMSK Deinze
Vandaag om 14:00 uur
Besloten

Advertentie