Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Wang stuurt stroman naar Den Haag


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

21 december 2015 5 reacties

United Vansen wil meer grip op de situatie bij ADO Den Haag.

 

Om die reden heeft de Chinese eigenaar van de Haagse club een verbindingsman aangesteld. Dit zegt Wang Terry, zoon van Wang Hui, in het NRC. Terry verblijft momenteel in Den Haag om de financiële crisis bij ADO van dichtbij te managen.

 

Het gaat om bestuurder Zheng Li. “Meneer Li zal fungeren als brug tussen ADO en China”, aldus Terry. “Ook zal hij meneer Wigt helpen communiceren met United Vansen. Zodra hij een werkvergunning heeft, treedt hij in dienst. Op fulltime-basis.”

 

ADO Den Haag wil niet reageren op de komst van Li. “Wij houden sinds vorige week mediastilte”, zegt voorlichter Ronald van der Geer. “Wij vinden dit niet de moeite waard om op te reageren.”

Reacties

Wes

@Peter de Wit
Ik schrijf niet dat Wigt ernaast zit maar dat Wang niet zo blij is met de manier van handelen van Wigt en dat is wat anders. Chinezen zijn erg trots en hebben hier een hekel aan. Het verbaast mij niks dat Wang op deze manier de regie naar zichzelf toetrekt en hopelijk ook eerder signalen opvangt dat er betaald moet worden.

Fijne feestdagen!
Dinsdag 22 december 2015 om 20:28 uur

Peter de Wit

@Wes,
Beste Wes, je moet me maar aanspreken als ik ernaast zit, maar je gaat me toch niet vertellen dat de `schuld` voor alle commotie rondom de financiering van ADO bij de heer Wigt ligt? Als de heer Wigt niet in de media bekend had gemaakt hoe de (financiële) vlag ervoor stond, was er in mijn ogen -en ik vermoed ook in de ogen van de ADO-directie- geen enkele progressie gemaakt m.b.t. deze kwestie. Ik kan me haast niet voorstellen dat de heer Wigt in deze actie niet gesouffleerd is door een uitstekend communicatiebureau. Het in de openbaarheid treden heeft de zaak in beweging gezet. Of er voldoende beweging is gecreëerd om echt vaart te maken, weet ik niet, ik kan het slechts hopen. Ik vind echt dat we moeten stoppen met steeds maar de Chinese cultuur als excuus te gebruiken voor het in gebreke blijven van de heer Wang i.c. United Vansen. De goede man komt gewoon zijn afspraken niet na, ook in China is dat een zakelijke zonde.
Fijne kerstdagen!
Dinsdag 22 december 2015 om 11:54 uur

Wes

Ook zal hij meneer Wigt helpen communiceren met United Vansen wat simpelweg betekend dat Wang er een beetje van baalt wat Wigt in de media roept. In China is het gebruikelijk de media aan banden te leggen hier kan dat alleen op deze manier.
Maandag 21 december 2015 om 17:52 uur

Peter de Wit

We moeten ons ernstig zorgen blijven maken over de bestuurlijke situatie waarin onze club zich bevindt. Laten we stoppen op Wormgoor te mopperen, hij doet het goed. Laten we ophouden Fraser als een niksnut te bestempelen, hij doet zijn werk prima. ADO eindigt in het linkerrijtje dit seizoen, ik geloof er echt in. Natuurlijk, het kan altijd beter, maar kijk waar we staan!
Nee, het zijn dit soort berichten die me verontrusten. Volgens kwaliteitskrant NRC schijnt er iemand uit China hier neergezet te worden die als linking pin zal fungeren tussen de heer Wang en het bestuur van ADO. Krijgt deze Chinese pion verantwoordelijkheden en bevoegdheden van zijn Chinese opdrachtgevers of is hij alleen maar de postiljon d`amour? In het eerste geval zal de besluitvorming versneld worden hetgeen de club zeker ten goede zal komen, in het tweede geval schiet ADO er niets mee op en blijft het een stroperige organisatie die achter de feiten aan loopt.
Het wintercircus strijkt neer in het Kyocera-stadion! Komt dat zien!
Maandag 21 december 2015 om 17:03 uur

grijze gek

Ik ga er vanuit dat hij zichzelf niet meer durft te vertonen bij ons mooie cluppie
Bang voor de supporters
Maandag 21 december 2015 om 11:05 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26