Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Wang wil beter voetbal bieden


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

13 juni 2015 26 reacties

Wang Hui heeft deze week in het Kyocera Stadion sponsoren van ADO ontmoet.

 

Het zakelijk platform kreeg van de Chinese eigenaar te horen dat hij een aantal zaken naar een hoger plan wil tillen, meldt de club.

 

Daarbij gaat het niet alleen om de ontvangst in het stadion. Ook is het de bedoeling dat het voetbal naar een hoger niveau gaat. Iets waar natuurlijk alle bezoekers van het Kyocera Stadion blij mee zullen zijn.

 

Zoals bekend stopt Wang extra geld in ADO, dat zich wil gaan meten met clubs als FC Groningen en Heerenveen.

 

Wang had nog geen speciale bijeenomst met de sponsors gehad. De Chinees liet tijdens de ontmoeting weten ook ‘de brug’ te willen zijn tussen de zakenmensen die ADO steunen en Chinese bedrijven die eventueel sponsor kunnen worden, zodat ze hun producten en diensten aan de Chinese markt kunnen verkopen.

Eind vorige maand dook nog een kritische mail op van een ‘groep sponsors’ die vonden dat de club onvoldoende met hen communiceerde. De mail was anoniem.  

Reacties

janvele

@Joost70
Fijn he een betere organisatie! Kan mij dat nou schelen. Ik wil lekker voetbal zien op de mat. Dat beloofde de Kleine Chinees maar tot op heden maakt hij er nul, nul van waar.
Maandag 15 juni 2015 om 17:01 uur

Slimpie

Volgens de huidige strategie bij de eerste 5!!!!!!!!!
Als de strategie negatief wordt bijgesteld ziet het plaatje er wel anders uit.
Maandag 15 juni 2015 om 16:21 uur

Hajee

Joost70, of moet ik zeggen Yoast? Gaaaaaaaaaaaaap erg interessant dat je vroeger wel wat voor DH hebt gedaan, was in de tijd van Popovic zeker?
Maandag 15 juni 2015 om 16:20 uur

Joost70

Veel mensen zeggen vaak dat ik het mag weten maar ik weet het ook niet, ik lees vooral mee hier. Maar als de begroting dit jaar een sprongetje maakt, er betere spelers bijkomen dan we dit jaar hadden en er serieus wordt gekeken naar echt gras dan ben ik al blij.

Verder zeg ik al twintig jaar: niet degraderen, elk seizoen een puntje pakken van Ajax, PSV of Feyenoord en eens in de vijf jaar Europees voetbal en ik ben tevreden.

En Jan: je mag er alles van vinden, maar zonder de Chinese meneer waren er nul ontwikkelingen bij de club en dat is ook maar saai.

Trouwens, twintig jaar geleden deed ik nog wel eens wat voor de club, en toen ik daar binnenkwam was het voor mij als jong ventje al schrikken van het niveau van de organisatie. Dat is de afgelopen jaren toch wel heel veel beter geworden.
Maandag 15 juni 2015 om 12:41 uur

janvele

@KaleHans
Helemaal met je laatste zin eens. Echter op basis van de gang van zaken heb ik dat vertrouwen niet.
Maandag 15 juni 2015 om 00:13 uur

KaleHans

We zijn het inderdaad allemaal met elkaar eens dat dit seizoen de toekomstplannen van Wang toch duidelijk zullen moeten worden. Alleen is het grootste verschil dat ik niet speciaal bedragen hoef te horen, Als Wigt dat weet en het inderdaad geïnvesteerd wordt in het team en de club op zich dan heb ik daar vrede mee. Ook al zou het komende seizoen een "tussenjaar" worden dan nog moet de toekomstvisie van Wang zichtbaar worden, op het veld en ernaast.
Ik heb het al vaker gezegd, ik kan me niet voorstellen dat iemand voor miljoenen een club koopt om het daarna naar de kl*te te laten gaan. Voor alle partijen beter om de weg omhoog in te zetten met nog meer investeringen, ADO als reclamezuil voor Wang en Wang als eigenaar/"suikeroom" voor onze club.
Komend seizoen zal de inbreng van Wang echt zichtbaar moeten worden maar daar heb ik vertrouwen in.
Zondag 14 juni 2015 om 23:27 uur

Grijns

Zo grappig dit!
De verwachtingen zijn hoog gespannen!
Het geeft mij tegenwoordig veel rust niks meer te verwachten.
Er is duidelijk aangegeven dat er voor een lange termijn strategie is gekozen.
Daar kan ik alleen maar voor zijn en door die keuze hoef je geen grote ingrijpende zaken op de korte termijn te "verwachten". Zolang er positieve veranderingen zijn, hoe klein dan ook, gaat het de goede kant op en die kant wil iedereen wel op lijkt het. Ik zie die kleine positieve veranderingen tot nu toe wel gebeuren en ben dus tevreden. Ik zou het hele prestatie vinden als de heer Wang er binnen een jaar of 5 een goed georganiseerde, solide top 10 club van kan maken. Ik verwacht het niet, maar denk wel dat dat kan en realistisch is.
Zondag 14 juni 2015 om 21:42 uur

janvele

@Wes
Tenslotte zijn wij het helemaal met elkaar eens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu de anderen nog.
Zondag 14 juni 2015 om 21:06 uur

Wes

Ik ben het ook niet altijd eens met Janvele maar hier heeft hij wel een punt.
Onze kleine chinees heeft meerdere malen onderbouwd waarom hij de club heeft gekocht. Niet in eerste insantie om de club zelf want het stond toevallig op het juiste moment te koop maar in eerste instantie om een "Wigt" te slaan tussen het voetbal in Europa en China. Met als doel via het uitwisselen van kennis en trainers het Chinese voetbal op een hoger plan te tillen. Dat is ten aller tijden de eerste prioriteit! Het publiek hier trakteren op beter voetbal is bijzaak. Dat wil niet zeggen dat het niet mogelijk of gebakken lucht is. Als hij werkelijk het voetbal op het niveau van Heereveen en Groningen wil hebben moet er ten eerste tussen de 6 en 8 Miljoen euro bijkomen om de selectie te versterken en de technische staf en scoutafdeling verder te profesionalseren. De club moet een smoel krijgen met een duidelijke visie over de manier van spelen dat vanaf de jeugdopleiding er ingepompt wordt, met clubiconen die zich sterk maken om die visie te bewaken. Het is nu wel het uur van de waarheid. Hij beloofd een zak met geld en rorp beter voetbal te gaan presenteren. Als het dit seizoen weer zo`n seizoen wordt als afgelopen jaar wordt het een heel ongeloofwaardig verhaal.
Zondag 14 juni 2015 om 20:16 uur

janvele

@Slimpie
Ik poneer helemaal geen azijnwijsheden. Ik reageer alleen maar op onzin meningen op deze site en waarheden die Wang verkondigd maar geen enkele onderbouwing kennen en ook op uitlatingen van (lichtge)Wigt. Daarbij heb ik geen enkele acteur op deze site, of Wang of Wigt of enige ander voor rotte vis uitgemaakt. Daar kunnen te Vele(n) op deze site toch even over nadenken. Tenslotte Slimpie. Mag ik na te veel jaren van baggervoetbal nu er zogenaamd voor velen een verlosser aan het roer staat (waarop gebaseerd mag Joost weten) iets willen. Het is toch logisch dat suppoters er van mogen uitgaan dat als iemand een club koopt dat alleen maar doet om als een malloot mee te doen op een training. Daarvoor had hij geen 10. miljoen voor hoeven neer te tellen.
Zondag 14 juni 2015 om 19:12 uur

Wes

@slimpie
Als je in de blind janvele zo goed in kan schatten kijk dan ook even in je glazen bol hoe de club ervoor staat over 5 jaar
Zondag 14 juni 2015 om 16:32 uur

Slimpie

Oh ja, nog even dit.

Meneer Vele, ik weet wel zeker dat u helemaal niet zo`n nare vervelende persoon bent, maar gewoon thuis met een glaasje bier in uw hand zit te genieten van alle reacties op uw bewust ingezonden azijnwijsheden.

U bent gewoon een heel aardig en prettig mens met een groot groen-geel hart!!!!!!




Zondag 14 juni 2015 om 16:16 uur

Slimpie

Meneer Vele, afgezien van uw bewust gekozen,voorspelbare, flauwe, doorzichtige en dualistische wijze van deelname aan de discussies, wordt u redelijk misplaatst arrogant vanwege het door u gebezigde woord "willen". Op grond waarvan heeft u iets te willen???
U mag alleen maar hopen dat het nu eindelijk eens allemaal wat beter wordt bij onze club. Hopen dat de huidige roergangers er alles aan zullen doen om die weg omhoog mogelijk te maken. Als u in het lopende proces iets WILT, dan raad ik u aan om niet langs de zijlijn maar lopen te mekkeren, maar daadwerkelijk een plek in de organisatie te verwerven. U dient zich dan wel positief constructiever en volwassener op te stellen dan op dit discussieplatform, want anders zal het allemaal van zeer korte duur zijn.

De overige discussiedeelnemers wil ik nogmaals complimenteren voor hun positief kritische bijdrage. Natuurlijk mogen we van mening verschillen want dat maakt het allemaal veel interessanter.
Zondag 14 juni 2015 om 16:06 uur

Sven

Heren...heren, ik zag een flinke tijd geleden een spandoek van de supporters waarop stond "Wij zijn lief"! Vond ik wel ludiek. Kalae Hans heeft natuurlijk een punt als hij zegt: "Wacht nou eerst eens af". Onze onderbuikgevoelens willen echter niet wachten, willen zekerheid en wel nu meteen. Het zou toch wat zijn, ADO Den Haag, kampioen! Dromen doen we `s nachts. Maar je weet nooit!
Zondag 14 juni 2015 om 15:00 uur

janvele

@KaleHans
Ik zal jouw geen scheldkanonnade geven want dat is onder mijn niveau. Echter hoe weet jij zo goed dat jouw Kleine Chinees het weet! Van een simpele vraag mijnerzijds schiet je al in de stress. Overigens gaf ik al veel eerder aan dat indien er het nieuwe seizoen inderdaad kwalitatief betere spelers op het veld staan ik voorbarig ben geweest. Tenslotte, je weet dat HF altijd heeft gezegd dat hij met het begin van de trainingen een volledige selectie wil hebben. Weer niet schijnaar als ik jouw goed moet begrijpen!!
Zondag 14 juni 2015 om 13:47 uur

KaleHans

Bel Wang effe op dan als je zo graag bedragen wil horen jan......wat een godvergeten zeikerd ben jij zeg.
Het gaat erom dat de heren die het behoren te weten hoeveel er geïnvesteerd kan/gaat worden het weten.!!!! En wacht de transferperiode gewoon is even af, en als daarna niets is geïnvesteerd ben je weer welkom met je commentaar!
Zondag 14 juni 2015 om 13:07 uur

janvele

@Chris
Laat die Kleine Chinees nou gewoon klip en klaar vertellen wat hij wil investeren in spelers. Dan zijn we van dat algemene nietszeggende geklets af. Kom vervolgens dan niet met het verhaal dat dan de prijs van een speler omhoog gaat want dat is kul. Zo werkt dat niet.
Zondag 14 juni 2015 om 11:44 uur

Chris

@janvele.

Het is normaal dat niet alle info wordt prijs gegeven, dat kan namelijk flink in het nadeel werken.

Maar ik ben wel eens benieuwd welke info jij dan zo graag zou willen hebben?
Zondag 14 juni 2015 om 10:24 uur

janvele

@Pwr
Lees @Wes eens voordat je weer begint te schreeuwen.
Zaterdag 13 juni 2015 om 18:45 uur

janvele

@Chris
Beter LEZEN!! Wigt was er totaal niet duidelijk over. Hij repte over extra geld of geld uit verkopen. Als je dan de halve wereld over reist om te overleggen moet je met betere verhalen thuiskomen. Ik merk wel dat het merendeel van ons snel de kinderhand laat vullen, . Erg goedgelovig. Ik niet. Ik wil boter bij de vis.
Zaterdag 13 juni 2015 om 18:44 uur

Wes

Mooi dat hij dat roept maar hopen dat hij zijn woorden nakomt want de begroting van beide clubs lagen afgelopen seizoen op 17,5 en 22 miljoen.
Zaterdag 13 juni 2015 om 18:19 uur

Wes

Mooi dat hij dat roept, nu maar hopen dat hij zijn woorden waarmaakt. Als hij wil concureren met Heereveen en Gronongen mag hij aardig wat centjes bijlappen want de begroting van
Zaterdag 13 juni 2015 om 18:16 uur

radar

Je moet natuurlijk ook een beetje geluk hebben met je aankopen en blessures.
Zaterdag 13 juni 2015 om 14:07 uur

Chris

Volgens mij is der al aangegeven dat er extra geld komt voor spelers.

Dus JANVELE alles lezen en niet alleen het negatieve lezen zoals je altijd doet.
Zaterdag 13 juni 2015 om 13:32 uur

pwr

He jan vele
Voor jou is het nooit goed
Pff
Wordt moe van joy
Zaterdag 13 juni 2015 om 12:54 uur

janvele

Laat die Wang nu eens aangeven hoe hij ons beter voetbal gaat geven i.p.v. dit algemene gelul te presenteren. Dit brengt namelijk totaal geen beter voetbal.
Zaterdag 13 juni 2015 om 12:18 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24