Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

`Wat bezielt Wang?`


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

7 december 2015 23 reacties

ADO maakte vandaag bekend dat Wang Hui onbereikbaar is en ook zijn afspraken niet nakomt.

 

Zo heeft de Chinese clubeigenaar twee betalingstermijnen laten verstrijken, waardoor ADO in financiële moeilijkheden komt.

 

'Het meest intrigerende is: waarom doet hij dit?', zegt Ton Rutgrink, vicevoorzitter van de raad van commissarissen van ADO tegen VI. 'Ik begrijp het niet, wij begrijpen het niet. We weten zijn problemen niet, en kunnen daarom ook niet meedenken.'

 

Rutgrink zit in de rvc samen met Martin Jol, en de Chinezen Hui Wang en Liu Hong. Laatstgenoemde heeft Rutgrink nog nooit gezien. 'Ik heb hem ook nog nooit gesproken, ik neem aan dat hij bestaat', aldus Rutgrink tegen het voetbalblad.

 

'Het is bijna hilarisch, maar het is natuurlijk helemaal niet goed dat het zo gaat. Gelukkig is Martin Jol erbij gekomen, maar de communicatie met de Chinese tak van de rvc loopt niet', zegt Rutgrink. 'Het is buitengewoon curieus om met de voorzitter van de rvc te praten hoe de grootaandeelhouder aan te pakken, als die voorzitter dat zelf is. Als hij betaalt, kunnen we daar nader over praten.'

Ander nieuws:

Reacties

janvele

@Dick
Naast denken kan je ook wat doen. Ik deed dat. Door de wantoestanden m.b.t. Wang vanaf het begin te duiden. Als je er al die tijd was dan weet hoeveel drek ik over me heen heb gekregen. Dat bedoelde ik met of je bang was voor de schreeuwers. Nu ziet men ook in dat ik het bij het rechte eind had.
Woensdag 9 december 2015 om 15:49 uur

dick

@janvele

Ik was gewoon aan het werk. En zag , hoorde en las zo veel meningen dat ik dacht : we gaan het beleven. En we beleven het nu. En of ik bang was?????????? Waarvoor dan wel ?
Woensdag 9 december 2015 om 15:00 uur

Wes

@Haagseicoon
Ik vermoed dat hij het minimale zal doen om de club boven water te houden en zijn prioriteit (voetbalscholen in China) verder uitbouwd. Letterlijk niets meer en niets minder wat ADO betreft.

Hij heeft zoveel belangen ( het vastgoed meegerekend) dat ADO een bijzaak is. Let maar op dat er momenteel een alarmpje afgaat bij hem vanuit Den Haag. Hij denkt Oh ja dat moet ik nu maar eens betalen, doet dat en is er voorlopig weer een poosje vanaf totdat het volgende alarmpje weer rinkeld uit Den Haag.
Dinsdag 8 december 2015 om 23:00 uur

Haagsicoon

@Wes Net op tijd dus om uit de problemen te komen.Dat geld was voor v/d Kallen vanwege de overname weet je nog wel.Hij heeft 1,5 miljoen later geïnvesteerd om wat dingen te laten betalen en voor het eerst had Den haag toen een positief saldo van 6 ton.
Hij zou nog 2 bedragen betalen eind September en eind November hoe langer hij nu wacht komt de club straks in categorie 1 van de KNVB.
Maar laat hem vooral niet betalen zo wordt de club minder waard en kan je het straks kopen voor 5 a 6 miljoen.
Dinsdag 8 december 2015 om 22:39 uur

Wes

Haagsicoon
Je eigen laatste zin. "eind januari is het bedrag overgemaakt" net op tijd dus om uit de problemen te komen. heeft daarna net genoeg geïnvesteerd om in de eredivisie te blijven door twee spelers te huren.

@janvele
De opmerking fabeltjeskrant is onder de gordel, doe je meestal bij gebrek aan argumenten.
Het was vanaf het begin al loepzuiver wat de intenties van Wang waren (heb ik vaker aangegeven) Nu niet allemaal doen alsof hij geen duidelijke koers vaart!
Wang heeft ADO gekocht om kennis uit te wisselen met China, dat is prioriteit één! Alles wijst erop dat het ook zo is met tal van voorbeelden o.a. met het aanstellen van trainers voor china, scholen opzetten. Stagelopers (hulptrainers) hier naartoe sturen die alles opschrijven enz.

Wang heeft de club gekocht voor Chinese belangen en niet de Haagse. Hij zal de club hoogstwaarschijnlijk niet verkopen omdat hij ADO al heeft verbonden met China en zal ADO als club ook niet laten verzuipen maar meer ook niet! Dus wen maar aan de situatie want deze zal niet veranderen. Hij heeft de club in bezit dus bij de ballen Daar kunnen onze Haagse topjuristen, Rob Jansen, KeesbJansma en Advocaat weinig meer aan veranderen. Die kans hebben ze helaas laten schieten.
Dinsdag 8 december 2015 om 21:43 uur

Haagsicoon

@Wes Wat zeg je nou dat Wang vorig jaar ook al zijn verplichtingen is nagekomen? Tja Juni vorig jaar werd bekend dat Wang Ado Den Haag zou overnemen ook dat jaar kwam hij z`n verplichtingen niet na Wes.
Ook toen steeds uitstellen en niets laten horen uiteindelijk was het bedrag eind Januari overgemaakt van dit jaar.
Dinsdag 8 december 2015 om 21:15 uur

Freek

Wang houdt zich schuil onder de SMOG, code rood in China, 18 december ook in Den Haag code rood voor Wang met z`n aanhang!
Dinsdag 8 december 2015 om 19:45 uur

janvele

@Wes
Lekker doorgaan met de Fabeltjes krant lezen. Verder ben je schijnbaar nooit gekomen.
Dinsdag 8 december 2015 om 17:18 uur

Wes

@jamvele
Je hebtt het druk zo te lezen. jammer dat je er alleen bij bent met slecht nieuws. By the way, wist je al dat Wang vorig jaar ook al zijn verplichtingen is nagekomen? vorig jaar om deze tijd liep je ook al zo te schreeuwen. ik denk dat de centjes wel komen. De chinezen hebben nou eenmaal een andere manier van handelen wen er mou maar aan! Gewoon geduld hebben. Waar waren de zogenaamde Haagsche zakenlui toen ze de kans kregen het te kopen? Nu mogen je vriendjes 20 miljoen neerleggen. Lekker snugger. Peking we have a problem. Onze vriend Wang heeft de club bij zijn ballen en doet ermee wat hij zelf wil.
Dinsdag 8 december 2015 om 17:09 uur

janvele

@KaleHans
Even sportief zijn. Ooit had je nog wel een reële mening. Overigens ook nu want ook jij ziet het somber in. IK ben echter geen schreeuwer maar moest altijd ingaan tegen de onzin van velen die Wangetje met zijn luchtkastelen omarmeden. IK was een roepende in de woestijn. Dat is wat anders dan een schreeuwer.
Dinsdag 8 december 2015 om 16:45 uur

Tja

Kunnen vele oorzaken zijn als iemand niet bereikbaar is.
Ziek, dood, bankroet, opgesloten in cachot of inrichting, problemen in familie sfeer die zijn tijd opslurpen etc.
Gemeente denhaag heeft ook een belang, die hebben meer mogelijkheden op ambtelijk niveau en BZ
Dinsdag 8 december 2015 om 15:26 uur

KaleHans

wie noem jij nou schreeuwers jan? je stond zelf vooraan te schreeuwen dat het allemaal toch niets zou worden, toch?
Je zal wel heerlijk in je nopjes zijn dat je nu waarschijnlijk het gelijk aan je zijde krijgt, ik daarintegen vind het nog steeds jammer dat er niets moois uit voortkomt zoals het er nu naar uitziet. Maar zoals ik al vaker heb gezegd vind ik het voornamelijk erg vreemd dat Wang op deze manier zijn miljoenen door de wc spoelt. Er zal waarschijnlijk niemand komen die minimaal 10 miljoen voor zijn aandelen neerlegt waardoor de club wel eens in een financieel vacuum zou kunnen komen.
Ik denk dat Wang zich erg vergist heeft in het besturen van een club (op afstand) en sowieso in de voetbalwereld op zich. Dat blijf ik nog steeds jammer vinden want er zijn voorbeelden zat in de wereld van de professionele sporten waaruit blijkt dat als 1 man of consortium een club koopt het weldegelijk goed kan gaan!
Wat betreft de Haagse schreeuwers die de club zouden moeten "kopen" blijf ik bij mijn standpunt van waar ze waren toen v.d.Kallen zijn aandelen te koop aanbood........ toen hoorde je ze niet!
Ik hoop echt wel dat zo`n opzet zou slagen, want het allermooiste is onze club in Haagse handen, maar voorlopig zitten we weer met een tekort als het om de nieuwe begroting gaat en wie gaat dat gat dichten?
Dinsdag 8 december 2015 om 14:09 uur

janvele

@Cunt
Ben je nu bijgepraat!!
Dinsdag 8 december 2015 om 13:13 uur

Peter de Wit

@Cunt
Je zegt al 20 jaar in de internationale handel te zitten. En dan gebruik je zo`n bijnaam? En dan praat je zo denigrerend over mogelijke Nederlandse geldschieters, waaronder de heren zoals Advocaat, Jansen en Jansma?
Ik zou me schamen.
Dinsdag 8 december 2015 om 12:55 uur

Bolskie

@ cunt

Je zit 20 jaar in de (Internationale) handel. En schrijft dan zo`n bericht. Ook jij weet dan toch dat je geen incasso kan sturen naar de eigenaar zelf het is tenslotte zijn bedrijf ado heeft daar niks tegen in te brengen. Al zal die helemaal nooit meer iets betalen dan nog heb ado geen poot om op te staan
Dinsdag 8 december 2015 om 12:31 uur

janvele

@Dick
Waar was je al die tijd sinds Wang de eigenaar is. Ik heb nooit gelezen dat je het met me eens was. Was je bang voor al die schreeuwers op deze site.
Dinsdag 8 december 2015 om 11:55 uur

Haagsicoon

"Nu is er eens paniek" De club moet wel een sluitende liquiditeitsprognose voor het huidige seizoen kunnen indienen bij de KNVB heel simpel.
Er is een tekort ontstaan van 1,3 miljoen dus de club zit in zwaar weer op dit moment en de KNVB zal Ado Den Haag waarschijnlijk terug zetten naar categorie 1.
Mede dank aan onze eigenaar die z`n verplichtingen niet nakomt dus de uitleg in een persconferentie is dan heel normaal.Dan is er gewoon duidelijkheid naar iedereen voordat de media zelf dingen gaan verzinnen.
Dinsdag 8 december 2015 om 11:34 uur

dick

Alle commentaren , meningen , ten spijt : HIER KON JE OP WACHTEN !!!!!!!
Ieder weldenkend mens kon van te voren bedenken dat Wang een spiering uit heeft gegooid om er een kabeljauw mee te vangen.
Vraag is : wat nu ?
Dinsdag 8 december 2015 om 10:51 uur

janvele

@Cunt
Wast een onzin. Ik als eigenaar bepaal wat ik doe met mijn geld. De leiding hier met Lichtgewigt aan de leiding heeft NIETS in te brengen. Wangetje heeft gen contract met de leiding van onze club. Allemaal holle kreten derhalve. Deze zooi voorspelde de weldenkenden op deze site al vanaf het begin. Die weinige weldenkenden werden echter voor rotte vis uitgemaakt. Al die anderen gingen mee met de luchtfietserij van Wangetje.
Dinsdag 8 december 2015 om 10:21 uur

skrens

Nu is er ineens paniek? Dat wisten we toch verleden jaar al. TOEN HADDEN DE HAAGSE GELDSCHIETERS OP MOETEN STAAN. En de aandelen over nemen van v/d Kallen. Nu is het weer eens te laat en gaat ADO ten onder.
Een klein naar Chineesje heeft alle Hagenaars bij de strot. En een club van het volk is naar de klote. Nee Haagse grootbekken, spreekwoord klopt.
HAAGSE BLUF HOOG OP DE POTEN MAAR WEINIG VEREN.

Dinsdag 8 december 2015 om 10:13 uur

CUNT

Rob Jansen: 2 miljoen (put your money where your mouth is)
Dick Advocaat: 5 miljoen (zn vloeren zakken door van het geld)
Kale Kees: 1 miljoen (hij woont ook in een stervensdure villa en verdient zich een slag in de rondte op TV)
Martin Jol: 1 miljoen
John van Zweden: 1 miljoen
Ik: 100 euro
Andere supporters: 100 euro (maal 10.000=1 miljoen)
Dan zit ik op (even rekenen...) 11 miljoen, is dat niet genoeg voor die Chinees?
Of we boeken even een Easyjet en zetten een prijs op zn hoofd door iemand in te huren, gekken lopen er genoeg in China
Dinsdag 8 december 2015 om 09:03 uur

CUNT

Hier een kort berichtje uit de Vleerstrasse uit het centrum
"Wat bezielt Wang" daar had van mij mogen staan "Wat bezielt ADO Den Haag"
Ik zit 20 jaar in de (internationale) handel en ik vind dat de radeloosheid ervanaf straalt door die persconferentie van gisteren.
Je vuile was hang je niet in de media op, maar op een rek die je in een aparte kamer neerzet.
Ik lees dat die Wang of dat bedrijf van hem vanaf september al zijn afspraken niet nakomt, dan hebben ze dus drie maanden de tijd gehad om m aan zn taas te trekken of in contact te komen met hem.
3 maanden.
Dat zijn 90 dagen dat zijn ongeveer 900 werkuren, als het je niet lukt om in die tijd iemand een de lijn te krijgen of te BEZOEKEN die je veel geld schuldig is dan ben je in mijn ogen een kneus 1e klas.
De enige oplossing en de beste oplossing is dat er een bedrag op tafel komt waardoor ADO (weer) in Nederlandse handen komt, maar vanuit het Haagse zie ik dat tot mijn spijt niet gebeuren, omdat er hier alleen maar oeverloos geluld word, A LOT OF TALKING, NO ACTION...ik heb dat ergens gehoord ook op het internet van een Amerikaan die wat knaken heeft verdient in de handel...hoe heet die nah?...
Dinsdag 8 december 2015 om 08:54 uur

Mr. FC DEN HAAG

Dhr. Wang is nu de pisang of toch niet? Welkom bij de grote ADO soap.... by the way er komt steeds meer stront naar boven drijven!
Dinsdag 8 december 2015 om 01:55 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Gisteren om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26