Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Weergave gesprek Wang en Manders met fans


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

1 juni 2016 6 reacties

Wang Hui en Mattijs Manders spraken gister met een afvaardiging van de supporters.

 

Hierbij een weergave van supportersvereniging Haagsche Bluf.

 

Gisteravond 31 mei had een kleine delegatie van de supporters een overleg met Mattijs Manders en Wang Hui.

 

Mattijs had bij het eerste overleg direct na zijn aanstelling beloofd zijn best te doen om een overleg te organiseren met Wang Hui zodra hij in Nederland was, Koos Roeg kon dinsdagochtend bevestigen dat er wat tijd voor was vrijgemaakt.

 

Mattijs begon globaal zonder inhoudelijke in details te treden te vertellen wat er de afgelopen dagen allemaal was gebeurd,en wat er was besproken binnen de directie van ADO en eigenaar Wang Hui. De bijeenkomsten hadden onder andere de agenda dat het door Mattijs opgestelde 5 jaren plan besproken zou worden. Er heeft een aandeelhoudersvergadering plaats gevonden en er is een vergadering met de Raad van Commissarissen geweest. Daarnaast heeft Mattijs ongeveer 4 uur met Martin Jol gesproken over onder andere het technisch beleid en de eerste selectie.

 

In de verschillende vergaderingen heeft Mattijs ook de begroting voor volgend seizoen besproken. ADO heeft een vrijwel gelijke begroting in vergelijking tot afgelopen seizoen in gediend bij de KNVB. Ook met de gemeente is overeenstemming bereikt over de gevraagde informatie en een sluitende begroting ingediend. Samen met Wang Hui is er gesproken over plannen als ambitie voor de komende 5 jaar qua budget en meer waarbij ook de samenwerking op het gebied van commercie en voetbal in China zal worden geïntensiveerd. Deze beslissingen, wat betreft China, staan los van de begroting welke samenhangt met de indeling door de KNVB in categorie 1,2 of 3. De weg omhoog inslaan met ADO is uiteraard van alle partijen de grootste prioriteit. Mooie woorden waren dat we dat gaan doen met Haags voetbal strijd en passie voorop.

 

Zonder dat alle partijen wilden terugblikken op de afgelopen periode kwam wel naar voren dat communicatie het “kernwoord” is. Dat hier de grootste winst te behalen is was voor iedereen duidelijk. Wang Hui en ook zijn zoon gaven aan dat hij zij veel geleerd hebben de afgelopen periode over hoe direct wij in Den Haag communiceren.

 

De door Mattijs en Wang Hui gezamenlijk uitgesproken ambitie is om met een goed onderbouwd plan stappen te gaan maken richting de toekomst.'
Eén plan waarin de directie en de eigenaar een zelfde visie en beeld voor de komende jaren hebben.

 

Op de vraag of het interim directeurschap van Mattijs nu omgezet wordt naar een definitieve aanstelling werd noch bevestigend, noch ontkennend geantwoord. De intentie is om met elkaar verder te gaan echter formeel is dit nog niet. Wij "de aanwezige supporters" hebben aangegeven dat het weer vervangen van een directeur niet verstandig is. De doelstelling en intentie is dan ook dat wordt door gegaan met Mattijs. Dit uiteraard in goed overleg en met goedkeuring van Wang Hui.

 

Zowel Wang Hui als Mattijs hebben er het volste vertrouwen in dat de toekomst er goed uitziet. Wang Hui heeft nog steeds de intentie om voor de lange termijn aan ADO verbonden te blijven. Er is door beide kampen (supporters / directie ) de wens uitgesproken dat Wang Hui vaker het gesprek zal aangaan met de supporters wanneer hij in Nederland is zoals de club dat al jaren doet via de OGS.


Wang Hui gaf ook aan vaker wedstrijden te willen bezoeken indien dit past binnen zijn agenda.

Al met al, goed om even gesproken te hebben waarbij een eerste stap is gezet naar het herstel van het vertrouwen in de eigenaar van onze mooie club.

 

Ander nieuws:

Reacties

Olitano

Toch is het knap van Wang hoe hij dit allemaal regiseert. Hij komt even naar Nederland om via zijn assitent mooiprater te laten weten dat hij zijn verplichtingen niet nakomt (1.7 miljoen), de begroting gelijk blijft en dat de club ook zijn belangen moet behartigen.

Oh ja, ze gaan ook een plan maken terwijl MM er 3 had klaar liggen.

En iedereen is blij met een lege dop.
Donderdag 2 juni 2016 om 18:59 uur

KaleHans

Pavez de allereerste aankoop zonder dat iemand het weet.......????

Wat betreft het gesprek... was gezellig, paar biertjes en verder ehhhhhhhhh
Donderdag 2 juni 2016 om 12:29 uur

Mbos

Volgens voetbalzone heeft ado Martín Horacio Pavez in zijn selectie. Weet iemand hier meer van? http://www.voetbalzone.nl/speler.asp?uid=347037
Donderdag 2 juni 2016 om 10:02 uur

fcdhbubbles

Ga toch weg deze koekenbakker helpt de club om zeep d`r is geen transfervrije speler die nog deze kant wil opkomen...alles wat we aan credits hadden opgebouwd (tot die Wang eigenaar werd) is inmiddels volledig weggevaagd!
Donderdag 2 juni 2016 om 07:36 uur

grijze gek

Joh die Wang wil alleen maar geld verdienen met opgezette voetbal scholen in china, daar gaat hij zijn zakken mee vullen,
Donderdag 2 juni 2016 om 06:30 uur

Rikkie

De intentie naar het herstel van het vertrouwen..
Woensdag 1 juni 2016 om 22:58 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Gisteren om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26