Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Werk aan de winkel: ADO onderuit tegen Roda


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

18 augustus 2023 16 reacties

ADO Den Haag is in de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen een flinke nederlaag aangelopen.

 

Roda JC was vrijdagvond met 3-0 te sterk voor de residentieclub. Een grote teleurstelling. Waar ADO tegen De Graafschap gedegen de nul hield, was het tegen Roda gatenkaas in de Haagse defensie.

 

Toen Roda na tien minuten de 1-0 scoorde, hadden de Limburgers al twee grote kansen gekregen. Ook na de openingstreffer bleef de uitploeg aandringen. De 2-0 viel uiteindelijk na een half uur spelen. Het was wel een goal die nooit had mogen tellen. De doelpuntenmaker stond namelijk meters buitenspel.

 

Het derde doelpunt viel eveneens voor rust, waarna het duel was gespeeld. Tijdens de pauze greep ADO-trainer Darije Kalezic in en bracht hij nieuwkomer Daniel Granli in het veld. In de tweede helft was het aan Haagse zijde een stuk beter georganiseerd. Tegelijkertijd drong Roda ook minder aan. 

 

Aan de kant van ADO kreeg Henk Veerman de grootste mogelijkheid om te scoren. De spits kopte tien minuten voor tijd een voorzet van invaller Rafael Struick naast het doel. Struick was even daarvoor nog gevaarlijk met een schot voorlangs.

 

De Haaglanden Tribune en Aad Manveld Tribune waren goed gevuld deze wedstrijd, maar de fans werden niet verwend. Na 90 pijnlijke minuten verlieten de supporters dan ook een illusie armer het stadion.

Lees meer over

Reacties

diederik

LEX 5

Het heeft geen zin om over Jol e.d. te mijmeren. Gaat om het hier en nu. Dat is helaas nog niet goed en ook Kalezic zal zich moeten bewijzen. Ik denk niet dat wij dit seizoen hoge ogen gooien
Zaterdag 19 augustus 2023 om 21:38 uur

ADO73

Even een paar dingen....

Dit elftal speelt slechts enkele weken, of sommige, dagen met elkaar.
Dat was terug te zien omdat er totaal geen automatismen inzaten.

De verdediging was gisterenavond het probleem waardoor de onzekerheid in het hele elftal insloeg. (Kalezic had veel eerde in moeten grijpen)
Na de rust kwam Granli erin en daarmee leek het achterin grotendeels opgelost.

Vreemd was dat die Ideoho gewisseld werd want daar kwam de enige dreiging vandaan.

De 2e goal was om het in verhoudingen aan te geven een kilometer buitenspel. Ik zag hier sommigen roepen iedereen gaat uit zijn dak behalve staf en spelers, heel goed anders had je een reeks kaarten op je naam gezet met de nieuwe regels, waar je niets mee bereikt, er is namelijk geen VAR dus de beslissing van de arbitrage geldt gewoon, hoe dramatisch slecht ook.

Kalezic gaf twee dingen aan....

1. Ik wil voetbal spelen waar het publiek zich aan kan identificeren.
Graag wil ik weten welk publiek dat is?

2. Ik wil vroeg druk zetten en aanvallend spelen.
Kan iemand mij vertellen op welk moment wij druk hebben (kunnen) zetten?

Het is niet erg om te verliezen van een ploeg die beter is, dat was gewoon overduidelijk je werd overal compleet onder de voet gelopen. Alleen mis ik dan wel de dood of de gladiolen mentaliteit, shirts kunnen uitwringen na afloop.

Tot slot denk ik dat dit Roda JC hoge ogen gaat gooien, ik zag ze vorige week tegen Helmond Sport uit mijn hoofd dacht ik 4-1 werden ook zoek gespeeld, goed team.

Wij moeten rustig bouwen en vertrouwen kweken, nog wat versterkingen erbij en hopen dat we langzaam omhoog kruipen, op meer reken is niet realistisch als je helemaal opnieuw begint. Des te dommer is het om weer te roepen wij willen promoveren.

Het duurt even maar we komen er wel.
Zaterdag 19 augustus 2023 om 12:47 uur

Rikkie1

..een defensie die verdedigt als kinderen, met zn drieën bij een man , zodat de andere twee aanvallers vrij staan. Ik zou me kapot schamen ! , als al de basis ontbreekt is het lastig om daar nog wat van te maken .
Het is ook allemaal wel logisch , met beperkt budget, op het laatste moeten shoppen, maar dan ben je weer een aantal wedstrijden verder als er wat lijn in komt en moet je weer beginnen aan een hopeloze inhaalrace.. . Tis niet anders
Zaterdag 19 augustus 2023 om 11:07 uur

Bastiano

Nou, ik moet eerlijk zeggen, dat potje van ADO was gewoon niet om over naar huis te schrijven, hè. Wat een stelletje jonge snuiters daar op het veld, maar laten we wel wezen, die gasten lijken nog geen seconde met elkaar geoefend te hebben. En dan die aanvallende armoede, geen fatsoenlijke kans gezien! En achterin, tja, dat leek verdorie wel een gatenkaas, man. Als ze hier nog wat van willen brouwen, dan moeten ze flink de portemonnee trekken deze transferperiode. Er moet nog een hele hoop gebeuren wil dat team een beetje fatsoenlijk voor de dag komen, als je het mij vraagt.
Zaterdag 19 augustus 2023 om 10:32 uur

RayBvH

Het.was.dramatisch.
Die 14 liet zijn directe tegenstander volledig vrij. Daar kwamen vrijwel alle goals uit. En mocht na de rust… gewoon blijven staan!
Die 17 en waem en sachja zijn nog OK, maar 17 wordt gewisseld in rust?!?!?
Granli is belangrijk!
Maar mijn God, die trainer! Die heeft niets gedaan, niets veranderd, geen visie of tactisch inzicht. Pfff wat een domper.
Zaterdag 19 augustus 2023 om 08:13 uur

Hagenees

Elftal is totaal niet op elkaar ingespeeld.
Was voorspelbaar zolang het elftal niet op orde hebt loop je achter de feiten aan.
Komt van Wieghem nou?zal al schelen voor de voorhoede qua voorzetten op Veerman
Zaterdag 19 augustus 2023 om 07:36 uur

diederik

Met goede moed , zo sta ik er nog steeds in. Maar zoals het ging tegen Roda , dat kan echt niet. Gatenkaas achterin , middenveld als los zand , en voorin , daar wil ik het al helemáál niet over hebben. Beetje raar , vorige week tegen de superboeren zag het er gewoon beter uit, of vergis ik me ?
Zaterdag 19 augustus 2023 om 06:51 uur

Hagenees-in-de-Achterhoek

Natuurlijk de vaste zeikstralen zijn weer als eerste met de plaatsen van een berichtje. Jullie hebben met ze allen gewoon zit te wachten tot dat jullie oude gal over ADO konden heen gooien. Hou daar toch eens een keer mee op
Zaterdag 19 augustus 2023 om 01:12 uur

Tuurke63

je begint ook niet met 3-4-3 opstelling. ze hadden al snel door lange bal naar voren meer spelers dan ado en en schieten maar.slechte tactiek
Zaterdag 19 augustus 2023 om 00:36 uur

Jap

Je kan hier niet veel van zeggen. Na afgelopen seizoen verwacht je niet dat je nu ineens de pannen van het dak speelt. Het was erg matig en vooral de verdediging liet het volledig lopen. Ook heb je in 90 minuten tijd geen enkele fatsoenlijke kans gecreëerd. Er is dus nog een hoop werk te gaan . Maar om nu al negatief te doen is overdreven. We zijn wel Ado hè. Dan hoort het er gewoon bij dat je zo af en toe eens volledig wordt weggetikt.
Zaterdag 19 augustus 2023 om 00:07 uur

RF

Dat heb je met een directie qua werkervaring op eerste divisie nivo.
Een trainer die fcu 2 heeft getraind zonder visie en een eigenaar die ado totaal niet op zn topics lijstje heeft staan.
Treurig los zand en een klungel voor de groep en een lege portemonnee met een onzekere td.
Vrijdag 18 augustus 2023 om 23:59 uur

Vink

Lex 5 dan waren wij failliet geweest. Groep Jol kreeg met pijn en moeite de benodigde geld bij elkaar.

De 8 a 9 miljoen wat gedekt moest worden hadden zij niet kunnen en of willen betalen.
Vrijdag 18 augustus 2023 om 23:46 uur

Hansiehansie

Het was weer ouderwets drama zoals we al jaren gewend zijn.De volgende keer 2000 minder bezoekers. We gaan bouwen aan een nieuw elftal en dat heetft tijd nodig, dat zijn de consequenties ..Als je ondermaats inkoopt en scout kost het elk jaar alleen miljoenen .Een bodem loze put.voor een eigenaar. De achterste linie was zo lek als een mandje. Het middenveld had voetballend weinig inzicht waardoor de voorste linie nauwelijks tot behoorlijk de aanval kwam. Roda was op alle fronten beter, dat geeft niet, maar de compensatie op wilskracht iom ets te forceren was er nauwelijks. over een aantal weken zijn de tribunes aardig leeg ...dan is het team compleet en hopen op een periode titel en betere tijden. Een loodzware opdracht .
Vrijdag 18 augustus 2023 om 23:40 uur

bert1953

Wat een slappe hap.
Trainer is echt door de mand gevallen
Zat totaal geen idee achter van manier van spelen. Werden allemaal overlopen droevig.
Veel matige spelers gehaald.
Je moet spelers met routine halen voor de eerste divisie en daar omheen de jeugd omheen bouwen.
Zo kom je nooit uit de eerste divisie
Vrijdag 18 augustus 2023 om 23:33 uur

decubaan

Geen enkele kans. Maar dit was de slechtste grensrechter ooit. Gewoon 5 meter buitenspel. Het hele stadion uit zijn dak. Behalve staf en spelers.
Vrijdag 18 augustus 2023 om 23:21 uur

Lex5

En wij met ons allen maar denken dat we de goede weg zijn ingeslagen... Ondertussen vraag ik me af hoe we ervoor zouden staan als groep Jol destijds de club had mogen kopen?

#metdankaanratjeedwin
Vrijdag 18 augustus 2023 om 23:12 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26