Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Wetzel: `Discussie contract van bedenkelijk niveau`


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

15 april 2008 10 reacties
Vi.nl:

De soap rond ADO Den Haag blijft maar voortduren. Vorige week maakte André Wetzel bekend dat hij een contract voor drie jaar, met een optie voor nog eens twee seizoenen, bij de club heeft getekend.

Maar tegenover het Haagse Sportsignaal Voetbal Magazine heeft William de Wit, een schuldeiser van ADO, beweerd dat Wetzel nog helemaal geen contract heeft getekend bij de club. De huidige hoofdcoach van VVV-Venlo zou slechts in bezit zijn van een verbintenis met een autobedrijf, waar investeerder Mark van der Kallen in de directie zit.

Wetzel reageert tegenover VI.nl furieus op de aantijgingen. `Ik ben woedend over dat ik als leugenaar word neergezet, zonder dat er wederhoor heeft plaatsgevonden`, aldus de Haagse trainer.

`Ik snap niet waarom mensen dit soort verhalen de wereld in blijven brengen. Feit is dat ik heb onderhandeld met de raad van commissarissen van ADO Den Haag en dat ik sinds vorige week ook een mondelinge én schriftelijke overeenkomst heb met diezelfde raad.`

`Ik sta dus gewoon onder contract bij de club. Zo langzamerhand gaat de discussie naar een bedenkelijk niveau. Maar als mensen denken dat ik nu huiverig word en besluit af te haken, dan vergissen ze zich heel lelijk in mij.`

`Mijn drive om bij ADO aan de slag te gaan wordt op deze manier alleen maar groter. Het is wel vervelend dat die onrust net moet losbarsten nu ik met VVV bezig ben aan een cruciale week. Ik heb al mijn tijd en energie eigenlijk hard nodig in Venlo.`

Reacties

piet

volgens mij is het ingezonden stuk door wetzel zelf geschreven of laten schrijven, geen zuivere koffie.
Vrijdag 18 april 2008 om 10:34 uur

psycho-analiticus

de uitlatingen van wetzel van ik van een bedenkelijk niveau.Bij mij hebben de rvc geen tekenbevoegdheid  dus wie liegt er nou? . Het is niet de eerste keer dat hij op een leugen betrapt wordt.Zijn zelfingenomenheid kan hem nog wel eens duur komen te staan.Al is de leugen nog zo snel enz.......Waarom moet ado blij zijn dat hij de algehele zeggenschap voor zich opeiste tegen een hoog salaris met de nodige aantekeningen,al maar in zijn voordeel.Ik ben het met de vorige reageerder eens,hij zit er eerst voor zichzelf en dan pas komt ado. over bedenkingen gesproken.

Donderdag 17 april 2008 om 19:58 uur

maxima

hallo leo wetzel voelt zich prima met de huidige ontwikkelingen. Hij krijgt alle aandacht waar hij om vraagt.Ik hoor hem met geen woord reppen over zijn VVV.Alle ogen zijn gericht op zijn 5-jarige beleid bij Ado.Het is dus geen daadkrachtige trainer maar als zoveel in de voetballerij een bouwer naar zijn eigen pensioen toe.Komt niks van terecht al die bla bla.AAn zelfingenomenheid ontbreekt het hem niet nu nog de prestaties. iedereen eruit hij erin wat een bruin handje mentaliteit heeft natuurlijk een vorstelijk contract in de wacht gesleept.Kortom een ellebogenwerker.Zielig He
Donderdag 17 april 2008 om 01:26 uur

fcdh1

eigenlijk is het al jaren zo\`n zooitje bij den haag.. enige waarom we nu echt zoveel erover horen is omdat de media er nu als bloedzuigers op zit ;) en dat is misschien zo gek nog niet eens ! word tijd dat de fansupports is een andere aktie gaan orginiseren ipv JOL KOM TERUG.. beter ee aktie als WIJ WILLEN WETEN WAAR WE AAN TOE ZIJN ! gewoon is een keer een dikke demonstratie houden voor het stadion ! het is onze club en niet van de geldschieters.. ik blijf toch voor de groep v/d kallen hopen. en niet voor die brakende braaksma\`s.. al jaren worden er toppers de club uit gewerkt.. langenbach,baan even als voorbeeld... misschien toch het beste om alles uit de club te gooien. helemaal leeg niks meer aan bobo\`s.. en lekker nog een jaartje overnieuw beginnen in de 1e divisie ;)

Woensdag 16 april 2008 om 07:36 uur

Torunstrasse

Ik dacht dat we als groengelen de meeste shit over ons uitgestort hadden gekregen na het rampseizoen 2006-2007 maar kennelijk kan het nog potsierlijker, nog amateuristischer, nog genanter.
Het is inderdaad een bananenrepubliek in het klein.
Onvoorstelbaar dat al die groepjes mensen die op zich het beste voor hebben met DH er zo`n vertoning van maken. Dit is voor niemand goed: 1. imago club  2. supporters  3. (nieuwe) trainer  4. spelers  5. sponsoren  6. potentiele sponsoren.
Je moet GVD blij zijn dat er nog zo iemand is als Wetzel die bruist van de motivatie en die ik vrijwel alleen maar heldere taal hoor en zie uiten.
Natuurlijk zegt dit nog niets over zijn prestaties, hehe... maar ik heb `m er graag bij.
Oh...liever Martin Jol?
Wat zou die liever doen?
In een gespreid professioneel bed liggen in de Premiership of in zo`n gifbelt als ADO DH?
We spelen als het mee zit 2 rondes nacompetitie en dan hoop ik dat het zwarte gat in mei snel wordt gevuld met goed nieuws.
Dan zit er weer een seizoen op ook.
Next please!
Dinsdag 15 april 2008 om 23:38 uur

Fransje

Ik vind het zeer vervelend en amateuristisch dat Wetzel alle aandacht probeert op te eisen terwijl de LSU vrijdag een hele goede actie heeft; `Dit is Middennoord!"

Dinsdag 15 april 2008 om 17:06 uur

lammie

Goed gesproken Leo helemaal mee eens
Dinsdag 15 april 2008 om 16:49 uur

Nix

Wat een zooitje en zoals al eerder gezegd: onze club is vervallen tot het niveau van de eerste beste  `BANANENREPUBLIEK`

Dinsdag 15 april 2008 om 15:41 uur

Aad

Ik had al zo mijn bedenkingen ten opzichte van sportjournaal. Al is het het blad van Derksen, ik acht ze toch wel wat meer geloofwaardig.
Dinsdag 15 april 2008 om 15:25 uur

Leo Hartog

Heel goed kan ik mij voorstellen hoe Andre Wetzel zich nu moet voelen, iedereen was heel blij toen hij als enige in december zijn droom uitsprak, ADO Den Haag willen coachen!!!!!!!!! Zijn grote droom, zijn grote liefde.
Nu, nadat de geruchten omtrent Martin Jol de ronde deden doordat de groep Braaksma zich daarvoor hard maakte, hoor je niemand meer over de eerdere blijdschap dat er toch een (top)trainer (lees:Wetzel) in ADO wilde stappen. Dit vind ik niet gepast want ik denk dat we heel blij moeten zijn met Wetzel.
Mocht het wonder zich voltrekken dat Martin Jol TOCH naar Ado Den Haag komt, dan mag Andre Wetzel daar absoluut NIET de dupe van worden, want dit soort loyale mensen richting ADO zijn goud waard voor de club! Ik denk dat de denkwijzen tussen Jol en Wetzel niet ver uiteen liggen, dus een samenwerking zou alleen maar goed zijn.
Maar mensen, Jol komt niet en dit weet iedereen. Het is niet voor niets dat Jol (eindelijk) naar buiten is gekomen verleden week, om het niet te doen, zogenaamd uit loyaliteit jegens Wetzel. Nee mensen, dit is en was om ruim baan te maken voor......en het politieke spel wat erachter zit te spelen zodat een AZ en een West Ham sneller kunnen handelen.......of heb ik het mis?
Dinsdag 15 april 2008 om 15:23 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Morgen om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26